Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe, prima masina, prima dragoste (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/212440-e36-coupe-prima-masina-prima-dragoste.html)

SAX1987 03-07-11 01:27

Re: E36 - coupe, prima masina, prima dragoste

Jantele de la cristi :shock: foarte bine stau pe e36 !! Mai niste distantiere pe spate ar trebui !!

Interiorul e exaqct ce trebuie !!

xxdadixx 03-07-11 09:15

De ce nu iei o buza mai lata pe spate in loc de distantiere?

BMnWA 03-07-11 12:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4439374)

de unde crezi ca mai gasesti si la astea buza ? si sa gasesti cred ca au un scor care te face sa iti vezi de treaba :))

SB09HMM 04-07-11 18:58

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4439232)
Jantele de la cristi :shock: foarte bine stau pe e36 !! Mai niste distantiere pe spate ar trebui !!

pe fata de 10mm si pe spate de 15mm ....o sa fie buza jantei la nivel cu aripa ...:) ms pentru aprecieri ...si tu ai facut o munca de apreciat pe masina ta !
Interiorul e exaqct ce trebuie !!
Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4439374)

cred ca iau 10 distantiere de banii care i-as da pe 2 buze .:)))
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4439793)
de unde crezi ca mai gasesti si la astea buza ? si sa gasesti cred ca au un scor care te face sa iti vezi de treaba :))

ai si tu dreptate....dinainte sa le iau cautam buze si mau facut sami vad de treaba:)))

o sa i fac niste poze mai bune si la interior si la exterior zilele astea ....dar sa fie vreme buna odata :)

bodyspeed 06-07-11 12:57

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4443053)

o sa i fac niste poze mai bune si la interior si la exterior zilele astea ....dar sa fie vreme buna odata :)

Asteptam poze :D , arata marfa cu jantele cele noi !!!8)

SB09HMM 06-07-11 13:31

masina se vinde, sau schimburi cu e39 diesel.

SB09HMM 06-07-11 14:04

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4447213)
Asteptam poze :D , arata marfa cu jantele cele noi !!!8)

:oops:mersi de complimente ...si a ta e superba, salutari

BMnWA 06-07-11 18:48

hooo ce faci te dai pe tedey ?

crysty.bobok 07-07-11 10:15

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4447304)
masina se vinde, sau schimburi cu e39 diesel.

:shock:

ce sa intâmplat ?

Nosfer 07-07-11 10:26

i s-a pus lui pata ieri :)) dar s-a razgandit intre timp

BMnWA 08-07-11 01:41

da da , a fost o mica problema la retea dar s-a rezolvat :))

SB09HMM 08-07-11 09:28

am montat ieri si tetierele spate la masina ....am spart proiectoarele, urmeaza altele ....si am rupt 3 din cele 4 suruburi, in care vine prinsa bara pe fata,acum sta doar in 1 surub, trebuie sa vad unde o sa merg sa imi puna altele acolo .....asa sa tot lucri:shock::shock:8)

mk3gti 08-08-11 13:55

Ce a patit masina ca am vazut-o ieri si parca era atinsa in spate , ti-a spart janta ?
Parca nu merita sa investesti bani in masina cu toate ca e o pasiune ... ieri am reusit sa-mi sifonez si eu bara dupa impactul cu un caine .

Nosfer 08-08-11 17:42

janta e ok insa i-a indoit cineva putin tabla :) se va rezolva curand din cate am inteles.

Nosfer 24-08-11 20:01

12 Attachment(s)
HMM-ul asta e cam certat cu netul in ultima vreme :lol: insa si-a refacut masina dupa micul incident si e back in action!

RIcKO 24-08-11 20:03

Cum ai reusit sa montezi tetierele spate ...eu la amea nu am gaurile pt tetiere :P

CatalinM6 24-08-11 20:33

Foarte frumoasa masina!
Imi plac mult jantele si interiorul...

BMnWA 25-08-11 00:58

omu s-a apucat de ''hairstailing'' nu mai are tangente cu bmw sau forum etc :D

mk3gti 27-08-11 17:34

Ce slickuri ai pe spate nebune :D Te tii de prostii a ? :twisted:

SB09HMM 10-09-11 21:03

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4549784)
Ce slickuri ai pe spate nebune :D Te tii de prostii a ? :twisted:

nup, e un cauciuc de rezerva, in lipsa de altceva, nu am gasit dimensiunile ce imi trebuie:)
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4545363)
omu s-a apucat de ''hairstailing'' nu mai are tangente cu bmw sau forum etc :D

asa ma tachinezi tu ... :)
Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 4544902)
Foarte frumoasa masina!
Imi plac mult jantele si interiorul...

:oops:multumesc de aprecieri ...
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4544808)
Cum ai reusit sa montezi tetierele spate ...eu la amea nu am gaurile pt tetiere :P

sincer am dat gauri in polita spate exact cat sunt prinderile tetierelor de groase , cu o bormasina, si un burghiu de 10 . :)
Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4544803)
HMM-ul asta e cam certat cu netul in ultima vreme :lol: insa si-a refacut masina dupa micul incident si e back in action!

ce m-as face eu fara tine ...8)
Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4514311)
Ce a patit masina ca am vazut-o ieri si parca era atinsa in spate , ti-a spart janta ? un mic incident, cu o doamna ...ca zici ca tot de deastea am parte ...nimic grav, masina e intacta acum, nu a spart janta .
Parca nu merita sa investesti bani in masina cu toate ca e o pasiune ... ieri am reusit sa-mi sifonez si eu bara dupa impactul cu un caine .

ghinioane fratelo ...ce nu te omoara te face mai puternic ...te salut

Imi cer scuze, nu am avut acces la internet in ultima vreme, o sa revin in forta ...ca sa scriu tot intr-un singur topic ...masina a mai primit eleron luneta si un polish la jante ...o sa revin cu poze

SB09HMM 04-10-11 10:11

masina a primit un set de proiectoare clare ...alt interior piele neagra cu incalzire in scaune(RECARO) complet, cu fete de usi+cotiera, ceam mai lucrat pe la ea in ultima vreme ....: am prins proiectoarele calumea(nu aveam suporti la ele), prins plasa din bara fata cum trebuie(se flutura toata)schimbat tampoanele din lonjeroane fata(cele vechi erau ruginite si aveau suruburile rupte, deci bara fata imi statea in 1 surub:)) aliniat +prins bara fata la locul ei in toate clemele+suruburile ....la interior fetele de usi, am cumparat+pus toate cleme la locul lor ......vopsit stopurile rosii (partea de sus) ca se decolorase de la soare ...(pana ajung alte stopuri)vopsit narile negre de data asta cum trebuie ...joi intra din nou la folii si primeste alte faruri bosch cu lupa fara angel eyes ....intre timp caut folie smoked pentru proiectoare,semnalizari ....astept oferte poate are cineva ....o sa revin si cu poze zilele astea !

RIcKO 04-10-11 19:19

pune o poza doua , sa vad si eu stopurile alea :P ,,,de ce ai renuntat la vadere?

Nosfer 04-10-11 20:33

In ultimele zile chiar ai facut o multime de chestii la masina, asta dupa ce ai spus ca nu-i mai faci nimic, doar in primavara :)) Presimt ca mai urmeaza si alte mici modificari pana da zapada... am fost si eu acolo cu suportul moral - tinut de vorba si de spray :))

Interiorul e tipla, totul perfect, scaune, bancheta, cotiera, fete de usi.. erau si vaderele faine dar asta pare totul dintr-o bucata, daca mai faci rost si de plafon de m nu ma mai scoti din masina nici daca-mi dai bani :))

SB09HMM 04-10-11 23:17

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4624658)
In ultimele zile chiar ai facut o multime de chestii la masina, asta dupa ce ai spus ca nu-i mai faci nimic, doar in primavara :)) Presimt ca mai urmeaza si alte mici modificari pana da zapada... am fost si eu acolo cu suportul moral - tinut de vorba si de spray :))

Interiorul e tipla, totul perfect, scaune, bancheta, cotiera, fete de usi.. erau si vaderele faine dar asta pare totul dintr-o bucata, daca mai faci rost si de plafon de m nu ma mai scoti din masina nici daca-mi dai bani :))

zic si eu acum ...de ce dai din casa ??:lol::lol::lol::lol:
ricko o sa pun poze maine-poimaine, vaderele le-am dat pentru astea ca au incalzire, si eu sunt de fel mic ....baietii de pe la vl m-au poreclit deja dupa nici a 2a intalnire „ala micu de la sibiu cu hmm”:lol::lol: vaderele alea sunt pentru oameni mai impliniti, nu pentru mine, si sincer din prima zi de cand le-am luat nu m-au facut sa zic WOW.... totdeauna am tras pentru recaro mai mult.salutari

da_joint 05-10-11 07:51

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4625013)
zic si eu acum ...de ce dai din casa ??:lol::lol::lol::lol:
ricko o sa pun poze maine-poimaine, vaderele le-am dat pentru astea ca au incalzire, si eu sunt de fel mic ....baietii de pe la vl m-au poreclit deja dupa nici a 2a intalnire „ala micu de la sibiu cu hmm”:lol::lol: vaderele alea sunt pentru oameni mai impliniti, nu pentru mine, si sincer din prima zi de cand le-am luat nu m-au facut sa zic WOW.... totdeauna am tras pentru recaro mai mult.salutari

la primavara daca e sa le vezi live o sa zici WOW,trust me ;)

RIcKO 05-10-11 18:43

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4625248)
la primavara daca e sa le vezi live o sa zici WOW,trust me ;)

la cine au ajuns ?

sharkylete 05-10-11 19:46

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4626524)
la cine au ajuns ?

La el! :twisted: Sunt tare curios cum o sa iasa :D poate imi da si mie un pont ceva :D:D:D

Iuli mai pune si tu poze cu masina "lu` ala micu` cu HMM" :D

Spor!
:paper:

SB09HMM 06-10-11 00:23

vineri urmeaza poziliii fratioare , ca pana vineri mai primeste masina una alta , si sa nu fac prea multe posturi ....ricko da, la da_joint au ajuns, ma bucur ca s-au dus la cnv care stie sa le pretuiasca ... si sa le reconditioneze.mai multe de zis ...cand sosesc si pozele ...!!

crysty.bobok 06-10-11 00:29

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4627260)
vineri urmeaza poziliii fratioare , ca pana vineri mai primeste masina una alta , si sa nu fac prea multe posturi ....ricko da, la da_joint au ajuns, ma bucur ca s-au dus la cnv care stie sa le pretuiasca ... si sa le reconditioneze.mai multe de zis ...cand sosesc si pozele ...!!

Hai cu poze :D

SB09HMM 08-10-11 16:24

12 Attachment(s)
ceva poze ....dupa ce a primit folii , am scos tot din masina, aspirat spalat curatat tot tot , fetele de usi, prins la loc toate suruburile la locul lor, toate clemele la locul lor, dat cu spray de vaselina tot ce e surub sau balamale ...ce ar putea scartzaii ...curatat tapiteria cu lapte de corp DOINA 8)..... urmeaza si niste poze dea gata cand o spal ...luni sper, daca se gata cu ploile astea.

BMnWA 08-10-11 16:41

mai da jos scaunele portbagajul si usile si il curentezi pe nosfe cu is-ul :)))

sharkylete 08-10-11 21:04

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4632231)
curatat tapiteria cu lapte de corp DOINA

Foarte migalitor ce ai facut.. :D Congrats!

Dar daca tot vrei sa intretii pielea.. ia ceva special pentru tapiterie de piele... nu lapte de corp care este pentru piele "vie" si evident pielea de pe scaune nu mai este vie de mult :D

Este frumos pe moment dar in timp dauneaza! ;)

Spor!
:paper:

Nosfer 08-10-11 21:27

hahaaa, exact asa i-am zis si eu, ca laptele ala e pentru piele, dar nu pentru aia din masina :)). Oricum au iesit lux scaunele si ce a facut la interiorul ala.. sper sa ajung si eu intr-o zi sa fac asa ceva la a mea. Pana si copiii mici care treceau pe acolo ziceau ca e foarte tare inauntru masina.

SB09HMM 10-10-11 13:58

20 Attachment(s)
si pozele promise ....

mk3gti 10-10-11 15:22

De precizat ca fratili tau cu Polo te-a ajutat cu exact 6 piulite si 4 saibe sa prinzi bara :lol: , hai ca glumesc . Masina e cum o stiu ... meserie ! Cand ai timp ti-am promis o tura cu bolidu . Te salut

Nosfer 18-10-11 19:39

9 Attachment(s)
"Politia te asculta" :))))

motzu 18-10-11 19:49

4 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow:

crysty.bobok 18-10-11 20:55

Data viitoare când ne întâlim promit ca vin la mine cu un sprey negru și dam pe tamburii aia si pe etrieri!

RIcKO 18-10-11 21:07

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4654430)
Data viitoare când ne întâlim promit ca vin la mine cu un sprey negru și dam pe tamburii aia si pe etrieri!

sa dai si stikerul ala de pe usita de la buson jos .....din partea mea ( ca nu da bine )

crysty.bobok 18-10-11 21:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4654462)
sa dai si stikerul ala de pe usita de la buson jos .....din partea mea ( ca nu da bine )

așa o să fac, aveam impresia că e în aerograf ăla :D!

All times are GMT +2. The time now is 02:41.

- Copyright 2026 4Tuning