![]() |
Pai baga si tu varianta cu spaniola.. ca aici rugam sa ne ajute lumea nu sa se laude ca o are si sa faca in sac
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
merci frumos alexutzu...
|
10x Bishop am luat-o :D:D
|
am nevoie URGENT de \"Adelante\" shi sa pot sa ma impusc acum, dar nu o mai gasesc in compu' meu.....
pls help.... :( :cry: :( :? :roll: |
Re:
Quote:
Sterge rar de la sfarsit ;) |
multam... :wink: :P
|
Vreau melodia din serialul \"BAIETI BUNI\" dar sa fie variabila, adica sa sune bine.. daca o aveti, plz help :wink:
Thx anticipat :roll: |
1 Attachment(s)
Se aude perfect!!!
|
Akcent - dragoste de imprumut ( iubire)
si ultima melodie a lu andra cu ala, e ceva cu rai.... MERSI MULT PEACE :peace: |
Re:
Quote:
Andra & Provincialii - Sarutul noptilor de Rai |
Asa, mersi Michael....
Care le pune aici? PEACE :peace: |
le pot pune si eu, dar diseara, cand ajung acasa !
|
le stergi extensia .rar
|
vreau si eu genius vara nu radetzi k mi`e pofta sa o ascult
|
1 Attachment(s)
:arrow: have fun
|
multzumesk din suflet :) .. weeee credeam k nu o gasesk k nu mai are nimeni muzica veche :) ... si daca mai ai cumva prin pc ... mellodia aia a lu valahia .. bani si fetele .. ne`au mancat zilele sau ceva de genu ala :)
|
:lol:
|
Asi vrea si eu melodia Pentru romania cu K1 ca mp3. Daca o aveti puteti sa o trimiteti la [email protected]
|
mai am si eu... Genius - Macho man, si Sufletul imi plange
|
daca avetzi pls puneti cristiana raduta-amor,amor mersi
|
bishop mersii inkaodata .. daca vreu muzica veche shtiu la cine sa apelez :P
|
cine are melodia hi`q - te`am iubit, dar.. :roll:
|
caut melodie reclama connex 3G :)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Vreau si eu urgent pls
LA FAMILIA - ADEVARUL GOL GOLUT MERSI MULT CELUI KRE O ARE SI O UPLOADEAZA ICI SHA PEACE :peace: |
...uite aici
|
e si mai in urma melodia asta :lol: la pagina 23
|
..connex 3G
|
Deci.... cel/cea care imi gaseste asta e cel/cea mai tare, ii pup mana si picioarele :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca nu intra tot odata aici, puneti-le pe melodii HERE IT COMES: SVEN VATH - IBIZA MIX CD 2004 PLEASEEEEEE PEACE :peace: |
nu stiu daka s-a uitat cineva aseara la carcotashi... vreu si eu 2 melodii (se poate shi mai multe :P )
1. melodia originala din state pe care nicoleta luciu :oops: a plagiat-o cu ultima ei melodie (ceva cu seara, noapte, etc - nu mai stiu titlul melodiei lui luciu) 2. melodia cantata de morandi aseara la cronica... daca aveti tot albumul, zic sarumana :wink: :P |
Sa nu uitati de SVEN VATH - IBIZA MIX CD 2004
si mai vreau o melodie pls si vi-o si recomand, e foarte tare... GADJO - SO MANY TIMES MERSI MULT PEACE :peace: |
3 Attachment(s)
Nu stiu care a fost la corcotasi, dar le am pe astea 3
|
grecu... multam mult, era vb despre beijo :P :wink:
acum stie cineva cum se numeste ultima melodie a nicoletei luciu (ceva cu noasptea, seara, etc :? :roll: )... este plagiata integral dupa o melodie chiar ok cantata de niste baietzasi de culoare de peste ocean... as vrea si eu originalul, daca se poate... multam si raman dator :wink: :P |
vreau si eu melodia din reclama Jacobs 3 in 1 cand pleaca aia la sfarsit cu ala pe motocicleta :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Este super marfa!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning