![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
1 Attachment(s)
cum ramane cu
|
stiam si eu ca e un fel de comanda speciala si ca ar fi lejer peste 100 mii koko....dar el stie cel mai bine...
|
Quote:
|
proprietarul care are si un corvette Z06 argintiu belea....
numa el poate sti exact cat a dat pe masini... |
aaaaaa....da...ee..ne punem da i noi seama cam cat a dat p ele...asa cu aproximatie...
:-P |
1 Attachment(s)
dar de asta din mioveni??
|
totusi un lambo e un lambo...ce sa mai zicem de acel vette Z06...ala e american si e mai greu...
maseratti e de aci din zona noastra...;) |
care ma ca e din mioveni :P tipu` care`l are :P am la`m luat cu noi la pitesti duminica seara...:P dar sta in mioveni...are si un a5 si vw jetta + altele care nu le stiu....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
lasa frate ca are de unde :P
|
nu va mai pune-ti ba termopane !!! :lol:
|
da anuntul e la caterinca dar nu sa ma sune lumea ca nu imi place sa vb la telefon ci sa ma distrez pe mess.din pacate m-am distrat cu 1 sau 2 retarzi care habar nu aveau macar pe ce principii merge un motor oarecare,dar au vazut ca "scrie multi cai acolo" deci....
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Stiu ca nu e locul acestor poze aici dar m-am gandit ca poate vreti sa vedeti un accident "spectaculos".(pana la urma tot o masina din Pitesti este si cea din poze)
|
la intersectie colo la beatrice la ora 18 duminica! dar ce e cel mai important ocupantii celor 2 masini au ramas intregi....am inteles ca a facut accident cu un logan de scoala...:|
cine a fost vinovat...detalii daca tot ai fost acolo! :| |
am vazut io de la geam lume stransa si o masina praf da mi-a fost lene s ama deplasez...
|
Quote:
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...raveghere.html |
mama ce accident :| urat :|
|
1 Attachment(s)
stie care ceva de accidentu asta ? :|:|:| :( :cry:am inteles ca soferul a murit din cauza unui caine :???:...
|
sa mi trag una cum e masina .. nici a mea nu era asta:|
|
am inteles ca a intrat cu vreo 160km/h intr`un stalp,a dat peste un caine si dupa aceea s-a rasturnat , nu purta centura ...plafonu i`a zdrobit capul ... si a murit :( sambata il inmormanteaza :(
|
nu puteti pune numarul? mi se pare cunoscut rau bmw-ul
|
Quote:
[<3] |
am vazut o si eu ieri , nu mi se pare cine stie ce..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
slr-ul are un demaraj de invidiat pt orice chestie cu 4 rotzi...
l-am pozat aseara la finantze...8) |
mama, ce masina ... a cui e ?
|
sambata dupa amiaza la`m vazut pe penescu` cu slr`u,dar nush daca este a lui, era pe trivale a oprit acolo , era insotit de inca un mercedes , au oprit toti acolo sa admire masina :) , si sa numai zic de ce sunet are cand o tureaza...cat de cat
|
asta e ala care are fc arges nu ? ...
|
1 Attachment(s)
mda si cum nu era de ajuns un SLR(negru) si un maybach....a mai adunat un SLR(gri)! :) (oare singuru om care are 2 slr!??)
in poza atasata este primu....scuze pt rezolutie... |
Quote:
slr-u asta negru e a lu' fraso.... cornel penescu il are gri iar fratiso il are p asta negru...;) |
vb lu` sco , nu va mai puneti termopane, ca apar F430 .
Acu va zic eu: numai cumparati de la pic si numai mergeti la meciurile lu` Fc Arges ca uite au aparut si Slr`uri :))) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu stiu daca a fost mentionata si masina aceasta .....si daca a fost o mai punem odata ca rau nu face nimanui:!:
|
Quote:
|
si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste:rolleyes2
|
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre :love: nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan ..... :( :-(
|
l-am vazut si eu in fata la send92 langa acel ferari rosu si cele doua limuzine :>:)
|
inseamna ca tot al lui e......ca mi s-a cam parut mie ca el ar fi al volan dar am zis ca....daca si-a luat ferrari la ce ii mai trebuie Porsche....dar de....juma de pitesi are termopane de la el....isi permite....bravo lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning