Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

RIcKO 30-06-11 21:02

Re: E36 - Refreshed

ce iti mai place sa o bibilesti :D

BMnWA 30-06-11 21:07

lasa polishul profesional , mai bine pune niste scaune profesionale ca duce mai multa lipsa de interior decat duce de luciu.

Nosfer 30-06-11 21:12

Polishul e destul de ieftin si am niste punctulete pe masina care se vad naspa de aproape si cica se pot scoate din polish :)) Cu interiorul... sa vad acum prin 15-20 iulie, daca-mi iasa un deal o sa am banuti de un Vader Hurricane :shock: daca nu... mai asteapta pana prin august-sept.

Ma gandesc tot mai mult si la o schimbare de motor, un 1.8is sau varianta de 1.9 pe viitor. Astea sunt la sub 40% diferenta de putere si omologarea are un pret decent.

Nosfer 03-07-11 00:43

9 Attachment(s)
Revin si eu cu cateva poze cu niste fetite :)) Trebuie editate putin ca era un pic jegoasa masina de la ploaie :lol:

SB09HMM 03-07-11 00:54

pai bine ma, radeau fetele alea de tine in plm, cu masina asa jegoasa leai pus sa se suie pe ea ???
big dislike din partea mea ...:))

Nosfer 03-07-11 01:14

pai no, eu o spalasem insa a plouat tare in zilele alea si s-a pus pe ea pana sa ajung sa o pozez, apoi asa s-a uscat :)) fetele logic, pe masina sa o stearga putin :)))

SAX1987 03-07-11 01:36

Machiate peste masura pitipoancele :lol:

BMnWA 03-07-11 03:38

fa-mi cunostinta cu fetele mosule,nu fi egoist,tot in e36 le urc :))

motzu 03-07-11 09:19

ai avut 3 la paket pentru un m paket:))))

Nosfer 03-07-11 10:32

erau faine fetele dar, cum zice si Saxu', machiate peste masura :)) nu stiu cine a fost cu ideea sa le faca asa.

xxdadixx 03-07-11 11:16

Daca pui LTW, parerea mea e sa schimbi si semnalele si proiectoarele de ceata si neaparat servetele umede in masina la urmatoarea sedinta foto :D

Nosfer 03-07-11 11:50

O sa-i pun semnale fumurii cat de curand ca astea de pe masina se aburesc si ma enerveaza deja :)) Proiectoarele sunt tot fumurii si or sa mearga cu semnalele insa au luat apa si trebuie sa le desfac sa le curat, sa fie ca noi :)

Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica. Next time o sa tin minte, sau nu mai facem poze pe ploaie.

liviu tex 03-07-11 18:38

''Cu servetele umede, aveam unul de la kfc :)) insa n-a ajuns decat pt o zona mica.''

pai decat ''zona mica'' te intereseaza!! ia dracu un pachet mare ca omu',nu te mai calicii la servetele!!!!!!!:lol::lol:

GL91ANB 03-07-11 18:49

Arata foarte bine masina.Ar prinde-o bine un interior Vader.Daca ma hotarasc sa il vand pe al meu te voi anunta. :-)

Nosfer 04-07-11 16:35

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 4440599)
Arata foarte bine masina.Ar prinde-o bine un interior Vader.Daca ma hotarasc sa il vand pe al meu te voi anunta. :-)

daaa, sper sa fiu primul pe care il anunti cand vrei sa-l dai ca as fi chiar interesat de el.

Nosfer 04-07-11 19:58

3 Attachment(s)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))

BMnWA 04-07-11 20:06

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4443149)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))

mai inventeaza si tu ceva pozitii ca de cand pui poze cu ea jur ca parca sunt tot pozele alea facute in photoshop , aceeasi masina alte locatii :)) fa de sus de jos de la distanta fa cumva dar scoate-le din tiparul asta :idea:

Nosfer 04-07-11 20:13

ma fac si fotograf curand :)) Astea le-am facut cu iPhone-ul rapid ca eram happy ca vad si eu masina curata dupa mult timp :rolleyes2

..TheOne.. 04-07-11 22:02

felicitari pentru masina..e chiar intr-un stadiu foarte bun...
dar cred ca si eu pot sa te intreb in legatura cu spartul bancii:)))

nu stiam la cine a ajuns jentiile de pe masina ta acuma am aflat:))
multa bafta si fara incidente..
te salut

BMnWA 05-07-11 01:09

atunci aparatul e de vina :))

Nosfer 05-07-11 15:15

9 Attachment(s)
Gata, azi am zis sa ma revansez :)) aparat bun, unghiuri mai bune deci... poze noi, multe!!!

Nosfer 05-07-11 15:17

9 Attachment(s)
Si... inca o serie :))

motzu 05-07-11 15:26

vezi putin te cearta prietenu de la alba si pok raspunzi cu poze:))))))
FOARTE FOARTE TARE!!!!!!!!!!!!!

ms99ass 05-07-11 16:16

printre putinele sedan-uri care chiar atrag priviri! daca imi permiti, te sfatuiesc sa ii pui alt eleron pe portbagaj, daca nu un ltw, atunci macar un zender:D mult succes in continuare cu masina!

plictisit 05-07-11 16:23

ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu
- faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ?
- o grila de facelift cu nari negre
astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;)

Nosfer 05-07-11 16:29

@ motzu - pai trebuia sa-i fac si eu niste poze mai ok :)) ca am cam dezamagit in ultimele 2 pagini.

@ ms99ass - thanks! e in plan LTW-ul, sa strang banii pentru el. N-o sa pun nimic altceva in afara de ltw.

@ plictisit - cu farurile nu am probleme si imi plac, insa semnalizarile o sa le schimb cu unele fumurii curand. Semnalele se si aburesc aiurea si ma enerveaza. Ma tenteaza din ce in ce mai mult sa-i fac un engine swap de la 1.6 la 1.8is, poate luna viitoare, si atunci s-ar putea sa schimb si evacuarea. In orice caz, asta are un sunet foarte gros :))

SB09HMM 05-07-11 18:15

mai fa niste poze si din alt unghi langa alta pisica, !!! langa un coupe de exemplu !!!

Nosfer 05-07-11 18:19

daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.

SB09HMM 05-07-11 18:37

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4445342)
daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.

puneo bine in masina, ca zilele astea dp ceo spal te contactez;) mai intai sa scot si eu proiectoru ala , sa scot apa si pestii din el, sa il fac sa mearga.

BMnWA 05-07-11 19:27

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4445107)
ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu
- faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ?
- o grila de facelift cu nari negre
astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;)

copy paste , sustin ideile astea,exact asta am facut eu la cabrio,farurile i le-am pus eu altele,grila am schimbat-o cu facelift + narile negre iar evacuarea remus pe 2 iesiri.

misto masina,hai ca a iesit bine ultima sesiune :) ia faceti voi sibienii niste poze cu pisicile ca deja sunt 2 pisici de top acolo cel putin :twisted:

Nosfer 13-07-11 08:12

Intre timp mi-am bagat masina la vopsit ieri pentru capota, oglinzi si aripa stanga spate. In afara de usi s-au revopsit toate cam elemenetele anul asta la ea. Parca ma gandesc sa fac si usile sa fie complet :))

Mi s-a pus pata rau de tot sa-i schimb motorul cu ceva putin mai bun, tot in 4 cilindrii sa fie ok la ochi dar si ca pret daca ma gandesc sa-l omologhez si... caut un motor de 1.9 (1.8is din 96 incoace - M44B19). Daca stiti vreunul bun pe la dezmembrat poate-mi dati si mie un mesaj.

Provenzano 13-07-11 09:44

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4444977)
Si... inca o serie :))

ma uit de la inceput la threadul tau...si fata de cum era ....e de 1000x mai bine. bv.

Nosfer 15-07-11 16:56

Thanks! Apai la inceput... era varza masina :)) ma si gandeam mai demult ce prost am fost ca am luat-o cu barile alea de la Rieger, mai bine luam una stock, ca s-asa am dat jos aproape tot de pe ea si am schimbat cu alte piese.

Intre timp a iesit si de la vopsit masina, in sfarsit e si capota ok, fara punctulete si zgarieturi si oglinzile sunt in aceeasi nuanta cu masina. Poze in curand :)

cipi_SKG 15-07-11 17:13

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4461910)
ma uit de la inceput la threadul tau...si fata de cum era ....e de 1000x mai bine. bv.

doamne cum arata pisica asta acum ceva timp:rolleyes2, si cum arata acum :shock:
felicitari ai facut ceva foarte frumos din e36 le tau , imi place mult.
multi km fara incidente neplacute

stima,

Ciprian.

Nosfer 17-07-11 21:11

1 Attachment(s)
Thanks! Deja se cam apropie de ce-mi doresc eu insa mai sunt muuulte modificari pe care as vrea sa le fac anul asta, engine swap cu 1.8is m44b19, apoi eleron ltw si.. interior vader hurricane cu Alcantara. Trebuie sa strang bani rapid ca costa mult fiecare :))

Intre timp am tras o fuga pana pe Transfagarasan insa mi-am uitat camera acasa, mi-a tras fetita o poza la bolid.

Nosfer 18-07-11 15:54

1 Attachment(s)
Inca ceva... asta e pentru specalisti cred :)) Stie cineva ceva detalii despre motorul de mai jos, S42B20? 4 cilindrii pt e36 sedan de curse, 300 pana la 315 cai. S-au pus si pe masini de serie? cate zeci de mii costa? :shock:

dutzurel 20-07-11 18:44

Nota 10 pt masina Nosfer :D
Este printre cele mai tari sedanuri care le-am vazut. Esti o inspiratie pentru mine ca si eu am tot sedan, dar devenit cazan cu timpul din cauza lui tata. Nu stiu ce sa fac, sa o bag pe gat la un tarzan de la tara:lol: si sa ma bag pe un coupe sau sa iti urmez exemplul.
Oricum foarte tare pisica !

Skillzu 20-07-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4472522)
Inca ceva... asta e pentru specalisti cred :)) Stie cineva ceva detalii despre motorul de mai jos, S42B20? 4 cilindrii pt e36 sedan de curse, 300 pana la 315 cai. S-au pus si pe masini de serie? cate zeci de mii costa? :shock:

Nu-ti face vise, nu exista pe nici o masina de serie, sansele sa pui mana pe asa ceva sunt cam ~0 .
Si daca ai avea asa ceva, si s-ar strica ceva, l-ai face piesa de mobilier, aproape nimic din motorul ala nu se potriveste de la un motor de serie.
Nu exista piese pentru el la Bavaria.
Este doar o piesa de muzeu, poza care ai pus-o fiind chiar a masinii din muzeul bmw. Daca o sa te uiti si la celelalte poze, o sa vezi ca nici suspensiile masinii aleia nu sunt pozitionate normal. Este un supercar, intr-o coaja de E36.

Singurul lucru care il poti face, este sa pui mana pe un motor de M3 E30.
Dar nu se merita din punctul meu de vedere.
Nu se merita nici macar sa te apuci sa modifici un 1.8is sa scoti 200 de cai aspirat. Costurile sunt aberante.

Nosfer 21-07-11 00:31

@dutzurel - thanks si succes cu masina ta! daca baza e ok, motor, ceva dotari, tabla, apuca-te de ea.

@skillzu - m-am documentat si eu intre timp si am vazut ca e piesa de muzeu motorul ala. Gasisem pe un forum un link catre unul de vanzare, se dadea cu 60 MII $$$ pentru colectionari :)) cert e ca eu vreau sa fac swap tot cu ceva in 4 cilindrii ca seamana cu 1.6le si e si sub 40% diferenta de putere deci omologarea ar fi chiar ok ca si pret si... probabil o sa merg pe un M44B19. Sa gasesc unul bun.

In weekend s-ar putea sa fie expusa masina la primul show de tuning local :rolleyes2

Skillzu 21-07-11 00:51

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4477852)
@dutzurel - thanks si succes cu masina ta! daca baza e ok, motor, ceva dotari, tabla, apuca-te de ea.

@skillzu - m-am documentat si eu intre timp si am vazut ca e piesa de muzeu motorul ala. Gasisem pe un forum un link catre unul de vanzare, se dadea cu 60 MII $$$ pentru colectionari :)) cert e ca eu vreau sa fac swap tot cu ceva in 4 cilindrii ca seamana cu 1.6le si e si sub 40% diferenta de putere deci omologarea ar fi chiar ok ca si pret si... probabil o sa merg pe un M44B19. Sa gasesc unul bun.

In weekend s-ar putea sa fie expusa masina la primul show de tuning local :rolleyes2

de ce nu M42B18 ?
Este tot euro 2 si este mai bun (dovedit in timp)
+ ca m42 sunt sanse mai mari sa apara la dezmembrat in caz ca ai nevoie de ceva :)

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning