![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
nustiu ce sa zic , este deja a doua teapa care io da lu sercan , ideea e ca carcasa este de m3 e46 doar miezul sa schimbat nu stiu exact de pe ce a fost pus iar eticheta care scrie seria si raportul cand mam uitat mai bine era lipita
|
Quote:
Cand am avut grup de M3 E46 cu 12 milioane nu l-a vrut nimeni... Luati cu 1000 de euro atunci... Ce-i drept era doar miezul dar era 12 milioane nu 1000 de euro si era autentic de M3 fara nicio urma de uzura. Unde vedeti pretul mai mare acolo va aruncati fratilor... |
recomand TRUSKA ,am cumparat interior recaro descris 100% +poze, prompt
|
Quote:
|
Recomand emu_3 si florineluspr. Sunt baieti de nota 10+.I-am stresat cu telefoane,mi-au dat indicatii!Tot respectul pt ei!
|
Quote:
|
Quote:
|
haaaaa :lol:
Tu ce crezi ? :lol::lol::lol: Eu zic ca e o gresala... :lol::lol::lol: Asa o fi adus omu' masina din germania... El de unde era sa stie ce era inauntru ??? :lol::lol::lol::lol: Mari tigani si bagabonti nemtii aia...:lol::lol::lol: Auzi tu, sa-l pacaleasca pe TXA-u... :lol::lol::lol: Plus ca.... daca nu l-a desfacut pe loc acum ce vrei sa faca ? Sa-i dea tzeapa lu' TXA-u ? Poate cumparatorul l-a trucat si vrea sa-l insele pe saracul TXA ... Mari bagabonti cumparatorii astia... :lol::lol::lol::lol: Plus ca n-are frate factura pe diferentialul ala... si nici ambalajul original. Acum nu vrei sa-i dea si banii inapoi ?? :lol::lol::lol: Sa zica Merci ca e de BMW .Putea sa fie de aro 244... OEM (cum ii place lu' TXA-u sa zica ) si atunci ce dracu mai facea cu el ?:lol::lol::lol::lol: Si-l punea la penis :lol::lol::lol: Am ras cu lacrimi la intrebarea ta... Auzi tu... " o fi o confuzie... " :lol::lol::lol: O fi... ca blocant am inteles ca nu e... :lol::lol::lol: |
Marius Tepes TXA cu teapa OEM.O fi bocant da a uitat omu sa il sudeze
|
Quote:
unu dintre ei doi minte,care dintre ei o fi aflam cu timpu.daca e doar o greseala si isi primeste banii inapoi ii ok,daca nu...mizerie |
Quote:
|
TXA vinde piese de cativa ani,e cam imposibil,dar fie :))))
invatati va sa cumparati lucruri scumpe de pe ebay,sansele sa iti iei o teapa sunt mult mai mici.mai bine platesti un 50 de euro la transport dar stii ca ce comanzi aia primesti. |
baa fratiilor ce drecu de confuzie sa fie ca la pus omu pe masina si se invarte numai o roata , de cand a desfacut mecanicul capacul din spate mi sa parut ciudat miezul ala ca nu avea placiile de frictiune cum are e36-sele dar sincer sa zic nu am vazut nici o data vreun diferenteal de m3 e46 si am zis ca na , poate o avea alt sistem nu o mai fi cu placi cum e la e36 , nu aveam de unde sa stiu , l-am sunat pe COP-ul si l-am intrebat pe el ca el sia pus miez de m3 e46 pe m3 e36, si nu a stiut nici el sa imi zica exact cum trebuie sa fie miezul , dar atata timp cat se invarte numai o roata nu e blocant . punct . poate ma puteti ajuta voi care stiti sau care ati vazut miez de e46 m3 daca are sau nu placi de frictiune , ca asta ce l-am cumparat de la txa -u nu are placi de frictiune ,
Cu txa-u nu am vb inca ca am incercat sa il sun de vreo doua ori si nu am dat de el , dar parca mie si scarba sa vb cu el ca o sa stiu de pe acuma ce o sa imi zica si ce se va mai intampla in continuare ca nu sunt la prima intamplare de genu asta dar ori cum il astept pe Sercan sa se intoarca acasa ca e plecat din oras si sa mai incerce el sa ia legatura cu txa-u ca iel l-a gasit si amandoi sau inteles legat de pret si de marfa , io am fost mai mult curier dar am tinut sa imi exprim parerea aici ca in ultimul timp miam luat prea multe tzepe de genul si chiar mam saturat si sa va dau cateva exemple : = Am comandat pt un var de al meu tot de pe 4tuning dar de pe bazar un compresor de clima de audi a4 din 2002 de la cineva din Deva cu 600 lei si cand am desfacut coletul era in colet un alternator de DACIA = Am cumparat pt mine o baie de ulei de e34 de la userul , acsel , din craiova la care la telefon mia zis ca e tzipla si cand mia ajuns acasa era sparta , nu am mai zis nic o data , am lasat-o asa dar mi sa umplut paharul = am cautat alta baie dupa aceea am basit una la alt user de pe forum BMW-SEX sau ceva de genu la fel mi sa zis ca e tzipla si costa 250 lei , intamplator era tovarasul meu preparatu prin zona si l-am rugat pe el sa mearga sa o vada la care si acea baie a fost sparta si sudata , am mai negociat la pret mia dat-o cu 180 lei , am fost multumit dar nu era tzipla asa cum zicea omul la tel si daca mio trimitea prin curier era alta tzeapa = am cumparat tot de la un userr de pe acest forum nu imi aduc aminte exact numele ca a fost prim primavara ceva de genu Cristian MDK sau ceva de genu ma scuzati daca am gresit numele dar o sa ma interesez si o sa va zic sigur , cumparasem o instalatie electrica completa de coupe full , o mocheta si capacul de plastic de sub volan dadusem pe toate astea 500 lei , cand au ajuns acasa instalatia nu era full ,, adica fuul : clima , obc , trapa , geamuri , cam tot ce trebuie sa aiba un e36 coupe intelegeti voi ... ,, mocheta era gaurita in partea stanga unde stai cu picioarele iar capacul de sub volan rupt piciorusul unde se prinde pe bord Si lista poate continua dar nu vreau acuma sa scriu romane sa zica lumea ca sunt nebun , pentru cei ce sunt nelamurti sau au vreun dubiu nu am acuma la indemana dar pot pune si poze cu toate doveziile si io dezmembrez si vand piese din anul 2007 dar poana acuma nu am dat nici o tzeapa den acest gen , o singura data am vandut un motor de 2,3 m52 la bucuresti la un baiat Paul din Rahova care dupa ce l-a pus pe masina si ia scos catalizatorul scotea fum am vb cu omul m-am inteles , imediat am cautat o pisica in anglia tot 2,3 i am adus-o si i-am schimbat motorul omului fara nici un leu in plus , nici nu sa pus problema , EMU stie cazul si poate confirma ca toate cele spuse sunt adevarate Fenomenul acesta trebuie sa dispara fratiilor ca numai asa vom reusi , numai asa ne vom putea integra si noi intr-o lume civilizata dar e imposibil ,, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul ,, |
Quote:
Dani , eu personal nu il cunosc pe txa , dar poate si el a verificat fix blocantul exact cum ai facut tu fara sa il mai urce pe o masina ! eu zic sa incercati sa da ti de el si sa ii expuneti problema ! Daca refuza sa dea banii inapoi sau sa ajungeti la o intelegere amiabila , atunci e clar ca era perfect constient de ceea ce vinde ! cel putin eu asa vad problema ! cat despre piese SH , eu m am convins de un lucru : Nu cumpar decat de la cunoscuti sau persoane cu o reputatie solida in dezmembrari ! |
nai frate , am vb cu el la tel si nu ai ce sa faci o da din cola in fanta ca asa e la M3 e46 cand e pe elevator se invarte doar una si doar cand e masina in sarcina cupleaza ambele roti si doar noi am incercat si in sarcina si tot una se invarte , nici macar nu o arunca de cur sa faci cerculete si pourma mia inchis telu in nas , asta e frate deaia am zis ca imi e scarba sa mai fac ancheta si sa mai dau telefoane ca nu e prima data cand intampin asa ceva si stiu care sunt explicatiile pe care le primesc si ce o sa se intample asa ca mai bine ma las la mana mea si alta data sa fie invatatura de minte
|
Quote:
|
de 1000 de euro i-as da numa cu diferentialu in muie,nimic nu ramane neplatit.
Eu nu inteleg de ce omul nu poate sa fie corect.Iti primesti banu pe care il ceri,atunci ofera si calitate,nu poti numa sa pretinzi. |
prea tarziu , acuma vorbele sunt de prisos acuma sa te omori pt 1000 de euro nu are rost , asta e, sa fie invatatura de minte , trebuia de la bun inceput sa nu am incredere si sa ma interesez si sa merg la el cu lectiile facute sau cu unul mai priceput desfacut la fata locului si vazut exact ce este inauntru , probe clare nu sunt , nu l-am luat din magazin cu factura poate zice ori-ce , poa sa zica ca am schimbat io miezu sau asa mai departe , io nu vreau sa ma razbun cu toata ca solutii sunt destule dar am scris aicea sa vada si lumea cu cine are dea face si sa nu pateasca si alt cineva ce am patit eu
|
Nu e chiar mentalitatea corecta asta,gen lasa ca il pedepseste dumnezeu sau lasa ca pierde el mai mult.
Sunt bani munciti si e dreptul tau,eu unu m as duce peste el,ori ne intelegem frumos ca doi oameni normal,ori dam cu pumnu sa vedem care e mai tare. |
Quote:
|
Parerea mea ca a fost o tzeapa premeditata. N-auzi ca avea placuta unde scrie raportul cusuta cu "atza alba" ????
Ce tot il scoateti sfant pe TXA ??? E clar pe fatza ca e tzeapa . Si dani smarandescu dupa ce si-a luat o tzeapa si-a cautat-o si pe a doua ca sa fie sigur... Se vede treaba ca tot nu e sigur... Bravo TXA-ului. Baiat destept. Vai de steaua voastra de gusteri. Daca n-ar exista atatia prosti pe lume n-ar exista nici tzepari. Ingrosati-le randurile... |
Quote:
|
Quote:
Daca te incurcau 1000 de euro ai scapat de-o grija. Lasa-i pe altii sa-i manance filozofule. Ce piese iti mai trebuiesc ca-ti trimit eu... |
Quote:
Prin modul lui drastic de a se exprima varu' Adrian are 100% dreptate,mofturile daca nu sti sa ti le faci cum trebuie inseamna ca nu le meriti. |
Dane da-i un telefon lui TXA si vb cu el, mai ales ca ma stie si pe mine si cand i-ai dat banii am fost si eu. Suna-l si vb cu el.Trebuie sa ajungeti la o concluzie.
PS: Totusi 1000 euro sunt bani, trebuie rezolvata incurcatura asta. |
Peste tot tre sa se gaseasca cate unu sa comenteze aiurea frate
Era in primul rand vorba ca Dani_smarandescu se cunoaste cu TXA....a mai cumparat una alta de la el...nu conteaza CAT DE FILOZOF E sau cat de naiv e. Conteaza doar ca omu a vrut sa va atentioneze ca s-ar putea sa fie tepar si...sincer...singurul lucru pe care il pot spune e ca: DACA VINDEA TXA LEGUME IN PIATA SI NU SE OCUPA CU DEZMEMBRARI SI NU ERA ASA BUN SI GRAV CUM IL PUPA TOATA LUMEA IN **** avea voie sa greseasca si sa nu stie ca NU era blocant diferentialul....sincer IL SUGE toata lumea degeaba daca nu a stiut. Orice ar fi are obtiunea sa o dea din 'cola-n fanta' care e cea mai simpla.Simplu.punct Oricare din variante ar fi..la cat de hiene sunteti si suntem toti...v-ar fi greu sa scoateti 1000 de euro din buzunar sa ziceti,da..am gresit..greseala mea..sau..greseala mea si a lui dani_smarandescu ..ca a fost si el neatent....nimeni n-ar face asta acum. Si nu plange nimeni dupa banii aia acum...pentru ca Dani stia dinainte sa scrie..si poate demult..ca nu o sa-i mai vada nimeni....vroia doar sa dea un semnal de alarma....Acum..fiecare sa creada ce vrea. Eu am fost acolo in ziua aia si...au pus diferentialul la mine in masina...sincer nu am fost atent la nimic...eram concentrat la altele...si de aceea nu stiu nici eu ce sa zic.....de aceea voi spune ca...este...doar posibil sa fie teapa...posibil sa nu.......Dani_sm. doar a povestit...o intamplare..... |
io zic ca nu ai ce sa rezolvi , dupa cum am scris si mai sus am vb cu txa-ul si nu recunoaste nimic mai mult mia si inchis telefonul in nas cand am vrut sa il dau pe sercan la telefon sa ii explice , nu banii astia nu se mai vor recupera nici-o-data cu vorba buna , de acu in colo vom vedea
|
Daca nu RECUNOASTE e foarte URAT din partea lui.
|
TEAPA pe fata!
auzi tu confuzie de 1000 de euro...brovo lui baiat destept ca inca gaseste useri pe forum care sa ii arda fara nicio jena! dar mai presus de toate cum sa dai 1000euro pe un blocant de m3 e46? |
Costine....nu ai cum sa zici BRAVO LUI. E foarte URAT ce a facut si ar trebui sa Rezolve chestia asta.
|
Quote:
|
Quote:
Good point ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Deci e tepar cu state vechi...cineva trebuie sa il arda sa se potoleasca.
Probabil administratorii ar trebui sa contribuie mai mult la topicu asta,sa fie atenti la clone.Sunt destui care dau o teapa si apoi isi schimba useru si nr de tel si revin pe forum.O lista dinasta ar fi binevenita,zic eu. |
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol: Ce spui tu straine... ? Tu te crezi in Austria in Germania sau in Suedia ???? Pai ce l-a primit prin posta sa aiba vreo dovada ca la cumparat de la TXA ? Si daca era trimis prin posta crezi ca desfaceau diferentialul la posta sa vada daca e sau nu blocant ? Sau i-a dat TXA factura si ambalaj ? Pai TXA-ul o sa-i zica fara sa clipeasca ca nu a cumparat niciun diferential de la el si cu asta basta.... Si o sa vina Dani_smarandescu cu 3 martori care or sa confirme iar TXA-ul cu 30 de martori care vor spune : " Da' frate au venit sa se uite la un diferential si au plecat cu mainile in buzunare ... Noi eram aici 100 de persoane ca eram la o nunta ". Ce-o sa se intample ? Nimic. paaaaaaaa |
Quote:
Drum uscat si shofezeaza cu atentie ca daca nu conduci corect te futezeaza politistu' cu o amenda de nu te vedeshti... ;) http://www.verbix.com/webverbix/go.php?D1=5&T1=constata |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning