![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca ai ales faruri dayline tiuning.....ai stricat tot :cry:
eu sper totusi sa fie o gluma!:D |
Speram ca, curieru de iti aduce farurile sa ramana inzapezit si sa crape farurile de la ger!
Ps: ESTI NEBUN? CUM SA PUI FARUEILE ALEA PE MASINA? |
Mai bine umblu fără faruri... şi noaptea luminez cu bliţu de la telefon.
Sau pun 2 lumānări īn loc de faruri.. parfumate... |
Priviţi partea bună a lucrurilor.... Grecu o să fie gelos :))) şi alţii din m6 şi 7 :)))
|
şi dacă pui xenon şi te chiunui tare, tare ... s-ar putea să prinzi un job īn reclama de la kinder pingui.. iarna asta..:))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-- Maine ajung :D am si bara pusa deoparte, nu pleaca pana joi :( |
Refuz să cred că ai luat farurile alea, chiar dacă le văd pe mașină, tot nu te cred! :)
|
Quote:
|
+1...please no, dude!! :( your car is not an Ingolstadt shitbox!! :(
|
3 Attachment(s)
Sunt un pachet de nervi, priviti ce am gasit in pachet :evil:!!
|
Bine ca ti a facut manevra :lol: arata foarte bine farurile, sa le stapanesti sanatos, fara crapaturi si ciobituri!!
|
Quote:
|
:)) interesant
|
pai nu sunt de bmw? din pacate pe net mai iei si teapa, ca de aia fug toti de romani prin lume, de frica ca suntem toti ca cei 20% care umbla cu din astea, 'sa mance si gura lor'.
eu nu mai comand de mult nimic de pe net, desi nu am luat nici o teapa, dar asa sa fiu preventiv. |
Rau de tot ai iesit cu farurile.Eu mai am stock daca vrei Bosch fara lupa.In caz ca esti curios anunta`ma.
|
Quote:
|
Am vrut sa zic de la inceput :))))) dar m-am abtinut , chiar eram curios ce faruri o sa iei, sincer ma asteptam la hella celis :)))))
|
eu chiar am avut emotii :)) asteptam sa pui poza cu farurile Audi-stail sa iti zic "Te credeam baiat valabil... dar se pare ca m-am inselat". Bineee ca n-am ajuns acolo. Arata chiar ok astea, abia astept sa te vad cu ele sus pe masina!
Spor la treaba! |
daca nu au leduri tot degeaba, are o masina la fel ca si vecinul de la 2.
:) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare. Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie... |
:)) da , interesanta idee ai avut.Oricum gluma ta o speriat o mare parte din oamenii de pe forum
|
Quote:
|
Azi am pus farurile de proba si le-am dat jos pe cele vechi ce vor fi scoase la vanzare.
Trebuia sa ajunga bara fata dar vad ca intarzie...[/QUOTE] arata bine, dar la cel din dreapta ii trebuie un polish. |
greu m-am abtinut sa nu comentez de farurile alea, dar acum ca le vad pe astea... :))
felicitari pentru masina!! |
Quote:
Pai cel din dreapta e cel vechi, fara lupa :-P -- Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun Deci caut bara M in continuare. |
......oamenii astia fara caracter ce suturi in cur ar merita:twisted:
|
:)))
nu o mai cumpara daca tot incearca sa te intepe la bani. Sunt destui care vand bari originale pe la 100 de euro,ma mir ca tu nu gasesti. |
Quote:
-- Nu mai vine bara, tipul m-a dus cu vorba o saptamana dupa ce ne-am inteles la pret si i-am dat toate detaliile sa o trimita, ba ca a trimis-o, ba ca nu a trimis-o el ca mecanicul si ala nu raspundea la telefon sa-i cer AWB-ul, etc... ieri avea la status pe mess ca vinde bara M, ca azi sa-mi umfle pretul daca o vreau, mai exact 600 de lei bara OEM fara buza si o trimite maine. :shock: id:bmwbun Deci caut bara M in continuare.[/QUOTE] pai lupa aia ii toata diferenta? :) mai bine mergeai la un polish si gata. nu poti sa faci bara la atack tunning aia? |
Quote:
Quote:
|
:lol::lol: Buna faza cu farurile,m-am abtinut greu sa nu comentez ceva:!:
Spor in continuare ;) |
Quote:
Mai sunt si altii,dar nu imi vin in minte acum. |
2 Attachment(s)
Pana gasesc bara i-am luat semnalizari afumate noi.
|
6 Attachment(s)
Azi a fost o zi perfecta pentru "facut de lucru pe la masina" asa ca i-am montat farurile cu semnalele noi, am aspirat-o in interior, tratat pielea cu crema sonax iar plasticele cu un spray de plastice Liqui Moly. Ne dam pe detailing 8) La sfarsit mi s-a facut mila de ea si am si splat-o.
Luni sper sa-i montez reglabila si poate sa-i pun si rotile sa vad cum dau 8) |
la plimbare cu ea ca ruginesc franele.
:) |
Are linie frumoasa masina,cu hardtop bate la cur coupeul , pe spate daca doresti sa acoperi piulita la planetara, ceva de genul capacului dupa fata merge capac de plastic de la un spray de vopsea, mai tai din el putin ca e prea inalt, eu asta am pus cel putin cit tin tablele, numai bine
|
Quote:
- De astazi se va umple bazarul cu bari M oem, pun pariu. |
Le fac si pe alea in vreo fabrica pe la noi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning