Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

Kedy 13-02-12 12:46

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4877330)
Marti vin farurile cu lupa :D

Ba ai inebunit ce dracu o faci ou kinder ca a lui Grecu (no offence my friend)

NoAngels 13-02-12 12:52

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4878922)
Ba ai inebunit ce dracu o faci ou kinder ca a lui Grecu (no offence my friend)

Incet incet isi arata dragostea pt Audi,incepe cu farurile :)

Kedy 13-02-12 12:55

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 4878938)
Incet incet isi arata dragostea pt Audi,incepe cu farurile :)

Cred ca snap ar fi mandru de el :twisted: eu cred totusi ca numai face batjocura si pune alea Hella de pe ala din oras care nu s-a mai vandut.

motzu 13-02-12 13:40

daca ai ales faruri dayline tiuning.....ai stricat tot :cry:
eu sper totusi sa fie o gluma!:D

bcoupe 13-02-12 13:56

Speram ca, curieru de iti aduce farurile sa ramana inzapezit si sa crape farurile de la ger!

Ps: ESTI NEBUN? CUM SA PUI FARUEILE ALEA PE MASINA?

mutzu 13-02-12 15:42

Mai bine umblu fără faruri... şi noaptea luminez cu bliţu de la telefon.
Sau pun 2 lumānări īn loc de faruri.. parfumate...

mutzu 13-02-12 15:43

Priviţi partea bună a lucrurilor.... Grecu o să fie gelos :))) şi alţii din m6 şi 7 :)))

mutzu 13-02-12 15:43

şi dacă pui xenon şi te chiunui tare, tare ... s-ar putea să prinzi un job īn reclama de la kinder pingui.. iarna asta..:))))

xxdadixx 13-02-12 22:23

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4877701)
mai bine le luai negre macar.. ai dat multi bani pe ele si nu stiu ce sa zic.. o bara de M era mult mai necesara si mai ramaneau si bani.

Am Osram Diadem in semnale, o sa arate bine.
Quote:

Originally Posted by haristeas51 (Post 4877808)
mai bine aratau un set de Hella Celis

Sunt scumpe si au oglinzi sensibile la xenon.
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4877857)
vede fain si lupa insa ii trebuie xenon, iar daca are si faza lunga tot acolo atunci practic nu mai are faza lunga masina, doar se ridica putin lumina mai sus si cam atat.
pentru look se mai face acum si putin rabat la vizibilitate.

o sa fie si xenon
Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4877956)
Dayline a'la audi??? mmmmm !!! :rolleyes2

Sti melodia aia: We got them hoes like..... they see my run day lights , incepe pe la 2:40 https://www.youtube.com/watch?v=keR1n-jUWNY
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4878676)
Dayline, hmmm am vazut niste poze, cei drept erau negre farurile si vin bine, mie imi plac! ,chiar nu arate rau, insa cand aprinzi pozitia mi se par ca nu se pupa cu masina.
Ar fi faine sa le vopsesti interiorul culoarea hardtop-ului, a jantelor :D , e doar o idee .
Eu as fi optat pentru faruri Dual Projector Headlights ; am vazut unele :D

Stiu ce zici cu led-urile alea, nici pe mine nu ma incanta, eu le-am luat pt ca par mai moderne.

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4879032)
Speram ca, curieru de iti aduce farurile sa ramana inzapezit si sa crape farurile de la ger!

Ps: ESTI NEBUN? CUM SA PUI FARUEILE ALEA PE MASINA?

Nu cobii ca bara abea joi pleaca din cauza zapezii.
Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 4879194)
şi dacă pui xenon şi te chiunui tare, tare ... s-ar putea să prinzi un job īn reclama de la kinder pingui.. iarna asta..:))))

Ba, nici aici nu ma lasi?
--
Maine ajung :D am si bara pusa deoparte, nu pleaca pana joi :(

crysty.bobok 13-02-12 22:35

Refuz să cred că ai luat farurile alea, chiar dacă le văd pe mașină, tot nu te cred! :)

Provenzano 14-02-12 00:27

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4879897)
Refuz să cred că ai luat farurile alea, chiar dacă le văd pe mașină, tot nu te cred! :)

...........+1

HoricutzWSR 14-02-12 00:51

+1...please no, dude!! :( your car is not an Ingolstadt shitbox!! :(

xxdadixx 17-02-12 19:07

3 Attachment(s)
Sunt un pachet de nervi, priviti ce am gasit in pachet :evil:!!

sprinter 17-02-12 19:09

Bine ca ti a facut manevra :lol: arata foarte bine farurile, sa le stapanesti sanatos, fara crapaturi si ciobituri!!

nirolfHD 17-02-12 19:09

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4885705)

nesimtii dracu..cum au putut sa faca una ca asta:))

TM_89_FUM 17-02-12 19:34

:)) interesant

ondin 17-02-12 20:07

pai nu sunt de bmw? din pacate pe net mai iei si teapa, ca de aia fug toti de romani prin lume, de frica ca suntem toti ca cei 20% care umbla cu din astea, 'sa mance si gura lor'.
eu nu mai comand de mult nimic de pe net, desi nu am luat nici o teapa, dar asa sa fiu preventiv.

TM_89_FUM 17-02-12 21:42

Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.

xxdadixx 17-02-12 22:04

Quote:

Originally Posted by TM_89_FUM (Post 4886069)
Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.

Au fost o gluma farurile alea de Audi. Nu mi-as fi luat niciodata led-uri pentru ea, nici macar angel eyes nu vreau sa-i pun. Farurile sunt BOSCH cu lupa in stare ff buna fabricatie 98. Momentan am tot BOSCH fara lupa, vor fi scoase la vanzare in curand.

RIcKO 17-02-12 22:06

Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))

Nosfer 17-02-12 23:55

eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!

Spor la treaba!

ondin 18-02-12 08:49

daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.
:)

xxdadixx 18-02-12 13:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4886122)
Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))

Nu am gasit niciun HELLA la pret decent, ma refer sa arate f bine. Si ce am gasit nu a vrut farurile mele si 100 de euro. Mai mult nu as da pe ele, si astea arata f bine :D
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4886234)
eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!

Spor la treaba!

Mersi, am vrut sa vad reactia voastra 8)
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4886389)
daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.

Si fara led-uri o sa fie speciala.
---
Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...

TM_89_FUM 18-02-12 13:26

:)) da , interesanta idee ai avut.Oricum gluma ta o speriat o mare parte din oamenii de pe forum

Kedy 18-02-12 17:01

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4885705)

Am vb eu ba cu aia de la distributie sa ramana inzapeziti si o venit alti cu ce trebe :-P

ondin 18-02-12 19:47

Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...[/QUOTE]

arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish.

stef_yo_ro 18-02-12 19:52

greu m-am abtinut sa nu comentez de farurile alea, dar acum ca le vad pe astea... :))
felicitari pentru masina!!

xxdadixx 20-02-12 18:59

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4887382)
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...

arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish.[/QUOTE]
Pai cel din dreapta e cel vechi, fara lupa :-P
--
Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun
Deci caut bara M in continuare.

21UKS 20-02-12 19:11

......oamenii astia fara caracter ce suturi in cur ar merita:twisted:

zepolikahhh_ 20-02-12 19:41

:)))
nu o mai cumpara daca tot incearca sa te intepe la bani.
Sunt destui care vand bari originale pe la 100 de euro,ma mir ca tu nu gasesti.

ondin 20-02-12 21:32

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4890533)
arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish.

--
Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun
Deci caut bara M in continuare.[/QUOTE]

pai lupa aia ii toata diferenta?
mai bine mergeai la un polish si gata.
nu poti sa faci bara la atack tunning aia?

xxdadixx 21-02-12 10:51

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 4890624)
:)))
nu o mai cumpara daca tot incearca sa te intepe la bani.
Sunt destui care vand bari originale pe la 100 de euro,ma mir ca tu nu gasesti.

Ceva link, nr de telefon?

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4890859)
--
Deci caut bara M in continuare.
pai lupa aia ii toata diferenta?
mai bine mergeai la un polish si gata.
nu poti sa faci bara la atack tunning aia?

Pai lupa aia e toata diferenta daca vrei sa pui xenon si nu numai, arata mai "premium" sa zic asa daca are lupe. Farurile o sa le vand asa, si pe care le am le voi polisa si voi pune folie dar mai incolo. Bara de fibra nu-mi pun doar daca as gasi ceva f frumos, slabe sanse.

Tazmaniak 21-02-12 16:40

:lol::lol: Buna faza cu farurile,m-am abtinut greu sa nu comentez ceva:!:

Spor in continuare ;)

zepolikahhh_ 21-02-12 17:51

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4891391)
Ceva link, nr de telefon?

Pai lupa aia e toata diferenta daca vrei sa pui xenon si nu numai, arata mai "premium" sa zic asa daca are lupe. Farurile o sa le vand asa, si pe care le am le voi polisa si voi pune folie dar mai incolo. Bara de fibra nu-mi pun doar daca as gasi ceva f frumos, slabe sanse.

incearca la userii CatalinM6 sau mihaitzaa .Ei vad ca dezmembreaza destul de mult.
Mai sunt si altii,dar nu imi vin in minte acum.

xxdadixx 26-02-12 17:25

2 Attachment(s)
Pana gasesc bara i-am luat semnalizari afumate noi.

xxdadixx 03-03-12 21:25

6 Attachment(s)
Azi a fost o zi perfecta pentru "facut de lucru pe la masina" asa ca i-am montat farurile cu semnalele noi, am aspirat-o in interior, tratat pielea cu crema sonax iar plasticele cu un spray de plastice Liqui Moly. Ne dam pe detailing 8) La sfarsit mi s-a facut mila de ea si am si splat-o.
Luni sper sa-i montez reglabila si poate sa-i pun si rotile sa vad cum dau 8)

ondin 03-03-12 22:24

la plimbare cu ea ca ruginesc franele.

ers_47 04-03-12 17:21

Are linie frumoasa masina,cu hardtop bate la cur coupeul , pe spate daca doresti sa acoperi piulita la planetara, ceva de genul capacului dupa fata merge capac de plastic de la un spray de vopsea, mai tai din el putin ca e prea inalt, eu asta am pus cel putin cit tin tablele, numai bine

xxdadixx 07-03-12 16:29

Quote:

Originally Posted by ers_47 (Post 4913793)
Are linie frumoasa masina,cu hardtop bate la cur coupeul , pe spate daca doresti sa acoperi piulita la planetara, ceva de genul capacului dupa fata merge capac de plastic de la un spray de vopsea, mai tai din el putin ca e prea inalt, eu asta am pus cel putin cit tin tablele, numai bine

I-am luat jantele de tabla cu, cauciucuri de iarna si nu am mers decat de la vulcanizare pana acasa, nu am miscat-o pentru ca am avut cu ce umbla si nici asigurare nu i-am mai facut si nici nu-i fac pana prin aprilie. Multumesc de sfat, poate o sa-i cumpar niste capace
-
De astazi se va umple bazarul cu bari M oem, pun pariu.

quze 07-03-12 18:33

Le fac si pe alea in vreo fabrica pe la noi ?

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning