![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
i'M in ! !!! !!
|
vin si eu ..daca primiti punto mai vechi?
|
pai ce primim noi ???? cu cat suntem mai multi cu atat mai bine , ce conteaza ca e vechi sau nou , tunat sau netunat , in definitiv ne iubim masinile ....:)
|
Ce faceti baieti?Doar atatia aveti FIAT PUNTO?
|
Vin si eu! dc mai e loc:D
|
Loc este.Sunt 20 000 m2 de parcare.
|
Sal.Vand sau schimb un punto hgt daca va intereseaza!Bafta cu intalnirea!
|
Quote:
|
si pt. intalnire daca aveti ceva mai multe detalii..
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva ce firma importa FOLIATEC? In afara de PREMIUM BRANDS care nu mai importa asa ceva.
|
eu ma anturez...
|
Si eu va onorez cu prezenta. ;) asteptam inca doritori .....
|
Cluj Napoca - Bucuresti - 433km
Bacau - Bucuresti - 287km Oradea - Bucuresti - 585km parca eram mai multi cu punto pe forum ... satu mare pe unde is ? |
https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...P_xx40877.html
pt detalii.Antonio ce sa vreau la schimb ceva mai ieftin si o diferentade minim 2000 euro! |
punto`u asta o fost la legale la oradea anu` trecut ?
|
da sefu' a fost!
|
ii super tare masina .. ia`o ca pe un UP .. eram si eu pe acolo si nu am avut norocu sa ma fac cu tine .. eram intr`un renault 19 16v albastru ... ;) oricum .. tare masina
|
Da te tin minte,trebuia sa ne dam si sa modificat ordinea.Da aceea e masina.Te salut.
|
te`am recunoscut din poza :)
|
Quote:
|
Apropo intalnire : SAMBATA ar fi perfect.
In timpul sapt (ma gandesc) toti avem ceva de facut ;) |
tu de exemplu faci macramee :))))))).........
|
OK Sambata.Dar undesi la ce ora?Pentru ca daca venim pe rand la SHOW s-ar putea sa nu n-e mai gasim din cauza aglomeratiei.Asa ca propuneti o ora de intalnire si unde.Eu vin oriunde vreti voi.
|
pai eu zic ca baietii din bucuresti sa vada daca se poate sa ne rezervam un colt de parcare doar pt punto ca sa fim toti la un loc
|
Quote:
|
Quote:
|
Am citit mai devreme ca se intampla sa cada turatiile la relanti din cauza unui senzor de aer...imi explica si mie cineva mai clar pe unde e senzoul asta si dc trebuie sa il duc in service sau se poate curata si in fata garajului? Ms mult:)
|
Quote:
|
cu rusine si destul de timid... apar si eu ...
rusine ca nu am citit pana acu threadu asta ... si timid pt ca idiotii de la timisoara de la dealer mi-au blocat masina acolo ... trebuia sa vina sapt trecuta si nush ce mai se aude cu ea... asa ca mari modificari nu cred ca o sa am pana atunci (inafara de linia audio care o am deja cumaprata si un set de pleoape) ... ma primiti ? :D |
Quote:
brau ....dar nici nu am facut referire ca ai fi intr un fel , am toata stima si respectul pentru tine , am spus doar parerea mea ....daca asa ai inteles imi cer scuze in mod public ...nu asta a fost intentia mea :-) |
Quote:
|
Quote:
fara alcool doar :P |
Antonio ziceam si eu nu ai pentru ce sa-ti cer scuze,doamne fereste,m-am exprimat gresit eu.Daca vinzi sportingul tau putem discuta dupa aceea.Toate cele bune si bafta!
|
am pus si eu punto-ul meu la vanzare
vreau 6.500 pe ea sau schimb + dif cu un stilo coupe ;) |
Ce facem baieti cu TUNING SHOW?Masinile trebuiesc inscrise fie in particular,fie ca un club,conform fiselor de inscriere de pe FORUM.Haideti sa n-e hotaram mai repede ce facem pentru ca mai este 1 luna care trece imediat.Astept pareri.
|
Quote:
|
eu vad ca s-a transfomat in ceva gen ... vand fiat punto ... si eu vand fiat punto,.... si incerdibil chiar si vecinu de sus vinde...
fara suparare dar s-a cam deviat de la subiect... |
OK.PYTYK' "CLUB FIAT PUNTO".Cine il inscrie si cate masini anuntam?Iar in legatura cu ce spune MONK are dreptate,daca vrea cineva sa vanda ceva exista pe forum "BAZAR".Cam putini mai au FIAT PUNTO acum cand trebuie sa n-e intalnim si sa facem o impresie buna cu masinile noastre.1RASPUNS INTR-O ZI.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning