![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
"ACUM AM DOUA ,UN 520 SI UN 323,SA VAD DACA VOI FACE FATZA CU BANII LA DOUA MASINI."
tu ai 46 de anii dak e adevarat ce scrie la avatar .. cine stie ce salariu... la noi media de vasta e 20... nu cred k ne comparam... |
Quote:
DE EX IN BAIA MARE AM VAZUT LA FIER VECHI DOUA E21 APROAPE COMPLETE MI-A CAZUT FATZA CUM SE ZICE,PROBLEMA CA EU NU MAI AM LOC UNDE SA TZIN PIESELE DE REZERVA ,DEJA AM UMPLUT CURTZILE PE LA PRIETENII MEI CARE LOCUIESC LA CASA.(EU LOCUIND LA BLOC )DAR NU IN SERIALUL "LA BLOC"SUCCES !MAI VB. |
Quote:
|
Si mie mi-a plcut modelul asta,de aia l-am si luat far a contat mult si pretul insa adevarul e ca mi-ar placea unul mai vechi putin;)
|
Liviu Marin :Poate ne pui niste poze si cu E21. Cat despe E 12 , e pe drumu cel bun.Am o curiozitate , toata lumea alege fibra pt bari fiind mai usor de modelat, in schimb tu ai ales tabla .Si te as mai intreba ce culoare ii dai?
Spor la treaba si bine ai venit printre noi ! |
5 Attachment(s)
Oare ce se mai intampla cu ceilalti care mai aveau incepute lucrari la rechini ca erau mai multi la inceput pe thread-ul asta?
In alta ordine de idei,acum mi-ar placea asa ceva;) |
e unu in ploiesti rosu...arata bine ...dar statea de ceva timp....si eu vreau un 2002 :( !
|
8 Attachment(s)
Quote:
MESERIASUL CU CARE LUCREZ EU,CU CARE CRED CA VOI AJUNGE SI PRIETEN BUN PANA LA URMA,NU LUCRA LA MOMENTUL INCEPUTULUI CU FIBRA (,STIE SI CU FIBRA,)IN PLUS FIBRA ,DACA NU E FORMATA CU O GROSIME CONSIDERABILA LUCREAZA ,SI IN TIMP SUPRAFATZA ,CARE INITZIAL ARATA SUPER FINISATA ,INCEPE SA SE VALUREASACA SI SA ARATE CA PIXU,ASTEA DIN TABLA SUNT ,MAI RIGIDE CONTRAR PARERII UNORA NU SUNT GRELE,SI CHIAR DACA AR FI LA CAT E DE GREA MASINA ASTA DIN FABRICA 5 10 KG. IN PLUS ,SA-MI FIE CU IERTARE ,NICI NU SE BAGA DE SEAMA. ORICUM AM RENUNTZAT LA TRAPA ,CARLIG DE REMORCARE CEVA DUBLURI DIN TABLA CARE ERAU LA MASCA FATZA,PLUS O IZOLATZIE CARE ERA PE PODEA ,SI CARE AVEA CRED VREO 50 KG.,IN FELUL ASTA AM USURAT MASINA DE VREO 100 KG.DACA E VB DE REPARAT SE POATE CIOCANII SUDA RETUSA SI E OK. CULOAREA ESTE GRI METAL,E O CULOARE PE CARE AM IMPRUMUTAT-0 DEFINITIV DE LA CREYSLER ARE O DUNGA ALBASTRA PE MIJLOC CU DOUA DUNGULITZE SUBTZIRI DE CULOARE ROSU APRINS ,PE MARGINE,INITZIAL AM VRUT SA O FACEM GRI MAT SI CHIAR ASA AM SI VOPSIT-0 DAR EA ARATA BINE DOAR DACA O TZI UNTR-UN MEDIU FARA PRAF,IN CAZUL MEU NU SE PUNE EU ,AM DE GAND SA UMBLU CU EACAT MAI MULT .ASA CA MAINE O SA TERMINAM CU VOPSITUL ADICA URMEAZA FAZA CU LACUITUL,APOI CU LUSTRUITUL.O INTREAGA POVESTE,AM SI CEVA POZE MAI NOI DIN SEARA ASTA,TOCMAI AM AJUNS ACASA DE LA MASINA |
Quote:
|
blondu 316:Salut te rog spune-mi exact cum ai vopsit triplele spate k eu am incercat ieri si a iesit k naiba!(pe altele sparte)ce nuanta de rosu si procedeul exact de vopsire,k vad k la tine isi pastreaza stralucirea stopul pe cand la mine sau facut mate(ai vopsit pe interior?)!Mersi anticipat!numai bine!
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
stopurile nu se vopsesc... se dau cu lac nuantat... exista in comert ...
|
ar fi cineva interesat de o punte cu discuri de e21 modificata pt. diferential de urs?
|
Quote:
ajutatima si pe mine sa imi fak stopurile frumoase dar fara sa le inegresc si fara sa am pb cu garda!Mersi anticipat!:???: |
comert... adik il poti gasi la orice magazin de vopseluri auto... ceri lac nuantat pt stopuri...
|
Quote:
|
DECI ! asculta atent aici ...dai stopurile jos...le cureti bine ...si le vopsesti cu sprei ptr stopuri ! se gaseste usor..eu am dat pe al meu 18 lei :) ! le vopsesti doar pe exterior ! nu si pe interior !e foarte simplu ! te pup ! sper sa iti iasa bine !
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
astept poze sa vad cum au iesit ;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
frumos 323-ul,arata bine:D !Mergi cu el des sau il tii la pastrare pt k arata destul de bine!?Dar vad k cu e12-ele nu stai deloc,bravo arata bine si ii faci o fata unica!Spor la treaba in continuare!Bafta si numai bine!;)
|
:arrow: frate care poate sa imi raspunda si mie pls la o intrebare am u rechin din 1980 520i si nu stiu ce ie ...eu cred ca ie e21 dar mia spus cineva ca e seria 5 si e e27 sau 28
?????? atept un raspuns pls |
In poza de la avatar vad mai degraba un e12 seria 5, e21 apartine de seria 3.
|
si mie mi se pare tot E12.
|
e12 toata ziua!O intrebare stii cumva nu a fost o vreme si prin bacau masina asta?Bafta sin umai bine
|
Baieti ce ulei de motor imi recomandati sa pun la rechinu meu(motor original din 1981,1.8 carburatie?Astept propuneri de la voi cu diferite preturi,dar cel mai bun si mai recomandat si sa nu conteze pretul!?Si inca ceva... la cutie si diferential.....ce ulei??;) Mersi mult anticipat!!!:D
|
Eu la motor ai dau Mobil 10W40la transmisie ati spun drept ca nu m-am uitat ca am pus cutia cu 5 pe el si era uscata asa ca primul pe care am pus mana de transmisie ala a fost dar daca vrei ma uit mmainne si ati spun:-)
|
Quote:
|
[QUOTE=piratu_volvo;905161]Eu la motor ai dau Mobil 10W40la transmisie ati spun drept ca nu m-am uitat ca am pus cutia cu 5 pe el si era uscata asa ca primul pe care am pus mana de transmisie ala a fost dar daca vrei ma uit mmainne si ati spun:-)[/QUOT
Pt motor mia mai recomandat cineva mobil!se pare k atunci din asta am sa ii pun,dak imi poti spune sui la cutie si diferential esti baietas!!Mersi!Bafta si numai bine baieti!;) |
:D sal caut si eu un tinichigiu din bucuresti si vopsitor ....spoilere de e12 are careva....ms
|
piratule am vazut ca ai inca un rachin si te intreb daca mai ai masca fata aia cu 2 faruri ,botu,si semnalizarile fata.daca le ai si vrei sa le dai zimi un pret si poate vin dupa ele.io is din cj.
si daca stie cinva o cutie cu 5 viteze cu tot cu cardan pt e21 mar interesa. |
3 Attachment(s)
Le am toate si ti le dau la 1 mil. toate dar mai uita-te o data bine la poza sa vezi ca nu sunt in stare perfecta asa ca sa sti daca te hotarasti la ce sa te astepti:???:
|
pai din cite vad doar semnalizarile si botu is ok .grilele mele parca is mai bune i.io leam avut perfecte dar am lovit o baba cu o dacie di 1900 toamna:(.ce piese mai ai sa nu vin numa dupa semnalizari si bot pina acolo.apropo citi km is din cj pina la zalau?
|
Km 84.
Piese mai am capota ,aripile,usa dreapta,capota portbagaj,mecanica cutia 4+R,Geamuri laterale si luneta,si alte firatani pe care nu am mai avut chef sa le demontez de pe caroserie pe care inca nu am dus-o la REMAT. |
4 Attachment(s)
m-am apucat si eu de a mea .....iar :)) ! mereu gasesc cate ceva de facut la ea :D ! si m-am gandit sa bag 1,2 poze cu ea ...!tare curios sunt cum o sa iasa la sfarsit :D
|
Quote:
|
ce belea :)) ! doamne...anundoi suntem tineri si pasionati :D ! mult succes in continuare ;)
|
3 Attachment(s)
gta...eu am terminat botu la a mea :D ! a iesit bine...mai arata si ea a masina acu :)
|
Quote:
A mea e inca la doctor,abia iam terminat de schimbat suspensia fata,plus toata directia,azi iam dat jos planetarele sai schimb burdufele si maine le pun plus k maine ma apuc si de frane (de mana si aia pe spate) si de sudat rezervorul,carburatorul original nu stiu kand o sal mai pun(k mecanicul meu e cam aglomerat si nici nu e profesionist in bmw-uri si ar dura oleaca)!Poze na am apucat sai fak la a mea in stadiul de reparatie dar va spun eu k am demontat toata partea din fata!Hai bafta la toti si aveti grija de voi,cei care mai aveti masini la doctor,bafta si spor la munca!!!;) :D |
pai capota neagra prea sarea in ochii la politie :) mai am si toate geamurile negre.....si e cam nasol :)) !ii statea bine...eu unu asa m-am invatat...dar...merita mai mult asa ....mie unu mi-se pare ciudat cum e acuma ! :)) !dupa ce pui carburatoru ei original...sa-mi zici care e diferenta....si la demaraj si la consum :) ...tare curios sunt...ca eu nu imi mai amintesc cum e cu carburatoru ei original :)) ! te pup...ai grija de u si de monika :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning