![]() |
Re: AUDI A4 B5
Florin frate mult succes in continuare.Masina iese misto misto! Bravo!
|
Quote:
|
Quote:
app, am de vanzare un set de 5 jante pe 15 - originale audi, un set de 4 jante pe 15 - originale audisi un set de 4 jante pe 17 - BBS cine este interesat de ele astept un mesaj pe forum,pm etc..... |
pui ceva poze cu jantele si un pretz?
|
1 Attachment(s)
Quote:
am atasat si o poza cu modelul jantelor pe un e46 |
Quote:
uitele pe cele de 17 bbs https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...b5/page-2.html https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1296581564 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1296581564 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1296581564 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1296581564 |
8 Attachment(s)
fetele de usi pielate.
|
Foarte faine fetele usilor. Le-ai imbracat in piele?
|
Da in piele,a precizat si in postul anterior
|
Quote:
|
nu stiu cat de bine o sa se auda , pt ca fetele sunt din plastic , iar el vibreaza ca un c***t . automat sunetul nu va fi cel asteptat de tine. spun asta pt ca am si eu masina asta , iar usile au fost prost concepute la capitolul muzica !
|
Quote:
tot ce-i posibil la tine sa fie si boxele mai mari sau de putere mai mare. |
1 Attachment(s)
ce parere aveti de jantele astea? ar da bine pe masina?
anuntul suna in felul urmator "Jante aliaj Keskin 7,5Jx17 ET37 cu dubla prindere 5×112 si 5×100 ptr Mercedes W124 E-Klass C-Klass VW Golf 4 Bora Anvelope Michelin Pilot Primacy fata 225/45/17 spate 235/45/17 97W Stare jante: cateva zgarieturi minore pe buza Stare anvelope: profil 6mm" |
ne cunoastem de pe audiclub :lol::lol: ,am aceleasi fete de usi panarama ... si stau in pauza cu ele , nu stiu ce sa fac ,sa ma apuc de treaba sau sa-mi schimb masina :lol::lol::lol:....pana si usile de la dacia 1310 sunt mai bine gandite... am cumparat insonorizant,un sistem de difuzoare bune , acum ma gandesc ce sa fac ....
|
mie unu imi plac mult jantele astea.. cred ca ar da foarte bine la tine pe masinuta. Daca au un pret bun eu zic ca merita sa le cumperi:D
|
Quote:
merita, ca-mi super plac, dar nu pot sa le iau pana nu termin cu masina :| |
nu am mai postat nimic de ceva timp, din mai multe motiv, dar acum ca am pris putin timp liber tin sa urez tuturor cititorilor un SUPER PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT,
"Azi dimineata, deschizand fereastra, un inger m-a intrebat ce-mi doresc eu astazi.I-am raspuns sa aiba grija de persoana care citeste acest mesaj si de familia lui.Ingerii exista,iar cand nu au aripi se numesc PRIETENI !.....PASTE FERICIT" bafta cu tuning-ul si cu proiectele ce se anunta pe viitorul apropiat p.s. chiar daca nu am mai postat, la masina tot am lucrat, poze am facut, dar o sa postez cand o sa finalizez. |
Un Paste Fericit iti urez si eu alaturi de familie si prieteni:)...Si masina sa o vedem gata cat mai repede:D
|
Si tie la fel ... si mai repede cu masina !!!
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
cava poze cu "evolutia" masinii
|
Chiar a evoluat masina fata de ultima data:D
|
dragut tare eleronul ala csl , bn ... masina cu totu :)
|
O sa iasa ceva tare va garantez!
|
asteptam cu sufletul la gura sa vedem rezultatul final :oops:
|
Quote:
|
sigur va iesi ceva frumos, spor sa ai, si finante :D
|
se anunta ceva promitator.....va fi cred cel mai frumos b5 din tara....foarte frumos......bafta cu masinutza;si finante cat mai multe.....
|
Eleronu da foarte bine. Bafta cu ea si s-o vedem gata cat mai curand.
|
1 Attachment(s)
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !
|
Quote:
stima si multumesc mult |
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am adus masina de la craiova, nu prea a tinut vream cu mine, dar am reusit sa o aduc mai aproape de casa, acum e la vreo 15 km de severin la cineva sa-mi faca niste modificari
1) sa scurteze teava de al turbo la intercoler, pt ca e prea mare si loveste in bara 2) sa-mi rezolve problema cu climatronicul, sa nu-mi mai mearga pe invers 3) sa-mi rezolve problema cu senzorul de ABS pt ca sta aprins in permanenta desi nu are nimic 4) sa-mi ramforseze bara de fata 5) sa-mi faca o "dotare" mai speciala |
M'am intanlit azi cu grasu la carrefour si mi'a zis ce mult a evoluat masina ta si nebunii de genu, si chiar am stat sa'ti citesc topicul ca nu stiam de el. Intr'adevar, iese ceva super ok, chiar imi place si ma bucur ca ai renuntat la angel eyes si alte prostii de genu. Un sigur sfar daca nu e cu suparare...daca inca mai ai masina la baiatu ala in craiova ai putea sa mai scurtezi un pic din bara spate, cel putin in stadiul asta asa am impresia k ar trebui. Oricum ideea e sa ai grija sa vina toate la linie, dar presupun ca stii deja. Bafta si spor la treaba in continuare!
|
iese bine ... spor la treaba ... si ceva poze noi
|
Quote:
|
Quote:
masina este acum la simian, pt cei care nu stiu unde este simianul, el se afla la vreo 10-15 km de severin directia spre craiova, cand te referi al "alte prostii de genu" la ce te referi si sa stii ca nu ma supar pe nimeni care a criticat/critica/va critica masina, pt ca nu poti face o masina pe placul tuturor, orice sfat/lauda/critica este bine venita si acceptata pt ca este parerea voastra si eu va respect parerile |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
weekendul acesta la Severin au fost zilele orasului, iar in cadrul lor, GROUND ZERO impreuna cu EMMA au organizat un corcur de CAR-AUDIO, deoarece hAUDI nu a fost gata, eu impreuna cu grasu cam cazut de comun acord sa punem tubul meu de bass pe masina lui si sa ne inscriem la concurs. Zis si facut, am trantin cu tubu la el in masian, l-a legat el si dai talpa la insciere
Ne-am inscris de curiosi sa vedem cat iasa din "cutia cu maimute" si spre surprinderea noastra si a cel prezenti, uni dintre ei spunand chiar ca nu au mai vazut pana atunci o cutia conceputa asa ( va dati seama ca a crescut inima-n noi mai rau ca burete cand da de apa :)))) ). La finalul concursului ne-am ales cu locul 2, iar ca puterea am reusit sa scoatem din "cutia cu maimute" 138 de dB |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning