![]() |
Re: Meeting Oltcit
ar trebui ceva legal,ca sa iese ceva cat de cat bine si sa vina mai multe masini......apropo..
mai fac si ei in Craiova asta ceva legal,ca pe vremuri?.....s-au dat la fund... |
pai legal ar fi mai misto macar daca ar veni polotia nati mai fugi aratati documentele de allow si va doresc o zi buna cine stie poate ar sta si ei cu voi
|
dao incolo de legalitate ca iese frumos si asa....si daca vine polu' ce sa faca la 20 masini?sa scrie 20 de procese verbale?
|
am uitat sa postez..MARE ATENTZIE LA PETROAME! incercatzi pe cat posibil sa evitatzi benzina de petrom. dupa treaba cu motorina in benzina, de la pompa de 99+, acum am dat de gasolina (benzina de extractzie) in aceeashi pompa. deci nu e posibil sa bagi cea mai buna benzina, 99+, shi sa bata avansu'. asta kiar mi-a taiat orice intentzie de a mai vizita petrom-urile. nu intra aici petrOMV-urile. acolo cred ca benzina e ok. deci avetzi grija de unde bagatzi benzina..parerea mea e ca ar trebui sa ne orientam mai mult catre RomPetrol si OMV. voi ce zicetzi?
|
Quote:
|
LukOil....benzina de 98 pt mine e cea mai buna...super euroluk 98 e 36 de mii litru dar e cea mai buna
|
MEETING > < statii benzina
sau meeting, sau statii de benzina... va decideti! |
pai daca iei threadul la rand de la prima la ultima pagina, o sa vezi ca on-topic e 20% max. so..
|
mistret.....de 2 ani folosesc petrom 95....nu am avut probleme cu ea....dar am fost foarte multumit de rompetrol premium.daca ar fi rompetrolu langa mine cum e petromu sau una langa alta as baga de la rompetrol.
|
deh..nici eu nu am avut prob pana acu da' uite ca o data e ca niciodata! sa nu zici ca nu tzi-am zis..
|
sicule ce ai modificat la nova aia?:lol: ca trage mult mai bine decat una stoc;)
|
o mai comitem? ca o sa vina iarna si nu ne mai intalnim. decat la un vin fiert. si acum e bine de intalnire....ca s-a facut vinisoru...o nuca un pahar de vin. moa ce misto ar fi....:peace: :dance: :caffine: :drunk: :rolleyes:
|
ce ziceti ne bagam la un meeting duminica viitoare??ca nu ne-am mai vazut de mult
|
facem domne facem. da sa fim mai multi. asa vreu. daca venim 3-4 mai bine lasa.:rolleyes2
|
Quote:
|
ce comentari fara rost micule? daca vin io cu laure si cu doru ce intalnire mai e? intre noi 3? sau nu s-a mai intamplat? sa venim cat mai multi asa e frumos. nu comentez da nu mi-ar place sa vad 3-4 masini ratacite.
|
Quote:
|
ba da e culmea...mai oamenii si probleme...cine vrea sa vina sa vina dar cred c veti avea o surpriza....vruuuuuuuuuummmmmmmmmm:twisted: :rolleyes2 ;) ehe cred c vine si TMG..asa am auzit.numa sa isi faca timp proprietarul sa termine motorul...dk termin motorul si ce mai e promit c vin numai sa nu lucrez iar pana la 6 seara.....
|
shi pana la urma facetzi ceva sau..
|
Quote:
|
io vin sigur. alexv2u vine si el cu syc-ul. sper sa fie cat mai multi.
|
hai ca ma bag..anuntzatzi data..sa se shtie din timp..
|
Quote:
|
Quote:
o dacie primitzi? :) |
1 Attachment(s)
iote ca am primit si mai primim....:D
|
facem sa moara.... Yo sa mor :))) ..ma trezi si io =)) ... ne vedem duminica:):P
|
io vin da fara masina...:( desi am muncit ieri toata ziua la ea nu am reusit sa o termin
|
laure, am vazut ca i-ai pus toba..marfa! sau e doar tip-u'?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
pfff! arata super! s-o stapaneshti sanatos! inox, presupun..
|
Quote:
|
prea putini :(
|
poi cand sa vin si io plecarati. ca ne mai strangeam. da fugirati de ploaie. asta e. daca mai asteptam putin se oprea.
|
si ce s-a intamplat? cine cu sine s-a dat? poze ceva? auzi ca cew-ul il facu pe micu? chiar asa? merge asa bine cew-ul? parca nu imi vine sa cred...
|
20 Attachment(s)
pai facem meeting sau nu?pana facem ceva serios......
acum ceva de epoca GRENZLAND RALLYE MASINI DE EPOCA curand si oltcit-urile vor ajunge de epoca...:lol: |
1 Attachment(s)
Grenzland Rallye Movie
|
mai tragem un meeting? sambata viitoare e ok? sa speram ca nu mai ploua...
|
Quote:
iar vrei sa fim 3-4 masini si u sa nu vii ? =; |
bai raule.... cum sa nu vin? atunci am asteptat pe cineva sa vina cu mine dar veneam. intreaba-l pe cew-ul ca eram la gajicamea o luam si pe ea. asa esti u rau. bine ca mi-a zis el sa nu ma mai duc ca asa veneam degeaba. pe laure l-am sunat si i-am zis ca vin. sau asa ma crezi??? :evil:
|
shi pana pe coada se strange careva? io ash veni, da' dk iar venim 3 mashini...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning