Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda) (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/261926-noul-gta-san-andreas-4tuning-masini-comanda.html)

cristy_dacia 22-07-12 00:50

Re: Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda)

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5110671)
cristy-as avea si eu o mare rugaminte la tine as dori si eu un renault symbol dar mai diferit iti voi pune mai jos o poza cum as vrea sa fie si acest renault este al meu nu este al alcuiva prima poza este masina originala si a-2-a este modificat in virtual si as dorio pentru gta san andreas daca se poate :oops:

Dms cu tine vb pe mess maine caci esti de-al meu din street;)
Asa ca maine cand ma vezi pe mess in caz ca ai id-ul meu de mess buzz-uiestema:))

Daca nu ai id-ul de mess este [email protected]

dary762 22-07-12 15:41

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5110713)
Dms cu tine vb pe mess maine caci esti de-al meu din street;)
Asa ca maine cand ma vezi pe mess in caz ca ai id-ul meu de mess buzz-uiestema:))

Daca nu ai id-ul de mess este [email protected]

Si eu sunt din street ma ajuti;;)?

Laas-o balta de 3-4 luni ma minti ca imi faci o masina si mai recent nici nu mai raspunzi pe mess...
Esti foarte "De treaba"

cristy_dacia 22-07-12 22:16

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5111214)
Si eu sunt din street ma ajuti;;)?

Laas-o balta de 3-4 luni ma minti ca imi faci o masina si mai recent nici nu mai raspunzi pe mess...
Esti foarte "De treaba"

Bai baiatule mi-ai mai scris tu pe mess cuva in ultimu timp???
Eu nu prea cred asa ca nu vorbi ceea ce nu sti.
Si uite ca numai fac masini pe comanda si gata.Daca vreau fac daca nu nu fac si nu aveti ce sa imi faceti.Invatati sa va faceti masini si vile faceti singuri dc sa imi pierd eu timpul pentru uni care nu stiu nici macar sa respecte dupa timpul pe care mil pierd eu

radu_cainamisir 22-07-12 22:28

cristi mai ti minte ca am vb noi ca incepe cu passat B6 si terminam...cand om termina? cum stai sa stiu cum sa stau si eu?

cristy_dacia 22-07-12 23:39

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5111731)
cristi mai ti minte ca am vb noi ca incepe cu passat B6 si terminam...cand om termina? cum stai sa stiu cum sa stau si eu?

Man am incercat sa fac passat b5 dar iti zic sincer nu reusesc deloc sa fac.Nu imi iasa absolut deloc...Vezi tu nu in totdeauna iasa ci cateodata mai da si gres cate ceva.Acu daca u ma intelegi bine de bine daca nu faci cum consideri

radionight17 23-07-12 09:08

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5110538)
Acel logan nu va fi modificat altfel decum este si pe acest forum la sectiunea dacia.
Nu mai ziceti sa fac nush ce masina cand nu e a voastra.
Si titlul vad ca nu mi-la schimbat nimeni si am cerut de multe ori dar caci titlul tot nu este va voi zice eu in cuvinte.
Nu vor mai fi facute masini pe comanda decat masinile de se afla pe acest forum la sectiunea masina mea si alte masini care cred eu ca sunt frumoase.
Asta se datoreaza unora care nu stiu sa respecte munca si timpul pe care eu mil pierd facand moduri.

Atunci scuze daca team deranjat cu intrebarea mea...

dary762 23-07-12 12:03

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5111711)
Bai baiatule mi-ai mai scris tu pe mess cuva in ultimu timp???
Eu nu prea cred asa ca nu vorbi ceea ce nu sti.
Si uite ca numai fac masini pe comanda si gata.Daca vreau fac daca nu nu fac si nu aveti ce sa imi faceti.Invatati sa va faceti masini si vile faceti singuri dc sa imi pierd eu timpul pentru uni care nu stiu nici macar sa respecte dupa timpul pe care mil pierd eu

Pai zi ma asa , omule.
Dar numai promite daca nu te ti de cuvant:)

cristy_dacia 23-07-12 17:47

Quote:

Originally Posted by dary762 (Post 5112270)
Pai zi ma asa , omule.
Dar numai promite daca nu te ti de cuvant:)

Bai baiatule eu ma tin de promisiune daca vreu sa sti dar nu in tot timpul iti iasa un mod cum iti convine asa ca numai comenta tu moca.Cand ai invata si u sa faci asa ceva atunci sa comentezi pana atunci tagi din gura

Rog un moderator sa inchida si acest thread ca vad ca au inceput sa intre iara numai baieti nerabdatori si care nu au nici pic de respect.

dary762 24-07-12 12:28

Iti inchid eu thread-ul cu cea mai mare placere+1 warn numai bine;)

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning