![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
bun si 16 mai ales din 38....data viitoare sa iesi pe 1 :D, ai condus cel mai bine nu ca aia
|
Nu merge,locu ala e ocupat de mine !
|
lasa..ca in cursul verii vine preparat si "luigi" si o sa ai concurenta la categoria " mici si turbate " :D ... p.s. (felicitari pt concurs ai mers bine..)
|
1 Attachment(s)
asa ca o gustare :D ;)
|
poate va fi si la arad una busa powered
|
aia e englezeasca nu italianca
|
de si ala e originalul MINI..(cel englez) asta e mini/2 :D....e si mai mic si si mai usor...plus motor pe spate..:D..in fine o sa aiba si "LUIGI" threadul lui propriu la fiat in viitor
|
eu vorbeam de un fiat 600, oricum bafta la proiecte ca pana acum toate au fost frumoase
|
I'auzi peti ! :lol: inca una pe langa ce stiam noi !
E INVAZIE ! |
pffua si inca nu mi-am cumparat deflector laser impotriva "mini"urilor ;) martiene :D
lasand gluma la o parte, in vara ii vine randul.....si sper sa iasa ceva interesant din el. |
felicitari pt blondina ta!!!! restu cuv st de prisos!!!!
|
..........
Merci! |
Frate din partea mea ai tot respectul , credeam ca eu sunt nebun de tin 3 masini ( 3 dacii ) dar tu ai 5 masini , si sti... am avut si eu un fiat 600d din 64 plus ca am mai avut unul de piese , am avut si eu o ideeie de proiect cu ea dar nu l-am inceput niciodata asa ca le-am vandut cu 14 mil acum un an jumate. Fiatul l-am avut prima mea masina ( la 16 ani ) si l-am avut timp de 10 ani. Cel ce l-a cumparat a vrut sa faca ceva rau din el dar am aflat ca nici el nu a demarat proiectul.....si masina moare incontinoare... Apropo cu timpul vreau sa-mi cumpar un VW Multivan dar o sa renunt la 2 dintre dacii.
|
Quote:
ON TOPIC (DACIANA) cam pe duminca am sa bag poze si eventual film de la raliul ce urmeaza pe 24 mai, unde intentionez sa particip cu batrana blonda. |
Unde o sa fie raliul ? :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
poze....................
|
deci npeti e defapt o fata !? :shock:
Foarte tare frate ! |
Quote:
|
nu faceti voi doua o intrecere odata sa vedem care e mai buna???:D
|
Te referi la mine si la "EMA"nuela. ? :) ;)
Pai s-o facut acu vreo 2.ani jumate dar erau alte masini fata de cele de acuma....difera multe de atuncea.....a mea era muult mai grea pe vremea aia , plus al lui atu. era ingrijita. Acu nu s-o mai ocupat de ea. (la dacie ). |
uite-o si pe doamna profesoara :))
|
in sfarsit poze noi...de cand tot asteptam,nu mai stiam cum arata masina ta... :D.video nu ai?
|
4 Attachment(s)
alte poze.........
|
sall! pe ce loc ai iesit??
|
locul 13 (se putea si mai bine) . tre sa imi fac o frana de mana hidraulica pt la intoarceri la jaloane
|
tu ai punte de renault??
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
some new pics :
|
frumoase scaunele!! teau costat mult?
|
Quote:
|
cu ce presiune mergi in turbina ?
ca io mai mult de 0.8 nu pot sai dau ,si pe linga asta se taie si benzina sau cel putin asa da impresia ,bine motoru meu e si pe injectie . |
0.9-----1.0 bari. nu taie la mine nimica, regulatorul de benzina e vacumatic si aprinderea la fel, nu decupleaza. Era o protectie mica ca o soda, tot pe vacum care intrerupea ceva la aprindere, dar l-am anulat deja din timpul montarii motorului.
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara probleme :D
|
urmatorul mic proiect pe "daciana" este o caseta servo..Directie....am sa pun si ceva poze. sper ca intr-o sapt , max 2 sa fie gata.
|
Quote:
|
Quote:
iar compresoru are sa fie cel standard de la fuego 1.6 turbo |
Quote:
|
La ce service sau la ce mecanic ai facut modificarile si de unde ai luat piesele mar interesa.........?????????ms..respect...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning