![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
10x:peace: |
Quote:
|
Quote:
In primavara as vrea sa o dau :sad: ... si parca nu as mai baga bani pe care oricum nu o sa ii mai scot ... :???: O sa fac poze dupa ce o sa ii vopsesc spoilerul fata care e plin de puncte de la pietre ... sa ma :censored: in drumurile lor pline de pietris :twisted: |
Quote:
Dak o dai la ce te gandesti ?? Tot Audi ?? |
pacat daca o vinzi ...macar sa dai barile si tot separat ...asa mai recuperezi ceva ! :) oricum ti-ai facut damblaua...o masina ffrumoasa la fel cu bun gust ca si a amicului tau ! bv voua
|
mare pacat ca o vinzi. da' chiar asa...la ce te-ai gandit sa-ti iei ???
|
Mai e un an pana atunci ...
Da, probabil tot audi va fi ... Masina ... eu imi doresc ceva, dar depinde de pretul de vanzare, mai ales cel second (cu vreo 10 000 km), daca o sa mi-l permit sau nu ... Eh ... mi-as dori sa nu o dau deloc ... din contra, sa trec la modificari serioase ... dar nu mi-as permite 2 masini ... pt ca asta sigur nu ar mai fi masina de condus zilnic :-) , si mi-ar trebui inca una oras... Vedem, vedem .... se pot intampla multe pana la anu ... :shock: |
daca e vorba despre A5 atunci ..no comment..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa ca daca nu aveti ce sa faceti cu banii ... faceti o cheta ... si va pun la dispozitie un cont ... si promit ca o sa-mi iau R8 ... Hai sa zicem ca nu puneti voi toti banii ... veniti voi cu 100 000 ca de restul ma ocup eu :lol: Eh ... de ar creste si banii astia in copaci ... bine ar mai fi :D |
daca ar "dona" toti de pe forum cate 10 euro fiecare sigur ti-ai lua un R8 ;)
|
Quote:
Da-ti un mesaj privat cand i-ati strans :lol: :bunch: |
la cati sunt inscrisi pe forum nu cred ca ar mai trebui sa pui tu vreun ban, cred ca ti-ar mai si ramane.
imi dai mie ce iti ramane??? :lol: :lol: :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Quote:
Hai ca mai pun si eu o poza editata de mine ... merge de wallpaper zic eu ... cel putin la mine pe ecran arata marfa :lol: |
Quote:
|
Marfa masina, crek una din cele mai frumoase masini din tara, facuta cu still si gust. Ce vroiam sa te intreb , cam cat au costat modificarile , pt k ma gandesc sa imi iau si eu un A4 si sa imi fac o idee cam cat ma va duce. tnx.
|
Quote:
Kitul exterior + jante + cauciucuri + vopsit si montare .... in jur de 5000 euro ... |
6 Attachment(s)
cateva poze, ( numai ca sunt deja editate )
|
1 Attachment(s)
una micutza asa....:rolleyes2
ps:super pozele :-) |
Quote:
10x 10x :D |
1 Attachment(s)
ti-am facut si eu una mai soft asa :-P
|
Quote:
|
mishule ma uitam aseara la masina ta.. .ce criminal se vad jantele alea, super tare frate :)
|
Quote:
|
super tare masina .! bv tine-o tot asha :)
|
Quote:
|
stii, am patit o chestie, ma uit ca sunt multe a4 prin oras, si mie imi place mult forma la a4 (la alea noi nu mai spun...) da' acum din automatism le compar cu a ta, si... nu-mi mai plac asa tare, comparativ...:lol:
|
Frumoasa masina!!!!
Sa o stapanesti sanatos |
frumos la BICAZ ;)) merg in fiecare vara ! iar acum mia frumos cu asa masinutza pe baraj :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
SFW, ce sa mai... Clar cel mai tare A4!! respect! ;):D
te opresti aici cu modificarile sau mai ai si alte planuri de viitor?.. |
Quote:
eh, nu e cel mai tare, dar sunt multumit de cum arata ( chiar indragostit :D ). oricum, multumesc :D Cum am mai spus, deocamdata atat, urmeaza in iarna sa ma decid daca trec la altceva sau ma bag la modificari serioase, adica in ceea ce priveste performanta (si unele accesorii de design) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A thing of beauty :eyebrow: :love: :love: :love: :love:
|
intr-adevar.. este bestiala! :shock: :shock: :shock:
|
Prea tare S5-ul :|
Dar si a4-ul tau e o super masina...foarte foarte frumos, o masina la vederea careia n-ai cum sa nu ramai macar uimit :D In legatura cu stopurile, as zice ca daca nu-l vinzi deocamdata sa iti iei stopurile clean...cele cu leduri nu sunt foarte tari... |
fratele meu ... super tare masina ... am vzto de mai multe ori prin fatza la fac de chimie ... dar intr-o zi era sa pierd tramvaiu din cauza ta ... oricum ... e tare masinutza ... tine-o tot asha ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning