![]() |
Re: Bn 71 wrc
Quote:
P.S: poate ar trebui sa te orientezi catre un stand-alone pentru adevarata performanta;):idea: |
mas orienta dar acum am buzunarele goale complet asta pe viitor nu este exclus momentan ma voi buucura asa cum este imi ajung 122 pe moment
|
Salut, deci ca sa o luam de la inceput:
''CROCO'' la o presiune de 0.9bar T28 stock si un reglulator de resiune cu ceas reglabil batea lejer pa 402m SKODA OCTAVIA VRS de 180bhp + unichip... Dacia cu un turbo nou care ''este'' + Regulator presiune reglabil, presiune si o axa de aspirat va face ravagii intre masini mult mai performante, multumesc! ps: skoda era a unui ''pretenas'' si de cate ori ii facea ceva venea sa o incerce cu batranul ''CROCO''... si a luat-o mereu sub coada! |
Quote:
t28 stoc, in ce sens? |
frumos curat felicitari pentru toata masina
|
of inima mea :shock::shock::shock: foarte frumos.. si ma gamdeam ca sunt singurul nebun care mai baga bani in dacie in 2012. bafta multa este superba.
|
multumesc de urari mai am ceva de lucru la ea mai trebuie reglata umpic turbina si sa mai gandesc umpic traseul de admisie al aerului asta in viitor
|
2 Attachment(s)
Salut, varianta cea mai simpla si cea mai buna in cazul daciilor turbo este urmatoarea:
izolarea traseului pe cat posibil cu banda cap-coada, si folosirea distantierelor la capota ptr evacuarea caldurii! ps: ieftin si eficient pozele puse sunt destul de relevante! multumesc... |
Sper sa vina ziua sa te duc si eu la o tura cu ala negru. Nu stiu cand a fi dar astept sa vina. Sa ai parte de ea FOMEIE ca merge tare si cu viteza.
|
Quote:
|
pana o termini tu cine stie ce diavol tasmanian oi avea sub capota.....ca ai vazut aseara cat de tare si cu viteza merge la 05
|
6 Attachment(s)
una alta...:rolleyes2
|
Quote:
|
Am vazut un ''CROCODIL'' acolo in curte...cum ati facut cum nu, l-ati imblanzit de tot! :rolleyes2
ps: bravo dar video nu ati facut? si la ce presiune merge balauru'...multumesc! |
multumesc de urari gabi crocodlul este intreg cei lipseste este doar motorul si instalatia electrica ,,,, filmulet o sa fac saptamana ce vine pe zi sper
|
Salut, cu ce presiune ai mers pana acum si cum simti motorul?
Peste 0.7bar misca ca un motor turbo...sub e doar ''dizel'' :lol:...si hai strange :arrow:surubul ala la turbo sa sara caii aia frumosi mai repede!:shock: |
momentan presiunea se invarte in jurul a 09 1 bar cam pe acolo arata ceasul si merrge merge merge:shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock:
|
Quote:
|
http://www.cgbmotorsport.net/camshaf...lly-1051-p.asp
http://www.cgbmotorsport.net/camshaf...ted-1052-p.asp si ai sa vezi diferenta fata de ce ai acum...eu unul am simtit si la presiune stock. |
scz uitasem ca tu ai 1.7T acum...
http://www.catcams.be/800x600/mainframe.htm?english selectezi camshafts, dupa aia volvo si acolo ai motorul... |
sa stii ca mai mult de un bar nu cred ca poti merge cu calculatorul stock, oricum si la un bar e biiine rau
spor la treaba |
am incercat si peste un bar dar la 1 bar greu o tii pe drum asta pe dacie vorbesc
|
Quote:
|
Quote:
|
mai am mici retusuri de facut motorul merge tipla dar a cedat robinetul de la radiatorul de caldura si pierde antigel care mil baga direct pe picioare sapt ce vine o sa repar problema si apoi o sa fa si un video..
|
6 Attachment(s)
probleme in paradis.....
|
pana la urma de la ce este???
|
Garnitura de chiulasa??:sad:
|
S-a prajit garnitura de chiuloasa ?
|
io nu am vazut garnitura arsa si fum deala alte cauze technice
|
o fost de vina piesa aia intre scaun si volan =)))
|
nu mai tin minte parca tu ai 1.7 turbo, daca da vezi sa nu fie de la turbo sa iti bage ulei pe evacuare. bafta
|
motoru a fost refacut total si turbina nou nouta am rezolvat si problema ....
|
Sanse sa ajungi pe la tulcea cu ea acum pe 21 ?
|
Quote:
|
Quote:
Sonda lambda este un simplu senzor de oxigen care verifică gaxele arse şi trimite ECU-lui informaţia cum că arderea este completă (amestec sărac) sau arderea este incompletă (amestec bogat). |
fumega din cauza ca iesirea din turbo era prea mica... Sa refacut si acuma merge brici ;)
|
Quote:
|
si ala o fost o parte din problema,dar tot fumega si dupa ce s-a pus in poziitia corecta :D
|
Ai promis ca postezi un filmulet cu potenta masini... cand ne onorezi?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning