Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   NEW ZEALAND - tuning, races, shows, events... (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23207-new-zealand-tuning-races-shows-events.html)

C1up3r0 25-01-08 08:35

Re: New Zealand tuning, races, shows, events...

haha, scuze, cutia nu are nimik, nu mai aveam lichid la ambreaj =)), mai aveam jumate de garnitura :| si scapa lichid :)), si maine o fac :D

Nicknamed_13 25-01-08 22:50

Tocmai ma gandeam ca ai bagat la bani in ea in ultimul timp.....

C1up3r0 27-01-08 05:18

bogdan, cat ai dat pe intake ? :) filtru + tzeava ? :) ms

Nicknamed_13 28-01-08 00:44

Daca imi aduc bine aminte a spus ca a dat $140 pe el. El l-a luat de la FBI. Cred ca dau si eu pe acolo curand.

C1up3r0 28-01-08 03:30

ms :), eu cred ca o sa-l iau de pe net :), $99 costa + $5-$6 de trimis :)

C1up3r0 28-01-08 10:05

2 Attachment(s)
hop hop, inca un meeting :D

http://www.nzhondas.com/phpBB2/auckl...-vtu78293.html

aici sunt cateva poze de data trecuta :P

Nicknamed_13 28-01-08 11:18

Ah hotomanule.... noi vorbeam la bere ca ba n-a facut nimeni o poza si cand colo tu pe furish....hehe

Daca am cam gearsurile pana atunci si masina cat de cat reglata merg la meetul De la Torque Perf pt Dyno si la BBQ.
Tu ai de gand sa o sui pe dyno? Parca e $50.

C1up3r0 29-01-08 08:47

:P, nu am facut eu pozele :|, Alex cu del sol-ul le-a facut :| si nu stiam daca le mai are, si l-am intrebat si le-a trimis :P,

nu o pun pe dyno :))), vreau doar sa merg sa ma uit si dupa aia sa merg cu ei la piha :D, daca nu mai merge nici un rom eu nu merg :-<, ca nu am chef sa fiu singur :))

Nicknamed_13 29-01-08 09:15

Vom vorbi inainte de eveniment. Nu pot spune acum ca vin si cand colo sa nu vin pt ca s-a mai intamplat. Si cand am spus ca nu vin m-am suit in masina si am ajuns. Dar pe dyno o voi urca numai daca am camele facute.

C1up3r0 30-01-08 20:46

sper sa veniti aman2 :D, daca mergeti o sa fim 5 :D, noi 3, Alex cu del sol-ul si inca un roman cu un DC2 ca acum a venit din vacanta :D

C1up3r0 30-01-08 22:23

bogdaneeeeeeeeeeeeee, cand poti sa ne intalnim intr-o seara dupa 8, sau sambata poate :))) sa-mi montez si eu intake-ul :))) ca nu stiu :((, plzzzzzzzz, sau macar sa vii pe 23 si tu >:D< ms

Nicknamed_13 31-01-08 01:07

E usor de montat. Totul este sa ai teava care trebuie, clamele de prins si adaptorii pt manifold si filtru (dar de multe ori vin cu teava). E cel mai usor mod.

CJ-01-WOB 31-01-08 02:19

nice comunity you have there LADS.

C1up3r0 31-01-08 03:20

mihai, am tot ce trebuie, dar cred ca lipseste un furtun mic :( " silicon hose" :((( si ala nuj unde vine pus :|

C1up3r0 31-01-08 09:25

gata am rezolvat :), merg maine sa iau furtunul :P, tot dar trebuie sa ma intalnesc cu bogdan sa ma uit cum e montat la el :|

Nicknamed_13 31-01-08 10:37

Thanks Wobby.

Ok. Eu as vrea sa ma ajute careva sa imi pun odata deckul ala. Bai de 3 luni stau cu gaura aia in bord si tot nu l-am pus. M-am ocupat mai mult de altele. Vad ca tu esti mai bun la electrica poate le facem. Mai vine si Bogdan cu ceva de facut la a lui si poate le aranjam pe toate 3.

C1up3r0 31-01-08 12:41

daca e legat de electrica pot sa vb cu un roman si iti face el :), ca el stie :P

eu ma pricep cel mai bine la stricat :)))), daca aveti de stricat ceva contactati-ma =)))))0

Nicknamed_13 31-01-08 21:02

Ok. Din cate stiu am tot ce imi trebuie.

yulasinio 01-02-08 00:33

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 1325043)
Thanks Wobby.

Ok. Eu as vrea sa ma ajute careva sa imi pun odata deckul ala. Bai de 3 luni stau cu gaura aia in bord si tot nu l-am pus. M-am ocupat mai mult de altele. Vad ca tu esti mai bun la electrica poate le facem. Mai vine si Bogdan cu ceva de facut la a lui si poate le aranjam pe toate 3.

daca ai nevoie de ajutor cu firele pune niste poze cu ce vrei safaci si poate te ajut desi urasc firele :lol:

C1up3r0 02-02-08 23:01

=)) nu stiam eu de ce nu pot sa montez intake-ul =)) m-am uitat pe trademe si am vazut toate intake-urile din poza de la ala :)) si din pacate eu am pt integra nu pt prelude =))) sunt exact la fel doar ca integra are 2 lucruri si la prelude doar 1 :))) merg maine sa-l schimb :|

BogdanNZ 03-02-08 00:49

1 Attachment(s)
Florin cel mai greu de montat e braketul de sustinere care de obicei nu se potriveste si trebuie indoit...in rest e usor si logic...trebuie doar niste scule de baza...un patent, o surubelnitza si cam atat...e treaba de 10 min....uite o poza cum e la mine...
Mihai la electrica nu ma pricep...toata muzica de la mine tot altii au facut-o...apropo am nevoie de o boxa din usa din stanga ca a mea e sparta...daca cumva da-ti peste una...
LA mine e alta problema cu farurile ca nu fac bine contact si ma tot enerveaza...cred ca weekendul viitor o duc la un electrician sa o faca...si trebuie facut si Woful...

Nicknamed_13 03-02-08 01:21

Stii care fire nu fac contact? Sunt cele direct de la far sau din intrerupator?

Vezi ca baietii de la Strong Honda au boxe stock ieftine. Nu sunt nimic special dar vindeau deckuri standard la $30 cu tot cu CD-player. Cel putin asa erau cand am fost acum 3-4 luni. Boxele ar fi nimca toata.

Cu instalatia mea... nu am avut timp sa stau sa ma ocup de ea. Am alte probleme mai mari in momentul asta asa ca este posibil sa mai ramana inca ceva timp asa cum este.

C1up3r0 03-02-08 03:44

ms bogdan, probl e ca eu am tzeava de la integra nu de la prelude =)), cum e la tine furtunul ala albastru, eu am negru dar la mine mai are loc pt inca un furtun mai subtire :| si nu stiam pt ce e ala, dar merg maine sa-l schimb :P si dupa aia il montez :), si mi-a mai dat inca o bucata de table :))) cred ca ala de care zici tu ca trebuie indoit dar nuj unde sa-l pun si pt ce e =)), dupa ce il schimb il pun asa, si poate ne vedem pe 23 :P :D

C1up3r0 03-02-08 22:17

~x( am fost si toate sunt asa :)), mia dat un furtun mic cu un surub sa pun ca sa nu iasa aer prin a 2a gaura =)))))

C1up3r0 07-02-08 11:23

veniti pe 23 ? :D

C1up3r0 16-02-08 13:29

nu se mai face pe 23 :(((((((((((((99

Nicknamed_13 17-02-08 12:39

Stupid Council!
Las ca poate vin mai multi.

C1up3r0 18-02-08 00:45

se face in martie :>, si o sa fie super :X noaptea pe drum la Huia =))))

Nicknamed_13 18-02-08 08:02

La Huia? Ar fi indeajuns de misto la Piha. Nu am mers niciodata pe induneric pe drumul ala. Oricum este un drum frumos. Pacat ca nu este chiar asa de in siguranta sa mergi tare. Multi opresc ca prostii sau merg pe misjlocul drumului cu biciclete sau chiar si pe jos. Il iei pe unu la 120 ala e.

C1up3r0 19-02-08 11:25

=)))))))), dar nu cred ca mergem pe drumul de langa prapastie :)), cred ca mergem intr-un park de langa :|. cine stie :)))). in orice caz o sa fie mijto :X:X:X, o sa se mearga incet :)

Nicknamed_13 20-02-08 21:36

Suspensia mea nu tine la viteza prea mare pe sosea cu elevari. Nu a tinut la 80.
Oricum am vandut Audiul luni si acum astept salariul urmator si :) trec pe la FBI sa imi iau camgears si poate si full intake.

C1up3r0 21-02-08 03:53

opaa :>, bv :). saraca masina :)))) :P:P:P

pana la urma vine vreo unu ? :(

Nicknamed_13 21-02-08 06:49

Bai eu vin. Cand se anuntza ziua voi veni sigur. Am inteles ca mai dureaza inca 2 saptamani pana se decide din cauza cladirii in care este garajul. Insa eu vin chiar daca masina nu va fi gata.

C1up3r0 21-02-08 10:37

pffff, asa zi ca vii :))). bogdaneeeeeee iar la femei ? :)) lasale oleak si zi daca vii si tu :)))

Nicknamed_13 21-02-08 21:09

Da entuziasmat mai esti de fenomenul asta auto
:)

C1up3r0 22-02-08 05:32

=))))))))) pai nu :=)))))))))

BogdanNZ 22-02-08 07:16

Posibil sa vin si eu...depinde de multi factori...oricum cam naspa drumul ala...e foarte denivelat...l-am facut de cateva ori intr-un 4x4 si e foarte incomfortabil...nici nu vreau sa ma gandesc cum e in Prelude...

C1up3r0 22-02-08 09:20

bogdan, iti zic eu ca e super :)), eu am fost si cand am venit am tras si frana de mana =))))) intr-un loc unde era spatiu :)), deci e super:D, o sa fie masina murdara :| dar asta e:)) se spala

Nicknamed_13 23-02-08 04:13

Te lasam pe tine sa faci cerculetze cu ea...eu unul pana nu rezolv suspensia voi merge ca melcul pe sosea.

C1up3r0 23-02-08 08:51

eeeeeeee, nu mai fac :P, mai ales ca o sa mearga multi :|. dupa aia o sa tipe toti la mine si nu o sa mai merg la intalnire :P . o sa merg normal, cum merg toti :)

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning