![]() |
Re: BOICOT BENZINARIE(DATA 14.01.2011 ora 17:00 INTALNIRE KAUFLAND COSBUC)
Quote:
Nu vreau sa fac un calcul in ideea ca: -s-ar imparti 100 de fluturasi si in a doua luna -s-ar face niste autocoloante de lipit pe autovehicule ,cu indemnul de a nu alimenta din PETROM-OMV -s-ar forma un staf care sa se ocupe eficientizarea promovarii pe televiziuni (am observat ca acestea sunt receptive la protest). Idei ar mai fi dar esenta cam aceasta este si asta trebuie sa fie si scopul. , boicotarea celui mai puternic concern. Cu data protestului scrisa pe fluturasi ar fi o chestie doar ca nu toate orasele protesteaza in aceeasi zi si la aceeasi ora dar ar fi o posibilitate cu inscrierea siteului forum4tuning si al linkului cu proteste ceva de genul :https://forum.4tuning.ro/439-baia/229...nd-cosbuc.html |
Quote:
Nu vreau sa fac un calcul in ideea ca: -s-ar imparti 100 de fluturasi si in a doua luna -s-ar face niste autocoloante de lipit pe autovehicule ,cu indemnul de a nu alimenta din PETROM-OMV -s-ar forma un staf care sa se ocupe eficientizarea promovarii pe televiziuni (am observat ca acestea sunt receptive la protest). Idei ar mai fi dar esenta cam aceasta este si asta trebuie sa fie si scopul. , boicotarea celui mai puternic concern. Cu data protestului scrisa pe fluturasi ar fi o chestie doar ca nu toate orasele protesteaza in aceeasi zi si la aceeasi ora dar ar fi o posibilitate cu inscrierea siteului forum4tuning si al linkului cu proteste ceva de genul :https://forum.4tuning.ro/439-baia/229...nd-cosbuc.html |
poti lua amenda pentru instigare ! si afisarea de mesaj instigant duce din nou la amenzi .....cel putin asa stiu eu.
|
Quote:
|
eu ti-am zis motivul pentru care nu au facut asa ceva cei din Bucuresti....acuma e la latitudinea noastra sa hotaram ce si cum...
|
Stelian, in caz ca inca dormi, traiesti in Romania nu in Canada, alta tara, alte legi. Faptul ca imparti fluturasi pe strada pentru o actiune care este legala pana la urma in limitele ei (nu scandam, nu blocam fortat, nu am cerut o autorizatie de la primarie) este o instigare a populatiei, si pentru asta poti fi amendat. Nu stiu cum vezi tu impartirea fluturasilor ca fiind o impartire de opinie. Nu suntem revolutionari, trebuie sa tratam chestia asta cu bun simt si respect, si sa o continuam asa cum am si inceput-o.
PAREREA MEA! |
Quote:
Cine poate sa ma opreasca pe mine de exemplu sa-mi scriu pe luneta : EU NU ALIMENTEZ DIN PETROM- OMV PRIMII VINOVATI DE CRESTEREA PRETULUI LA CARBURANT!!! Cine ma opreste sau cine ma amendeaza daca eu acum la 18,54 seara fiind merg si impart in parcare la Real de exemplu 100 de fluturasi pe maini? Dar mai ales cine va sesiza politia ,sa zic , vazind care este scopul? Exact asta este marea problema ca traim in Romania dar daca veti considera ca ei, benzinarii ,pot proceda la limita legalitatii iar noi nu, acest protest nu are mari sanse de reusita singurele rezultate fiind scurte aparitii la tv. Daca considerati asta multumitor si l-ati stabilit ca unic scop e OK. Dar pt a forta scaderea pretului e nevoie de ceva mai mult!!! |
da , poti sa scrii "EU NU ALIMENTEZ DIN PETROM- OMV" nu e instigare ....dar nu poti sa scrii : " hadeti cu mine la ora 17 in parcare sa-l batem pe boc " asta e instigare deja ...adica chemi oamenii ....=> instigi.....=> amenda
|
Lasand la o parte discutiile astea, care veniti vineri?
|
Ca sa fiu foarte clar sper ca ati vazut discutia de la realitatea . In timp ce celelalte companii petroliere platesc 89,9 dolari/baril de titei Petrom plateste statului roman 16 dolari/baril (un baril = 159 litri)
Unde e intilnirea vineri? Si inca o chestiune OMV- PETROM extage 33% din necesarul pietei interne din ROMANIA cu 16 dolari/baril |
BOICOT BENZINARIE(DATA 14.01.2011 ora 17:00 INTALNIRE KAUFLAND COSBUC)
|
Quote:
Nici nu ma refeream la chemarea la protest in benzinarii ci doar la niste fluturasi pusi sub stergatoare prin care explici oamenilor de ce ar fi bine sa nu mai alimenteze de la OMV- PETROM.Atit,am si postat o forma nefinisata a acestui fluturas .Referitor la batutul lui BOC nu ar fi rau dar in chestiunea aceasta el nu are nici o vina ,Romania are cele mai mici taxe la carburant ,are el alte pacate mai mari. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ROMANIA TREZESTE-TE ! CONSIDERIND CA PRINCIPAL VINOVAT AL PRETULUI MARE LA COMBUSTIBILI COMPANIA OMV-PETROM VA RUGAM CA O PERIOADA DE CITEVA LUNI SA NU MAI ALIMENTATI DIN BENZINARIILE ACESTEI COMPANII. Amintindu-va ca Romania are cele mai mici acize pentru combustibil din Europa iar OMV plateste cea mai mica redeventa pentru petrolul extras din Romania si cu toate acestea avem preturi mai mari sau egale cu cele din Comunitatea Europeana ,acest demers are ca UNIC scop scadera pretului la carburant. ***va rugam sa urmariti aceasta campanile a protestelor in benzinarii existind posibilitatea ca acest boicot sa fie extins periodic si la alte companii petroliere. Va multumim sis a aveti drumuri bune! Asa ca nu-ti face iluzii:chainsaw: |
poi daca am fost vreo 10 insi si am stat aproape 2 ore.... daca ne strangem mai multi nu vad de ce sa nu stam cel putin 2 ore, stelian mai cheama ceva cunostiinte...
|
26 de pagini de : accize , omv , procente , taxe si alte cele....ideea am inteles-o cu totii cred...dar sunt frustrat ca dupa 26 de pagini de explicatii , ne strangem 10 oameni. nu ma intelegeti gresit , dar daca jumate ar veni din cei care posteaza aici ( sau doar citesc ) ar fi prezenti....ar fi mai interesant.....de ce prima oara s-a putut ? toata lumea vine cu pareri si sfaturi , si nimeni nu se prezinta ... posibil sa credeti ca m-am intors si eu dar nu e asa.
|
Quote:
O sa va povestesc vineri o chestie similara petrecuta la primul protest organizat in baia mare impotriva taxei de poluare prin vara lui 2008. |
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
1 Attachment(s)
cine are cv program si se pricepe la editat, va rog editati afisul si scrieti alt mesaj, mai de actualitate si postati poza. multumesc
p.s: afisul se gaseste si la pagina 8 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
|
Bravo lor, pe cativa ii cunosc... am vorbit cu ei si din spusele lor teoretic vor venii si ei vineri...deci hai sa fim cati mai multi....
|
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ???????????? da e sa fie asa atunci asa sa fie ..... eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc au dreptate baietii haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related sunt ai nostri frati nu uitati https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia cei din craiova au primit amenzi drept intimidare pentru clanxonat tulburarea linistii si ordinei publice |
Asta e o prostie cu amenzile , pentru ca daca se vor strange peste 50 de persoane nu vor da amenzi mai ales daca sunt uniti oamenii , deobicei pe care il ameninta cu amenda ceilalalti se dau la o parte.
Din cate am vazut azi-noapte la TV , o sa intervina fiscul sa vada care e probleme pentru ca noi avem si productie de petrol si e mai scump combustibilul ca si la altii care nu au productie proprie. |
Se pare ca totusi protestele nu sunt in zadar si s'au ridicat niste semne de intrebare.
In ceea ce priveste protestul de vineri, nu pot participa, sunt la munca, e primul pe care il ratez, sper ca la urmatoarele sa semnez condica :P |
Quote:
Nu trebuie sa clanxonati nici nu vad care e rostul ,atunci nici nu au de ce sa va amendeze. Pot sa alimetez de 1 leu de 10 ori pe zi, atitia bani am ce poate sa-mi faca? |
pana la urma sunt aproape sigur ca pot veni vineri, avand in vedere ca e MIERCURI, putem sa incepem lista:
1.RazvyRULZ |
1.RazvyRULZ
2. Bogo, din ce zic ceilalti baieti care ei doar dupa 17.30 pot sa ajunga. |
Eu o sa imi continui procesul solidar in Iasi ! Am participat in Baia Mare la primul si va doresc succes cu urmatoarele!
|
1.RazvyRULZ
2. Bogo 3. Huber |
1 Attachment(s)
PARE INTERESANTA :
NU A ATASAT-O PRIMA DATA |
1.RazvyRULZ
2. Bogo 3. Huber 4. Didy 5. MM 67 LEX |
1.RazvyRULZ
2. Bogo 3. Huber 4. Didy 5. MM 67 LEX 6. robbyxX23 |
Participati la eveniment si pe Facebook.
Nu cumparati in Februarie de la Petrom/OMV |
1.RazvyRULZ
2. Bogo 3. Huber 4. Didy 5. MM 67 LEX 6. robbyxX23 7.razvy_91 (vin cu fiatu de data asta :) ) |
1. RazvyRULZ
2. Bogo 3. Huber 4. Didy 5. MM 67 LEX 6. robbyxX23 7. razvy_91 8. El_Diavolo PREZENT! |
Pana la urma la care peco mergem ? (scuze dar mi-e lene sa citesc ultimele pagini :lol: ) . In caz ca nu ajung la kaufland , sa stiu unde va gasesc :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning