![]() |
Re: B 89 Wrc
Quote:
Astia sunt baietii aia cu daciile de care mi-a zis mama sa ma feresc? |
am vazut azi la tunning days sgm-ul si wrc-ul si nu pot sa spun decat felicitari pt munca depusa.m-am bucurat sa vad ca printre atatea masini cu renume se aflau si 3 dacii care cred ca le-ar face fata cu brio unora dintre ele.
|
sunt de vineri pozele :) da creca ala cu trabantu de langa voi nu a avut loc si ti a lovit beculetzu :))
|
WRC in sfarsit cu proiectoare..bvo :D...
|
sa lumineze mai bine pe proba.
|
Salutare tuturor!
Pt WRC am o intrebare..nu ai probleme cu politia,asta din cauza lipsei barelor de "protectie"? am si eu o 1300 de care sunt foarte atasat si pasionat si i-am dat jos barele-GORDINI Stile,dar am fost abordat de nenumarate ori de politisti pana cand am renuntat si le-am remontat |
precum spune si DAMAN intradevar proprietarii acelor dacii expuse la Tuning days merita numai felicitari si respect.mai rar gasesti in ziua de azi pasionati de dacii,mai ales de batranele 1300,care aranjate arata foarte bine dar mai ales daca dai cu ele fum la liniutze la masini scumpe si super tehnologizate.
vad ca nu spune nimeni nimic de Bv 72 COX.eu stiu masina din BV de cand eram la faculta(avea BV 77 COX) si e super tare pe demaraj si sound. de asemenea maxim respect pt SGM,este un adevarat cunoscator de la care toti avem de invatat.imi pare rau ca nu l-am gasit duminica la tuning days,cel putin nu am dat de el pe langa masina,dar sper sa vorbim caci vreau sa-mi dai cateva sfaturi(am luat nr tau de tel de la masina),dar sper sa ma abordezi pe forum.eu sunt nou pe forum si trebuie sa ma mai familiarizez cu membrii,dar sunt f interesat de tot ce inseamna tuning pt dacia 1300. deci,astept pareri,sugestii si sfaturi de la orice membru.Promit in cel mai scurt timp ca voi deschide un topic despre masina mea si cu pozele aferente. pana atunci bafta tuturor!!! |
De la mine numai prostii ai de invatat :)) Nu te lua dupa unu ca mine
|
si eu vreau sa invat niste prostii de la tine :)
|
consideri ca ceea ce stii tu despre masini sunt prostii? eu unul nu te cred;daca era asa nu ti-ai fi facut din Dacie un bolid.
Pe de-o parte ai dreptate pt ca majoritatea care te aud ca prepari o dacie si ce vrei sa faci din ea considera ca ai numai prostii in cap si ca-ti pierzi timpul,dar asta e parerea lor...eu niciodata n-o sa ma las influentat. cunoscatorii si pasionatii stiu la ce ma refer si pot sa confirme |
salutare baieti
wrc-ule ai o masina superba... felicitariii ..:D le meriti din plin. |
Bai Forine, ce pot sa spun, dupa mine eu zic ca a ta stralucea cel mai tare!!
|
A ta e aia care levita mha ???? era motocicleta....
|
ma sti cum e cu tehnologia asta...merge daca o adaptezi la batrane...
|
Da' urari nu face nimeni?
Uite eu m-am gandit ca ar fi frumos asa ca va urez tuturor membrilor acestui forum un PASTE FERICIT si sa va ciocniti ouale cu cine vreti voi, dar nu si masinile!!! :-) :-) |
IUBESTE ,IARTA , CUM EL TE-A INVATAT CREDE SI UITA TOT CE AI INDURAT.EL ITI E LUMINA CACI EL TE-A CREAT.SA NU UITAM NUMAI EL NE-A SALVAT !!!!!!HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!!!!!!Paste fericit la toata lumea!!!!
|
1 Attachment(s)
Dupa multe cautari prin zona in care stiam ca ar sta WRCu' am reusit sa gasim locul in care sta parcata bestia...
|
1 Attachment(s)
apoi am incercat cu chiu cu vai sa facem poze la motor...dar ne-am chinuit putin cu sistemul lui de alarma ca e destul de sofisticat...trebuia lucrat cu grija si fara sa zgomot
|
1 Attachment(s)
intr-un final adevarul a iesit la iveala...nici noua nu ne-a venit sa credem cand am observat marea grozavie...este absolut incredibil cat de bine este pastrat acest secret si mai ales bucurie mare ca am aflat in sfarsit si partea tehnica a acestei masini...pozele vorbesc de la sine...FARA CUVINTE
|
1 Attachment(s)
Un alt unghi ales cu mare precizie pentru a sublinia grija cu care s-a lucrat la aceasta masina...absolut socant...
|
dc a dat 1,3 jos ? ii baga set nou ? si cutia avea problema ku huruitul no ?
|
o sa ramana un mister
|
1 Attachment(s)
Se anunta ceva periculos:p
Uite si o poza, ce mandra statea cocotata acolo:) Ptr cei care n-au vazut-o pe viu, e mult mai frumoasa in realitate...:lol: |
Quote:
|
nu pot sa cred in sfarsit te-ai apucat de transplant :D
|
A montat deja motorul ala transparent ca il avea acasa.
|
foarte reusita masina Wrc-ule...felicitari...
am si eu o intrebare pt tine: nu crezi ca ar arata mai bine cu semnalizatoarele rosii si pozitii duble? |
Quote:
|
diesel....misto
|
mult mult respec frate pt munca depusa pana la urma merita efortul depus se vede..:D ;)
|
Quote:
|
Din cate stiu eu 9000-9500...volanta aia hiper usurata il ajuta! :D
|
Quote:
|
motorul stock moare pe la 5000? in cazul asta ce pot sa iti spun..daca vorbesti despre al tau..imi pare rau de el! :D
|
Bai Florine vad ka ai multi fani la dacia asta a ta,makar e bine ai si tu o satisfactie ka te`a rupt de bani si nu prea kred ka mai gasim unul ka tine sa bage atatzia bani intr`o dacie.Nici mie nu imi plak daciile dar a ta e tare orikum.Pe mine insa nu ma koafeaza asa ceva orikat de tare ar fi ka ma 2 m hahaha si nu am lok in ea,poate sa skot skaunul de la sofer hihih.Kaluvenom
|
Quote:
|
6200 pana acolo am mai simtit eu...(49mii reali ;) ) PS. nu crezi ca suntem cam offtopic??
|
Quote:
|
Final statement: turometrul merge bine...si nu vb din amintiri.."prietene".
|
Sunt un incepator...dar avand in vedere cum arata masina inainte de a te apuca de ea acum arata super tare...si e facuta cu cap...jentzile alea sunt prea tari , bravo WRC
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning