![]() |
Re: AfterDark Racing - Hunedoara
Pot sa "dezgrop" topicul asta? :) Hai sa vedem cati din HD mai raspund la "apelu" asta
|
pai ar cam merita :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ciuby stiu doar ca erau vremuri faine atunci si ma gandeam sa scutur "lupu" ca s-a cam pus prafu pe el :))
|
da ma da toti or migrat la alte cluburi, tu ai ramas, eu m-am retras din cauza lipsei totale de interes cat de cat acolo
|
lipsa de interes din partea cui? a celor de la noi? sau ceilalti... :p
|
baieti cred ca stiti conjuctura din acea vreme, acum s-a rezolvat, pe cei care erau in structura veche si vor sa discute cu noi , forumul privat este o optiune si le sta la dispozitie.
|
Care forum privat? :rolleyes2
|
Quote:
|
deci mie lene sa citesc 25 de pagin..si acum cas ocupat cu masina nici nam timp....dar daca conteaza vreau sa ma inscriu si eu intrun club..si de ce nar fi asta acela :D "fast-ule" pm cu explicatii si ce tre facut....ok bye
|
Incearca la tine la profil ( https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups )trimite o "cerere de inscriere" lu shadow :)sau un PM.
|
inainte sa dai ADD al usergroup da-ne si noua niste informatii despre tine folosind mesaj privat, mie sau lui shadow si vedem ce facem mai departe, salut ...
|
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/47504-dirty-south-session.html niste muzica pt baietzii din ADR si nu numai de-a noastra din HD :) puteti contribui cu piese linistit ;)
|
Silviu ne trimiti stickerele PLS :D :bunch: sau le-ai trimis deja ca n-am mai apucat sa vorbim pe mess? :dribble:
|
Le-am trimis!
SRY de intarziere dar am fost plecat in concediu cateva sapt. ;) |
Multumim Shadow, asteptam sa vina. 8)
|
Au trecut aproape 2 saptamani si inca n-au ajuns :p
probabil s-or pierdut pe drum... posta romana e de nici o treaba :( |
Daca nu ai mai zis nimic eu am crezut ca au ajuns de mult.
Iti mai trimit 4, sper sa ajung maine sa le pun la posta. L.E.: Poate am gresit eu adresa, mai da-mi-o odata pe PM ca sa fiu sigur. |
Poti sa le pui cand vrei la posta ca sunt pregatit sa le primesc :) ... Glumesc...creca e ceva cu posta asta dar n-a ajuns nici acuma nimic... creca nu gaseste postasu adresa mea
Poate apare intr-o zi cu 2 plicuri :D |
:lol::lol::lol:
Nu le-ai primit pt ca le-am trimis vineri, am fost plecat in concediu. Trebuie sa-ti ajunga zilele astea. |
Quote:
Quote:
|
Se vede cine e patron :D ..tre sa-mi gasesc si eu un job dinasta :))
|
salut catalin ma numesc sunt din deva am participat la o intalnire cu racerii din deva/hunedoara( aia de la Kaufland) ce sa va spun am 19 ani un opel astra g caravan, easytronic, 1.6, 85 cai(sper sa fie de prasila) si o dacie 1300 din 79 pe cale de a-i da drumu in lume...sper sa ne mai ivedem si la alte intalniri si va salut pe toti
|
puiu is in the House! :) Shadow eu zic sa-l luom sub aripa AfterDark Racing ca e baiat bun :cool:
|
Subscriu idei lui Fast Racer Sonic 8)
So puiu is'n house? |
:D asteptam sa vedem
|
pai daca voi spuneti ca e lup, intra si el in haita nu ;) nenea Shadow acum vede (ca tot are xenon) doar Honde Type-R .... muuuuulte japonezeeeeeee :D :lol:
|
pe aici nimeni nu mai vorbeste? :sad: de ce e asa liniste?
|
who know's maybe the boy's are shy
8) |
Fast-ule ce se mai aude de stikere-le alea?
|
:rolleyes2 aaaaa, in fiecare zi ma uit in cutia postala cu ochii unui copil :baby:ce asteapta pe Mos Craciun dar in zadar :ashamed: in cutie nu e decat factura telefonica, cea de la gaz, curentu si RDS-u:anger: da speranta moare ultima...:p
|
Dap sa speram ca n-o sa moara speranta aia
|
baieti, dati-mi un mesaj pe yahoo cu adresa voastra si o sa trimti si eu un plic .... poate Silviu are o rafuiala mai veche cu posta si il lucreaza aia pe acolo :lol:
|
Nu avem adresa ta de yahoo asa ca eu ti-am trimit PM ;)
Mersi! |
Multumim NWZeu.
|
Pe aici nimeni nimik?
|
Asteptam plicu de la NWZeu ca sa fim oficial pimp-ed :D
|
Dap still waiting