Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

GROUND_ZERO_AUDIO 13-04-11 22:38

Re: AUDI A4 B5

Florin frate mult succes in continuare.Masina iese misto misto! Bravo!

florin_andrey86 13-04-11 23:07

Quote:

Originally Posted by GROUND_ZERO_AUDIO (Post 4253553)
Florin frate mult succes in continuare.Masina iese misto misto! Bravo!

multumesc frumos......deja pot sa spun ca-mi e dor de ea.....:(:(:(

florin_andrey86 13-04-11 23:11

Quote:

Originally Posted by madalinu12 (Post 4253224)
frumoase jante ..

de luni ma tot zbat impreuna cu grasu sa combinam la niste jante de audi complet echipate, 225/45/17.....dar omu se lasa greu, i-am oferit 3 seturi de jante ( un set de 5 jante pe 15 - originale audi, un set de 4 jante pe 15 - originale audisi un set de 4 jante pe 17 - BBS), dar omu a refuzat, nici la bani nu ma inteleg cu el sa mai lase nimic,

app, am de vanzare un set de 5 jante pe 15 - originale audi, un set de 4 jante pe 15 - originale audisi un set de 4 jante pe 17 - BBS cine este interesat de ele astept un mesaj pe forum,pm etc.....

b0gdy 14-04-11 00:15

pui ceva poze cu jantele si un pretz?

Gangstah 14-04-11 09:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b0gdy (Post 4253791)

imi cer scuze la Florin pt off topic dar ma poate ajuta si pe mine cineva cu un pret pt jante rh zw1 pe 17 5x120(e46)....ma intereseaza!!!daca se poate mai multe oferte de pret....pe romaneste mai ieftin!
am atasat si o poza cu modelul jantelor pe un e46

florin_andrey86 14-04-11 13:12

Quote:

Originally Posted by b0gdy (Post 4253791)

care dintre jante te intereseaza??
uitele pe cele de 17 bbs

https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...b5/page-2.html

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1296581564

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1296581564

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1296581564

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1296581564

florin_andrey86 17-04-11 15:09

8 Attachment(s)
fetele de usi pielate.

clausweb 19-04-11 10:01

Foarte faine fetele usilor. Le-ai imbracat in piele?

valitataye 19-04-11 13:26

Da in piele,a precizat si in postul anterior

florin_andrey86 19-04-11 19:55

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 4267888)
Foarte faine fetele usilor. Le-ai imbracat in piele?

da, exact cum a zis si valitataye sunt imbracate in piele

DANY SXX 20-04-11 13:19

nu stiu cat de bine o sa se auda , pt ca fetele sunt din plastic , iar el vibreaza ca un c***t . automat sunetul nu va fi cel asteptat de tine. spun asta pt ca am si eu masina asta , iar usile au fost prost concepute la capitolul muzica !

florin_andrey86 20-04-11 13:25

Quote:

Originally Posted by DANY SXX (Post 4271051)
nu stiu cat de bine o sa se auda , pt ca fetele sunt din plastic , iar el vibreaza ca un c***t . automat sunetul nu va fi cel asteptat de tine. spun asta pt ca am si eu masina asta , iar usile au fost prost concepute la capitolul muzica !

ramane de vazut, ce si cum, modificarile au fost facute pt ca nu intrau boxe mai mari, iar la un subwoofer sanatos nu puteam sa pun/sa las niste boxe mici, o mai antifonam, "mai punem un strat de carpe. unu de antifon, unu de nisip" :)) vedem ce o sa fie la momentul potrivit,

tot ce-i posibil la tine sa fie si boxele mai mari sau de putere mai mare.

florin_andrey86 20-04-11 13:39

1 Attachment(s)
ce parere aveti de jantele astea? ar da bine pe masina?

anuntul suna in felul urmator

"Jante aliaj Keskin 7,5Jx17 ET37 cu dubla prindere 5×112 si 5×100 ptr Mercedes W124 E-Klass C-Klass VW Golf 4 Bora

Anvelope Michelin Pilot Primacy fata 225/45/17 spate 235/45/17 97W

Stare jante: cateva zgarieturi minore pe buza

Stare anvelope: profil 6mm"

DANY SXX 20-04-11 13:55

ne cunoastem de pe audiclub :lol::lol: ,am aceleasi fete de usi panarama ... si stau in pauza cu ele , nu stiu ce sa fac ,sa ma apuc de treaba sau sa-mi schimb masina :lol::lol::lol:....pana si usile de la dacia 1310 sunt mai bine gandite... am cumparat insonorizant,un sistem de difuzoare bune , acum ma gandesc ce sa fac ....

Stanley 20-04-11 16:01

mie unu imi plac mult jantele astea.. cred ca ar da foarte bine la tine pe masinuta. Daca au un pret bun eu zic ca merita sa le cumperi:D

florin_andrey86 20-04-11 17:23

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 4271353)
mie unu imi plac mult jantele astea.. cred ca ar da foarte bine la tine pe masinuta. Daca au un pret bun eu zic ca merita sa le cumperi:D

500 cu gume, 450 fara gume.

merita, ca-mi super plac, dar nu pot sa le iau pana nu termin cu masina :|

florin_andrey86 24-04-11 19:01

nu am mai postat nimic de ceva timp, din mai multe motiv, dar acum ca am pris putin timp liber tin sa urez tuturor cititorilor un SUPER PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT,

"Azi dimineata, deschizand fereastra, un inger m-a intrebat ce-mi doresc eu astazi.I-am raspuns sa aiba grija de persoana care citeste acest mesaj si de familia lui.Ingerii exista,iar cand nu au aripi se numesc PRIETENI !.....PASTE FERICIT"

bafta cu tuning-ul si cu proiectele ce se anunta pe viitorul apropiat

p.s. chiar daca nu am mai postat, la masina tot am lucrat, poze am facut, dar o sa postez cand o sa finalizez.

valitataye 25-04-11 09:30

Un Paste Fericit iti urez si eu alaturi de familie si prieteni:)...Si masina sa o vedem gata cat mai repede:D

madalinu12 25-04-11 17:44

Si tie la fel ... si mai repede cu masina !!!

florin_andrey86 25-04-11 19:52

Quote:

Originally Posted by madalinu12 (Post 4280722)
Si tie la fel ... si mai repede cu masina !!!

iti dai seama ca si eu astept finalul precum un copil asteapta craciunul :D :D :D

florin_andrey86 26-04-11 18:51

19 Attachment(s)
cava poze cu "evolutia" masinii

valitataye 26-04-11 22:33

Chiar a evoluat masina fata de ultima data:D

Nexer 26-04-11 23:43

dragut tare eleronul ala csl , bn ... masina cu totu :)

ovidiu89 26-04-11 23:55

O sa iasa ceva tare va garantez!

Nexer 27-04-11 00:00

asteptam cu sufletul la gura sa vedem rezultatul final :oops:

florin_andrey86 27-04-11 08:42

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4284157)
Chiar a evoluat masina fata de ultima data:D

da, dar a evoluat foare incet.......si nu suport treaba asta, sunt 3 saptamani in care nu am mai nimic, pt ca tot ce facut din fibra a fost facut in 2 zile :(( :((

viruszatu1 27-04-11 09:35

sigur va iesi ceva frumos, spor sa ai, si finante :D

b0gdy 28-04-11 12:39

se anunta ceva promitator.....va fi cred cel mai frumos b5 din tara....foarte frumos......bafta cu masinutza;si finante cat mai multe.....

sOund 28-04-11 12:49

Eleronu da foarte bine. Bafta cu ea si s-o vedem gata cat mai curand.

DANY SXX 28-04-11 14:43

1 Attachment(s)
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !

florin_andrey86 28-04-11 17:19

Quote:

Originally Posted by DANY SXX (Post 4287979)
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !

acum nu mai ai probleme cu ea, se aude bine, nu? sau ar mai trebui intarita, cate mainii de fibra ai dat?
stima si multumesc mult

Gangstah 28-04-11 21:06

Quote:

Originally Posted by DANY SXX (Post 4287979)

ce proiect ca nu se vede nimic concludent in poza asta pune si tu una mai detaliata.....am vazut ca nu ai facut tunuri cum am facut eu pe usile lui florin,se vede locasul acela pt difuzor identic cum a iesit din fabrica....la noi am facut tunurile de difuzoare tepene!nu o sa vibreze pt ca la imbinaturile dintre usi si fetele de usi o sa punem pe margine burete dublu adeziv din ala de etansat ferestre tocmai sa nu vibreze fata de usa....o sa punem pe net filmarea finala cu sistemul audio si etapele aferente montajalor!!! multa bafta in continuate si spor la tuning!

florin_andrey86 30-04-11 16:45

6 Attachment(s)
azi am adus masina de la craiova, nu prea a tinut vream cu mine, dar am reusit sa o aduc mai aproape de casa, acum e la vreo 15 km de severin la cineva sa-mi faca niste modificari
1) sa scurteze teava de al turbo la intercoler, pt ca e prea mare si loveste in bara
2) sa-mi rezolve problema cu climatronicul, sa nu-mi mai mearga pe invers
3) sa-mi rezolve problema cu senzorul de ABS pt ca sta aprins in permanenta desi nu are nimic
4) sa-mi ramforseze bara de fata
5) sa-mi faca o "dotare" mai speciala

C_ME_GLOW 30-04-11 17:52

M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!

dracushorul 30-04-11 19:05

iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi

florin_andrey86 30-04-11 19:30

Quote:

Originally Posted by dracushorul (Post 4292847)
iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi

astea sunt cele mai recente poze, facute azi.....ms de urare

florin_andrey86 30-04-11 19:36

Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 4292757)
M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!

poi daca scurtez din bara de spate, masina nu mai are linie fata-pragare-spate, mai am o bara si mai am o bara de spate, care o sa fie alt model, ceva mai special(zic eu) bara asta de spate daca am primit-o impreuna cu pragurile, daca ai citi tot topicul scria asta pe undeva si am fost nuvoit sa ma multumesc cu ce am, nu mai sunt la craiova si nici masina nu mai este la craiova, tocmai asta scrisasem si in postul de mai sus,
masina este acum la simian, pt cei care nu stiu unde este simianul, el se afla la vreo 10-15 km de severin directia spre craiova,
cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi
si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile

C_ME_GLOW 01-05-11 00:43

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4292911)
cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi
si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile

Ma refeream strict la partea cu angel eyes care nu are ce cauta pe o alta masina decat bmw. Am zis alte prostii pt ca facea parte din categoria alte prostii, intr'adevar...la un moment dat aveai jantele vopsite cam dubios, dar vad ca ai remediat, chiar imi place ce ai facut pana acum. Nu mai zic nimic pana la final pentru ca oricum daca zic o sa crezi ca e critica aiurea sau prostii de genu:P Astept sa termini si intre timp o sa imi iau si eu camera foto si iesim la poze;)

florin_andrey86 01-05-11 01:21

Quote:

Originally Posted by C_ME_GLOW (Post 4293477)
Nu mai zic nimic pana la final pentru ca oricum daca zic o sa crezi ca e critica aiurea sau prostii de genu:P Astept sa termini si intre timp o sa imi iau si eu camera foto si iesim la poze;)

deci m-ai inteles gresit, poti sa zici ce vrei, e parerea ta si eu o respect, nu o iau ca pe o critica, daca ai ceva de spus, spune ca poate eu am scapta din vedere "defectiune" si tu-mi reamintesti de ea.......stai linistit ca nu ma supar, nu-s genu asta de om

florin_andrey86 01-05-11 20:17

9 Attachment(s)
weekendul acesta la Severin au fost zilele orasului, iar in cadrul lor, GROUND ZERO impreuna cu EMMA au organizat un corcur de CAR-AUDIO, deoarece hAUDI nu a fost gata, eu impreuna cu grasu cam cazut de comun acord sa punem tubul meu de bass pe masina lui si sa ne inscriem la concurs. Zis si facut, am trantin cu tubu la el in masian, l-a legat el si dai talpa la insciere
Ne-am inscris de curiosi sa vedem cat iasa din "cutia cu maimute" si spre surprinderea noastra si a cel prezenti, uni dintre ei spunand chiar ca nu au mai vazut pana atunci o cutia conceputa asa ( va dati seama ca a crescut inima-n noi mai rau ca burete cand da de apa :)))) ).
La finalul concursului ne-am ales cu locul 2, iar ca puterea am reusit sa scoatem din "cutia cu maimute" 138 de dB

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning