![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
Quote:
Quote:
Quote:
|
ms frumos ..mai am si eu putin sa de munca la ea ...sa ii completez chitul de M . iam luat o NAVIGATIE de audi :D sa iif ac o modificare in BORD ...si in viitorul apropiat daca nu o vand ..cred ca optez pentru niste jante ca ale tale din primele posturi origniale
|
Am o coaja de opel astra :)) ...bine nu`i a mea a a parintilor mei ...mi`e rusine sa vin cu ea vinerea la stadion :)) ...dar o sa vin intr-o zi ...sper pana luna viitoare sa gasesc un e36 cupe care sa`mi placa si atunci o sa vin cu cea mai mare placere :))
|
Masina va fi prezenta in acest week-end la Drift Grand Prix Bucuresti in cadrul standului RedZoneTuning...probabil va fi ultima ''ieseala'' pe anul asta, urmand sa intre la hibernat pentru cateva modificari tehnice!:D
|
Quote:
|
Quote:
Ca o informatie extra, proprietarul nu este un infumurat, increzut s.a., cum sunt de regula :sad: alti detinatori de astfel de .... rachete ! Voie buna !!! |
5 Attachment(s)
Masina a intrat la hibernat de ceva vreme si fiindca evacuarea noua e pe drum, am demontat-o pe cea veche, urmand cat de curand sa schimbam si suspensia...
Evacuarea oem va fi de vanzare dupa ce o voi monta pe cea noua...daca e cineva interesat sunt dispus sa o dau la un pret bun! |
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Astazi a sosit primul colet de la Supersprint, iar pana la sfarsitul saptamanii ajunge si finala!:D
Evacuarea oem se vinde cu pretul de 250 euro completa sa cum se vede in poze! |
|
Quote:
M-am hotarat si asupra suspensiei...KW inox line V2! Pana de sarbatori vreau sa o comand ca sa am timp suficient si pentru celelalte lucrari... |
Quote:
Felicitari pentru achizitie,poti sa ne spui pretul?! Sau macar un PM te rog! Multumesc! :paper: |
Quote:
Intermediara Finala Preturile sunt cele de pe site-ul oficial adaugand TVA-ul.... |
Quote:
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...l&Topic_Cat=22 Proprietarul masinii nu e tocmai un cunoscator si a incurcat detaliile cand a postat filmul pe YouTube, eu am pus link-ul in cunostinta de cauza! |
Quote:
# Supersprint straight pipes zur zeit... Nu trebuie sa facem polemici din nimic... Dupa ce va fi montata o sa auzim! |
Ia nu va mai certati...:))
Din cate vad eu pe site-ul celor de la Supersprint, au doar un singur model- cu sau fara catalizatoare... Sunt multe asemanari intre acel M3 din Germania si al meu(kit ambreiaj, evacuare si suspensie)...:lol Inseamna ca sunt pe drumul cel bun!!:lol: |
Quote:
Mult succes in continuare cu proiectul! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze si cu finala...astazi cred ca o sa le montez cu piese de pe evacuarea veche ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare!:D
BMW M3 E36 Supersprint front pipes kit Stainless steel with rear exhaust " Racing " :lol: |
BIG Like :)
|
Quote:
|
|
La tine a venit mosu` mai devreme decat la altii :) Tine-o tot asa & keep up the good work!
|
Quote:
|
Evacuarea a fost montata pe masina si se aude foarte bine, asa cum ma asteptam...:D
Supersprint sound! |
sfat: nu vinde inca evacuarea de serie, mai tine-o un an in garaj...te vei satura la un moment dat de urletele astea(misto, dealtfel) Supersprint...vorbesc din proprie experienta...altfel, foarte ingrijita masina.
|
Quote:
|
super se aude!!!!!:D
|
Felicitari pentru masina asta ......am vazut-o si eu azi prin piatra neamt si-am si auzit-o e dea dreptul deosebita sa nu mai zic de sunetul care-l scoate demential.Mult succes in continuare.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios cum se aude cu noua evacuare 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
WOW !
Stiu cum face 2.8 tau,CAT'ule...saru'mana pentru plimbare. Imi imaginez cum face motoru de M :shock: Superb |
5 Attachment(s)
Dupa o lunga asteptare, a sosit si suspensia KW inoxline V2...:D
Din pacate nu o mai pot monta anul acesta, desi mi-as fi dorit foarte mult...asta e! |
Top notch quality :)
PS: care-i faza cu bieletele alea antiruliu fata din pachet ?!? Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun, te salut, cu respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning