![]() |
Re:
Quote:
|
:lol:
|
Re:
Quote:
varsta ta :lol: :lol: :lol: :lol: parca ai avea 50 de ani si itzi aduci aminte cu nostalgie de trecutul tau glorios .... ps : viata pt tine inca nu a inceput .. mai ai catziva anishori de jucat prin nisip :P bucurate de ei pt ca toate is la timpu' lor |
Re:
Quote:
|
Quote:
iti multzumesc ptr urare si eu zic la fel odata e adolescentza liceu alea alea...dar dupa aia e rau daca o dau in alte alea dar nu o sa o dau ptr ca nu imi sta in fire... in orice caz... prima dragoste te lasa cu sekele deoarece este prima pe care se zice ca nu o uitzi niciodata si asa este... |
sper sa nu fie cum zici tu :P anyway , stiu ca am ramas daca e cu multe amintiri frumoase si am invatat multe din rel .actuala ... so ..
chiar nu-mi pare rau e super sentimentul asta ;) zici ca prima dragoste te lasa cu sekele ... : / n-am avut pan` acu prob. asta deci : asta e prima .. se pare :) nu de alta , ar domnisoara nu crede... ca-i prima :P si deasta .. ma chinui sa-i dem. :P |
mama mama ce iubareti sunt copii din ziua de azi.... :) F bine santose & co
respect ca doar ii vorba aia: make love not war! :) pace am sa citesc si io topicul asta o data de la cap la coada ca pare interesant :) Apropo santose cand mergem la o bere ? PM ME pls.... |
Re:
Quote:
multe amintiri frumoase cand vrei tu , poate facem si anu asta, cum faceam anu trecut , forumisti la spring sau ... whateva` .. ar fi interesant .. : / |
ai si tu dreptate santos
sa stitzi ca generatzia asta este mai matura zic eu ca alte generatzii... asta din auzite... si daca e matura pe orice plan este si pe plan sentimental... eu totushi raman cu ideea ca prima dragoste te lasa cu sekele da depinde de fiecare ce fel de sekele...bune rele...depinde cat de atashat este cat de repede se resemneaza...cat de repede isi gaseshte alta... sunt multe...si sper santos sa ii dovedeshti ei ca e cum zici tu... la mine nu e problema asta...:) in orice caz dragostea este ceva frumos care te face mai nobil mai bun... cand iubeshti esti mai frumos mai gingash nu am cuvinte... in orice caz e bine sa iubeshti kiar daca totul are un sfarshit :cry: :cry: ! |
cu cat \"sfarsitul\" e mai indepartat in timp ... :) cu atat mai bine :)
senzatie mai tare ca asta nu prea exista .. sau o rxista dar n-am dat eu de ea inca, cei cu ... cativa ani in plus ,puteti da cateva exemple ? :P |
mie mi-a tras-o una prin clasa a 12-a care ma zapacea ca e virgina si prima data are o importanta f. mare pt ea si..........chiulea de la sport.
motivul?...... :? era insarcinata :twisted: |
1 Attachment(s)
ce va inspira?.......
|
:lol: :lol: imi inspira .... nush :) ma face sa rad :)
1: tipu canta ca si cum l-ar strange una de cohones , ba mai tare , ba mai incet 2: stiu ca o mai canta cineva , normal ... s-a luat dupa lenny williams , si nush cine .. : / si ma seaca chestia asta 3: sunt prea obosit ca sa mai ... : / si deasta rad acum : am incercat si eu chestia asta, sa-i intreb p`astia ce le insipira o melodie , pauza .. consider ca fiecare are melodiile lui de suflet .. : / alea care-l ..... asa n-ai cum sa ... o \"atingi\" pe una la inimioara cu asa ceva , decat sa fie mare coincidentza .. sa-i placa .. bla bla asta ca sa nu mai zic de UNU :) =)) deci .. consider ca nu gresesc atunci cand rad :) rad ca-l tot aud pe asta cum .. :)) canta :)) saracu , bietele lui cohones =)) si pm ... mai si senzatia ca zice ... suuuuuuuck meeeeeeeeeeee ... doamne , penal .. peace :) try delerium - wisdom , ATB - Autumn Leaves , alea chiar .. ma .... :( intelegeti voi .... asa ca mi-am amintit ,deci Twista` s-a inspirat din melodia tipului asta lovit in .. cojones... in Overnight Celebrity : / mda , cam asta ar fi , nb |
da stiam si de twista dar asta pare ca are vocea mai tare cand le zice :lol: :lol:
|
hai sa va intreb ceva....
am cunoscut o tipa, cu 1 an mai mare ca mine, dar cam la 50km departare. in 1luna...am devenit cel mai bun prieten al ei, mi-a zis toate secretele, toate gandurile... dupa asta am devenit 'special best friend'...adica tzucu'te...mancu'te, pusi, mangaieri, ...dar toate virtual(deh...inca n'am intalnit'o) cica tine foarte foarte foarte mult la mine, ma iubeste dar nu vrea sa fim impreuna... dar de mangaiat, imbratisat, tzucat, **** ar vrea....oricand vreo 30sms'uri pe zi+vreo cate 40min de vorbit la tel zilnic+4-5ore de vorbit pe net.... dar doar atat... acuma sa va intreb...care-i faza?de ce nu vrea? |
parerea mea e ca e vreo grasa de se distreaza pe net,serios acum ai vazut tu fete ca lumea la agatat pe net?..eu nu prea,lasa-o ca sunt destule.......si cu faza ca te iubeste :lol: te-a cunoscut ea asa bine sa-ti spuna cuvantul asta?usor de zis dar greu de demonstat.
oricum iti urez BAFTA ca totusi nu strica sa speri,poate iese ceva :wink: ps:acum sa nu-mi sariti in cap mi-am dat cu parerea |
Re:
Quote:
2: e tare ciudata faza, cu 30 de smsuri bla bla , adica .. parca e interesata si totusi .. :/ nush , parca incep sa-i dau din ce in ce mai multa dreptate lui dpx : / anyway, o chestie e sotto , de iubit nu te iubeste ;) n-ai sa vezi tu iubire prin telefon nici chiar daca .... ati sta 24/24 7/7 la tel . ;) parerea mea .. : / |
cea mai buna dovada de `iubire`: ia-o sa-i arati Bucurestiul si daca ...nimic nimic...nici un sarut mai asa sau.....chair nimic nimic CNA-ul :lol: dupa ce ti-a zis cuvantul ala mare....las-o ca-s destule fete/femei frumoase in Romania mai ales in Bucale.
Si faza cu iubirea e complicata rau,am trecut si eu prin asta...acum imi dau seama ca eram si eu mic. :D o intrebare:dar poze ai cu ea?(mai multe poze nu una singura,sa nu te minta) sau ai vazut-o pe webcam? mica glumitza:locurile bune de parcare sunt mereu ocupate ca si femeile bune :lol: .... edit:am corectat ca ma luase carcotasul :lol: :P :P |
Re:
Quote:
buna intrebare , ia zi-ne .. cum e ? si alta intrebare tu ? ce simti ptr ea ? |
cred ca baiatul a lansat intrebarea si a fugit:D sau poate s-a suparat pe noi :? de nu mai da nici un raspuns
|
sau poate s-a intalnit cu respectiva si .. \"au treaba\" =))
|
n-am fugit...doar ca am uitat sa intru si aici :oops:
deci...tipa...o vad zilnic pe webcam....vreo 4ore :) e din arad, 19ani, 1,60si ceva,un fel de bruneta cu suvite blonde, draguta ca aspect fizic, cu un super suflet....adica poti vb cu ea orice....si nu merge a doua zi sa zica la juma` de oras. Pune suflet la tot...de vreo 1sapt tot plangem amandoi....(da eu o vad pe cam). mie-mi place de ea, parca mi-am gasit perechea. Numa nu pricep de ce ma vrea doar de 'special best friend'....cand pana la 'sa fim impreuna' ne despart doar niste cuvinte. cica sunt primul el 'best friend'....ca numa mie mi'a zis ce mi'a zis...adica totul despre ea, despre viata ei. si sunt si special...cica... dj05dpx....eram pe celalalt forum...si de aia n'am intrat pe aici si cand incerc sa ii zic sa pastram distanta de prieteni atuncea...adica sa nu mai tzucu'te mancu'te toata ziua si din astea...atunci iar incepem cu tristetea....si cu plansu` de tzucat...nu se pune problema....ca ar vrea sa ne tzucam, sa ne saruta, sa ne mangaiem...si sa mergem si mai departe(e virgina)...dar...doar atat...adica nu ar vrea sa fim impreuna.... e evident ca tine la mine tare...dar nu stiu de ce nu vrea mai mult... si nu pricep cum e faza asta cu 'special best friend'....in traducerea mea ar veni un fel de futalau(scuze pt cuvant), care dupa ce ti'o face...iti mai si ramane foarte bun prieten. si atunci care'i rolul prietenului?daca cu mine vb despre orice, facem orice...cu el ce face? :? :? :? de intalnit inca nu ne'am intalnit...o stiu doar de o luna....si nu credeam sa fie asa ceva....dar am chemat'o la ziua mea....sper sa vina....(asta fiind sambata viitoare)....numa sa nu vina cu prietenu`...ca'i expediez de nu se vad` |
:) interesant ce ai scris mai sus,mi se pare ca si tu esti sufletist si asta e bine :P .O vezi tu la ziua ta oricum(daca vine,eu sper sa vina)
BAFTA multa!!! ps: sa ne mai spui(daca vrei) |
da...sufletist...si super de treaba....
desi doar peste 1sapt fac 18ani....ultimele 3prietene au fost intre 19-21ani(da...chiar asa)...si nu vroiam eu sa le agat...ele m'au abordat pe mine...ca o vazut ceva poza cu mine pe net...si o zis ca am vreo 21-22ani dupa poza. Mi'au placut de ele...dar dupa 1-2sapt le'am spus ca nu merge treaba...eu nu pot sa ma prefac...sa fiu cu o fata care nu'mi place, ca de la placut la iubit e mult.... si am ramas super buni prieteni. dar...cu tipa asta...eu simt ca e ceva special...parca e pentru mine... azi noapte mi'a scris sms la 4si ceva noaptea...ca s'o trezit...si ca se gandea la mine, ca ma tzuca dulce, si daca ma roaga frumos...sa o trezesc de dimineata sa invete. Mentionez ca de la 1:25nu mai dadea bipuri, deci dormea sigur. Dupa cate am observat eu...de mintit nu minte... citez, din conversatia noastra: ...pai eu zic ca trebe sa imi cer scuze pentru ca sunt incapabila sa iubesc asa cum ma iubesti tu... ...shadow_vali: nu trebuie sa'ti ceri scuze... ...it must have been love but it's over now ...shadow_vali: putem sa schimbam subiectul....daca te rog frumos?ca n'are rost sa vb despre asta...ca oricum nu putem schimba nimic ...da.. ...numa ca eu ma simt fffff aiurea... ...shadow_vali: nu te priveste numai neaparat pe tine... ...shadow_vali: dar nu putem schimba nimic.. ...shadow_vali: sau totusi...putem? ...shadow_vali: eu as vrea sa putem.. ...deocamdata asa e... si va spun sincer ca era cu lacrimi in ochi...chiar plangea...:( |
ciudat cum va iubiti voi .. asa .. pe net : /
sunteti din acelasi orash ? |
nu suntem din acelasi oras....
ea arad...eu oradea.... si ne'am cunoscut accidental... |
:D sunt 110 km intre voi(Scooter info)si eu iti zic sincer sa nu pui prea mult suflet daca relatia voastra nu are un viitor,si eu am facut ca tine si mai rau a fost dupa....mult mai rau,sper sa nu te superi pe mine ca-ti zic asta :D vad ca pui suflet si incepi sa te indragostesti...dar gandeste-te daca ai un viitor cu ea...sincer
|
parerea mea e sa nu-ti faci sperante prea mari
nu de alta dar eu am probl. la 20 de km distanta , nu 110 ;) so .. chill |
Re:
Quote:
|
nu stiu...eu numa` tipe la distanta prind...toate super dragute...toate mai in varsta(nu ca nu'mi pare bine)
penultima....era din bucuresti, cu 3ani mai mare ca mine:) si a durat 1an... :yikes: :shock: :shock: :? |
Re:
Quote:
esti cumva in liceul Ghiba? |
odata la luna....+vacantele.
nu sunt la Ghibu... |
Re:
Quote:
|
no shit : /
|
cel mai de *** sentiment........
cei care au trecut prin asa ceva stiu despre ce e vorba cei care inca nu au patit-o,nici nu le doresc |
Dupa o vreme, dupa multe despartiri, deja nu mai simti nimic, inima se pietrifica, sau are deja prea multe cicatrici pentru a mai fi lasata inca una. S-a dus naiba si romantismul si orice sentiment frumos pe care l-am pastrat pentru vreo fosta prietena, si asta din cauza lor.
Prima mea iubire, in adevaratul sens al cuvantului (inainte am mai avut unele \"amice\" asa ca pentru un copil de 15-16 ani, deci nu voi pune la socoteala acele despartiri) a fost cu o tipa cunoscuta pe net. Ne desparteau 500km (eu Bucuresti, ea Zalau), si ne vedeam cam o data la 2 luni si la vacante, insa mergea totul super, si timpul a trecut, liceul s-a terminat, si cand a fost vorba sa dam la facultati in acelasi oras...ea a refuzat. A vrut sa stea la ea in oras, si uite-asa o relatie de aproape 3 ani s-a terminat. Sfasiat, distrus...mi-am revenit si mi-am gasit alta prietena...De data asta romantismul a fost mai putin, insa pasiunea si extazul au caracterizat aceasta relatie. Totul mergea de minune, si intr-o zi, din senin, ea nu a mai raspuns la telefon, nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Abia peste un an jumate am avut ocazia sa o mai intalnesc, am tras-o de limba si mi-a spus motivul despartirii (unul idiot din pct meu de vedere), insa nu am mai vrut-o inapoi. Si iarasi sfasiat, indurerat...si sincer sa fiu, mai tare decat data trecuta. In fine...desi mi-a pierit cheful de a o lua de la capat cu o alta fata, am facut si acest lucru. Totusi, imi pare rau ca nu mai sunt la fel cum am fost cu prima prietena. Nu mai sunt asa de atent, nu mai sunt asa de romantic, sau cum ar vrea o fata sa fie prietenul. Sunt mai inchis in mine, mai neincrezator... Si au mai fost si alte fete, insa sentimentele mele au fost din ce in ce mai sterse, am suferit tot mai putin, am fost si inselat, si sincer sa fiu nu am simtit mai nimic...si asta pentru ca inima mea este deja inchisa, si nimeni nu o mai poate deschide. Cam nedrept jocul acesta al iubirii...atunci cand te poate face fericit te inseala, si cand trebuie sa iti ofere fericire, nu mai ai tu loc pentru asa ceva in inima. Si sunt sigur ca nu sunt singurul care simte asa... |
Re:
Quote:
|
hmmmm , so ....
where`s the fun ? daca nu mai simti nimic intr-o relatie ? dc *** mai stai cu tipa ? doar ca sa ... fleosk fleosk ? : / |
Nu va mai obositi sa raspundeti , am aflat raspunsul , am simtit-o pe pielea mea
Nu se mai merita .... tre sa fi porc, sa f tot ce prinzi si aia e ... |
Re:
Quote:
si asta doar pt ca nu se merita sa sufar.SIMPLU de ce sa sufar???pt ce??? nu frate,stau in banca mea si cu asta basta. pt ce sa nu mai dorm noaptea,sau sa ma gandesc ca viatza nu mai are nici un rost daca nu-s langa ea??? nu merci,pana pe la 24-25 de ani....... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning