Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo BH 18 BSV (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/209285-cielo-bh-18-bsv.html)

18BSV 22-08-13 23:40

Re: Cielo BH 18 BSV

5 Attachment(s)
Cateva poze de astazi nu foarte clare...fiind facute cu telefonul :)
Caut un stop stanga spate daca are cineva :)

Ovy_cielo 23-08-13 22:49

hmmm...faine poze masina e frumoasa si fata la fel! Bravo

PH 96 K R S 24-08-13 07:36

Quote:

Originally Posted by Ovy_cielo (Post 5555928)
hmmm...faine poze masina e frumoasa si fata la fel! Bravo

frumoasa observatie ovy,sunt de aceeasi parere cu tine :D
sa te bucuri si sa ai grija de ele ;)

18BSV 24-08-13 09:37

1 Attachment(s)
Ms baieti si voi lafel ;)
Ieri cum nu stau deloc am mai mesterit pe la consola...am schimbat acel material care l`am pus inital cu unul mai bun de care nu se prinde asa tare orice.

PH 96 K R S 24-08-13 12:09

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5556085)
Ms baieti si voi lafel ;)
Ieri cum nu stau deloc am mai mesterit pe la consola...am schimbat acel material care l`am pus inital cu unul mai bun de care nu se prinde asa tare orice.

Like!!!

18BSV 13-09-13 15:21

3 Attachment(s)
Zilele astea am lucrat la masina dar la o macheta.. si am facut mini BSV :) care o tin frumos pe bord..

iviTe 14-09-13 12:00

haha frumos de unde ai macheta ?

18BSV 14-09-13 13:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 5571062)
haha frumos de unde ai macheta ?

La cam orice chiosc de ziare se gasesc.. :D "Masini De Legenda"

18BSV 14-10-13 22:55

3 Attachment(s)
Sa mai postez si eu pe aici.. dupa un mic incident minor intr`un loc aglomerat m`am ales cu bara spate lovita putin crapata mai mult chitu de fibra.. si am dat`o jos pt a o face si tot odata am dat si bara fata jos.. pt mici modificari cum si aia era frecata de mai de mult..ca asa e pe aici oriunde o las o gasesc frecata.Mi`am pus pe fata doar o bara provizoarie stock de cielo primit de la un amic.. care are un cielo pt dezmembrat inca intreaga
Nasol ca tre dezmembrat fata masinii pt a da jos bara.. :| da nici p spate nu e mai bine..

Ovy_cielo 15-10-13 22:55

Pff ai avut puțin ghinion :(( las k tot raul e spre bne cu ocazia asta vopsesti ambele Bari. Vad un kadett akolo in poze... are si un prieten al meu exact la fel k model inclusiv culoarea.e gsi tot p el in afara de motor e pus diesel si vrea sa -il vāndă dak interesează p cineva anunța-ma.

18BSV 19-10-13 22:17

Si un mic Teaser.. cu bara pusa provizoriu cum va da pe masina clean cu proiectoarele eliminate :).Mai destul la ea de lucru de finisat.. dar va iesi bine.Ieri era sa raman fara talon,permis si 700lei amenda ca nu am avut bara spate pe masina :|
http://s8.postimg.org/76pup2rpt/SAM_9129.jpg

fazekasnfs 22-10-13 20:57

place cum oiesit bara :P

18BSV 02-11-13 18:57

3 Attachment(s)
Lucrez la ea ... :D

B 79 M M D 02-11-13 19:00

a iesit belea...:twisted:

szoke_sz 02-11-13 19:04

Quote:

Originally Posted by B 79 M M D (Post 5605063)
a iesit belea...:twisted:

asa zic si eu. astupat unde e gaura, facut patratos ce e rotunjit...asta e tuning pt copii mici.

18BSV 02-11-13 22:17

Nu mai e la moda.. kitu ala de nfs bara pana jos fata spate..oricum nu`mi placea stilu niciodata astazi la moda e clean`ul.. si ca ar fi ca nu ar fi pe linia asta as merge.Nu stiu ce inseamna pt tine tuning.gusturile nu se discuta :D

Ovy_cielo 02-11-13 22:18

ce agresiva e masina :) frumoasa per total simpla si cu bun gust.cred ca si proiectoarele cu o instalatie xenon in ele aratau f bne in bara si erau destul de practice noaptea si pe vreme urata asta e parerea mea nu trebuie sa te supere dar dak tie iti place asa fara ele bravo de apreciat munca depusa.oricum like :D

18BSV 02-11-13 22:20

Proiectoare originale nu avusem niciodata doar unele din targ care nici nu m`au tinut mult,si cam ultimul an nici nu au functionat.Ma descurc si fara ele.. nu zic ca nu erau de folos.Acum vedem ce facem cu butonul de ceata :P

Ovy_cielo 02-11-13 22:33

da ai dreptate atunci :) si oricum daca ai xenon in faruri se vede foarte ok .oricum arata super bine masina felicitari

18BSV 02-11-13 22:40

Am instalatie xenon dar mi s`au ars becurile si momentan am halogene. Ms.

valitataye 16-11-13 11:48

Frumoasa bara fata,la cea de pe spate ce ai de gand??

18BSV 17-11-13 19:58

3 Attachment(s)
Pt bara spate deocamdata nu am nimic de gand.. ramane asa vedem pe viitor la primavara ce idei apar.

18BSV 27-11-13 17:25

1 Attachment(s)
Si de cateva zile am trecut la table :(

Devu 27-11-13 17:46

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5614724)
Pt bara spate deocamdata nu am nimic de gand.. ramane asa vedem pe viitor la primavara ce idei apar.

Poate un fitment mai bun, cu alte roti?!
In rest, arata foarte bine!

Doar_Aleex 29-11-13 23:45

Frumos Tunat si fulgerat :twisted: presupun ca nu aRE geamuri electrice (dupa oglinzi) :)

18BSV 30-11-13 10:04

Dap nu are... inca :)

Ovy_cielo 03-12-13 21:30

Si ce nu merge masina pe drum fara geamuri electrice? te doare mana sa dai de 3 ori de manivela? dupa parerea mea aseta sunt aere...care nu isi au rostul. Pentru mine masina inseamna calitate , sa ma pot baza pe ea cand am nevoie si vreau sa o omor... nu optiuni si marca...pt ca eu la cielo 2006 cumparat nou ii dau balana la orice ora si nu crapa nimik la ea(are 120 000 km si nu a fost menajata deloc decat talpa si filtre si ulei bun) dupa parerea mea kiar si-a facut treaba masina asta si fara geamuri electrice...garantez! asa ca abtineti-va la Comentarii k nu stitzi ce inseamna sa aduci si sa ti o masina la stadiul asta cum o are omu` BH 18 BSV
...
:-)

Geo_ZGA 04-12-13 12:12

Quote:

Originally Posted by Ovy_cielo (Post 5624782)
Si ce nu merge masina pe drum fara geamuri electrice? te doare mana sa dai de 3 ori de manivela? dupa parerea mea aseta sunt aere...care nu isi au rostul. Pentru mine masina inseamna calitate , sa ma pot baza pe ea cand am nevoie si vreau sa o omor... nu optiuni si marca...pt ca eu la cielo 2006 cumparat nou ii dau balana la orice ora si nu crapa nimik la ea(are 120 000 km si nu a fost menajata deloc decat talpa si filtre si ulei bun) dupa parerea mea kiar si-a facut treaba masina asta si fara geamuri electrice...garantez! asa ca abtineti-va la Comentarii k nu stitzi ce inseamna sa aduci si sa ti o masina la stadiul asta cum o are omu` BH 18 BSV
...
:-)

Calm... ca nu a zis nimeni nimic de rau, a fost doar o observatie, fiind modelul STD dupa oglinzi (ca a mea, de altfel). Nu are legatura cu masina lui, sau a ta, sau a mea.
Si da, conteaza ca dai la manivela sau apesi pe buton... se numeste confort. Mai ales cand vrei sa deschizi geamul din dreapta si stai sa te intinzi ca la circ peste scaun ca sa invarti la manivela. Oricum, trecerea la geamuri electrice se poate face fara probleme, eu am facut-o pe fata si consider ca merita.

18BSV 04-12-13 18:14

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5625079)
Mai ales cand vrei sa deschizi geamul din dreapta si stai sa te intinzi ca la circ peste scaun ca sa invarti la manivela.

Am intalnit aceasta "problema" si ma simteam penibil :)).geo cam cat te`a dus pe fata s le faci electr? si de am nevoie ?

Geo_ZGA 05-12-13 10:21

Eu luasem tot ce-mi trebuia mai de mult si, zic eu, le-am luat la un pret bun, desi nu au fost stralucite. Am dat vreo 120 lei parca pe fetele de usi model GLE, cu tot cu comanda de la sofer (un buton mai aveam eu pt dreapta), macarale si motorase + mufe.
Mai nasoale au fost fetele de usi, fusesera vopsite cu spray-ul negru... pe cea de la sofer am mai curatat-o cu diluant, daca insist iese pana la urma. Cea din dreapta nu am mai curatat-o ca am gasit una noua.
In rest... multa munca si multe cabluri trase, pt ca la noi nu sunt nici macar pregatite pt montaj, nici un fir nu e tras. Totusi poti verifica: desfaci plasticul de protectie de la piciorul stang al soferului, chiar langa cheder. Daca ai o mufa goala acolo, atunci ala e cablajul care duce si la restul usilor si acolo te conectezi. Daca nu... ai de munca :D
Penibil rau... eu mai mult de nevoie, fortat de imprejurari (mi se stricasera ambele macarale, noroc ca era vara) le-am montat... ca zaceau pe balcon de mai mult de 1 an.

Ovy_cielo 07-12-13 22:33

Hmm nah ca mi s-a stricat si mie macaraua la geamul din stanga ieri...am laudat-o prea mult cred :(( baietzi crek m-ati blestemat :)) oricum bine ca nu e scumpa 58 lei am scapat ieftin dar maine tre sa inghetz un pic pe langa ea sa o schimb :(

18BSV 30-12-13 12:54

4 Attachment(s)
Configuratia de iarna e cam asa.. Face Down Ass Up.

18BSV 07-02-14 00:51

Masina`i in service... m`a lasat pompa de ambreiaj,eu am crezut ca tot kitu d ambreiaj o sa fiu nevoit sa il schimb,dar inca nu,si intre timp se schimba si sabotii tamburii rulmentii la rotile spate ca la viteza mai mare huruiau iar dreapta spate era deja fier p fier,toate marca Optimal cele mai bune actuale pe piata.Urmeaza discuri fata ca sa fim OK si Nou la capitolul frana,si schimb si placutele de frana desi nu de mult au fost schimbate vre`un an... dar urla cateodata cand franez ca au mult fier desi au fost scumpe setu marca BOSCH sa nu va luati,apoi amoortizoare si ce`o mai fi.. facem o revizie si la tot ce tine de suspensia fata,sa fim cu punctu pe i la mecanica,apoi la vara poate urma si tablaria.

Costi_vln 07-02-14 09:00

Da de ce nu treci la punte discuri spate?Scapi si de probleme + ca o sa intelegi ce inseamna sa ai frane pe Cielo.

Geo_ZGA 07-02-14 12:24

De acord cu Costi... in plus, de cand e Optimal vreo mare marca? :???: SKF, Koyo, Timken... astea sunt marci bune de rulmenti, desi despre SKF parerile sunt impartite.

PetricaCBD 08-02-14 07:47

BSVule si eu iti recomand aceeasi chestie care ti-au recomandat si baietii....pune-ti punte....de fapt doar fuzete,mai ales ca ai punte cu fuzete detasabile

18BSV 08-02-14 10:21

Ar fi fost o idee buna asta.. dar cumva n`am vrut sa ma complic..dar posibil sa vina si pe spate discuri,o sa ma interesez de ce am nevoie sa trec pe discuri si pe spate,acu deocamdata ma folosesc de astea ca deja sunt montate si noi...Multumesc de sfaturi

Geo_ZGA 08-02-14 17:26

Diferenta e enorma la franare, merita cu varf si indesat. Si nu e complicat deloc.
Un set de ansamblu fuzeta+disc+etrier pt spate e 200-250 lei. Cablul pt frana de mana e de Astra F GSI si e cam 70 lei nou. Daca ai noroc si piesele sunt in stare buna, e suficient.
Recomand sa iei modelul cu un singur rulment, capsulat, am inteles ca nu are moarte.

Doar_Aleex 30-03-14 21:12

Nu ai trecut inca la summer mode? :shock:

18BSV 31-03-14 22:55

Ba daaa deja de vreo luna da nu prea i`am facut poze.Acu nu stiu de ce.. poate stiti unii mai priceputi dintre voi.. nu prea mai am frana.. pedala de frana merge pana`n blana si acolo prinde numai un pic..pana acu abia apasam si era brusc frana nu puteam apropia pedala de podea... m`a lasat ceva,merge la service sapt asta.Si cu motorul oprit.. daca apasam pedala cand era in regula mi se intarea pedala si nu puteam apoi apasa pe pedala.. acu pot si cu motorul oprit pana`n blana calca pedala.Vedem ce`o fi

All times are GMT +2. The time now is 06:47.

- Copyright 2026 4Tuning