Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/248089-facut-masina.html)

MiTzA- 07-05-12 21:24

Re: Ce ai facut azi la masina?

Mi am cumparat jante de tabla pentru iarna [ in sfarsit am gasit la un pret normal, nu cum viseaza unii 100 de euro ] + 'lovitura' in spate in timp ce dadeam prioritate la pietoni ! [ din fericire pt mine nu e asa grav :) ]

Vl-91-KpE 07-05-12 21:35

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5013803)
Frumos domnu' frumos! Felicitarile mele si sa le porti sanatos!

ON: sambata am fost si eu ocupat sa prajesc calculatorul de bord :lol:

ms ms ms :D

PrietenCuTine 08-05-12 16:34

Ce jante urate ti-ai luat mai kpe... :lol:

Vl-91-KpE 08-05-12 17:12

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 5014962)
Ce jante urate ti-ai luat mai kpe... :lol:

Pai daca asa mi le-ai dat.. urate urate ! m-am apucat de dat "cromul" ala de fabrica jos dupa buze.. nu mai am piele pe degete si nu am terminat nici macar o janta :)) smirgher nu am gasit decat pana la 1.500.. tre sa caut si ma fin :X sper sa iasa :X

Vl-91-KpE 08-05-12 18:52

2 Attachment(s)
Ca la bloc... poti face aproape orce , e al 3 lea set de jante pe care le bag in cada si inca nu am zgariato :)) . Ma tot gandesc sa imi pun o cada in camera.. ar fi mai usor :)) .

alexfaq 08-05-12 18:54

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5015143)
Ca la bloc... poti face aproape orce , e al 3 lea set de jante pe care le bag in cada si inca nu am zgariato :)) . Ma tot gandesc sa imi pun o cada in camera.. ar fi mai usor :)) .

Jantele astea au buza ?:))))))))))))))))

Vl-91-KpE 08-05-12 19:03

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 5015148)

Putin spre deloc... :)) ce pretenti poti sa ai la 7 j...

alexfaq 09-05-12 00:38

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5015166)
Putin spre deloc... :)) ce pretenti poti sa ai la 7 j...

Nu te lua de 7j, eu am de 14 7j de tabla cu buza mai mare :lol::lol::lol::lol::lol:

PrietenCuTine 09-05-12 10:28

pe ce sa dea si el vina... :lol:

Vl-91-KpE 09-05-12 18:39

1 Attachment(s)
:)................

Vl-91-KpE 12-05-12 20:53

4 Attachment(s)
Montat folie pe geamurile fata, Omologata ;))... sa nu imi mai intre soarele in ochi :)) ca in masina orcum se vede... este mai mult celofan decat folie :)). Si ultima poza... LOW LOW LOW :x

Am reusit sa cumpar si 4 cauciucuri pt noile jante , :X inca 1-2 saptamani si sunt gata =))

PrietenCuTine 13-05-12 16:39

Cine ti-a pus folia ? Ca pare bine pusa...

Vl-91-KpE 13-05-12 16:43

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 5021568)
Cine ti-a pus folia ? Ca pare bine pusa...

Pai e bine ca am stat si eu acolo... pusa pana sus de tot fara bule etc ;)) A avut antrenament bun saptamana asta ca a pus zilnic folie , inclusiv astazi de dimineata pe un seria 5 :)) . Kta cu vectra aia rosie , de asculta manele inainte :)) .

Edit : pt cine vrea folie... Pt 2 geamuri fata ia 30 ron , pt geamurile laterale spate si luneta 70 ron cu folie naspa . si 80 ron la folie omologata ( aia are 70 cm latime fata de 50 cm aia neomologata... si pe asta omologata o pune dintr-o bucata pe luneta... mai mult de munca :) )

NTZ03 14-05-12 19:54

Azi am schimbat bujiile (am pus bujii beru-sper sa fie bune) si filtrul de polen...sper sa ma tina masina pana in Germania.
Sa ne auzim cu bine :D si... la cat mai multe ieseli.

cruizer11 14-05-12 20:04

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5023370)
Azi am schimbat bujiile (am pus bujii beru-sper sa fie bune) si filtrul de polen...sper sa ma tina masina pana in Germania.
Sa ne auzim cu bine :D si... la cat mai multe ieseli.

Drum bun Nutule, dai un semn cand ajungi!

Vl-91-KpE 16-05-12 18:09

2 Attachment(s)
Cu suspensia mea reglabia de cacao pe spate nu se lasa caruta deloc... am incercat si cu altele fk si degeaba ramaneau 7 cm pe spate intre aripa si roata si arata ca p+++ :) . Am gasit solutia.. nu stiu cat de buna:)) Arcuri sport presate pe spate... (altele nu reglabilele ) . Sper sa nu fuga cumva de acolo.. Am dat cate ture si se comporta bine :X:X:X . Acum se poate spune ca este cat de cat low... Urmeaza jantele cand sunt gata ;))

Victor_WRC 17-05-12 09:22

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5026139)
Cu suspensia mea reglabia de cacao pe spate nu se lasa caruta deloc... am incercat si cu altele fk si degeaba ramaneau 7 cm pe spate intre aripa si roata si arata ca p+++ :) . Am gasit solutia.. nu stiu cat de buna:)) Arcuri sport presate pe spate... (altele nu reglabilele ) . Sper sa nu fuga cumva de acolo.. Am dat cate ture si se comporta bine :X:X:X . Acum se poate spune ca este cat de cat low... Urmeaza jantele cand sunt gata ;))

:shock::shock: cum adica presate ? :|, te referi ca spirele nu mai au cursa intre ele ? :|

Vl-91-KpE 17-05-12 10:47

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 5026838)
:shock::shock: cum adica presate ? :|, te referi ca spirele nu mai au cursa intre ele ? :|

Adica spira de sus de tot este bagata in alta spira, dar nu atinge nicaieri . iar mijlocul unde este distanta cea mai mare intre spire este intact... este destul de elastic orcum , au fost castigati 2-3 cm... din spira de sus :) dar este tot "elastic " Am pus mai jos o poza inainte de reconditionare ;)) sa vezi despre ce vb.. daca te uiti atent spira de jos de tot este baga in interior , jos in poza.. ca partea aia mie imi vine sus pe masina ;)) .

edit : si o poza cu ale mele reglabile.. sa vezi diferenta ;))

Victor_WRC 18-05-12 08:28

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5026974)
Adica spira de sus de tot este bagata in alta spira, dar nu atinge nicaieri . iar mijlocul unde este distanta cea mai mare intre spire este intact... este destul de elastic orcum , au fost castigati 2-3 cm... din spira de sus :) dar este tot "elastic " Am pus mai jos o poza inainte de reconditionare ;)) sa vezi despre ce vb.. daca te uiti atent spira de jos de tot este baga in interior , jos in poza.. ca partea aia mie imi vine sus pe masina ;)) .

edit : si o poza cu ale mele reglabile.. sa vezi diferenta ;))

interesanta improvizatia ta :lol::lol:, dar stii noi in romania nu prea avem drumuri pentru low & fast cum vrei tu sa faci :lol::lol:, nici macar pt gluma de vor unii sa o faca cu LOW & SLOW :lol::lol:, repet, e interesanta improvizatia ;), dar asta nu iti poate afecta tinuta de drum sau in timp structura amortizoarele ? Repet , nu vreau ca postul sa se considere un misto, sau orice altceva, sunt decat opiniile mele . Daca voi ofensa pe cineva cu acest post este problema lui , mai ales daca se simte .:lol:

Vl-91-KpE 18-05-12 09:59

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 5028112)
interesanta improvizatia ta :lol::lol:, dar stii noi in romania nu prea avem drumuri pentru low & fast cum vrei tu sa faci :lol::lol:, nici macar pt gluma de vor unii sa o faca cu LOW & SLOW :lol::lol:, repet, e interesanta improvizatia ;), dar asta nu iti poate afecta tinuta de drum sau in timp structura amortizoarele ? Repet , nu vreau ca postul sa se considere un misto, sau orice altceva, sunt decat opiniile mele . Daca voi ofensa pe cineva cu acest post este problema lui , mai ales daca se simte .:lol:

Nu cred... Telescoapele inca au cursa buna ca sunt si ele sport...( si mai scurte ) nu este o improvizatie de genul " arcuri sport pe telescoape stock , sau arcuri taiate pe telescoape stock cum fac unii... " In primul rand nu imi atinge roata pe nicaieri la gropi.. in aripa etc :) . Acum distanta intre roata si aripa este de 2.5 cm.. ceva de genul :) , am lasat masina doar pe telescop fara arc sa vad cat mai are cursa... si intra roata pana aproape sus de tot in aripa asta inseamna inca cativa cm buni... Mecanicul la care merg eu mi-a zis ca e cel putin de ajuns acum nu stiu ce sa zic... orcum asta sa fie singura problema ca se duc amortizoarele spate.... Ma gandesc ca pe fata unde este lasata mai multicel si nu stiu cat de lunga mai au telescoapele alea cursa... Cum de nu se duc asa de repede ? avand in vedere ca asa este proiectata suspensia sa o poti lasa-ridica la maxim si sa tina :) .
Legat de drumuri... Pai eu scot masina maxim o tura de centru... sau pe bulevard :) fac un MAXIM de 40 de km pe luna si asta doar prin oras ( in rest merg cu taxi ul lui tata.. consum mai mic.. inalta etc ) Plus ca au inceput sa asfalteze.. din oras nu ies cu ea deloc !
Legat de tinuta de drum.. e afectata rau de tot :) IN BINE ! Tigra are 700 fata si 400 spatele :) foarte foarte usor... Iti imaginezi cum facea cu suspensia stock pe curbe nu ? :) sau cel putin spatele... era jale :). Acum chiar pot spune ca ma simt in siguranta pe orce curba.. nu mai caraie nimic :) Cel putin diferenta asta am observato eu . A.. si nu e chiar low , inca o pot folosi :) nu ating pe nicaieri cu ea :)

cruizer11 18-05-12 14:04

Multumiri lui KPE ca mi-a montat si mie condensatorul la subwoofer.

Provenzano 18-05-12 14:24

5 Attachment(s)
SEIBON CARBON BONNET

frankie_let 18-05-12 18:50

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5028606)
SEIBON CARBON BONNET

doamneeee :x

alexfaq 19-05-12 00:37

Quote:

Originally Posted by frankie_let (Post 5028924)
doamneeee :x

Sfideaza criza :))))))))))

fan3xxl 19-05-12 00:52

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 5029367)
Sfideaza criza :))))))))))

e criza de tabla, a inlocuito cu carbon :)))

Vl-91-KpE 22-05-12 14:23

1 Attachment(s)
Aproape oglinda.. nu am ajuns inca la 2.000 :) si nici polish lichid ;)) astazi sper sa pun cauciucurile pe ele...

Vl-91-KpE 22-05-12 19:09

1 Attachment(s)
Bla bla...

Vl-91-KpE 23-05-12 13:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 5015148)

Mica si dragutza :)) " bling bling " Merge si asa pana cand o sa sparg o banca.. si o sa imi permit sa umflu aripile :) sa aiba loc ceva mai mare de 7j... de la 16 in sus :)) .

Victor_WRC 23-05-12 15:58

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5035368)
Mica si dragutza :)) " bling bling " Merge si asa pana cand o sa sparg o banca.. si o sa imi permit sa umflu aripile :) sa aiba loc ceva mai mare de 7j... de la 16 in sus :)) .

sa le stapanesti sanatos si ai grija la gropi si limitatoare ;), incearca sa-ti adaptezi masina la drumurile actuale , nu invers cum vad ca se intampla mai recent . Monster trucks are for Romania , ma rog in ultima vreme ar fi convenabila si o barca :lol::lol::lol:

Vl-91-KpE 23-05-12 22:07

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 5035522)
sa le stapanesti sanatos si ai grija la gropi si limitatoare ;), incearca sa-ti adaptezi masina la drumurile actuale , nu invers cum vad ca se intampla mai recent . Monster trucks are for Romania , ma rog in ultima vreme ar fi convenabila si o barca :lol::lol::lol:

Mersi frumos . Ar trebui sa dai o tura , sa vezi cum sta pe curbe o masina lasata... La mine e destul de inalta:)) trec de orce groapa :P Orcum nu vede decat bulevard si ture de centru... pot sa o fac si barca :) eu fac un maxim MAXIM de 40 km pe LUNA :))) asta in lunile bune.. e mai mult un hobby masina asta... sa am in ce sa investesc ( cand am )... si sa am ocupatie :) . Drumuri la tara.. sau cand am treaba... Merg cu Astra :) conum mic... suspensie moale :) etc...

Victor_WRC 24-05-12 07:56

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5035988)
Mersi frumos . Ar trebui sa dai o tura , sa vezi cum sta pe curbe o masina lasata... La mine e destul de inalta:)) trec de orce groapa :P Orcum nu vede decat bulevard si ture de centru... pot sa o fac si barca :) eu fac un maxim MAXIM de 40 km pe LUNA :))) asta in lunile bune.. e mai mult un hobby masina asta... sa am in ce sa investesc ( cand am )... si sa am ocupatie :) . Drumuri la tara.. sau cand am treaba... Merg cu Astra :) conum mic... suspensie moale :) etc...

ne auzim in wekend ;), te sun eu intr-o zi , mai pe inserate asa :)), atata tot sa nu ploua :sad:

luci4n_vl 24-05-12 08:08

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5028606)
SEIBON CARBON BONNET

uni dau pe capota cat dau altii pe masini :))......s-o stapanesti sanatos prietene.
presimt ca urmeaza si un portbagaj tot carbon si poate si 2 usi :))

Lp 24-05-12 22:53

Azi am spart turbina pentru a 3-a oara :))

fan3xxl 24-05-12 23:14

Quote:

Originally Posted by Lp (Post 5037520)

IAR MA?:))))))))))

GOGU_VL 24-05-12 23:23

Quote:

Originally Posted by Lp (Post 5037520)

Daca ai ambreiaj nou :lol::lol:

Vl-91-KpE 29-05-12 15:23

2 Attachment(s)
Putina curatenit sub capota ;)). Admisia cu putin smirgher , reinoit capacul la motor... si ce am mai sters pe acolo... :D

Vl-91-KpE 24-06-12 12:54

1 Attachment(s)
Culoarea aia... de mustar expirat :)

CaDDy 28-06-12 20:33

pfuu ... nu am mai scris aici demult ... :))

dar daca tot am avut liber de la lucru cateva zile... am schimbat una alta :)

- capete de bara ( stanga + dreapta )
- rotule inferioare ( idem )
- rulment stanga
** toate lemforder

- schimbat ulei 5W40 Castrol GTD
- filtru de ulei - MANN
- filtru de motorina - MANN

- placute de frana fata ATE
- placute de frana spate TRW

- scos catalizatorul
- refacut traseu intermediar - inox 55mm
** facute la Stelco Cluj-Napoca

maine ... reglat directia + un spakat general ( interior / exterior / motor )

cam.. atat :lol:
more next month ... dupa salariu !

luci4n_vl 05-07-12 12:30

BLING BLING!!!!!!

CaDDy 08-07-12 00:03

felicitari Sobo pentru jante ! sunt ce trebuie pe masina ...

ON: .. nu ca ar interesa pe careva :lol::lol:

Discuri fata - Brembo Max (ventilate + striate)
Senzori ABS - ATE ( ambii pe fata )
spalat motor

urmeaza... mai multe :)
acum chiar nu mai fac nimic pana la urmatorul salariu .. :))

All times are GMT +2. The time now is 22:20.

- Copyright 2026 4Tuning