![]() |
12 Attachment(s)
si eu am una noua :D
vw lupo din 2000 1.4TDI 85cp suspensii sport, jante late, lasam pozele sa vb, dati-va si voi cu parerea.. sa o tin .. sau sa o dau mai departe.. ? |
Re: Car SPEC.
1 Attachment(s)
Ma gandeam ca va lipsesc asa ca m-am gandit sa mai dau pe aici sa ma laud un pic cu noua mea achizitzie.
Este vb de un Mitsubishi Eclipse GS-T din 98. 2.0L, Big16G Turbo, injectoare de 550CC, Pompa de benzina Walbro 255, spark wires de 10.5mm, AEM fuel rail, Apexi N1 exhaust, Apexi N1 downpipe, Dejon side mount intercooler, HKS cams, Automative fuel line, Suspensii Tien, Tien sway bar, pistoane Ross, Dejon manual boost controler, HKS turbo timer, Greddy blow off valve, HKS 40mm external wastegate, Dejon tubular turbo menafold ported. Atat imi aduc acum aminte daca imi mai vine ceva am sa va anuntz. Aaaaa era sa uit sa precizez vopseaua care este costum. |
:shock: Ce poza mareeeeeeeeeee
|
Las ca am sa pun altele zilele astea da nu am avut decat tel-ul mobil sa ii fac poza dar maine sau poimaine vor aparea mai multe.
|
inca de vopsea costum n-am auzit .
O fi ceva nou aparut :lol: te-ai prins ca vrem poze mai mari cu mitsi nu ? nu asa custom cum e cea de sus |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Si pana una alta hai ca am mai facut niste poze tot cu telefon-ul. |
ma stradui sa gasesc intercooler-ul... il mai ai inca pe ala lateral cumva?
cunosc turbo-ul tau bine, aveam si eu unul pana am trecut la un 20G-H (un 20G mai mare.... nu TD05/TD06 hibrid ca 20g, ci TD06/TD06)... din cate imi amintesc, 16G-ul avea nevoie de un intercooler mai mare, si alea laterale stoc sunt varza de tot pentru el... poate nu vad eu bine, dar in bara din fata nu vad nici un FMIC. Ai fost cu ea la dyno? Scoate macar 300 de cai la roti? La pista ai fost? Cat scoate pe 400? Nu stiu, mie imi plac eclipse-urile, si le respect enorm pentru cat de mult pot fi modificate (chiar daca se strica mereu), dar vopseaua ta cu flacari si literele in japoneza pentru mine au ruinat aceasta masina |
Nu am front mount intercooler, dar nu e nici stock e un Dejon side mount intercooler. La dino nu am fost cu el pana nu vad exact care e problema de pierd ulei. Ca nu il pierd pe la baie aia e problema, il pierd prin alta parte.
|
By the way u ai SRT4 ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu ocazia asta baga si un ac cu presiunea de la ulei in gaura care o ai libera ;) spor la treaba...
a... daca vrei sa cumperi un 20G-H foarte putin folosit in loc sa-ti reconstruiesti turboul care-l ai zimi.... e MULT mai mare decat 16G-ul, si e bun pana la vreo 450-500 de cai... 16g-ul, cam gafaie la 350... daca te intereseaza normal.. |
nu vreau sa ii pun un turbo mare ca am nevoie de putere si la rotatii mici. E masina cu care ma duc peste tot deci vreau ceva rapid dar sa fie si buna pt condusul de zi cu zi. Si nu am sa il rebuilduiesc turbo-ul am sa cumpar altul tot 16G dar cred ca am sa cumpar un EVO3 16G e mai ieftin si e mai usor. ac pt presiunea uleiului am stock ma gandeam sa ii pun un air/fuel ratio gauge.
|
eyekyu e scump acolo sa faci un full respray ?
sau preferi sa o lasi culoarea/culorile astea ? |
Las culorile astea pt ca atrage priviri (mai ales priviri de persoane de sex feminin) si imi face bine la Mojo.
|
Quote:
eu chiar sunt fericit ca la masina de zi cu zi am un turbo mic... ca macar nu-mi aprind cauciucurile imediat... din contra, pana in a treia (inclusiv) scartai cauciucurile de pe la vreo 3500 de turatii pana la linia rosie (6500), dupa ce se presurizeaza la maxim ;) pe cauciucuri de iarna, nici nu pot sa o calc pana in a treia... iti zic eu, turbo mare nu e deloc o problema... doar ca nu e presurizat la maxim, nu inseamna ca nu baga putere pana atunci.. si cand chiar ajungi la full boost, atunci o sa recuperezi si o sa zbori pe langa celalt, daca a reusit sa se tina pana atunci... Eclipse-urile au foarte mult potential in motor, si sunt foarte rapide de pe loc si cu turbine uriase... |
Quote:
|
Eu mi-am vandut Nissan-ul mai am doar Polo. Dar in curand...:D
|
2 Attachment(s)
Niste poze de la AZDSM Run, luna decembrie. Aici se vede mai bine masina si paint job-ul.
|
Fast and furios always rocks :dance:
|
Quote:
|
EyeKyu (alex) pe unde-mi umbli tu mai gura mare ! vezi ca-s back in phoenix si poate ne intalnim sa pove una alta ! stii tu parca ti-am ramas dator cu niste treburi !
|
Pacat ca nu avem si noi eclipse aici....putine mitsi-uri care imi plac si eclipse este printre
|
Quote:
Si eu sunt fan eclipse ;) |
Eu mi-am vandut Audi A3 1.9 TDI 110CP si am cumparat masina lui Tei.... navara:D.... Bafta
|
bine Junior. :) .. macar a ramas in familie :lol:
|
Quote:
more than you can afford pal... DSM! :dance: |
Quote:
|
o sa te spun lu' Bryan "Bullet" O'Connor :lol: !
|
Quote:
Cred ca m-ai inteles gresit...nu ma refeream la toate masinile ;) |
o sa vina sa-ti spioneze masina in garaj si o sa-i spuna lui Toretto, si cand te duci la Race Wars in desert o sa te bata si o sa faca o gramada de bani pe spatele tau!!
https://www.youtube.com/watch?v=fzovC...eature=related |
Eu unu iubesc DSM-urile ce poate fi mai bun decat un 4G63? (O sa imi raspund singur ) un EVO dar nu imi permit asa ca un Eclipse e numai bun. Si ar fi si mai bun daca motoarele ar fi ceva mai rezistente. Pe langa ca tre sa schimb turbo-ul tocmai am aflat ca tre sa fac si head-ul ca am un valve seal dus si mi-a umplut la una din bujii cu ulei. Acum stau si strang banii ca nu am de ales. :D Sunt curios cum o sa alerge EVO-ul X ca din ce am vazut la Best Motoring nu e chiar asa de stralucit cum se laudau. Oricum tre sa asteptam inca vre-un an pana se maturizeaza motorul.
|
Eu nu am sa postez decat linkul cu masina mea deoarece stau cam mult sa mi se uploadeze si in plus le-am facut acum 1 saptamana . Totul este stock nimic modificat decat suspensile in rest ce sa spun am lovit-o 1 data in fata. Nu vreau sa bag bani deocamdata in Fiesta deoarece nu am inca permisu cum am mai spus in vara il iau si vreau sa invat prima data sa conduc ( sa devin mai indemanatic ) si tocmai atunci am s-o vand si sa-mi iau un Ford Focus ST da pana atunci mai este mult de munca. https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68423-sugestii-ford-fiesta.html
|
9 Attachment(s)
Salut !! -foto cu buburuza mea Fiat Bravo 1,9JTD
-deocamdatä portierele sunt in proiect si montaj binenteles Dynamat extreme door kit si Brax Exvibration numai sä fie ceva vreme frumoasä .;)8) |
Destul de marfa nene Bravo dar cel mai amrfa mi se pare sigla aia cu scorpionu e szooper marfa. Da aia din fata cu scorpionu de unde era sigla cu Fiat ala e sticker sau logo pur si simplu ?
|
2 Attachment(s)
Salut este doar un stiker dar ar mai fi o posibilitate sä scot emblema din rama si sä o inlocuiesc cu un 3d stiker cum sunt alea 4 la fel din 2-foto ce sunt normal ptr capacele de la felgere .
Noua emblemä Abarth originalä este prea mare sä o pot monta. Emblema actualä este una de la Punto cu stiker peste . |
misto dar ABARTH de la ce vine ? ca nu stiu sau nu imi vine acuma :oops::oops::oops::oops:
|
Quote:
Istoria lor |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning