Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Radu.Dobromirescu 03-02-07 12:27

Re: Oltcit Trs

eu zic k nu are sanse tico in fata lui...k are motoru de 800 cm3 pe cand Oltcit-ul are 1300 si carb dublu...

Bryan 03-02-07 13:29

si tico are carb dublu....si 200 de kile in minus..si jante mai mici..si cutie mai scurta...multi subestimeaza tico :)

dj05fmx 03-02-07 15:52

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 726895)
io am facut un tico...da atunci mi-a tras masina...s-a dus pana aproape de 6000 in a3a...cand ma dau cu voi nu vrea nici de-a dreaq :lol: :lol: :lol:

te dai cu little STN... ca pe mine m-a imputit azinoapte:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

NightClubRacer 03-02-07 22:14

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 728816)
Cataline ... tico s`ar putea sa`ti dea rusinică.. nu`i glumă (dar sa aibă sofer)

s-a dat, si a luat bataita de la tico! :oops: doar4u, poate next time pleci mai bine!

Ja_Rule 03-02-07 22:22

:):):):):) ti`am zis eu ;)

Bryan 03-02-07 22:59

cam la ce distanta a luat bataie?

bogdanlascu 03-02-07 23:14

rusinicaaaaaa

NightClubRacer 03-02-07 23:24

distanta foarte mica, la usa din spate a tico-ului! :)

B-14-BYE 04-02-07 11:55

am pierdut startu.. adica el deja plecase si cand am plecat eu.. botu meu era la vreo 2 metri de tico.. si pe 400 de metri.. am terminat cu botu meu la aripa ticoului.. tre sa imi iau revansa.. sa plecam egal sa vedem care pe care.. oricum era TIco Rs din Insane racers. deci nu orice tico :Pdar oricum. il fac. am vazut ce poate. la intoarcere.. neam dat iar.. asa din mers.. si nu a reusit sa ma ajunga ba chiar ma indepartam

ciombe 05-02-07 07:58

Si io am crezut ca tico ala - "ticu-ticu, dai multi bani si iei nimicu" - e o masina usor de facut cu oltcitul.. Ei bine, m-am cam inselat!
Ticu ala in trei pistoane are al dreacu o acceleratie destul de buna, rotile mici si cutia scurta il ajuta la demaraj. Motorul in trei pistoane o fi el mic da se tureaza REPEDE. Asta il ajuta pe micutul tantar sa tasneasca efectiv... Am ramas uimit intr-o dimineata cand era cu mintea mai odihnita. La semafor cu actuala nevasta.. pe banda stanga un ticu.. de-la micu.. cu trei tineri in el. Am vazut ca aveam cam 300 -350 de metri in fata mea lliber sa ma trag.. dupa care trebuia musai sa schimb banda ca era o masina parcacata aiurea. Am asteptat verdele, aia din ticu parca au stiut. I-am dat blana incercand sa nu rup aderenta... am tasnit, da ticu a tasnit mai repede ca mine.. am ramas surprins nitel, am dat a doua si blana, cred ca am dus-o in 6500 rpm... si s-a termenat zona libera. Ticu era cam cu juma de masina in fata mea pe banda stanga. Asta e - imi venea sa mor de ciuda, mai ales ca aia erau trei in gandacul ala de masina. Pe distante scurte si pana in 70 ticu chiar are demaraj. Asta se intampla mai prin tineretile mele, acum vre-o 4 - 5 ani..
Cu nova m-am tras, m-a facut da DUPa ce am tasnit io .. .adica m-a ajuns cand ma consideram invingator si am dat a treia..
Cu Logan 1,4 NU am avut probleme, in doua randuri consecutive.. Ultima data acum 2 saptamani pe drumu spre scarbici.. cand si nasu-meu, care era cu mine in oltcit, a recunoscut ca "bey al dreacu cotetz ce fuge...!" Stiu sigur ca -am facut pe bune, ca ala e coleg cu mine, cand m-a ajuns a venit sa ma intrebe cum dreacu am reusit sa-l fac ca i-a dat blana la greu si degeaba...
Adica la iesirea din arad e o bariera, dupa care linie dubla... de la bariera am plecat amandoi in acelasi timp, io pe dreapta, el pe stanga.. si blana.. la un moment dat iarasi am fauct gresala sa ma consider invingator (pe la 110) si am dat a patra.. si de-odata l-am simtit in stanga mea paralel cu mine pe ala cu loganul cu un zambet triumfator pe mecla. Am decis ca trebe sa fortez, am schimbat a treia si blana... A fost o senzatie pe care greu o s-o uit, masinile bara-la-bara cu motoarele turate accelerand... si incet incet l-am depasit!!!!!!
In tineretile mele m-am mai tras si cu alte masini-
Corsa 1,4 model 1999 - m-a facut varza
Astra 1,6 model 1998 - l-am facut muci ca era soferul prost... coleg d efirma..
P206 Hdi, inainte de sibiu.. bineinteles ca m-a facut muci, io nu reuseam sa trec de 145 in timp ce ala ajunsese probabil la 160 si imi scria scrisori...
Volvo S70 (parca) - era sa-l fac doar pentru ca ala m-a subestimat.. cand s-a dezmeticit, a calcat si el acceleratia aia...
Cam atat....
Oricum, cea mai mare satisfactie o am cand ii fac pe astia cu loganuri de 1,4 care se cred zmei...

B-22-GIL 05-02-07 09:36

si eu m-am dat cu un tico si pana la 80 a stat la 2 masini in fata mea iar pe la 120 eram langa el... si 11RM-u meu nu prea tragea el atunci... era carbu varza reglat....parerea mea... ca daca pleci fara sa scartai roata si dai blana intr-un TRS faci un tico!

B-22-GIL 05-02-07 09:43

a.... si totusi daca stau sa ma gandesc ce motor are tico.... e putin rusinos :D

Bryan 05-02-07 10:03

o fi rusinos dar am mai zis..tico are 650 kg..oltcitul 900 aproape
tico are roti mai mici si cutie mai scurta,motor de generatie mai noua,are carb tot dublu corp..

pe 0-80 kmh sta in fata oltcitului,,,dupa..si-o ia ticozauru frumos ;)

Ja_Rule 05-02-07 17:18

vorbim de o cutie de chibrituri .. tico e doar o jucarie de cartier, o data ce ai trecut de centura bucurestiului, ai ocazia sa mori ... iar daca ai bulan si esti cu o grasã`n masina poti ajunge maxim pana la Pitesti (ajutat de autostrada)
Va spun asta din proprie experienta, la 710 kg (greutatea masinii + a mea)si cam 80 km/h m`am ridicat pe 2 roti mai rau decat cascadorii aia smecheri.. atunci am zis ca nu mai conduc carute

B-14-BYE 12-02-07 08:16

o sa imi iau eu revansa.. sa vedem care pe care... :D oricum stiu ca ma duc cu 2-a 100

B-22-GIL 12-02-07 22:48

doarr... salut!! cand ai timp... ce ai zice de o intrecere?
11Rm vs 12TRS

NightClubRacer 13-02-07 00:37

mai bine ii propui pe pm ;) Si sa spuneti care a trecu primu linia de sosire! :D

OveR 13-02-07 08:14

cat te duci cu a doua ma ... :)) 100 poate in cadere libera ... masina aia abia daca prinde 100 :))

B-22-GIL 13-02-07 09:20

Quote:

Originally Posted by OveR (Post 746837)
cat te duci cu a doua ma ... :)) 100 poate in cadere libera ... masina aia abia daca prinde 100 :))

banuiesc k pe mine ma intrebi..... undeva la 90 ma duc .... duminica mam dat cu un prieten cu un trs de 2 ori si l-am facut... de 2 ori.... ma gandesc k o fii de la sofer... dar si ala a dat 6000 rpm in ea...
intrecerea a avut loc pe Dambovita unde erau cursele inainte... pana in autovit si l-am lasat in urma cu fo 3-4 masini... prima data a fost cu plecare dp loc si a 2-a din mers!

Laure2fast 13-02-07 09:41

nu cred ca se duce pana in 100 cu a2a..poate 80..maxim 90... :)

Bryan 13-02-07 11:11

a incercat cineva de pe oltcit forum...pe la 7300 rpm intra2-a aveam vro 90 pe bord..nu se duce in suta ;)

oricum nu are rost sa te duci pana acolo..

PetricaCBD 13-02-07 18:14

B 22 GYL si doarr4you daca va datzi merg si eu :),k stiu ambele masini ,dar GYL nu stiu ce are sub capota...inca...oricum ambele sunt masini tari

bogdanlascu 13-02-07 20:14

puterea max la trs este pe la 5500 si la 1100 la 6500 deci ce rost are sa o turezi pina la 7000

Ja_Rule 13-02-07 23:11

:):):) si apropo de Tico, azi am vazut unu` in floreasca cu roatele`n sus, iar Toyota care`l acrosase avea bara fata foarte putin zgariata ...

Danutz Bratosin 15-02-07 17:18

la un tico dak are viteza ii trebuie doar un hop si gata e cu roatele in sus deci nu ma mir k era doar zgariata bara lu ala k la cet de greu e tico....=))

Bryan 15-02-07 18:50

pe cuvantu tau..ai tico?

Laure2fast 15-02-07 18:53

cam subestimati tico...in mod normal un tico in stare buna face un oltcit de 1100 stock

Danutz Bratosin 15-02-07 19:42

bah bryan ce te ***e pe tine grija dak am eu tico sau nu?i-a mai lasa-ne k vad k esti cam dus cu pluta.si apropo laure2fast nu cred k un tico bate un oltcit 1.1 deoarece oltcitu poate schimba in 6000 iar tico nu cred k se duce mai mult de 4500 parerea mea u ai vzt vre-o intrecere dasta tico vs oltcit 1.1?

Laure2fast 15-02-07 19:55

io chiar am si facut liniutze cu un tico..am condus si tico si oltcit..il rog pe dj05fmx sa posteze aici sa spuna si el..parerea lui

dj05fmx 15-02-07 20:01

tico arde si TRS nu numai 1100...nu mai vorbiti din carti ma copii ca nu e frumos! io va cred ca va place teribilismu asta de Racer infocat da las-o in plm ca nu ai nici macar 30 de linii facute si te apuci sa faci galagie paci!! Pune mana si ia cateva filmulete de pe minunatu asta site si zi-mi si mie in afara de Dany si mistreku cate oltcituri fac tico!!! si da si pe mine m-a ars Little STN la ilegala INSANE si e foarte mandru de asta :)) bravo lui lasa sa se bucure si el :twisted: :rolleyes2

daca vrei sa imi demonstrezi cu adevarat ca te tine P00la sa si faci nu numai sa iei vopseaua de pe tastatura arde repede un tico si pune aci sa vedem si noi!!!

dani3lll 15-02-07 20:06

un tico face olcitul fara probleme dar sa fim seriosi ca mai conteaza si soferul ;)

Danutz Bratosin 15-02-07 20:10

eu nu cred k un tico poate sa fak un oltcit cu toate k esti mai usor dar tot nu cred si in plus are si motoru mai mic

dj05fmx 15-02-07 20:15

da tu chiar ai impresia ca pt noi conteaza ce crezi tu??? ti-am zis frate astept filmu tau sa vad cand ucizi ticozauru!!! sau mai bine daca vrei facem oltcit stok tico stok - oltcit tunat tico tunat :shock:

Doamne asta e ambitios!!!!!:evil: :x :poke:

Bryan 15-02-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 751801)
eu nu cred k un tico poate sa fak un oltcit cu toate k esti mai usor dar tot nu cred si in plus are si motoru mai mic

ma fratele meu,ma mai si injuri, ai condus oltcit ? ai condus tico ? ai condus vreodata????? mare atotstiutor esti tu la 17 ani !

bogdanlascu 15-02-07 23:21

baieti nu va enervati,cu prima ocazie legala catalin o sa va arate ce oltcit are ,cum merge 7-8000 cu a 2 etc.......

Gabi 16-02-07 00:38

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 751801)

Bati campii !
Tico vs. Oltcit - winner Tico
https://www.4tuning.ro/gal/albums/FIL...start_nr-3.jpg

Rezumati-va la Oltcitu' din discutie, altfel discutam urat !

B-14-BYE 16-02-07 06:26

vreau legale !! oricum daca plecam egal cu tico il faceam. am vazut ce poate.. nu ma face !!! o sa am si revansa.. si o sa vedem si la legale. ! urmeaza jante cat de curand :P

NightClubRacer 16-02-07 10:11

vezi ca sunt pe 10 martie legale, poate vi atunci si poate iti iei si revansa. Ce jante vrei sa iti iei ma? ;)

vali-tgm 19-02-07 17:27

ce se enerveaza lumea la tico vs oltcit. normal ca castiga tico pana la o anumita viteza pt ca e super usor, motorul e mai mic dar e de generatie mai noua ca cel a oltcitului. si stai linistit baiatu ca merge si ticu mai mult de 4500 rot/min.

B-22-GIL 19-02-07 23:17

doarr....... te-am vazut azi (19.02.2007) in trafic!! ai nevoie de niste roti!! parerea mea! scuza-ma k-ti spun, sper sa nu o iei in nume de rau dar de la distanta nu dau deloc bine rotile kre le ai!!

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning