![]() |
Re: Onesti
bine ai venit printre noi Just_M3:D
|
Quote:
|
welcome tuturor celor noi veniti pe forum si felicitarile mele dexter pt membrii noi adusi forumului :)
|
ms ms ms!!! vreau sa spun ca baietii care i-am adus in familie au fost si ei luni dar eu nu i-am vazut in nici o poza. a si...daca mergi la piatra si ai 2 locuri....vezi ca sunt doritori.
|
eu sunt unul din cei 2 doritori.
|
7 Attachment(s)
inainte de toate va zik k a fost super intilnirtea si sper sa fie si mai si de acum inkolo,am pus si io cateva poze sa ma stiti mai bine.bafta si abia astept sa vina 13:D
|
Quote:
|
Quote:
|
ne vom intalni 1 data la 2 saptamani asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. si nu a zis nimeni ca nu ne putem intalni si asa mai neoficial ca sa ne cunoastem mai bine.
|
salutari tuturor....ast poze cu voi si mashinile voastre....mai dati cate un id de mess....bft mtuturor.....
|
pozele cu masinile voastre sau masini din onesti v-as ruga sa le postati aici ->https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti/page-10.html
drixx2006 nu vrei sa ne zici si tu cine esti? ai sau nu masina? |
si eu as vrea sa merg la piatra ...adica al 2 doritor...si apropo...mai cunosc o fata care ar vrea sa se bage in club ca adora masinile si sa mearga si ea la piatra....o posibila viitoare victima a lu dexter_20 ( stie el cine ----roz---- )..bft alll
|
taci mah k pe-aici sunt rechini care ....abia asteapta sa haleasca rozul
|
dar cand se mere la piatra?????
|
vineri acum. dar in afara de marius care pleaca direct din bacau nu stiu pe nimeni care mai merge
|
am tr un pm cuiva si sa vedem daca e dragutz sa ne ajute cu problema asta nesemnificativa.
|
Stiu eu cn este drixx,am sa vb eu cu el sa vad ce doreste..
|
Salut Claudiu :) Esti de`al meu :D
|
Quote:
|
eu am plecat la mareeeee!!!!! sa aveti grija cum conduceti si ne vedem sanatosi pe 13!!!!
|
ia sa vedem ce a filmat marius in seara asta...pe mine ma lasat in mashina:((:((asteptam sa posteze
|
asteptam...asteptam...oricum o sa fie ceva frumos :D
|
aseara mie nu mi-a mers netu' :( am postez azi, dar nu acum ca tre' sa plec. revin repede
|
asteptam asteptam c aseara nam vazut mare lucru....:(
|
waiting....waiting...:D :D
|
28 Attachment(s)
imi pare rau sa va dezamagesc dar nu am putut upload-a filmele de azi noapte. am sa le trimit pe mess si mai incercati voi sa le postati ca eu nu mai am nici rabdare nici timp. :o am reusit in sfarsit sa pun pozele de la intalnirea de luni si ultimele 2 poze de la intalnirea neprevazuta de azi noapte
|
deci ne intalnim vineri la 9 la axinia nu?????
|
Dap...Prezent..:D
|
normal ca is prezent dak am cu cine sa merg....
|
dap, ora 21:00 la axy in parcare
|
dap la 21:00 la axy, dar sa speram k o sa fim mai multi de data asta si sa nu vina iar garda sa ne strice seara...
|
asa sa fie just_m3......totusi eu cu cine merg???:(
|
mai multi decat luni... nu cred k o sa fie.
ftu ...... ce tot te plangi atata k nu ai cu cine veni la int............ dak ai placere sa mergi undeva mergi si pe jos.....faci doar 10 min pana acolo........dak nu .... nu vi si basta...........X(((((((((( |
speedmaster...da si mie idd tau pls sa vb ceva cu u...:D
|
id-ul lui este exact ca nickul de pe forum:D
|
mai avem o manta vineri:Dnu am reusit sa pun poze ca am schimbat softul la tel si nul mai vede calku.poate pun miine,ftu,poti sa vii cu mine:).poate mai avem sio dacie in plus:)
|
Quote:
da m3 n-am nimic impotriva. |
da speed nu e greu sa vin pana acolo pe jos......dar knd se pleak de acolo undeva ce fac?????
|
hop si eu back from Costinesti...maine ne vedem la 9...same place!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning