Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

rzt_ro 23-09-11 16:12

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

Quote:

Originally Posted by S.P.I.R. (Post 4601396)
Stiam de masina asta ca e in oras de mult timp dar nu stiam ca e a ta si nu o vazusem decat o singura data ....dar te-am vazut aseara in intersectie la Blue Star si mi-ai rupt inima la modul cel mai serios si am decis sa vad ce si cum si a cui este minunatia aia pe 4 roti . Nuanta aia de albastru e culoarea mea preferata si Bmw e36 cupe e masina care vreau sa mi-o cumpar (sper luna viitoare ) si la care visez de vreo 2 ani deci pt mine a fost o intalnire de grad zero si am mai am avut si placerea sa o aud undeva la peste 4500 de ture cred .
Tot ce pot sa spun BRAVO NARCIS PENTRU CE FACI CU MASINILE BAVAREZE SI PENTRU CE FACI PENTRU ORASU ASTA !
ps. Sunt fan bmw de cand m-am nascut si nu ma dau pe altceva nici daca ma bati :))

Ms!:DCand ai timp treci pe la magazin si mai discutam...noi ne mai italnim si vineri seara in parcare la stadion!

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4601762)
Felicitari pentru munca care ai depuso pt aceasta bestyutza care o aii ...Cred ca am stat vroo 2 ore de am citit tot thread-ul ...Esti propietarul unui vis care multi dintre noi inca mai spera la el ...Bft in continuare si parerea mea sa nu o vinzi !!!

ms mult! Masina nu mai e de vanzare...:lol:

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4601927)
superba masina :D:D:D

Si a ta este pe aproape...culoarea e super!:D bafta in continuare!

rover_cabrio 23-09-11 16:38

ms frumos ..mai am si eu putin sa de munca la ea ...sa ii completez chitul de M . iam luat o NAVIGATIE de audi :D sa iif ac o modificare in BORD ...si in viitorul apropiat daca nu o vand ..cred ca optez pentru niste jante ca ale tale din primele posturi origniale

S.P.I.R. 26-09-11 18:40

Am o coaja de opel astra :)) ...bine nu`i a mea a a parintilor mei ...mi`e rusine sa vin cu ea vinerea la stadion :)) ...dar o sa vin intr-o zi ...sper pana luna viitoare sa gasesc un e36 cupe care sa`mi placa si atunci o sa vin cu cea mai mare placere :))

rzt_ro 20-10-11 15:36

Masina va fi prezenta in acest week-end la Drift Grand Prix Bucuresti in cadrul standului RedZoneTuning...probabil va fi ultima ''ieseala'' pe anul asta, urmand sa intre la hibernat pentru cateva modificari tehnice!:D

AndreiHTX 20-10-11 18:38

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4658148)
Masina va fi prezenta in acest week-end la Drift Grand Prix Bucuresti in cadrul standului RedZoneTuning

daca pana acum n-aveam niciun stres sa vin la GP (chiar nu ma interesa) acum voi face tot posibilul sa ajung doar sa vad ///M-ul! felicitari inca odata!

Sparkle_81 21-10-11 08:29

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4658479)
daca pana acum n-aveam niciun stres sa vin la GP (chiar nu ma interesa) acum voi face tot posibilul sa ajung doar sa vad ///M-ul! felicitari inca odata!

Vazut-pipait masina live + discutat cu proprietarul, la intalnirea anuala = merita , mai ales ca esti din zona !
Ca o informatie extra, proprietarul nu este un infumurat, increzut s.a., cum sunt de regula :sad: alti detinatori de astfel de .... rachete !

Voie buna !!!

rzt_ro 14-11-11 10:24

5 Attachment(s)
Masina a intrat la hibernat de ceva vreme si fiindca evacuarea noua e pe drum, am demontat-o pe cea veche, urmand cat de curand sa schimbam si suspensia...
Evacuarea oem va fi de vanzare dupa ce o voi monta pe cea noua...daca e cineva interesat sunt dispus sa o dau la un pret bun!

rzt_ro 14-11-11 10:33

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4659576)
Vazut-pipait masina live + discutat cu proprietarul, la intalnirea anuala = merita , mai ales ca esti din zona !
Ca o informatie extra, proprietarul nu este un infumurat, increzut s.a., cum sunt de regula :sad: alti detinatori de astfel de .... rachete !
Voie buna !!!

Ms mult...semnatura ta spune multe!:D

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4658479)

Ms...sper ca pana in primavara sa reusesc sa finalizez ceea ce mi-am propus sa achizitionez si sa montez pe masina!

rzt_ro 23-11-11 11:48

6 Attachment(s)
Astazi a sosit primul colet de la Supersprint, iar pana la sfarsitul saptamanii ajunge si finala!:D
Evacuarea oem se vinde cu pretul de 250 euro completa sa cum se vede in poze!

ct22cop 23-11-11 12:42

Frumoasa investitie, uite aici un preview:

https://www.youtube.com/watch?v=9TGutrmTzW0

rzt_ro 23-11-11 13:08

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735337)
Frumoasa investitie, uite aici un preview:

https://www.youtube.com/watch?v=9TGutrmTzW0

Ms! Abia astept sa-mi ajunga si finala sa le montez si sa aud ce sunet va avea...:)
M-am hotarat si asupra suspensiei...KW inox line V2! Pana de sarbatori vreau sa o comand ca sa am timp suficient si pentru celelalte lucrari...

sharkylete 23-11-11 13:17

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735337)

Asta e straight pipes si el din cate vad are X pipes!Poate gresesc!

Felicitari pentru achizitie,poti sa ne spui pretul?! Sau macar un PM te rog!

Multumesc!
:paper:

rzt_ro 23-11-11 13:36

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4735398)

Multumesc!

Ms!
Intermediara
Finala
Preturile sunt cele de pe site-ul oficial adaugand TVA-ul....

ct22cop 23-11-11 15:28

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4735398)

Multumesc!

X pipe are si masina din filmul pus de mine, acelasi cod si acelasi fabricant, uite si dovada:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...l&Topic_Cat=22

Proprietarul masinii nu e tocmai un cunoscator si a incurcat detaliile cand a postat filmul pe YouTube, eu am pus link-ul in cunostinta de cauza!

sharkylete 23-11-11 15:40

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4735679)
X pipe are si masina din filmul pus de mine, acelasi cod si acelasi fabricant, uite si dovada:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...l&Topic_Cat=22

Proprietarul masinii nu e tocmai un cunoscator si a incurcat detaliile cand a postat filmul pe YouTube, eu am pus link-ul in cunostinta de cauza!

Nici nu am ascultat/citit!(decat titlul)

# Supersprint straight pipes zur zeit...

Nu trebuie sa facem polemici din nimic... Dupa ce va fi montata o sa auzim!

rzt_ro 23-11-11 15:48

Ia nu va mai certati...:))
Din cate vad eu pe site-ul celor de la Supersprint, au doar un singur model- cu sau fara catalizatoare...
Sunt multe asemanari intre acel M3 din Germania si al meu(kit ambreiaj, evacuare si suspensie)...:lol Inseamna ca sunt pe drumul cel bun!!:lol:

ct22cop 23-11-11 16:11

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4735732)
Ia nu va mai certati...:))
Din cate vad eu pe site-ul celor de la Supersprint, au doar un singur model- cu sau fara catalizatoare...
Sunt multe asemanari intre acel M3 din Germania si al meu(kit ambreiaj, evacuare si suspensie)...:lol Inseamna ca sunt pe drumul cel bun!!:lol:

Supersprint si KW sunt nume sacre in lumea tuning-ului, nu poti da gres cu ele dar si banii sunt pe masura...
Mult succes in continuare cu proiectul!

Provenzano 24-11-11 00:47

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4735217)
Astazi a sosit primul colet de la Supersprint, iar pana la sfarsitul saptamanii ajunge si finala!:D
Evacuarea oem se vinde cu pretul de 250 euro completa sa cum se vede in poze!

o evacuare pe masura. felicitari din partea mea.stiu ce sentiment ai.

squid 24-11-11 11:22

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4735438)
Ms!
Intermediara
Finala
Preturile sunt cele de pe site-ul oficial adaugand TVA-ul....

Transport nu a trebuit sa platesti?

rzt_ro 24-11-11 20:41

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4736832)
o evacuare pe masura. felicitari din partea mea.stiu ce sentiment ai.

Ms mult! Astazi a sosit si finala, insa nu am reusit sa ajung la magazin sa o vad...o visez la noapte:lol: Am mai comandat cateva piese noi oem care vreau sa le pun odata cu evacuarea, asa ca abia saptamana viitoare o voi monta pe masina...abia astept!

Quote:

Originally Posted by squid (Post 4737320)
Transport nu a trebuit sa platesti?

Noi le aducem la pretul de pe site cu TVA, fara alte costuri suplimentare!

rzt_ro 25-11-11 10:50

4 Attachment(s)
Poze si cu finala...astazi cred ca o sa le montez cu piese de pe evacuarea veche ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare!:D
BMW M3 E36 Supersprint front pipes kit Stainless steel with rear exhaust " Racing " :lol:

ct22cop 25-11-11 11:21

BIG Like :)

rzt_ro 25-11-11 11:50

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4739301)
BIG Like :)

Ms!! In entuziasmul care m-a cuprins cu evacuarea, am dat astazi si comanda la suspensia KW inox line V2 pentru BMW M3 E36! Ar trebui sa ajunga saptamana viitoare daca e pe stoc la ei:D

rzt_ro 25-11-11 12:39

Doua filmulete facute azi fara evacuare...
Part 1
Part 2

ct22cop 25-11-11 13:01

La tine a venit mosu` mai devreme decat la altii :) Tine-o tot asa & keep up the good work!

rzt_ro 25-11-11 13:05

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4739454)
La tine a venit mosu` mai devreme decat la altii :) Tine-o tot asa & keep up the good work!

Ms, ms...astazi tot e black friday!!:lol:

rzt_ro 26-11-11 11:40

Evacuarea a fost montata pe masina si se aude foarte bine, asa cum ma asteptam...:D
Supersprint sound!

tony_montana 26-11-11 11:51

sfat: nu vinde inca evacuarea de serie, mai tine-o un an in garaj...te vei satura la un moment dat de urletele astea(misto, dealtfel) Supersprint...vorbesc din proprie experienta...altfel, foarte ingrijita masina.

rzt_ro 26-11-11 12:16

Quote:

Originally Posted by tony_montana (Post 4741238)
sfat: nu vinde inca evacuarea de serie, mai tine-o un an in garaj...te vei satura la un moment dat de urletele astea(misto, dealtfel) Supersprint...vorbesc din proprie experienta...altfel, foarte ingrijita masina.

Ms de sfat...insa eu nu folosesc masina in fiecare zi! Mai mult ca sigur nu voi regreta ca am montat evacuarea de la Supersprint:D

motzu 28-11-11 11:08

super se aude!!!!!:D

Cristi_v10 29-11-11 17:27

Felicitari pentru masina asta ......am vazut-o si eu azi prin piatra neamt si-am si auzit-o e dea dreptul deosebita sa nu mai zic de sunetul care-l scoate demential.Mult succes in continuare.

rzt_ro 29-11-11 20:37

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4745449)
super se aude!!!!!:D

Ms...bafta si tie cu matza!:D

Quote:

Originally Posted by Cristi_v10 (Post 4748423)
Felicitari pentru masina asta ......am vazut-o si eu azi prin piatra neamt si-am si auzit-o e dea dreptul deosebita sa nu mai zic de sunetul care-l scoate demential.Mult succes in continuare.

Ms! Am scos-o putin din barlog zilele astea cat mai e vreme buna...cu evacuarea noua e foarte greu sa trec neobservat:lol:

AnDrEiCa 29-11-11 21:55

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4748848)
Ms...bafta si tie cu matza!:D

Ms! Am scos-o putin din barlog zilele astea cat mai e vreme buna...cu evacuarea noua e foarte greu sa trec neobservat:lol:

Ahhh,si eu nu am vazut-o azi....

minimal.madness 30-11-11 19:28

Sunt curios cum se aude cu noua evacuare 8)

RapJustin 30-11-11 20:01

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4749086)
Ahhh,si eu nu am vazut-o azi....

Poate o auzim cu totii vineri seara, la Stadion:>

rzt_ro 02-12-11 09:06

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4751051)
Poate o auzim cu totii vineri seara, la Stadion:>

Vin cu siguranta...nu stiu cat mai tine vremea cu noi, asa ca scot matza urlatoare la plimbare!:lol:

sharkylete 02-12-11 16:37

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4741213)
Evacuarea a fost montata pe masina si se aude foarte bine, asa cum ma asteptam...:D
Supersprint sound!

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4750982)
Sunt curios cum se aude cu noua evacuare 8)

Open the eyes boy!

minimal.madness 02-12-11 20:26

WOW !
Stiu cum face 2.8 tau,CAT'ule...saru'mana pentru plimbare.
Imi imaginez cum face motoru de M :shock:
Superb

rzt_ro 23-12-11 13:36

5 Attachment(s)
Dupa o lunga asteptare, a sosit si suspensia KW inoxline V2...:D
Din pacate nu o mai pot monta anul acesta, desi mi-as fi dorit foarte mult...asta e!

ct22cop 24-12-11 10:53

Top notch quality :)

PS: care-i faza cu bieletele alea antiruliu fata din pachet ?!?

Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun, te salut, cu respect!

All times are GMT +2. The time now is 21:16.

- Copyright 2026 4Tuning