![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
6 Attachment(s)
ms frumos baietilor am luat masina de la ei si a iesit exaxt ce le-am cerut ..... recomandare baieti de incredere :peace:
poze fusta bara fata golf 4 |
10 Attachment(s)
te-am sunat azi (no answer)
atasez niste poze cu defectele masinii si daca poti sa-mi faci si un pret pe pm la: reconditionat spoiler fata,bara spate+praguri + vopsea =pret? pasaje aripi ft/sp =pret? ------///------- + roluit sau evazat aripi spate=pret? sau total=pret? pret folie faruri(sau afumate/vopsite!?)/revopsit eleron=pret separat..? ast pm merci |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Spoiler Bmw 535(e60) Spoiler si far Mito Faruri Custom Vw polo |
2 Attachment(s)
salut :) !
trec duminica pe la voi ca sa dam bara jos si apoi terminati voi pana miercuri - joi ... dar intai atasez niste poze sa imi ziceti daca puteti face asta. o poza exact cum e bara mea si facem doar difuzorul si o poza cum e difuzorul bombat. aflu eu maine cam cati cm e intre tobele. pana atunci spuneti-mi daca se poate si un preti la pm :D !!! va salut |
4 Attachment(s)
Salut . uite cum as vrea aripile pe spate : :D:D:D:D
O sa pozez si masina sa vezi exact cum e, dar ne vedem maine si vorbim, la fata locului :D |
1 Attachment(s)
salut .te rog un pret pentru evazare pasaje spate astra f ca cea din poza .
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut. ma intereseaza si pe mine prelungirile la bara fatza si la proiectoare sa dispara grilele si sa astupam cu fibra..se poate? si un pret te rog, o zi buna!
|
5 Attachment(s)
poze cu bad boy la un golf 4.....scz de intarziere
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am actionat si am apelat la Custom Garage pentru evazari E36 , si au iesit super super ... acum sa o mai las un pic mai jos si e gata, vopsit lacuit si mergem cu urmatoarele modificari ce vor veni, momentan secret dar toate vor fi Custom Garage ;);););)
Va salut !!!!!!!! poze cu telefonul momentan, o sa fac si cu camera ;) p.s si masina nu e pus in plan drept :lol::lol::lol: Ne auzim:D |
Am lasat si eu bara de la bertone pe mana baietilor, le urez spor la munca pe aceasta cale...si bineinteles abia astept sa vad rezultatul vineri sau sambata
Bafta! |
salut
puteti sa imi faceti si mie un eleron pentru mondeo 3, masina din avatar? |
1 Attachment(s)
uite, asa ceva, dar fara prelungirile dinspre parbriz. simplu. pret estimativ?
|
Am facut si eu geamu de la niste proiectoare de passat si au iesit foarte bine. Sunt multumit de baieti si o sa mai revin pt a modifica cate ceva la masina. Poze inca nu am facut dar vor urma.
|
Salut. De astupat 2 proiectoare la Logan ? Mersi
|
2 Attachment(s)
salut
pt mazda 6 la care ai mai lucrat poti sa faci modifici spoilerele ca in poze si daca da, la ce bani? |
7 Attachment(s)
Astazi am facut la un Golf IV clean look pe spate si faruri negre.
Mersi baieti vorbim saptamana viitoare. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Alex... multam inca o data pt aprecieri...asteptam noi provocari:D[/QUOTE]
Ohooo o sa aveti voi provocari si mai mari :evil::evil: |
[QUOTE=cata_kevi;4355928]Alex te asteptam...
De luni poti veni la garaj sa ne apucam de treaba ,pana una alta ai un PM cu preturile! nu am primit PM:sad: |
3 Attachment(s)
Inca o dovada ca baietii de la Custom Garage lucreaza ireprosabil
Bara de astra coupe...acoperit locasul de la numar plus vopsit: Attachment 2022025 Attachment 2022026 Attachment 2022027 Multzam si ne vedem cat de curand. |
4 Attachment(s)
sal, da-mi si mie un PM cu pretul pe fiecare piesa in parte
bad boy - ??? spoiler fata - ??? praguri -??? bara spate- ??? portbagaj clean -??? usi clean -??? toate exact ca in poze momentan vreau bad boy-u din poze ,portbagaj clean si eliminat bandouri de pe usi, astept mesajul tau cat mai urgent |
Quote:
|
nu ma supar, eu iau de la fiecare ce mi se pare mai bun , eu am intrebat de preturi sa imi fac o idee ca sa stiu ce fac in continuare, bafta
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
HMV...las-o dreaq ...esti copyright de-a binelea !
iti dedic o piesa https://www.youtube.com/watch?v=hqsg-dH7RVI Scz de off dar asta e nesimtire.. :) |
Quote:
eu nu inteleg de ce va ofticati atata... daca nu vrei sa se inspire lumea de la tine tine-o in garaj sub o prelata sa nu o vada nimeni... toata lumea se inspira de undeva, ia o idee si o modifica... omu vrea sa stie cat il costa si daca ii convine poate o sa isi puna si amprenta lui... |
Quote:
Quote:
|
HMV - o copie, nu are niciodata valoare! ;) ... gandeste sa faci ceva sa fii unicat !
|
poate cu ajutorul celor de la custom garaje voi face ceva diferit fata de ceea ce exista pana acum, totul depinde in primul rand de ei si de banii de care dispun, si vreau sa inchei acest offtopic cu afirmatia ca nu voi copia pe nimeni in ceea ce imi propun sa fac legat de masina mea
|
Quote:
Treaba cu copia nu are valoare e foaaaarte manelista... Tu ai ceva modificat la masina ? daca nu ai poate vrei sa faci ceva nu ? daca iti faci un bad boy sau un portbagaj clean crezi ca o sa arate altfel decat e la loganul ala rosu? o sa fie 90% identic... asta inseamna ca esti neoriginal? crezi ca tipu' cu loganul ala rosu a fost primul cu bb pe logan? sau portbagaj clean ? hai sa fim seriosi... cu riscul de a ma repeta... VREI SA FACI CEVA ORIGINAL SI SA NU FIE COPIAT? Tine-o intr-un garaj sub o prelata sau dupa ce o faci... uitate la masina si imediat dupa aceea DISTRUGEO sa fii sigur ca nu te copiaza nimeni... Ar trebuii sa fii mandru ca masina ta e data exemplu... |
Va certati aiurea. Cearta ar putea fi intre cel care vrea si KYS atat. Dar pana la urma ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Asa ca nu aveti ce face niciunul.
|
Salut , Cat ma costa si pe mine sa imi fac farurile la un ford focus 2 non facelift cu lupe pe ambele faze si angel eyes??? RESPECT8)
|
Quote:
o seara placuta in continuare tuturor... |
2 Attachment(s)
salutare baietii uite asa vreau sa iasa pragurile. mersi
|
2 Attachment(s)
spune mi te rog daca poti scoate emblema de la grila?
din asta Attachment 2026919 sa iasa asa ceva Attachment 2026920 |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Bad boy look e46 Csl E36+ evazari spate(urmeaza fata)_ eliminat bandouri laterale Reparat spoiler fata Opel astra G Reparat prag+ spoiler fata Audi S4 |
Foarte frumos lucrati...
Keep up the good work.. Un clean pe partea din spate la o corsa B cat m ar costa...sunt mai mult decat interesat? |
3 Attachment(s)
Salut un bad boy pentru e46 + o ciupitura mica pe capota :D se poate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning