![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
Quote:
|
1 Attachment(s)
nati ghicsit nici unu cu stopurile spate:)) sau cum le ziceti voi.
nu vor fi in bara spate nici in locul care au fost,nici nu va trece prin cap. luni torn bara fata,am terminat matrita de finisat asa cum o doream.mi-a mai ramas spatele inca o saptamana de chinuiala. dupa acea intra la vopsit,dar nu va mai fi chrome nu ma lasa inima sa platesc ptr toata afacerea cu vopseaua chrome si restul aprox 3500 euro. da oricum va fi ceva in premiera culoarea. |
9 Attachment(s)
am terminat si fetele de usi de la E 36,uni dintre voi poate si cunoste masinuta:))
si o poza cand aram mai tanar si eram motociclist:)) |
iese frumos bmw-ul ...simplu si cu bun gust;)
|
fetele de usi au iesit superr ...
|
Super fetele de usi de la bmw , super si masina dar abia astept sa vad ce faci la Omega ;)) , la spate.
Tare curios sunt cu faci stopurile alea. Crek k va fi ceva ce nu sa mai vazut in romania :) Ecrane LCD in lok de stopuri ? :)) Bafta in continuare |
Oricum nu cred k vom ghici cum vor fii stopurile......asteptam sa vedem bara fata!;)
|
crek o sa ramnem mask cand vom vedea stopurile. eu cred k va inventa o vopsea care sa isi schimbe culoarea din spate, dupa comenzile masinii.:D glumesc:)
crek va fi ceva cu eeronu ala, sau ceva in forma de carti de joc :lol: |
Quote:
cauta la un dealer de vopsea Glasurit ca au vopsea efect crom pe la 8 mil litrul. |
:shock: asa am ramas eu cand am vazut c poate iesi din mainile acestui om , nu degeaba e scris Dr.ZOZO
Multa bafta cu proiectul si astept cu nerabdare sa vad masina in starea finala |
foarte multa munca s-a depus la opel, se vede din poze...am vazut cateva idei originale, iar faptul ca masina are un motor puternic e cel mai important lucru...
despre bara fata nu stiu ce sa spun, mi se pare un pic cam proeminenta, dar din moment ce nu stiu cum va arata la final, ma abtin de la orice alt comentariu....cert e ca primele 2-3 pagini, unde am vazut pozele cu jantele si lateralul masinii (praguri, aripi) m-au dus cu gandul la cu totul alta bara fata. in legatura cu stopurile, incerc sa-mi dau si eu cu parerea: vor fi cumva sub forma de aripioare, ca la cadillacuri? pe mine la asta ma duce cu gandul partea din spate... abia astept 4tuning day. sunt convins ca masina va fi printre cele mai mari puncte de atractie. multa bafta doc ! |
zozo! am o rugaminte! cred ca i-ti pot spune pe nume pentru ca sint mai batrin decit unii de pe aici! cind vei ajunge la stopuri pune oarece poze!!! am si eu tot un omega si........ma intereseaza enorm! stopuri tunate nu face nimeni asa ca astept......multumesc![IMG]sany 1021_resize[/IMG]
|
Si eu sunt ff curios sa vad cum va face stopurile sper sa ajung intr-o zi pe la el la atelier sa vad in ce stagiu ii masina!
|
Quote:
|
daca vrei sa iti prezinti masina ta, te rog sa iti faci un thred numai al tau.... multumesc
|
dar intrebarea este: ii pune stopuri? ;)
|
te rog sa postezi on-topic adica despre masina orice altceva in pm
multumesc |
trebuie sa aiba si stopuri!!! Indiferent cum arata sau cum sint montate dar e musai sa aiba!!! Altfel.....nu mai circula pe drumurile publice si nu mai are nici un rost toata povestea!!! mie i-mi place sa ma dau cu o masina marfa in fiecare zi nu doar la saloane si expozitii!
|
Atat va zic ...va avea stopuri ...dar aveti rabdare ...sa o vedeti gata....poze aici nu vor mai fii puse .....o sa o vedeti voi odata
|
vreau poze !!!! :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am furat o poza
|
soooooopeeerrrr tareeeeee!!!!!!!!!!!!
|
:yikes: :yikes: :yikes: ce criminal poate sa arate.....:shock: :shock:
|
Super tare arata!!!!!
|
exista vreun mod prin care sa cedem shi noi masina ?:cry: vreun link ceva ...dak da ..plss il vreau shi eu pm :cry:
|
Imi pare foarte rau ca am descoperit acest topic asa de tarziu adica acum.Omul asta chiar se pricepe ,"pricepe" e putin spus e un maestru ii urez bafta si deja imi dau seama k va iesi ceva maret.
|
6 Attachment(s)
sa va mai treaca durerea,si nerabdarea:)).
poate mai vad ceva sters vrodata,ca atunci chiar ma puteti uita. |
aoleu ZOZO ... abia astept sa vad masina la 4t day ... dar ce vei face cu stopurile ?
|
Quote:
sincer, am dat dup-aia toate paginile, una dupa alta, sa vad ce si cum. si da, intr-adevar, se pare ca iese inca o ciudatenie marca zozo. desi nu impartasesc acest stil haotic, hilar si rebel, desi design-ul e preponderent ignorat in aceast unicat, desi logica nu este egala cu estetica si in nici un caz cu functionalitatea, desi ergonomia pare o filozofie de ascet, TOTUSI de-abia astept s-o admir la tuningdays. sper ca vine, nu ? ;) sper ca o sa prindem ceva minute sa discutam una-alta. baiatul proaspat angajat la tine, din constanta, iti poate zice ca avem ce discuta. bogdan |
5 Attachment(s)
si bineinteles ca ceva imi spunea ca am mai vazut undeva parbrizul/stilul adoptat. dar, obosit fiind, la ora asta, de-abia acum mi-a picat fisa.
si am coroborat descoperirea cu revista in care ai aparut la SIR. foarte tare articolul, felicitari. ;) si, foarte tare Opelul Calibra prezentat in aceeiasi revista, acelasi numar in care a aparut articolul, Opel Calibra realizat de LTS. in afara de parbriz, am vazut ca si jantele de pe Opelul Omega realizat de tine au o inspiratie asemanatoare, flamboayanta, cromata, de pe acelasi Opel Calibra. ma insel ? ;) |
am avut aceeasi idee cu revista..implicit cu tipu a cui e mashina.shtii tuh se mai transmit ideile.eu lucram la luneta spate kand a aparut revista.nu trebuie consideata ca o copie pt ca nu seamana.are o constructie total diferita de cee a mashinii din revista,iar in final se va observa mult mai multa deiferentza.jantele sun sunt pe mashina de 7 luni.din cate vezi,din lucrarile anterioare nu am obiceiul sa copiez nimic,ka har domnului sun idei cat caru'.sper ca pe viitor sa se observe stiul in care eu lucrez.vrea sa ajung sa se shtie cand o mashina este made by Zozo.sper sa fac senzatie cu mashina,dar din pacate nu pe 1 aprilie din lipsa de timp.
AR FI INDICAT SA SE AMANE CU MACAR O LUNA ,BINE SI PENTRU POSESORII MASINILOR SI PT. SPECTATORI. mai tre sa fac shi bani nu am timp sa lucrez numai pe masina mea.in ultima sapt. mi s-a cam aglomerat garajul cu inca 3 masini. |
1 Attachment(s)
nu va puneti o intrebare,daca i se sparge parbrizul ce face posesorul calibrei?
va spun eu ia o m... mare.ca tre sa rupa toata masina aproape ca sa schimbe parbrizul. ia uitativa la mine. |
TOPART.ai un vocabular de avocat,scuza-ma dar tradu-mi ca sunt niste cuvinte ca nu le inteleg. :P
|
stai linistit, cei care deja au vazut cateva masini realizate de tine, stiu sigur semnatura ta, stilul tau. daca cineva mi-ar fi dat poza fara sa-mi zica cine-a facut-o, as fi zis ori e zozo ori e unu' care vrea sa realizeze ceva ca zozo ;)
si sigur ca nu te-am acuzat de plagiat. am observat si-am ghicit natura inspiratiei. e normal ceea ce zici, ca sursa inspiratiei o filtrezi prin propriile simturi si realizezi ceva si mai si. oricum, in stilul tau caracteristic. cred ca "flamboayant" e cel mai adecvat adjectiv al stilului tau. :D Quote:
spor si inspiratie ! |
Quote:
design = DESIGN s.n. Domeniu multidisciplinar interesat de ansamblul factorilor (social-economici, funcţionali, tehnici, ergonomici, estetici etc.) care contribuie la aspectul şi calitatea produsului de mare serie. 2. Aspect exterior, fel în care se prezintă un lucru (din punct de vedere estetic). [Pr.: dizáin] – Din engl., fr. design. estetica = ESTÉTIC, -Ă, estetici, -ce, subst., adj. 1. S.f. Ştiinţă care studiază legile şi categoriile artei, considerată ca forma cea mai înaltă de creare şi de receptare a frumosului; ansamblu de probleme privitoare la esenţa artei, la raporturile ei cu realitatea, la metoda creaţiei artistice, la criteriile şi genurile artei. 2. S.n. art. Ansamblul însuşirilor şi al fenomenelor studiate de estetică (1). 3. Adj. Care aparţine esteticii (1), privitor la estetică (1); care priveşte frumosul, care corespunde cerinţelor esteticii (1); frumos. – Din fr. esthétique. functionalitate = FUNCŢIONALITÁTE s.f. Calitatea de a fi funcţional. [Pr.: -ţi-o-] – Din fr. fonctionnalité (după funcţional). FUNCŢIONÁL, -Ă, funcţionali, -e, adj. 1. Care ţine de o funcţie, privitor la o funcţie. ergonomie = ERGONOMÍE f. Disciplină care studiază relaţiile dintre om, maşină şi mediul de muncă. [G.-D. ergonomiei] /<fr. ergonomie chiar daca par rautacios... nu sunt :-P |
numa ce trebuia nu mi-ai tradus,amu nu ma crede chiar asa de tantauc
;0 design ,estetica ,functionalitate,cam te gandesti ca stiu ce inseamna, dar,preponderent,hilar,rebel,nu prea le dau de cap,cam mult a trecut de cand am ter scoala,20 de ani:)) ma sa sti ca-mi place faza cu FLAMBOAYANT STYLE. |
frumos frumos frumos frumos frumos....si o pot tine pana maine frumos frumos frumos frumos frumos
|
2 Attachment(s)
vom vedea.sincer numi convine sa pierd titlul,dar nici daca ma fac surcele-n bucati nu reusesc so termin.acolo e arta frate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning