Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

yoda 17-03-07 16:07

Re: Polo GTI vs...

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 802689)
pai aici e topis de provocari.din cite inteleg ai un gti.vino sa vezi cum merge linga o masina din 87 de 120 cp.daca vrei evident si fie ca cel mai bun sa cistige

bine ca te-ai corectat!da este de vazut cum o masina de 5-600 kg sta cu una de 1520!clar o sa fie super tare!poate ne intalnim pe la un "anumit" garaj si vb! ;)

p.s. cum stai cu zyx?! :D

yknot 17-03-07 16:19

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 803030)
bine ca te-ai corectat!da este de vazut cum o masina de 5-600 kg sta cu una de 1520!clar o sa fie super tare!poate ne intalnim pe la un "anumit" garaj si vb! ;)

p.s. cum stai cu zyx?! :D

i-a scos deja si usile sa o mai usureze?.... :D

yoda 17-03-07 16:31

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 803047)
i-a scos deja si usile sa o mai usureze?.... :D

nu, dar cred k o sa incep eu sa-i scot usile, interiorul, trapa, airbagurile, etc si asa cred ca voi ajunge sa cantaresc cat un polo gti !iar atunci sa spunem k ar fi cat de cat echitabil!!!dar nu-i problema poate incerc sa ma dau asa cu el sa vedem ce se intampla! ;)

yknot 17-03-07 16:41

ok, ca fost posesor de r5, garantez ca nu are mai putin de 850kg...

shadowro 17-03-07 18:22

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 803063)
nu, dar cred k o sa incep eu sa-i scot usile, interiorul, trapa, airbagurile, etc si asa cred ca voi ajunge sa cantaresc cat un polo gti !iar atunci sa spunem k ar fi cat de cat echitabil!!!dar nu-i problema poate incerc sa ma dau asa cu el sa vedem ce se intampla! ;)

daca avea 500 kile si aerodinamica aia la 150 si prima rafaa de vant zbura de pe strada.
masinile extrem de usoare sunt foarte aerodinamice... aia e galeata :))

SEBASTIAN 17-03-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Rabanne (Post 792172)
P.S. Daca am ajuns sa fiu concurat de catre SKN inseamna ca am ajuns departe:)O firma atat de mare sa concureze un singur om, un roman. Sa inteleg ca sunt "The man to beat" in lumea tuningului de la noi;)

Care e diferenta:?:

mpa 18-03-07 00:55

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 803573)
Care e diferenta:?:

E ca de la ou la gaina. Daca e cocos se schimba treaba.

mpa 22-04-07 11:32

Invitatia a fost lansata. Te asteptam cu interes inapoi.

Sorin Golf 3 cabrio 24-04-07 12:20

...Un maestru cumva in driblaje? Sper ca nu ...

Zyx 24-04-07 17:53

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 868250)
...Un maestru cumva in driblaje? Sper ca nu ...

?! ?! ?! ?!

AlecsM 24-04-07 22:34

@zyx ...apropo ca ne-am salutat azi in trafic :P ...ma intereseaza sa vad si io cum stam ...ce zici ?chiar st curios :)
bafta

mpa 24-04-07 23:47

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 868818)
?! ?! ?! ?!

Nu il lua in seama... e doar suparat ca nu ai putut veni ieri seara.....

Zyx 25-04-07 00:46

In cel mai scurt timp posibil (1-2 zile) sper sa ne intalnim... Asta e valabil pentru toata lumea...

Alecs, ma uitam f atent la masina sa vad daca e Cupra sau FR... pe negru, cam greu se vede :D de asta intarzierea mea in gesturi.
frumoasa... astept si eu, foarte curios, sa vad cum stam...

Achim 25-04-07 00:50

pey sa imi spuneti si mie ca dak e vin si eu... sa ma mai cocoseze o data lumea :D

mpa 25-04-07 00:51

Pana la urma ce e? Cupra sau FR
Ca mai sunt doritori

Zyx 25-04-07 01:55

E Seat ultimul tip... :D Cupra

mpa 25-04-07 01:58

Bun asa. Sa vedem daca e bine dresat.

AlecsM 25-04-07 02:18

deocamdata e la dresaj :P
@zyx ...da-mi pm knd poti ;)

zGb 25-04-07 04:53

sper sa pun si eu rotile maine ca vin si eu...m-am descurcat mai mult decat onorabil in seara asta cu gti aniversar dsg :)

mpa 25-04-07 22:36

Ce inseamna mai mult decat onorabil?

Vine Cupra aia si pe la mine sa contribui la buna ei educatie?

Achim 26-04-07 05:17

a mentionat omu ca e la dresaj si ca inca nu are toti km ;) o gasesti pe la mare :D

fuscobal 26-04-07 16:18

Ma bag si eu cand o fi intalnirea ! Zyx, astept semnal de la tine !

GTA 02-05-07 01:09

ZYX-ule vezi ca sunt multe Vectra A....dar prea putine cu C20LET....

Zyx 02-05-07 20:23

Asta fiind spuse pentru ca ... ?!

GTA 02-05-07 22:32

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 881284)
Asta fiind spuse pentru ca ... ?!

Sa nu te trezesti la semafor ca alergi vreun 1.7D si sa crezi ca ai batut vreo Vectra cu LET.:):):)

Zyx 03-05-07 01:13

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 881524)
Sa nu te trezesti la semafor ca alergi vreun 1.7D si sa crezi ca ai batut vreo Vectra cu LET.:):):)

Asta era o gluma, sa inteleg... tare!

yoda 03-05-07 07:58

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 881702)

gluma tare!!eu am facut oferta la mare!scoateti-va siguranta si ne dam toti cu FWD!!!
plus ca banda dinspre mare era in panta, plina de antigel iar startul...jenant!indiferent cine l-a dat!amatori domle!

hai ura!...vb lui zyx

Alfa_band 03-05-07 09:42

:))))) cum era banda dinspre mare???Zi frate ca avea si ulei si niste tepi plus cateva capcane.

yoda 03-05-07 10:11

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 881906)
:))))) cum era banda dinspre mare???Zi frate ca avea si ulei si niste tepi plus cateva capcane.

BTW vb cu zyxu'...nu cu tine!chiar daca am plecat mereu de pe banda aceea, si plecam prost, am castigat!nu insinua nimic! spun realitatea!
mai intereseaza-te! ;)

pt zyx:daca vrei reorganizam o mini etapa cu vectra aceea! ;)

GTA 03-05-07 20:36

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 881702)

Normal ca glumeam.......

Zyx 03-05-07 22:14

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 882930)
Normal ca glumeam.......

daahhh!!!
Nu stiu daca a fost sau nu o banda mai altfel, dar eu nu am putut sa plec bine la nici una dintre curse. In primul rand era in panta (si asta m-a incurcat mult) + ca la prima nu am apucat bine sa duc turometrul unde trebuie ca micutzu a si lasat mainile jos...
@alfaband: nu stiu cate tractiuni ai condus pana acum (cu ceva putere pe ele) insa daca nu pleci aproximativ de unde trebuie, ori iti da in nas ori derapezi si ramai cam pe loc. La propulsie, daca mai ai si cauciucuri, e ceva mai usor... Parerea mea!
Asta e - mai una, mai alta - insa de acum nu ma dau decat de la egal la egal... adica numai cu tractiune fata!

ura!

GTA 04-05-07 03:26

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 883187)
daahhh!!!
Nu stiu daca a fost sau nu o banda mai altfel, dar eu nu am putut sa plec bine la nici una dintre curse. In primul rand era in panta (si asta m-a incurcat mult) + ca la prima nu am apucat bine sa duc turometrul unde trebuie ca micutzu a si lasat mainile jos...
@alfaband: nu stiu cate tractiuni ai condus pana acum (cu ceva putere pe ele) insa daca nu pleci aproximativ de unde trebuie, ori iti da in nas ori derapezi si ramai cam pe loc. La propulsie, daca mai ai si cauciucuri, e ceva mai usor... Parerea mea!
Asta e - mai una, mai alta - insa de acum nu ma dau decat de la egal la egal... adica numai cu tractiune fata!

ura!

Frate ...vorba unui prieten de-al meu ...."scuze ceri la p...e cand nu mai poti"
in rest trebuie sa recunosti ca nu poti mai mult.Vectra aia e 4x4 permanent din fabrica ....daca tu credeai ca omu` are avantaj nu trbuia sa te dai cu el....

PS. Eu sincer daca eram in locul lui...la modul in care i-ai vorbit inainte de cursa radeam de tine si cu "bara din spate" ......am inteles ca ai batut o gramada de masini .....din mers....dar cu start de pe loc nu prea misti mai nimic.Vezi ca mai sunt cativa adepti ai datului "numai" din mers...poate va faceti un sindicat ca sa fiti mai bine reprezentati.......

Bafta.....

Morro 04-05-07 09:17

parerea mea neavizata la o cursa "normala" micul polo il cam sparge pe Vectra din ce am vazut la cursa aia

RoadRunner 04-05-07 10:46

Eu zic ca acordarea unei revanse, ar pune punct discutiilor inutile.
Pina una alta... masina lui Zyx a aratat ce poate, si faptul ca a pierdut o cursa nu inseamna nimic.

Katyyy 04-05-07 12:44

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 883819)
parerea mea neavizata la o cursa "normala" micul polo il cam sparge pe Vectra din ce am vazut la cursa aia

Acel Polo gti este o masina buna, dar nu pentru masini de peste 200cp cu 4x4.
VEctra aia a mers: treapta 1, 2 si apoi 5 pana la finis. In drum spre mare s-a rupt un tampon de la motor si tot a stat in fata. adica a castigat. (starea tehnica a masinii si-o asuma soferul si nu este o scuza)
In cazul in care intra si treapta 3 la acea cursa rezultatul nu erea doar o victorie pentru Vectra, erea o umilinta totala pentru Polo. "mai bine"
Mai bine isi dau cu parerea propietarii pentru a evita certuri inutile.

ASta e: tot cazanul de Opel cu treapta 3 ratata a castigat.
Daca se doreste inca o cursa nu-i problema.

Morro 04-05-07 13:58

aha ok, in cazul asta sta altfel situatia ... trebuie sa incerce din nou si sa vada

P.S.: nici certurile intre proprietari nu sunt utile :-P

Zyx 07-05-07 15:11

Fratilor, care e problema aici?!

GTA, care e treaba? Te plictisesti acolo, la tine - chiar nu inteleg afirmatiile tale. Din prisma carui fapt spui ceea ce spui - cum am vorbit cu proprietarul (inainte de cursa) ? Sa recunosc ca nu pot mai mult... Am spus ce am avut de spus legat de cursa de la mare, imi mentin parerea si nu vad nimic anormal in a face cum vreau eu. Pana la urma daca vreau, nu ma mai dau cu nimeni, cu sau fara explicatii, nu?! Ca asa vreau eu... Cum, foarte bine pot sa incerc cu oricine vreau (cum a fost cazul Vectrei si a S3-ului - caruia ii eram dator cu o cursa), corect?! Ca am ridicat prea mult stacheta, asta e tot problema mea... Pana la urma asta e frumusetea curselor: sa vina o masina mai slaba (care se vede in ochii celorlalti mult mai slaba decat concurenta) si sa faca o figura buna. Asa vad eu niste curse frumoase.
Pana la urma m-am dat cu o masina 4x4, putere din cate am inteles undeva la 240-250cp, de 1450kg, care de fabrica face 6,8 prima suta... Adica foarte bine. Sincer, nu credeam sa aiba asa bun timp de fabrica.
@Katyyy, nu eu am bagat treapta 5 la opel. Era o umilinta... Frate, tu te auzi ce "zici"?! Acum, sa fim seriosi: cine citeste aceste randuri si nu stie despre ce e vorba...
Hai sa vad spun eu cum vad lucrurile: Polo 0-100km/h: 8,2sec, Vectra 0-100km/h: 6,8sec - asta de fabrica. Dupa modificari... la fiecare se vor resimti in alt mod, dar , bineintes in bine. E, plecand de aici, daca baga 3-ul si se pastra distanta dinainte sa dea 5-ul (3-4 masini), eu nu consider o "umilinta" acest lucru. Consider, mai degraba, o reusita. Dar fiecare vede lucrurile dupa cum il duce mintea.

yoda 07-05-07 18:11

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 883740)
Frate ...vorba unui prieten de-al meu ...."scuze ceri la p...e cand nu mai poti"
in rest trebuie sa recunosti ca nu poti mai mult.Vectra aia e 4x4 permanent din fabrica ....daca tu credeai ca omu` are avantaj nu trbuia sa te dai cu el....

PS. Eu sincer daca eram in locul lui...la modul in care i-ai vorbit inainte de cursa radeam de tine si cu "bara din spate" ......am inteles ca ai batut o gramada de masini .....din mers....dar cu start de pe loc nu prea misti mai nimic.Vezi ca mai sunt cativa adepti ai datului "numai" din mers...poate va faceti un sindicat ca sa fiti mai bine reprezentati.......

Bafta.....

geta aka gta iar bati campii rau de tot!zyxu' chiar nu i-a vorbit in nici un fel lui katy!eram si eu pe acolo, btw, iar referitor la datul din mers?!?!?!hello...geta!ti-am mai spus ca exista si acest fel de dat!cauta state(USA sau SUA) sau japonia si poate intr-un final o sa intelegi!
iar zyxu' de pe loc...e deranj!pun 1000 euro pe plecarea lui vs plecarea ta la o masina cu FWD!sa stii ca zyxu chiar misca "destul" de bine de pe loc!asa ca lasa presupunerile si incearca realitatea!doar ca a stat pe acolo cu un 4x4 spune mult!iar banda dinspre mare, cu sensul ca ma repet era in panta, cu antigel iar startul se dadea la misto!

GTA 07-05-07 18:27

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 889138)
geta aka gta iar bati campii rau de tot!zyxu' chiar nu i-a vorbit in nici un fel lui katy!eram si eu pe acolo, btw, iar referitor la datul din mers?!?!?!hello...geta!ti-am mai spus ca exista si acest fel de dat!cauta state(USA sau SUA) sau japonia si poate intr-un final o sa intelegi!
iar zyxu' de pe loc...e deranj!pun 1000 euro pe plecarea lui vs plecarea ta la o masina cu FWD!sa stii ca zyxu chiar misca "destul" de bine de pe loc!asa ca lasa presupunerile si incearca realitatea!doar ca a stat pe acolo cu un 4x4 spune mult!iar banda dinspre mare, cu sensul ca ma repet era in panta, cu antigel iar startul se dadea la misto!

hai s-o lasam balta ca se ajunge unde nu este nevoie.ZYX-u stie mai bine cum a vorbit cu Catalin innainte de cursa iar tu (YODA) nu stiu daca ai fost de fata pana la capatul discutiei....daca vrei lamuriri intreaba-l pe Catalin.

Hai bafta si ne vedem pe strazi.

foss 07-05-07 22:09

cum postez si eu??

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning