![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
Quote:
io eram prin preajma...dar mi-am lasat masina la distantza.. :P sa nu ..care cumva..sa puna ochiu :)) :lol: las k dak am bulan..pana la craciun imi bag ceva frumos pe masina... :D trag de toate sforile..dar.. primesc ajutor nu ... ;) ehh.. asta este hai sa ne vedem sanatosi si la anu..cu mai multe intalniri.. de 10 ori.. .decat anu asta si evenimente placute o mie ;) numai bine..(salutari aleks) bafta |
toate bune slip, si bafta la modificari, sa vii sa ne lasi pe spate data viitoare ;)
|
eh..cu lasatu pe spate ..mai greu :P :)) dar.. o sa fie mai bine decat acum ;)
dak ma ajuta dumnezeu sa raman sanatos.. si sa am spor la treaba.. undeva prin vara anului viitor.. o sa fac ceva schimbari.. in domeniul auto.. dar mai este mult pana atunci..asa k.. deocamdata... salut toata lumea buna de aici..si.. sa ne vedem sanatosi la anu' cu bani gramada :lol: bafta |
Nu am fost la intalnire, dar din poze nu pot decat sa remarc Octavia rosie...f frumoasa...Personal, daca ar fi sa o cumpar asa de la proprietar de ex., i`as inlocui cromul(cu negru cel mai probabil) si as lasa`o bicolor(rosu-negru). Cred ca i`as mai adauga niste Giovanna Ararat Black de 18"... Ohh, cat de "devilish" ar arata :d :d
|
ce-ti veni vic cu octavia aia? :)
i mean... erau alte masini mult mai ... suparate/noi/puternice :-P |
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...mqcahlpu11.gifEu zic tot pe 19 e cel mai potrivithttp://dl8.glitter-graphics.net/pub/...c6ec5jtuf6.gif
|
:)) asta e tare
|
cum cum? :lol: :))))))))))
tare faza...credeam k e topic inchis.. :D nu pot sa imi dau seama cum a iesit postu ala..in halu in care a iesit :))) prea tare... MUI MUI .. :))) |
poate vroia sa-si faca posturi
|
aqm vad k abia e deschit topicul asta si deja park nu se mai poate sa va vad atunci kti o sa vina :P
|
am eu impresia, sau cineva p aici a gresit anul postarii? :D:D:D:D
so, topic closed, nu mai dezgropam nimic :p:p |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning