![]() |
Re: E36 - Refreshed
ce iti mai place sa o bibilesti :D
|
lasa polishul profesional , mai bine pune niste scaune profesionale ca duce mai multa lipsa de interior decat duce de luciu.
|
Polishul e destul de ieftin si am niste punctulete pe masina care se vad naspa de aproape si cica se pot scoate din polish :)) Cu interiorul... sa vad acum prin 15-20 iulie, daca-mi iasa un deal o sa am banuti de un Vader Hurricane :shock: daca nu... mai asteapta pana prin august-sept.
Ma gandesc tot mai mult si la o schimbare de motor, un 1.8is sau varianta de 1.9 pe viitor. Astea sunt la sub 40% diferenta de putere si omologarea are un pret decent. |
9 Attachment(s)
Revin si eu cu cateva poze cu niste fetite :)) Trebuie editate putin ca era un pic jegoasa masina de la ploaie :lol:
|
pai bine ma, radeau fetele alea de tine in plm, cu masina asa jegoasa leai pus sa se suie pe ea ???
big dislike din partea mea ...:)) |
pai no, eu o spalasem insa a plouat tare in zilele alea si s-a pus pe ea pana sa ajung sa o pozez, apoi asa s-a uscat :)) fetele logic, pe masina sa o stearga putin :)))
|
Machiate peste masura pitipoancele :lol:
|
fa-mi cunostinta cu fetele mosule,nu fi egoist,tot in e36 le urc :))
|
ai avut 3 la paket pentru un m paket:))))
|
erau faine fetele dar, cum zice si Saxu', machiate peste masura :)) nu stiu cine a fost cu ideea sa le faca asa.
|
Daca pui LTW, parerea mea e sa schimbi si semnalele si proiectoarele de ceata si neaparat servetele umede in masina la urmatoarea sedinta foto :D
|
O sa-i pun semnale fumurii cat de curand ca astea de pe masina se aburesc si ma enerveaza deja :)) Proiectoarele sunt tot fumurii si or sa mearga cu semnalele insa au luat apa si trebuie sa le desfac sa le curat, sa fie ca noi :)
Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica. Next time o sa tin minte, sau nu mai facem poze pe ploaie. |
''Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica.''
pai decat ''zona mica'' te intereseaza!! ia dracu un pachet mare ca omu',nu te mai calicii la servetele!!!!!!!:lol::lol: |
Arata foarte bine masina.Ar prinde-o bine un interior Vader.Daca ma hotarasc sa il vand pe al meu te voi anunta. :-)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))
|
Quote:
|
ma fac si fotograf curand :)) Astea le-am facut cu iPhone-ul rapid ca eram happy ca vad si eu masina curata dupa mult timp :rolleyes2
|
felicitari pentru masina..e chiar intr-un stadiu foarte bun...
dar cred ca si eu pot sa te intreb in legatura cu spartul bancii:))) nu stiam la cine a ajuns jentiile de pe masina ta acuma am aflat:)) multa bafta si fara incidente.. te salut |
atunci aparatul e de vina :))
|
9 Attachment(s)
Gata, azi am zis sa ma revansez :)) aparat bun, unghiuri mai bune deci... poze noi, multe!!!
|
9 Attachment(s)
Si... inca o serie :))
|
vezi putin te cearta prietenu de la alba si pok raspunzi cu poze:))))))
FOARTE FOARTE TARE!!!!!!!!!!!!! |
printre putinele sedan-uri care chiar atrag priviri! daca imi permiti, te sfatuiesc sa ii pui alt eleron pe portbagaj, daca nu un ltw, atunci macar un zender:D mult succes in continuare cu masina!
|
ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu - faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ? - o grila de facelift cu nari negre astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;) |
@ motzu - pai trebuia sa-i fac si eu niste poze mai ok :)) ca am cam dezamagit in ultimele 2 pagini.
@ ms99ass - thanks! e in plan LTW-ul, sa strang banii pentru el. N-o sa pun nimic altceva in afara de ltw. @ plictisit - cu farurile nu am probleme si imi plac, insa semnalizarile o sa le schimb cu unele fumurii curand. Semnalele se si aburesc aiurea si ma enerveaza. Ma tenteaza din ce in ce mai mult sa-i fac un engine swap de la 1.6 la 1.8is, poate luna viitoare, si atunci s-ar putea sa schimb si evacuarea. In orice caz, asta are un sunet foarte gros :)) |
mai fa niste poze si din alt unghi langa alta pisica, !!! langa un coupe de exemplu !!!
|
daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.
|
Quote:
|
Quote:
copy paste , sustin ideile astea,exact asta am facut eu la cabrio,farurile i le-am pus eu altele,grila am schimbat-o cu facelift + narile negre iar evacuarea remus pe 2 iesiri. misto masina,hai ca a iesit bine ultima sesiune :) ia faceti voi sibienii niste poze cu pisicile ca deja sunt 2 pisici de top acolo cel putin :twisted: |
Intre timp mi-am bagat masina la vopsit ieri pentru capota, oglinzi si aripa stanga spate. In afara de usi s-au revopsit toate cam elemenetele anul asta la ea. Parca ma gandesc sa fac si usile sa fie complet :))
Mi s-a pus pata rau de tot sa-i schimb motorul cu ceva putin mai bun, tot in 4 cilindrii sa fie ok la ochi dar si ca pret daca ma gandesc sa-l omologhez si... caut un motor de 1.9 (1.8is din 96 incoace - M44B19). Daca stiti vreunul bun pe la dezmembrat poate-mi dati si mie un mesaj. |
Quote:
|
Thanks! Apai la inceput... era varza masina :)) ma si gandeam mai demult ce prost am fost ca am luat-o cu barile alea de la Rieger, mai bine luam una stock, ca s-asa am dat jos aproape tot de pe ea si am schimbat cu alte piese.
Intre timp a iesit si de la vopsit masina, in sfarsit e si capota ok, fara punctulete si zgarieturi si oglinzile sunt in aceeasi nuanta cu masina. Poze in curand :) |
Quote:
felicitari ai facut ceva foarte frumos din e36 le tau , imi place mult. multi km fara incidente neplacute stima, Ciprian. |
1 Attachment(s)
Thanks! Deja se cam apropie de ce-mi doresc eu insa mai sunt muuulte modificari pe care as vrea sa le fac anul asta, engine swap cu 1.8is m44b19, apoi eleron ltw si.. interior vader hurricane cu Alcantara. Trebuie sa strang bani rapid ca costa mult fiecare :))
Intre timp am tras o fuga pana pe Transfagarasan insa mi-am uitat camera acasa, mi-a tras fetita o poza la bolid. |
1 Attachment(s)
Inca ceva... asta e pentru specalisti cred :)) Stie cineva ceva detalii despre motorul de mai jos, S42B20? 4 cilindrii pt e36 sedan de curse, 300 pana la 315 cai. S-au pus si pe masini de serie? cate zeci de mii costa? :shock:
|
Nota 10 pt masina Nosfer :D
Este printre cele mai tari sedanuri care le-am vazut. Esti o inspiratie pentru mine ca si eu am tot sedan, dar devenit cazan cu timpul din cauza lui tata. Nu stiu ce sa fac, sa o bag pe gat la un tarzan de la tara:lol: si sa ma bag pe un coupe sau sa iti urmez exemplul. Oricum foarte tare pisica ! |
Quote:
Si daca ai avea asa ceva, si s-ar strica ceva, l-ai face piesa de mobilier, aproape nimic din motorul ala nu se potriveste de la un motor de serie. Nu exista piese pentru el la Bavaria. Este doar o piesa de muzeu, poza care ai pus-o fiind chiar a masinii din muzeul bmw. Daca o sa te uiti si la celelalte poze, o sa vezi ca nici suspensiile masinii aleia nu sunt pozitionate normal. Este un supercar, intr-o coaja de E36. Singurul lucru care il poti face, este sa pui mana pe un motor de M3 E30. Dar nu se merita din punctul meu de vedere. Nu se merita nici macar sa te apuci sa modifici un 1.8is sa scoti 200 de cai aspirat. Costurile sunt aberante. |
@dutzurel - thanks si succes cu masina ta! daca baza e ok, motor, ceva dotari, tabla, apuca-te de ea.
@skillzu - m-am documentat si eu intre timp si am vazut ca e piesa de muzeu motorul ala. Gasisem pe un forum un link catre unul de vanzare, se dadea cu 60 MII $$$ pentru colectionari :)) cert e ca eu vreau sa fac swap tot cu ceva in 4 cilindrii ca seamana cu 1.6le si e si sub 40% diferenta de putere deci omologarea ar fi chiar ok ca si pret si... probabil o sa merg pe un M44B19. Sa gasesc unul bun. In weekend s-ar putea sa fie expusa masina la primul show de tuning local :rolleyes2 |
Quote:
Este tot euro 2 si este mai bun (dovedit in timp) + ca m42 sunt sanse mai mari sa apara la dezmembrat in caz ca ai nevoie de ceva :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning