Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

jumP3rCS 01-10-11 20:46

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4617910)
Nu stiu sigur dar Miercuri cred ca vin iar la Tg'Jiu daca este o sa trec pe la tine:D

Ok! Te asteptam

sike 07-10-11 09:24

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4617910)
Nu stiu sigur dar Miercuri cred ca vin iar la Tg'Jiu daca este o sa trec pe la tine:D

Nu ai m-ai ajuns pe la noi la Tg-jiu :-) ,poate alta data

Te salut

sike 07-10-11 09:33

4 Attachment(s)
Intre timp am m-ai facut cate ceva la masinuta si anume ,am dat bara stabilizatoare jos pentru ca fiind masina foarte joasa imi batea bratul in bara stabilizatoare si asa am decis sa o dau jos mare diferenta nu e ....mi-am pus si niste folie pe geamurile din fata ..mai urmeaza cred pe la jumatea lunii anumite schimbariii dar o sa revin cu amanunte dupa ce o sa se concretizeze

SI ceva poze imformative :arrow:

Dj_kyd 08-10-11 09:00

Sincer sa fiu nu am avut unde sa opresc pentru ca eram cu masina de serviciu si aia este cam maricica, dar ma si grabeam in acelasi timp:cry:

jumP3rCS 08-10-11 12:19

Trec zilele astea prin craiova , mă duc La Caracal in vizita La ai mei. Poate dau de tine prin craiova:>

sike 09-10-11 14:15

5 Attachment(s)
[B]De unde am plecat si unde am ajuns ...:rolleyes2/B]

Jokerman170 09-10-11 19:33

de aveai zenderurile cu forma actuala a masinii erai boss :)

sike 10-10-11 08:32

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4634527)
de aveai zenderurile cu forma actuala a masinii erai boss :)

Dar daca aveam jantele tale eu zic ca eram 'MARE SEF' :lol::lol:

sike 10-10-11 10:26

1 Attachment(s)
O poza cum arata jantele pe care le-am avut inainte :oops:

jumP3rCS 10-10-11 13:21

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4635590)
O poza cum arata jantele pe care le-am avut inainte :oops:

Superr tari

Dj_kyd 10-10-11 16:27

Nice, nice... erau frumoase si cele din inainte....:D

sike 11-10-11 10:00

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4636306)
Nice, nice... erau frumoase si cele din inainte....:D

L-am intrebat pe proprietar cat cere pe ele akuma si a zis ca fara 1000 de euro nu le da ... :rolleyes2

sike 11-10-11 10:51

http://www.gorj-domino.com/numerele-...ise-prin-lege/

AM APARUT LA ZIAR CE MARE VEDETA E NUMARUL DE INMATRICULARE :)))))

jumP3rCS 11-10-11 11:32

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4637768)
http://www.gorj-domino.com/numerele-...ise-prin-lege/

AM APARUT LA ZIAR CE MARE VEDETA E NUMARUL DE INMATRICULARE :)))))

super tare :))) eu ce numar sa ii pun?

Devu 11-10-11 11:34

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4637693)
L-am intrebat pe proprietar cat cere pe ele akuma si a zis ca fara 1000 de euro nu le da ... :rolleyes2

Sti vorba aia..."ce-am avut, si ce-am pierdut" .

sike 11-10-11 11:53

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4637847)
super tare :))) eu ce numar sa ii pun?

As merge pe varianta : gj 13- dus =adica dus cu capul :))

eu am vrut sa imi pun 70-bag =to bag :)))))))))))))

Sau 69 -plm =poi ce numai eu sa apar la ziar "_____________

sike 11-10-11 16:07

1 Attachment(s)
Multumesc joker man pentru poza

sike 11-10-11 16:16

sper sa mearga akuma poza de la semnatura :lol:

Dj_kyd 12-10-11 17:26

Nice picture... bv joker:-)

Jokerman170 12-10-11 17:30

1 Attachment(s)
din asta in aia :p

Dj_kyd 12-10-11 17:35

Chiar te pricepi... bv:!:

@sike - poate nu vezi postul meu de la thread'ul meu... 1 singur lucru mai ai de facut la masinuta fa ceva la jantele alea sa iasa in evidenta mai bine ca masina iese in evidenta de la 1km dar jantele... sunt simple... ar merita si ele ceva in ton cu masina.

Bine ai facut ca nu ai luat jantele alea:lol:

sike 12-10-11 18:17

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4640964)
Nice picture... bv joker:-)

Omul chiar le stie ;)

sike 12-10-11 18:17

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4640971)

Multumesc frumos inca odata mare om mare caracter ;)

sike 12-10-11 18:19

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4640982)
Chiar te pricepi... bv:!:

@sike - poate nu vezi postul meu de la thread'ul meu... 1 singur lucru mai ai de facut la masinuta fa ceva la jantele alea sa iasa in evidenta mai bine ca masina iese in evidenta de la 1km dar jantele... sunt simple... ar merita si ele ceva in ton cu masina.

Bine ai facut ca nu ai luat jantele alea:lol:

Man m-am gandit si eu la varianta asta numai ca nu stiu ce culoare imi ie sa nu le fac aiurea,astept aicii pe forum poate imi da cineva ceva ideeii ..

Te salut!

cyllabogdan 12-10-11 22:43

sal vroiam sa te felicit pentru masina ta intradevar frumoasa si cu gust si cand zic (frumoasa)credema am vazut destule .ce frumos ii sta asa cu burta de pamant :)).eu ma chinui de ceva timp sa inteleg ce e in neregula la a mea de e asa inalta:((

sike 13-10-11 08:33

Quote:

Originally Posted by cyllabogdan (Post 4641800)
sal vroiam sa te felicit pentru masina ta intradevar frumoasa si cu gust si cand zic (frumoasa)credema am vazut destule .ce frumos ii sta asa cu burta de pamant :)).eu ma chinui de ceva timp sa inteleg ce e in neregula la a mea de e asa inalta:((

Iti multumesc frumos pentru cuvinte se poate si mai bine zic eu :-P ,eu zic ca sa te lamurestii odata pentru totdeauna tragei o suspensie noua reglabila si numai ai nici un fel de nelamurire asa faceam si eu inainte ma gandeam cum sa fac sa o las mai in jos pana cand am zis ori fac o treaba ori nimica si mi-am luat una noua si gata si gandeste ca de exemplu la mine pe fata in momentul de asta e ridicata 17 spire :lol: decii daca o cobor de tot si cea mai mica piatra o iau pe sub dar deocamdata e ok si asa

Te salut!

sike 13-10-11 08:34

1 Attachment(s)
A venit toamna :shock:

cyllabogdan 13-10-11 09:12

mersi de sfaturi urmatoarea achizitie suspensie :))

sike 13-10-11 09:29

Quote:

Originally Posted by cyllabogdan (Post 4642218)
mersi de sfaturi urmatoarea achizitie suspensie :))

Poi fii atent eu toata vara asta am fost la munte gratare si toate nebunilee posibile si masina a avut suspensie sport si pot sa zic ca au mers si 5 in ea plus ca masina in mare parte a fost condusa de prietena mea asa ca eu zic ca daca o fata se descurca cu suspensie sport pentru tine e si mai usor :lol: bine probabil prima data o sa ai un shoooc cand o sa vezii ce rigida e dar dupa te obisnuiestii
,si eu cand i-am dat masina lui taicamiu sa mearga cu ea a avut un shoc ,mai ales ca el are vreo 36 de anii de soferie si facea ca daca vine cu spoilerul in portbagaj sa nu ma supar :lol:,bineinteles ca a venit cu ea intreaga si mi-a scos cel mai bun consum la masina de cand o am :lol:

Te salut!!

marius3030 13-10-11 15:32

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4640971)

felicitari omule!a iesit suuuper!:shock:
scz de offtopic!:D

Dj_kyd 16-10-11 13:20

Lasa ca o sa vezi u ce culoare o sa faci...
Toamna a venit... la iarna o treci pe garare?...:shock:

bogdan650 16-10-11 15:32

Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum ! sunt unul din putini oameni care stiu in ce hal (imi permiti sa zic asta ca sti si tu cum era :D) arata puntachele cand l-ai cumparat ...Sincer sunt bucuros ca ai dus la bun sfarsit planurile de ..acum 2 ani aproximativ .. Inca odata felicitari si toate cele bune de la un pasionat de italiene plecat de pe plaiurile natale :workout:. Posibil duminica vitoare sa vin in "recunoastere" prin tg-jiu ..poate iesim la o cafe` sa mai vb..:bunch: ..

sike 17-10-11 10:12

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4648536)
Lasa ca o sa vezi u ce culoare o sa faci...
Toamna a venit... la iarna o treci pe garare?...:shock:

Cand o sa pun tablele o sa ma ocup de jantele astea in primu rand o sa vina buza polishata si culoarea spitelor o sa vad cum o sa ramana ,si masina o sa circule cu siguranta si la iarna :lol::lol: pentru ca eu stau in partea cealalta a orasului ca sa iti dai seama stau undeva pe langa iesirea spre craiova decii am ceva de mers vreo 5 km distanta ,numai de bine !

Te salut!

sike 17-10-11 10:25

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4648837)
Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum ! sunt unul din putini oameni care stiu in ce hal (imi permiti sa zic asta ca sti si tu cum era :D) arata puntachele cand l-ai cumparat ...Sincer sunt bucuros ca ai dus la bun sfarsit planurile de ..acum 2 ani aproximativ .. Inca odata felicitari si toate cele bune de la un pasionat de italiene plecat de pe plaiurile natale :workout:. Posibil duminica vitoare sa vin in "recunoastere" prin tg-jiu ..poate iesim la o cafe` sa mai vb..:bunch: ..

Salut man m-ai tii minte cum arata :lol: tripla aia lipita cu silicon si scociii :)))) ai de mine si de mine primu schimb de ulei l-am facut la tine acasa :)) ,cu siguranta mai sunt de facut la masina ,m-ai tot timpul se gaseste cate ceva ,ne auzim duminica ..

Te salut

sike 17-10-11 10:35

Una peste alta zilele astea vor urma urmatoarele chestiunii de facut la masinuta si anume:

Azii o sa merg sa imi fac itp-ul ca imi expira sper sa iese bine :shock:

-Maine o sa merge sa imi refac haionul si anume sa imi astupe gaurile de la incuietoare si stergator cu tabla deoarece cu fibra nu e treaba crapa ..si astfel o sa merg sa mi le astupe cu tabla sa nu mai am probleme ;)

-tot azii mi-am comandat buji noi ngk deoarece astea ale mele prezinta urme de oboseala si o sa le schimb

-mi-am comandat si becul xenon care abia azii sau maine o sa imi vina cam scumpicel (65ron)

-Tot zilele urmatoare o sa merg sa o ridic pe elevator deoarece mecanicul care mi-a pus capatul de planetara nu stiu ce a putut sa faca cred ca a batut in el pana i-a facut un mic joc si astfel o sa merg sa vad ce sa intamplat ,cel putin o sa merg cu ea la mecanicul meu care pana akuma a fost in renovare cu service-ul si nu am putut sa mai apelez la servicile lui ,si zilele astea o sa merg sa vad cum sta treaba .

-Am mai cumparat un litru de antigel pentru completare asta ca sa intru in iarna ok din punct de vedere mecanic

sike 19-10-11 08:58

4 Attachment(s)
Cum spune-am acuma cateva zile aveam anumite chestiuni de facut la masinuta ,ziua de ierii pot sa zic ca a fost o zii plina in primu rand am mers cu masina sa ii fac itp-ul cu ceva emotii dar pana la urma a iesit bine si nu a fost nici un fel de problema ,tot ierii am primit si cele 4 bujii ngk pe care urmeaza sa le montez zilele astea plus mult asteptatul bec xenon :shock: pe care am reusit sa il montez aseara ..

Dupa ce am terminat cu itp-ul am zis ca daca tot sunt la domeniul masina sa rezolv in mare ce nu imi placea de nici o culoare la ea si anume haionul care avea oare ce urme de oboseala si am decis sa merg sa imi astupe gaura de la stergator si de la incuietoare cu tabla ,pentru ca am incercat de doua orii cu fibra si de fiecare data am avut acelasii rezultat si anume a crapat ,pana la urma am rezolvat treaba cu haionul mai trebuie finisat si apoi vopsit ,apoi am zis ca sa imi astupe si gaura unde a fost sigla cu fiat de pe capota tot cu tabla am facut-o si pe asta si cu banii putini pot sa zic adica 30 de ron toate operatiunile ca altfel nu ma apucam de era mai mult :-)

Si ceva poze :arrow:

sike 19-10-11 09:01

ASTEPT SI O SUGESTIE VA ROG FRUMOS VREAU SA RENUNT LA 'BAD BOY' CREDE-TI CA O IDEE BUNA?

Va multumesc anticipat !

Jokerman170 19-10-11 11:35

da :p

sike 19-10-11 12:37

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4655442)
da :p

Asa ma gandeam si eu man ca daca tot vopsesc toata capota mai bine o fac stoc si gata ca pica mai bine plus ca ma chinui de fiecare data cand inchid capota sa nu lovesc in faruri si din astea ,si plus ca am ajuns la concluzia sa nu ma mai complic cu tot felul de narozii ,tocmai ce am schimbat si bujiile si pot sa zic ca are toate consumabilele ok ..imi stateau in cap bujiile m-ai ales ca nu le-am schimbat niciodata de cand am masina bineinteles ca erau intr-o stare jalnica :lol:,daca tot am umblat la bujii si am fost nevoit sa desfac carcasa de la filtru de aer am curatat si clapeta de la accelaratie care era destul de murdara ..urmeaza ca in zilele urmatoare sa termin cu capota fata si haionul spate m-ai ales ca imi permite vremea ..

Te salut!

bogdan650 19-10-11 13:45

Bravo ! .. si eu zic sa renunti la badboy daca sti ca nu e facut calumea ..intrebare: cum a fost pana acum fara stergator la hayon ? si eu vreau sa renunt la el dar stiu ca hatch`urile sunt dependente de stergator pe spate pt ca tot jegul de pe carosabil urca pe luneta. Duminica poate iti faci timp 1 ora sa ne vedem .. lasa-mi un nr de apel ceva .. Stima !!

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning