![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
Quote:
|
parca marcile astea copiau cu ceva timp in urma Mercedes si Bmw?Pana la urma nu inteleg aici e vb de supercars?sau vb de masini fiabile ?sau vb de sedanuri de lux?Te rog sa nu imi spui ca Lexus si Infiniti sunt supercaruri:)
|
Quote:
Quote:
Parca era vorba de Honda,nu Acura.Sau cand faci o lista cu modelele VW incepi cu Polo si termini cu A6 si A8 ?! RacingSoul eu zic sa te abtii la a mai posta,irosesti spatiu virtual degeaba cu aberatii de genul asta. Quote:
|
hai ca ma dau si de partea europenilor....nu vom putea niciodata sa comparam un lamborghini stock cu o toyota stok sau honda sau ...poate cu un evo;)) oricum....dar cat consta un lamborghini stock si cat costa o supra stock....ci chiar dak o modifici si o duci un 1200 de cp cum am vazut ca se poate:twisted: tot nu ajunge la pretul unu galardo...deci o masina performanta...care poate face orice supercar european....si e si mai ieftin....firar...iar m-am dat de partea masinilor japoneze
|
da dar in momentul in care ajungi sa ai 1200 cp o sa fie cam greu sa te misti cu masina prin bucuresti de ex sau ma insel ???
|
propun sa se inchida topicul nu de alta dar aici se vb de supercars si vad ca fiecare zice daca imi iau eu Honda cu 5000E si mai bag 20.000 E in ea iese avion.Asa daca iau Dacia R5 Lada Lastun sau ce vreti voi si bag 20.000E in ea iese racheta si e masina europeana:)
|
Quote:
|
Foarte ofensat se simte Race cand lauzi masinile japoneze. Sa fie oare ca japonezii au in mana piata americana, oare? :D Sau faptul ca la americane caii chiar nu se simt, este nevoie de f multi caii pt a face cat de cat performante pt ca sunt grele ca tancul? :D Nu vom stii niciodata!!! Scuzati offtopicul dar chiar nu ma pot abtine la anumite aberatii si idei fixate.
|
la americanii trebuie sa le zici ca motorul e v8 si o sa-ti cumpere si dacia nu prea sunt ei interesati de cai putere la ei totul se rezuma la v8 ei asta stiu si cu asta basta
referitor la thread cred ca cel mai bine sa fie inchis ca de mult timp se abereaza fff mult si nu a devenit decat o sursa de facut posturi cat mai multe |
Quote:
|
Initial nu am vrut sa mai postez pe topicul asta dar vad ca voi tot continuati discutia si o da-ti in balarii rau de tot.Parka toata lumea cazuse de acord ca nu exista supercars japoneze, iar cele modificate nu intra in discutie, asa cum nu intra in discutie nici preturi de achizitie/tuning si nici cat consuma fiecare...
Quote:
|
iti zic eu ca daca o sa stai sa mai urmaresti threadul inca vreo 2-3 luni o sa vezi si comparatii de genu
oricum threadul trebuie inchis pt ca nu e altceva decat o sursa de facut posturi |
japonezele au castigat din clipa in care s-a inventat tuning-ul
|
japozene - mitsubishi evo 8
|
Quote:
Quote:
|
aici e vorba de supercars!!! ce "supercaruri" au japonezii ? pe langa europeni :Ferarri,Porsche,Lamborghini,Bugatti Veyron,M5-M6,Mercedes CLR,Audi .......cum dreaq ......alea japoneze ne-au luat noua mintile k am jukt prea mult NFS,,sa nu uitam cine sunt liderii in tehnologie si masini bine construite!!!;-)
|
M5 si M6 nu sunt supercar-uri.Mercedes CLR nu exista.Audi abia a inceput sa produca asa ceva prin R8 (asta daca ignoram Gallardo).
|
2 Attachment(s)
Mercedes CLR nu exista???. :)))) :))))dak dadeai un search pe google gaseai, si nu mai vorbeai aiurea.
|
Foarte dragut.Doar ca masinile de curse,neomologate pentru strada,nu intra in categoria supercar-uri.
In plus,mai reprezentativ pentru masina aia e o imagine in care se afla la cativa metri deasupra pistei :D |
Ok, dar o tara in care supercarurile le poti numara pe degetele la o mana, cum poate sa fie comparata cu un continent plin de supercaruri:-?. si culmea japonezii castiga :O:O:O. Aici fiind offtopic nevorbind de masini japoneze vs europene.(discutia in care sa lamurit sa nu se mai vb de supercaruri.)
Topicul trebuie inchis pentru ca a ajuns sa se faca posturi cu el. Exemplu la mine:D. |
Quote:
|
Quote:
|
Te insheli! se refera la mashini neo zeelandeze! Sunt foarte de acord cu inkiderea topicului!
|
Lasa ma wa, conduceti voi masini bine construite si noi masini cu tonaj mare. DAca te gandesti oleak si iti pui intrebarea ."De ce fac masini cu tonaj mare..??" va veni si un raspuns. Pentru ca intai se gandesc la siguranta, confort, eleganta, si mai apoi la tonaj. Tu crezi ca ei pun o tona jumate de fier si gata ti-o da asa. In tona aia jumate intra si structura de siguranta, care te protejeaza atunci cand faci un accident la 80 la ora, sa nu mori ca paduchele, in tona aia jumate mai pune si materialele din care sunt facute scaunele, mai pune si materialul care acopera interiorul. "Masini bine construite" - cred ca la asta se refera, si ca sa mai subliniez inca o idee, "Sa nu UITAM cine sunt liderii in tehnologie".
|
asha shi cine sunt ia?!
|
India ma e sigur liderul tehnologiei. :))))) =))))) =)))))
Liderul in tehnologie la capitolul masini este Germania, si sa iti zic si de ce. Cand o sa scoata Honda, Hyundai....., si celelate marci japoneze o masina la fel ca S classul, si nu prototip sau ceva de genul, ci pur si simplu masina de strada, atunci o sa-ti zic sarumana. Eu n-am zis ca japonezii nu au tehnologie, doar ca tehnologia lor pe masini (ca doar de asta vorbim) nu se vede. |
prietene intzeleg ca ai un S ... shi mie imi place Mercedesul ....am mai bine de 20000 facutzi pe C deasta nou! corect are tehnologie nu am ce sa zic! dar dupa cum shti shi u japonezii sunt la un nivel al tehnologiei deasupra europei la orice domeniu te`ai referii
|
Ok in primu rand nu am S, am un E, (chiar daca e mai vechi) poza de la avatar e pusa ca asa imi place mie:D .Am spus ca Japonezii au tehnologie, ca doar nu degeaba se duce 60% din bugetul statului in invatamant (fiindca nu au alte resurse, dar asta e alta mancare de peste.:D:) ). Numai ca de ce nu o aplica. O parere de-a mea ar fi ca producatorii de masini nu pot garanta ca virgula daca fac o masina de 150K isi vor scoate profitul, in primu rand ca nu au renume destul de mare (parerea mea), in al doilea rand ca e foarte costisitor. Vezi tu germanii cat fac atata introduc , japonezii fac o gramada de chestii dar foarte putine sunt implementate. Ajungem la vorba aia, putin da bun. Aici nu vorbim de prototipe sau al deastea. Si intradevar japonezii sunt desupra oricarui continent, nu numai al Europei, dar motivul lam spus mai sus:D.
|
:dance: Japoneze din n motive.
|
Ne-ai lamurit.
|
pai shi atunci zi`mi ce tehnologie revolutzionara se regaseshte pe un opel shi de care nu dispune o honda de exemplu ...deci nu vb de supercaruri aici..ca shi`asha vad ca se discuta numai offtopic
|
Eu ma refeream la varfurile de gama ale germanilor. Ca si un Volkwagen care nu e full are aceleasi tehnologii ca o Honda. Pana si un E care nu e full are aceleasi tehnologii. Dar ce masina de la Honda sau de la oricare alta firma japoneza care sa fie varf de gama are o tehnologie asemanatoare cu un BMW M6, sau M7.
Deci asta e ultimul reply, doar daca primesc vreun raspuns care ma deranjeaza raspund inpoi, dar dupa aia nu mai intru aici, ca NU MAI ARE ROST. |
Eu zic sa te impusti, si sa ne lasi pe noi cu orezariile noastre, ca tu esti net superior cu E`ul tau. Am si eu o intrebare esti tzigan?(nu de alta dar toti tziganii au E si Touareg):D
|
Da, deci asta e un raspuns care ma deranjeaza. Daca as fi fost tigan acum probabil ca dansam pe manele, neauzind de cuvantul calculator, si mai ales de net, si mai ales ,repet, mai ales de 4tuning. Si probabil ca daca as fi fost tigan si as fi auzit de cuvintele de mai sus, v-as fi lasat sa aberati voi cu masinutele voastre, cele mai tari, si as fi realizat si eu (din perspectiva faptului ca as fi tigan) ca nu am ce discuta cu voi.
Si inca ceva arata-mi tu documentul sau sursa din care ai aflat ca numai tiganii conduc E si Touareg, arata-mi acea dovada care se refera strict la treaba asta, si asupra faptului ca cine isi cumpara aceste doua tipuri de masini este incult si nu stie ce sa aleaga, ca deee nu sia luat o japoneza, ca tine. SI chiar mintea tiganului ar realiza ca nai acelasi respect intr-o Honda cum ai intr-un E class sau Touareg. Si inca ceva E ul meu e din 1980, si este in stare perfecta as putea spune, Si pe strada vad o gramada de modele ca al meu. Iar in 1997 1999, toti preotii care iam vazut eu, nu mai multi de 10, aveau model de asta. LAsa wa ca preotii is tigani, si inculti, ca au mercedes. MENTALITATE DE CACAT, Deasupra mastii tale, e o mentalitate de cacat. Nu am vrut sa te jignesc dar asa reiese din vorbele tale, deci n-am nici un regret. Eu nu-ti zic sa te impusti ca ai fi scapat prea usor , eu zic sa te documentezi mai mult si sa vezi pana la urma care din masinile celor doua tari is mai bune. Ar fi un chin sa afli ca nu e asa cum gandesti tu nu. Ala care a ales japonezele din "n motive" ar fi vrut sa zica de fapt "din cauza tuningului". Nu am negat niciodata faptul ca tuningul "da mai bine" pe orice japoneza decat pe europene sau americane.. Dar asta nu inseamna "n motive". Ma repet a treia oara, GATA nu mai postez ca incepe sa ma plictiseascaaaa. INCHIDETI TOPICUL, STERGETIL CA SI ASA NU E CORECT FORMULAT, FACETII CEVA NUMAI SA nu mai fie:D. |
Ce`mi place cand se ataca cate unul d`asta, expre am postat sa vad cum te oftici, a si inca ceva du-ti la remat E`ul ala din `80 ca polueaza atomsfera:D o sa fac poze la toti tziganii din E si Touareg sa vezi dovezi!
|
nu ai aceiasi prestanta, e adevarat. japoneze cu prestanta sunt Lexusurile care au si tehnologie si etc. Dar iti garantez ca un NSX arunca un M de pe sosea pe curbe, iar un STi pe acceleratie 400 de m ii da rusini (din propria experienta, nu din filmulete de pe youtube) ;) si sa nu ma intelegi gresit, pt ca am un mare respect pt M si pt marcile germane cu prestanta, dar si japonezele au farmecul lor si nu poti sa intelegi asta pana nu esti fata in fata cu amandoua "fenomenele" ;)
cat despre fazele cu ma plictisesc, sa inchida topicul si etc, te rog eu nu mai suferi ca nu cred ca ai d c ;) |
Adevaru ca la 17 ani cred ca ai condus multe mashini shi ai vazut diferentza intre ele! :)
|
Zici tu ca nam de ce sa ma oftic dar uite frate ce a scris ala mai sus de mine. Zii ce sa-i zic lui. Sa-l fac sa intelega ca atunci cand Mercedesul a conceput modelul meu, el nu era nascut(si nici eu), si avea vreo 80 de ani de istorie. Eu nu ma atac, dar asta zice aberatii dealea numai ca sa ma oftic eu. Ce ziceam cu mentalitate de cacat.
Pune tu mana pe o japoneza din anul ala, si vezi cum face dupa 300 000 de KM. (cat are a mea) EU nu am zis ca japonezele nu sunt bune, dar in topicul asta daca lumea era fair play iti zic ca era altfel polul. |
Lasa wa ai prins tu la 25 de ani un NSX pe mana, si ai vazut diferentele.
Diferenta ,in cazul meu, nu o fac din experienta, o fac din documentatie, din logica, din comparatiile care le fac revistele de specialitate. Iar lumea de pe topicul asta si de pe forum au condus toate masinile despre care vorbesc, si ei stiu care sunt mai bune ma daa, sigur asa e. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning