![]() |
10x mutzu pt poze .... esti tare :tenisclap
|
dadi astept pozele :wink:
|
3 Attachment(s)
Pai da cand unii se distreaza prin Arad altzi muncesc de zor :D Nu am spalat-o ca dadeam bani degeaba. Doar am sters finalul putzin :)
|
misto masina ai dadi
ai tras linie sa vezi cat ai bagat in ea sau mai ai de bagat |
Mai am asa: Presuri de aluminiu, sigurantzele sparco capota si portbagaj, pragurile, jantele, aplici sp spate, si vinilu :) Caut piele sau imitatzie culoarea albastra identica cu volanul, nu multa doar sa acopar partea aia roasa din bord. Acolo era un suport de celular made in 1998 :D primul lucru pe care l-am facut cand am luat masina, l-am rupt si l-am aruncat pe geam . Care ma ajuta cu pielea aia sau imitatzie PLSSS o PLSSS :bunch:
|
Baaaaa :(
Volanul meu.. cu ala am invatat sa conduc :wink: Imi e dor de el.. daca aveam servo pe masina mea murea :) |
1 Attachment(s)
Inca o poza ratacita de la intalnirea AR-HD,eu si poly(la cererea ei,AMBRA a fost extrasa din poza :lol: )
|
Quote:
|
Re:
Quote:
bah mutzu tu sti sa conduci ? :P :D |
Ce se intampla aici ma?
Mutzule de ce draku nu i-ai facut poze lu luca in petrosani la telescaun, ce draku mai baieti daca el uita uitati si voi? Darkager marfa masina, ma bucur ca v-am cunoscut si eu. Eu sunt \"prietena\" lui pe care v-a prezentat-o la intalnire si o sa stau pe aici ceva timp. 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ciuby nu a venit, Ciuby are matiz. Poli ieri si-a cumparat de la Arad un ursuletz.. imd poze cu el. |
Re:
Quote:
Esti gagica aia superba? Pe care ni te-a prezentat Luca la telescaun? :oops: |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: |
In maxim 2 saptamani o sa vedeti un filmulet care va contine o intrecere pe 400m intre mine si un bun prieten de-al meu. Masinile sunt foarte apropiate ca putere,greutate dar difera niste aspecte. Nu vreau sa va zic ce masina are tovarasul meu pt ca vreau sa fie o surpriza placuta acel filmulet. :wink:
|
Re:
Quote:
|
Baieti daca vreti poze vorbim pe messenger, stiti ID meu, dar nu spuneti si la altii. Cine nu-l stie, sau e confuz, sa-mi dea un PM. :wink:
|
eu nu stiu id tau poti sa imi si mie :lol: vreau si eu poza
|
Re:
Quote:
|
Sorin, Tekin, la masinile voastre aveti probleme cu femeile? :D
|
eu nu am propleme chiar ma gandeam sa imi cumpar remorca ca in honda nu prea incap fete :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pt fete fac orice :lol: :lol: ca merita :wink:
|
Re:
Quote:
|
himmmmm decii :roll: :roll: nu are cum se zica sa dau foc la masina.... daca imi zice o rup in 2.... daca e vorba de club,,, mah hai sa lasam de intrebarile asta 8) :x :)
|
Re:
Quote:
|
fRATE SA STII CA ARATA SUPER FAIN GOLFU LU DARKAGER
|
5 Attachment(s)
Citez un membru AfterDark. Sper sa nu se supere :D
Inca o realizare de exceptzie :lol: ! |
Arata bine.... a iesit frumos (in poze).. glumeam. De abia astept sa o vad :D
|
Re:
Quote:
Ca sa te vada altii mai bine pe forum ? Sau vrei sa ajungi si tu \"De-al casei\" mai repede? :lol: |
2 Attachment(s)
Buajajaa asta-i porcu ala din poveste :D Luatzi niste poze noi, am mai albastrit putzin interioru si am schimbat burdufu la schimbator 8)
|
Re:
Quote:
inceraca sa faci aprox tot bordul sau daca nu 'macar' 50% (sau fa-l in adobe sa vezi cum iasa ) ps: sal dadi |
Sal CBY! Ar fi ceva! Dar e mult de lucru, plus ca nu e piele asta, e imitatie si nu se merita ca va crapa. Deci muuult de lucru :) si mi-e ca nu se indoaie frumos la colturi!
|
oricum daca stai inauntru nu ti se pare ca e urat arata chiar bine...
ps:astept sucu Dadi :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning