![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
eagle maine pune-ti masin in fata garajului sa ma simt bine cand iti dau kakatu ala jos!!!!! te tzine??
|
ma tzine.... a zburat jos .... :lol:
|
1 Attachment(s)
e.......... cum sa zic....... e......... e......... aa....... roz!! bleah!!!!
|
4 Attachment(s)
va place......si-o batut joc de masina noua
|
:)))))))))
|
sa innebunesc....se pare ca in cj tuningul tot inapoi merge in loc sa progreseze...ma gandesc si eu acum sa cobor pana jos sa imi vopsesc farurile si semnalizarile sa fac o tzar de tiuning...PUTZKO POWAHHH!!!!!!
|
mah poate omu are talent :))))))))))
|
il cheama "Edy Talent" .... si canta manele .... :twisted: ca altfel nu se explica
|
macar are imaginatie baiatu... nu mai vezi asa ceva :-? am mai vazut intr-o zi in oras(da nu am apucat sa il pozez :| ), si-a pus pe aripi ceva crom, manere crom era peste tot numa croame, da dupa parerea mea puse ff aiurea :|
|
Da...dar la om ii place...si nu e chiar...2 linii sa mearga mai rpd masina....asta e ideea lui de masina frumoasa...astia sunt banii lui....de ce vorbesc unii si comenteaza....care nu si-au facut masina pe banii lor?....MAMA TATA SI TZAPA TUNING
|
ii dau nota 3 puncte din 10 pt proiect,1 pt banii pe care i-a dat pe sprei, si 2 puncte din oficiu ca tipa o masina noua intr-o ''manea'' curata, ase ca io vaz ca promoveaza cu un respectabil 6 , pt tema tuning pe manea!!!
P.S> lipestete-o de asfalt ase de tare ca zboara tot ce ai facut de clante in jos :)), si iese masina .. tunata... si no comment din partea forumului!!!!! all the best from SmokeDesign , |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):)) ))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
daca asta ii gustu omului ce sai faci....altii vad tuningul altfel
ps: mai bine o lasa stock ca era mai castigat parerea mea ps2: din fericire masina nu-i din cluj |
23 Attachment(s)
kitch-urile prezentate la oradea :D
|
mdea....mijto
|
4 Attachment(s)
mai am cateva... :d
|
da pe ala cu parasolar "TO FAST FOR YOU"...nu l-ati prins?
:):):) sper ca prin parcarea aia pe iarba...nu ati trecut:):) |
esti pampas ma si aia cu blana de oaie ii chiar idee originala, mie-mi place....dar tu te referi probabil la cele doua LCD-uri din tetiera.....alea da.....alea sunt KITCH cu siguranta....... GARL
|
4 Attachment(s)
sa va arat ce am gasit eu intr-o parcare la felix :D
desigur semnul nike nu lipseshre, de data asta e mai stilizat shi nu e pe luneta, iar pe capota scrie "pininfarina" :))))):D;) |
eu nu l-am vazut pe asta... :D cand ati plecat de la felix ???
|
dupa voi logic..da dacia aia merita curentul din baterii :))),... in viata mea nu am a vazut atat de mult efort pt un rahat!!! .. plsu ca cica cere 3000 de E pe ea :)))))))
|
Oglinizle alea is super... model gordinii, pacat de ele :( si stopurile spate erau candva model frantzuzesc cu margine cromata... da acuma is trendi ca is fumurii :(( pacat, i-as sparge capu la ala... ca eu caut asa ceva de 2 ani
|
seamana oglinzile cu alea de manta
|
2 Attachment(s)
Doamne apara si pazeste -ne de omu care o facut asta
|
lol.. aia da .... problema cu .. tuningu..cacat pe roti.. :)))... mai mult decat trist ::P
|
1 Attachment(s)
cea mai tare.. completare.. la dacia rosie.. piesa de rezistenta
|
sarcu pininfarina....de ar sti el ce mostenire o lasat romanilor :D
|
da ml-u pe care scrie maramu l-ati vazut?
|
ba da... ala cu nr de america ce pe numar scrie maramu
|
nu stiu l-am vazut in fata la need 4 tuning acu 2 ore asa scurt...ii negru cu bull barr lasat in fata tot negru folie neagra jenti negre.... tot ii negru parca ar fi de la pompe funebre
|
ma negru rules!!!! apoi din pacate.. nu peste tot !!! ?::)))))
|
1 Attachment(s)
Dacia Kombi
|
Quote:
|
a mai fost
|
3 Attachment(s)
sper sa nu se supere proprietarul .. dar asta e un kitsch .. de ... vai vai vai Doamne ..
si mai si pune aia cu 16V pe grill-u cara sta cocotzat pe spoilerul de CL cu halogenele de ...!!.... ttztztztzt |
Quote:
|
io facut feislift :))))
|
pacat de masca... :(
in loc de banii care i-a dat pe faruri mergeau ceva jante mai frumoase :) ... si arata masina bine :) asa a DISTRUS-O !!!!!!!!!!!!!!!! SA MOARA KITCHO-MANIIIIII DIN LUMEA ASTA !!!!!!!!!! |
Daca Nu Ma Insel Golfu Asta O Fost In 29 Aprilie La Cj Dar Atunci Nu Avea Farurile Astea; Pacat Arata Naspa
|
nu asta a fost
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning