![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aur..:Dalinule...cand vii acasa sa imi aduci un sac de nisio de acolo poate sablam cv..:D |
Quote:
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, bucurie in inima si multa sanatate.
Paste fericit !!! http://forums.themustangsource.com/a...r07cartoon.jpg |
Daca sunt doritori sa participe la TUNING SHOW
Eveniment in cadrul GTT Drift Championship Runda 2 Iasi 28-29 Aprilie - Era Shopping Park https://forum.4tuning.ro/91-suceava/3...ft/page-4.html |
Daaa , suntem curiosi cu ce se prezinta Suceava anul asta!! Va asteptam in Iasi!!
|
Nu cred ca va fi vreo masina la expo din Suceava din pacate :sad::sad::sad:
|
vand jante AEZ ca noi cu lacul de fabrica pe ele !!! sunt pe 15" 5x120 !!! cu anvelope de vara !! 170 euro pana maine la amiaza !!! daca sunt doritori intrati pe mess la 'pitbullsilviu' !
|
ieri 22 aprilie undeva pe la 15:30 am vazut in oras in suceava ( nu mai retin exact pe unde ) un bmw e30 cabrio cu hardtop (albastru) foarte frumos cu jante borbet A ( cred :D ) superb ! cred ca merita prezentat si el pe undeva daca nu este deja :D ( SV -- RIC )
|
Quote:
|
Quote:
explica fritz ce inseamna OEM ;)) ca nu multi stiu :)) |
L-am vazut si eu zilele trecute prin oras, dar din mers, si arata super....am mai vazut un E46 ///M tot albastru in parcarea de la facultate si o mazda mx5 verde perlat....speram sa apara si ceva poze cu ele 8)8)8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma poate lamuri si pe mine cineva...am auzit ca politia din suceava dau amenzi daca ai xenoane asai?
|
mai rau ,, iti ia si certificatul masinii ..
|
daca ai lupa cu "jet" la far nu ai nici un stres cu ei ... dar la cat de marlani pot fii , te pot lua si cu astea 2 optiuni :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am intrebat deoarece am auzit de la un prieten ca lau oprit si sau luat de el ca are xenoane..si sa ii dea amenda...eu pe unde am fost prin tara nam avut probleme cu politia din cauza lor...dar vad ca cei din suceava fac figuri..is mai cu mot
|
am multi prieteni la care le-au luat politaii certificatul .. la unu chiar i-a deschis capota si capacu la far ca nu il credeau ca nu are(avea ceva halogen sau nu stiu ce..), dar mi se pare ca era RAR-u in drum atunci .. nu stiu de ce sa se mai agate si ei ...
|
Quote:
|
Politia nu are ce sa-ti faca ! Trebuie sa fie si RAR-ul alaturi de politie pentru a te putea freca....eu am xenon pe faza scurta, faza lunga si proiectoare si nu s-a luat niciodata de mine politia ! Sunt unii politisti care merg la intimidare, poate poate le ies ceva...
Willie hai mai repede cu mosneagul tau ca vreau sa ma plimb ;) |
sincer... as fi deacord sa le ia certificatu celor care au xenon in faruri fara lupa.. noaptea la drum lung sa intalnesti masini care au xenon pe far fara lupa e crima ;) asa ca bv lor :) ii sustin pe politisti ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca vin foarte multe masini cu xenon de fabrica si te da peste cap de la jumate de km seara chiar daca ai si tu xenon .. e o mancareala de cacat .. cand se face concursul de drift la SV ?
|
Quote:
|
nu :P vreau doar sa fiu prezent in 'tribune' :)
|
Quote:
|
ms miler
|
1 Attachment(s)
Oficial s-a anuntat la ora 12 ca etapa de la Suceava se amana cu 1 saptamana... deci 26-27 mai.... :D :))
|
ce face baietii??? fluturas ai terminat masina ???? :D ... pana la toamna sper sa o termini :D ... salutari si bafta de la mediterana ....
|
Quote:
|
buna ziua,
va rog ajutati-ma sa aflu ceva, adresa, tel, mail....a d-lui Dumitru Ulian din Gura Humorului, fost director, fost sufletul automobilistilor reuniti pentru raliul Bucovinei. Am mesaje pentru dansul de la pasionatii de automobilism aflati in strainatate de multi ani. Va multumesc anticipat si va rog, nu stergeti mesajul !!:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning