Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Mustang 20-04-07 14:52

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 861867)
unde le ai gasit tu mah pe alea...in popleanca...?
daca ti gasesti niste taranci si niste sarantoace care n au mers in viata lor cu o masina...cred si yo ca sunt lesinate cand vad un baiat cu bani...
Si yo mi am incheiat pledoaria...

ma asteptam sa te ataci ...
NU, absolut TOATE sunt din Bucuresti ;)

De fapt ... de ce ma mai chinui acum sa demonstrez ceva ???
Bucurestiul e mare ... si e plin de basini/basinoase/oameni normali/fete care au gusturi "normale" ... nu stiu de ce esti asa mirata ...

In fine ... nu mai are rost sa postez aici ...

iasi_drifter 22-04-07 21:43

eu dau unsubscribe la topicul asta
multi nu vad padurea din cauza copacilor. multi au impresia ca nu poti avea gagici misto decat daca esti plin de bani si cu masini insa eu vad toata ziua unele gagici misto singure sau cu niste amarati sau cu unii provizorii pana apare unul mai bun.
azi de exemplu cand eram pe trotuar imi facea ochi dulci dintr-un SUV nou mai rasarit nu mai stiu de care gagica misto ce era pe locul din dreapta, in timp ce strumful tocmai trecuse pe langa mine sa se duca sa cumpere ceva de la un chiosc. daca gagica era singurica ce, n-o puteam combina? ;)
n-oi fi eu chiar Fat Frumos dar cu toate astea in fiecare zi intalnesc destule gagici misto care se uita la mine cand trec pe langa ele si practic ma invita sa le agat, chit ca is pe jos si eu nu umblu cu lanturi pe mine sau sa ma dau bastan.
cine vrea sa isi taie singur craca de sub picioare gandind negativ in felul asta n-are decat, el e cel care rateaza ocaziile.
realitatea e ca daca tu crezi ca poti avea o gagica, sau crezi ca nu o poti avea, oricum ai dreptate (asta e o variatie pe o maxima a lui Murphy parca)
succes

RA_2fast4u 25-04-07 20:30

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 865639)
eu dau unsubscribe la topicul asta
multi nu vad padurea din cauza copacilor. multi au impresia ca nu poti avea gagici misto decat daca esti plin de bani si cu masini insa eu vad toata ziua unele gagici misto singure sau cu niste amarati sau cu unii provizorii pana apare unul mai bun.
azi de exemplu cand eram pe trotuar imi facea ochi dulci dintr-un SUV nou mai rasarit nu mai stiu de care gagica misto ce era pe locul din dreapta, in timp ce strumful tocmai trecuse pe langa mine sa se duca sa cumpere ceva de la un chiosc. daca gagica era singurica ce, n-o puteam combina? ;)
n-oi fi eu chiar Fat Frumos dar cu toate astea in fiecare zi intalnesc destule gagici misto care se uita la mine cand trec pe langa ele si practic ma invita sa le agat, chit ca is pe jos si eu nu umblu cu lanturi pe mine sau sa ma dau bastan.
cine vrea sa isi taie singur craca de sub picioare gandind negativ in felul asta n-are decat, el e cel care rateaza ocaziile.
realitatea e ca daca tu crezi ca poti avea o gagica, sau crezi ca nu o poti avea, oricum ai dreptate (asta e o variatie pe o maxima a lui Murphy parca)
succes

prietene sunt total de acord cu tine.. dar faza e ca trebuie sa sti cum sa iti folosesti toate asurile din maneca(inclusiv masina.. daca ai)...

si eu inainte sa am carnetul si sa pot iesi cu masina aveam impresia ca baaai frate, cand o sa imi iau eu carnetul si o sa ies cu masina in oras nu o sa mai incapa femeile in agenda de la telefon.. nu e asa.. nu cred ca poate nimeni de pe acest forum sa conteste faptul ca daca sti cum sa folosesti masina si alte chestii te pot ajuta(cu cat mai scumpa masina cu atat se admite mai mult fenomenul de pampalaiala) dar ori cum NU dati vina pe faptul ca nu aveti bani/masini/case/bordeluri/telefoane/ceasuri etc pentru faptul ca nu puteti avea fetele pe care le vreti.. cu parere de rau va spun ca nu ele fac diferenta.. ci VOI ... si aici ma refer la faptul ca trebuie sa ai ochi albastrii in care sa te scufunzi si piept juma de pamella si nasul la o proportie de 1/3 din marimea... ... ?! ... bullshit!!!! big big BULLSHIT !!! din fericire pentru noi pentru femei conteaza mult mai putin aspectul fizic al unui tip, si daca esti ingrijit si esti prezentabil atuncea if u have the right attitude atuncea o sa poti sa iti umplii si 2 agende de telefon...

cryo 26-04-07 10:16

Daca o tipa iese cu mine pentru masina pe care o am, imi pierd orice interes pentru ea.

Ca ii plac masinile, si ii place si masina mea, dar iesim impreuna pentru felul meu de a fi si pentru felul in care o fac sa se simta, e cu totul altceva.

Masina poate fi cel mult cireasa de pe tort. In nici un caz motivul pentru care iti place o persoana.

P.S. Intamplator, avusesem o asemenea discutie cu o tipa, intr-o perioada in care nu aveam masina (datorita unei daune totale), si mergeam cu Loganul lui taica-meu. Ea sustinea ca nu ar iesi cu un tip cu dacie, deoarece inseamna ca respectivul nu a fost in stare de ceva mai bun. Am reintalnit-o de curand, se invartea cu un baietzas cu un BMW din 1907 toamna, si m-a intrebat ironica cum imi mai merge Loganul. A avut surpriza vietii ei 30 de secunde mai tarziu :D .

Asemenea specimene nu ma intereseaza nici cat negrul de sub unghie...

cryo 26-04-07 10:24

Scuze de double post: total de acord cu drifter. Sunt o multime de fete frumoase, inteligente, ambitioase, care nu sunt catusi de putin interesante de acest aspect. Singurele pentru care conteaza cu adevarat masina pe care o conduci sunt pustoaicele (sau cele cu mintea ramasa la acea varsta) obisnuite sa li se sufle in fund si sa fie purtate pe brate de catre vre-un "italian", si care nu concep sa fie vazute mergand pe jos sau intr-o masina mai modesta...

RA_2fast4u: daca asul tau din maneca e masina, te compatimesc....

dolb 26-04-07 10:34

Quote:

Originally Posted by iasi_drifter (Post 865639)
eu vad toata ziua unele gagici misto singure sau cu niste amarati

si mare dreptate ai! eu ce drq sa zic.. is full de bani, arat bine totul e ok, si totusi nu se lipesc fetele de mine si inca incerc sa descopar .. oare aia buna ce drq o fi vazut la uratu ala ca in afara de faptul ca e urat , nici bani nu are ( ca sa zici ca a vazut la el banii ) .. deci nu inteleg fetele din ziua de azi! si da conteaza masina pe care o conduci: o fata l-a ales pe unu ca avea calibra , nu pe mine ca am astra! alta fata dupa ce s-a desp de mine, pe toti care o sunau ii intreba ce masina au ( bine asta era mai ciudata . ea nu voia tipi cu masina sau bani ) Traim in Romania :oops:

cryo 26-04-07 11:50

daca fata aia l-a ales ca avea calibra, il va lasa pentru primul cu Golf GTI.... crede-ma, n-ai pierdut nimic :lol:

P.S. ai uitat sa adaugi ca esti si modest ;) Poate ea a vazut mai departe de uratenia si banii celui de care vorbesti... poate uratul ala o face sa rada, sa se simta apreciata, ascultata si in siguranta... Sunt lucruri mai importante decat masina sau banii uratului

dolb 26-04-07 12:13

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 871841)
daca fata aia l-a ales ca avea calibra, il va lasa pentru primul cu Golf GTI.... crede-ma, n-ai pierdut nimic :lol:

P.S. ai uitat sa adaugi ca esti si modest ;) Poate ea a vazut mai departe de uratenia si banii celui de care vorbesti... poate uratul ala o face sa rada, sa se simta apreciata, ascultata si in siguranta... Sunt lucruri mai importante decat masina sau banii uratului

trust me.. si eu stiu sa fac o fata sa se simta apreciata, ascultata etc etc etc ;) iar una s-a desp de mine pt k o faceam sa rada :( si ea era prea serioasa

cryo 26-04-07 13:28

uite ca ea a vazut in uratul ala ceva ce tu nu aveai. Si pentru ea, a contat lucrul asta :) Sau poate nu ai reusit s-o faci sa se simta asa cum crezi, in ciuda parerii tale. Get over it...

Nu mai visati ca femeile adevarate, cu capul pe umeri, se vor umezi la privelistea "bolidului" vostru turat la maxim... O astfel de femeie nu-si va parasi perechea pentru primul venit cu 20CP in plus si un eleron cat China...

S-o fi chinuit Freud 30 de ani sa afle ce-si doresc femeile, fara succes... dar macar atat lucru stiu: cu siguranta nu masina unui barbat...

P.S. Am exclus din start o anumita categorie de tipe. Nu ma intereseaza Monicile Columbene, indiferent cat de bine ar arata.

dolb 26-04-07 13:50

cryo.. pai majoritatea fetelor din ziua de azi is pe interes ! si le intereseaza numai banii , masina, vila , piscina etc :D sunt foarte rare cele serioase ;) ( si d'aia iti zic eu ca nu se lipeste niciuna de mine :lol: .. pt ca nu suport materialistele :lol:)

cryo 26-04-07 14:31

stiu ce spui...dar de regula cele calumea nu se invart prin cluburi, imbracate de scandal si asteptand sa fie agatzate...

O femeie adevarata se cucereste, nu se agatza ;) Iar in asta, conteaza mult mai putin masina, si mult mai mult persoana ta

Conteaza si ce cauti. Daca vrei "just fun", da, o sa gasesti destule fufe gata sa-si petreaca noaptea cu un tip care le plimba in sus si-n jos in masinutza lui stralucitoare, si care le duce in prealabil la un restaurant mai de doamne-ajuta... Dar pentru mine, o tipa inseamna mai mult decat un mijloc de relaxare inainte de a adormi.

RA_2fast4u 26-04-07 15:26

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 871715)
RA_2fast4u: daca asul tau din maneca e masina, te compatimesc....

prietene tu ai citit tot postul meu sau numai prima parte? daca il citesti o sa iti dai seama ca nici pe departe nu ziceam asa ceva ;) .. a

m zis ca trebuie sa folosesti totul inteligen.. masina daca tot veni vorba mai degraba e cireasa de pe tort si nu singurul "as din maneca"

dolb 26-04-07 15:58

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 872052)
stiu ce spui...dar de regula cele calumea nu se invart prin cluburi, imbracate de scandal si asteptand sa fie agatzate...

O femeie adevarata se cucereste, nu se agatza ;) Iar in asta, conteaza mult mai putin masina, si mult mai mult persoana ta

Conteaza si ce cauti. Daca vrei "just fun", da, o sa gasesti destule fufe gata sa-si petreaca noaptea cu un tip care le plimba in sus si-n jos in masinutza lui stralucitoare, si care le duce in prealabil la un restaurant mai de doamne-ajuta... Dar pentru mine, o tipa inseamna mai mult decat un mijloc de relaxare inainte de a adormi.

caut o relatie serioasa, bazata pe incredere , respect tralalalala etc ;) get it? so, no fun for me

cryo 26-04-07 16:08

atunci nu mai fi dezamagit ca nu-ti pica in patru labe la vederea masinii tale ;)

P.S. there's nothing wrong with fun... :D

dolb 26-04-07 16:19

fi cuminte ca nici nu ma astept sa pice in 4 labe dupa masina sau vila mea ;) chiar incerc sa nu o fac sa isi dea seama de ceea ce am;)

Jokerul 29-04-07 13:50

Parerea mea e ca la majoritatea femeilor conteaza daca nu ar conta nu am mai vedea bosorogi la volanul unui ferrari cu numere de italia si o tinerica cu vreo 30 de ani mai mica ca el in dreapta...

platon911 30-04-07 15:57

girls just want sex'n money :)

Paul Oakenfold-Sex'n Money

Magos 05-05-07 21:25

mai bine ziceai Gurlz only want Paul Oakenfold! :D:D:D

Mustang 05-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886411)
mai bine ziceai Gurlz only want Paul Oakenfold! :D:D:D

ie urat ...
nush ce va place la el ...
are o fata de monkey cateodata :))

dogy_10 05-05-07 23:09

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 871700)
Daca o tipa iese cu mine pentru masina pe care o am, imi pierd orice interes pentru ea.

Ca ii plac masinile, si ii place si masina mea, dar iesim impreuna pentru felul meu de a fi si pentru felul in care o fac sa se simta, e cu totul altceva.

Masina poate fi cel mult cireasa de pe tort. In nici un caz motivul pentru care iti place o persoana.

P.S. Intamplator, avusesem o asemenea discutie cu o tipa, intr-o perioada in care nu aveam masina (datorita unei daune totale), si mergeam cu Loganul lui taica-meu. Ea sustinea ca nu ar iesi cu un tip cu dacie, deoarece inseamna ca respectivul nu a fost in stare de ceva mai bun. Am reintalnit-o de curand, se invartea cu un baietzas cu un BMW din 1907 toamna, si m-a intrebat ironica cum imi mai merge Loganul. A avut surpriza vietii ei 30 de secunde mai tarziu :D .

Asemenea specimene nu ma intereseaza nici cat negrul de sub unghie...

credema ca stiu faze d-astea in care era sa-mi pice fatza la ce figuri fceau unele cand trebuiau sa mearga cu loganu...si parca mai intelegeam daca toata viatza lor s-ar fi carat numai in jaguar si rolls, da ele nu au bani nici sa-si cumpere o guma......sisincer nu-mi place cand lumea ma analizeaza dupa masina pe care o conduc pt ca puteam sa am omasina multmai tare dar am preferat sa am o casa faina, si poate la varstamea nu conteaza masina care oricum e cumparata de parintzi ci perspecativa care o am in viatza

Magos 05-05-07 23:49

lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... :( spun ca mai bine merg pe jos... :( pacat ....

Mustang 06-05-07 00:01

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886593)
lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... :( spun ca mai bine merg pe jos... :( pacat ....

dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza ;)

dogy_10 06-05-07 00:12

bravo tzie!!! sa ai grija de ea...si nicodata nu sti cum se intoarce roata si potzi sa te cari tu in mertz si jaguar...impreuna cu ea

Sasha_z 06-05-07 00:19

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 886621)
dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza ;)

ce pr buna ai....ia sa`mi faci si mie cunostinta cu ea.....sunt tare curioasa....

Spark 06-05-07 15:33

Quote:

atunci ai nimerit ceva bun de tot ;)

dolb 06-05-07 16:25

Quote:

pai .. e numai prietena tipului? :lol: eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc ;) nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh :D

Magos 06-05-07 19:43

tu de cuvantul prietenie ai auzit???????? asa ca sa nu ti se para imposibil...................................

Mustang 06-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 887382)
pai .. e numai prietena tipului? :lol: eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc ;) nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh :D

tipul cu mertzul ie gay convins ...
so ... il cam doare la basca de femeia mea :)
decat friends si atat :)

dolb 06-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 887819)

atunci e bine !:D
on topic ( lol ) :lol: :da, conteaza pt o femeie masina .. k daca te masturbeaza trb sa ai masina bazata ca sa ai spatiu de depozitare al ... ejacularii ;)

Eugen_TL 06-05-07 23:14

frate si aici tre sa spui de acest fenomen de care te-ai indragostit? get a life :|

dolb 07-05-07 14:36

:lol: de data asta am pus LOL ;) deci e la mintea cocosului ;)

Sasha_z 07-05-07 15:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 887819)

ete na....si marmota a iesit la pensie....

pheerya 07-05-07 19:56

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 887893)
atunci e bine !:D
on topic ( lol ) :lol: :da, conteaza pt o femeie masina .. k daca te masturbeaza trb sa ai masina bazata ca sa ai spatiu de depozitare al ... ejacularii ;)

de curiozitate...cati ani ai?:???:
grow up...:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
stii ca fiecare e obsedat si vorbeste cel mai mult de lucrul de care nu are parte...:lol: no offence

Sasha_z 07-05-07 20:08

deci nu pot sa cred.....dolb kiar la fiecare topic treb sa vb despre masturbare.....las`ma draq...alt subiect n`ai mai gasit???
pheerya : are 20 d ani...:lol:

pheerya 07-05-07 20:15

i se iarta atunci...e de inteles la varsta lui.... :yes: :yes: :yes: :woowoo:

Sasha_z 07-05-07 20:20

i s`or ierta lui....da nu stiu dk e vre`un topic in kre sa nu fi adus vb de masturbarea lui...m`a mancat...:lol::lol::lol::lol:

dubmaniacks 08-05-07 15:01

fete`le ... care va riscati la un ride cu mine? :)) sa vedeti ce fum scoate golfu :D DIESEL POWER :D consumu conteaza :)) si soda sa fie de spalat haine de fum :))

platon911 15-05-07 22:48

ce dreaq motor ai mah de zici k scoate fum asa !!! e de Roman??? :)))))))

Magos 16-05-07 08:57

hmm... stiti si voi doar ca nici o masina din romania nu mai e "virgina" din punct de vedere tehnic... :D hi hi hi (ma refer la golfuri si ursi... :P )

sponsoru 16-05-07 18:24

da.. nici fetele peste 13 ani nu prea mai sunt virgine dpv "tehnic" in romania..:)) asta ca se asorteze cu masinile ;).. laf

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning