![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
Mi am cumparat jante de tabla pentru iarna [ in sfarsit am gasit la un pret normal, nu cum viseaza unii 100 de euro ] + 'lovitura' in spate in timp ce dadeam prioritate la pietoni ! [ din fericire pt mine nu e asa grav :) ]
|
Quote:
|
Ce jante urate ti-ai luat mai kpe... :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca la bloc... poti face aproape orce , e al 3 lea set de jante pe care le bag in cada si inca nu am zgariato :)) . Ma tot gandesc sa imi pun o cada in camera.. ar fi mai usor :)) .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe ce sa dea si el vina... :lol:
|
1 Attachment(s)
:)................
|
4 Attachment(s)
Montat folie pe geamurile fata, Omologata ;))... sa nu imi mai intre soarele in ochi :)) ca in masina orcum se vede... este mai mult celofan decat folie :)). Si ultima poza... LOW LOW LOW :x
Am reusit sa cumpar si 4 cauciucuri pt noile jante , :X inca 1-2 saptamani si sunt gata =)) |
Cine ti-a pus folia ? Ca pare bine pusa...
|
Quote:
Edit : pt cine vrea folie... Pt 2 geamuri fata ia 30 ron , pt geamurile laterale spate si luneta 70 ron cu folie naspa . si 80 ron la folie omologata ( aia are 70 cm latime fata de 50 cm aia neomologata... si pe asta omologata o pune dintr-o bucata pe luneta... mai mult de munca :) ) |
Azi am schimbat bujiile (am pus bujii beru-sper sa fie bune) si filtrul de polen...sper sa ma tina masina pana in Germania.
Sa ne auzim cu bine :D si... la cat mai multe ieseli. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cu suspensia mea reglabia de cacao pe spate nu se lasa caruta deloc... am incercat si cu altele fk si degeaba ramaneau 7 cm pe spate intre aripa si roata si arata ca p+++ :) . Am gasit solutia.. nu stiu cat de buna:)) Arcuri sport presate pe spate... (altele nu reglabilele ) . Sper sa nu fuga cumva de acolo.. Am dat cate ture si se comporta bine :X:X:X . Acum se poate spune ca este cat de cat low... Urmeaza jantele cand sunt gata ;))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
edit : si o poza cu ale mele reglabile.. sa vezi diferenta ;)) |
Quote:
interesanta improvizatia ta :lol::lol:, dar stii noi in romania nu prea avem drumuri pentru low & fast cum vrei tu sa faci :lol::lol:, nici macar pt gluma de vor unii sa o faca cu LOW & SLOW :lol::lol:, repet, e interesanta improvizatia ;), dar asta nu iti poate afecta tinuta de drum sau in timp structura amortizoarele ? Repet , nu vreau ca postul sa se considere un misto, sau orice altceva, sunt decat opiniile mele . Daca voi ofensa pe cineva cu acest post este problema lui , mai ales daca se simte .:lol: |
Quote:
Legat de drumuri... Pai eu scot masina maxim o tura de centru... sau pe bulevard :) fac un MAXIM de 40 de km pe luna si asta doar prin oras ( in rest merg cu taxi ul lui tata.. consum mai mic.. inalta etc ) Plus ca au inceput sa asfalteze.. din oras nu ies cu ea deloc ! Legat de tinuta de drum.. e afectata rau de tot :) IN BINE ! Tigra are 700 fata si 400 spatele :) foarte foarte usor... Iti imaginezi cum facea cu suspensia stock pe curbe nu ? :) sau cel putin spatele... era jale :). Acum chiar pot spune ca ma simt in siguranta pe orce curba.. nu mai caraie nimic :) Cel putin diferenta asta am observato eu . A.. si nu e chiar low , inca o pot folosi :) nu ating pe nicaieri cu ea :) |
Multumiri lui KPE ca mi-a montat si mie condensatorul la subwoofer.
|
5 Attachment(s)
SEIBON CARBON BONNET
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aproape oglinda.. nu am ajuns inca la 2.000 :) si nici polish lichid ;)) astazi sper sa pun cauciucurile pe ele...
|
1 Attachment(s)
Bla bla...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
presimt ca urmeaza si un portbagaj tot carbon si poate si 2 usi :)) |
Azi am spart turbina pentru a 3-a oara :))
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Putina curatenit sub capota ;)). Admisia cu putin smirgher , reinoit capacul la motor... si ce am mai sters pe acolo... :D
|
1 Attachment(s)
Culoarea aia... de mustar expirat :)
|
pfuu ... nu am mai scris aici demult ... :))
dar daca tot am avut liber de la lucru cateva zile... am schimbat una alta :) - capete de bara ( stanga + dreapta ) - rotule inferioare ( idem ) - rulment stanga ** toate lemforder - schimbat ulei 5W40 Castrol GTD - filtru de ulei - MANN - filtru de motorina - MANN - placute de frana fata ATE - placute de frana spate TRW - scos catalizatorul - refacut traseu intermediar - inox 55mm ** facute la Stelco Cluj-Napoca maine ... reglat directia + un spakat general ( interior / exterior / motor ) cam.. atat :lol: more next month ... dupa salariu ! |
BLING BLING!!!!!!
|
felicitari Sobo pentru jante ! sunt ce trebuie pe masina ...
ON: .. nu ca ar interesa pe careva :lol::lol: Discuri fata - Brembo Max (ventilate + striate) Senzori ABS - ATE ( ambii pe fata ) spalat motor urmeaza... mai multe :) acum chiar nu mai fac nimic pana la urmatorul salariu .. :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning