![]() |
Re: Focsani
TOTI focsaneni care vor sa contribuie la cresterea clubului si la intarirea acestuia pot sa vina cu idei (de preferabil bune si sustinute)...mi ar placea sa fim cei mai tari din toata moldova...la un moment dat...:))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Accident ... a intrat unu in mine in intersectie :(
|
Nimic grav bai "nen" fiarele se indreapta...
|
da stiu ... sper sa o faca calumea sa fie profesionisti ... olek de chit si vopsea si gata ar trebui sa fie gata in 2-3 zile :D
|
2 Attachment(s)
A mea a fost cam asa, dupa ce a dat unu` cu spatele...pe scurt, cutie automata, voia sa plece cu scartz, in loc de D a nimerit R ... rezultatul in poze! Am asteptat 2 saptamani pentru piese, si 1 saptamana a stat in service, iar lucrarea a fost facut super bine de baietii de la service-ul Toyota! :D
|
pfai ... mai naspa la tn ... la mn a fost usor ...
|
Quote:
1/4 e noua :)) |
4 Attachment(s)
Poze ... :D iam pus si finalul ... :rolleyes2
|
Ala-i tips nu-i finala, app ce s-a intamplat cu I de la tdi?
|
E final ;) are filtre inauntru ... tipsu e de look ... I a cazut :(( ... am luat altu de la un passat :-" rosu si il voi lipi pe ala ...
|
Ai grija cu ce-l lipesti ca nu pui superglue.
|
e prins bine ;) nu mai iese :D
|
da...ati murit?.......?
|
...focsaniu,se pregateste pt sezonul estival :D ...este linistea dinaintea furtunii ;)
|
LOL ma :))
|
Salut
Salut baietii concetateni.....baieti buni dar sa vb cei cu masini...dati afara toti copchiii teribilisti batuti in cap de soare cu masina lu taticu, gen ala cu NEN ma doare burta de ras de cand citesc p-aici
|
Re: Salut
Quote:
|
pai ce naiba nu le mai ajunge mircu?....la atata prostie te strici de ras......facem orasu de rahat......ce tunning...bai frate ....!!!
taranu75 : buna masina, frumoasa....aproape la fel de frumoasa ca a mea..:D:D:D. cand o schimbi poate incerci un E 500 4matic.....mult succes |
...Mercedesfan...la curse vii????!!!!
|
:D doar ca spectator.....sper sa fac un chiptunning luna asta de la 116 cai spre 150....dar tot nu e masina de curse.....oricum lasati si voi niste detalii cand se organizeaza ceva prin oras...
|
Quote:
vreau tractiune spate multi cai si blocant toata viata mea. gata cu experimentele;) |
da ce SLK-ul e masina de carat cartofi...eu as trecea pe lista la sportive, nu crezi ?
Apropo am facut remaparea, acum masina mea are 160 cp si 360Nm....am scos 0-100 km/h in 9.8..9.9 cam asa (cutie automata) |
Quote:
A mea cu 90 de caii ia 10-11 sec scoate suta ! Cutia automata te trage mult in jos ... ;) Iti cunosc masina ... Mercedes C220 Alb , fumuri , jante pe 17" nush exact ( nu am fost atent ) , placute de bucuresti parca ;) ... Te astept sa dam o liniutza ... sper sa nu mai puna astia panarame dealea la trecerile de pietoni si semafoare aiurea ... :twisted::twisted::twisted: Bafta ... |
Quote:
1. 165 de cai are acum dar masina ta e cu 200 si ceva de kg mai usoara...asa ca gandeste inainte sa vorbesti. Eu nu mi-am luat masina asta pt. liniute, ca nici nu facuta pt. asa ceva...asa ca nu ma astepta 2 ai mare grija cum vb cu mine, ca am tendinta sa devin fff violent cu cei care se trag de sireturi cu mine la modu asta....ok? 3. ce-i aia iti cunosc masina? n-am nr de Bucuresti ci de Franta. Ca m-ai vazut pe strada gata ma si cunosti? Sa-ti permiti sa-mi recomanzi sa dau masina la gunoi? vezi ca aici nu sintem pe mirc si nici la tine la scoala, institutie pe care se vede ca n-o frecventezi prea des... |
pt ceilalti colegi propun sa-i dam lui "NEN" asta vreun buchet de buruieni si vreo cupa ceva, un premiu pentru cea mai tare masina, si tunata si rapida, banuiesc ca si consuma cel mai putin, ne face pe toti la liniute...etc....poate asa se calmeaza si ne lasa in pace....sa doarma omu linistit ca vad ca acum tare mai sufera de personalitate...
|
Nu am spus ca te cunosc , am spus ca stiu masina , o vad des in oras .
Nu vorbi aiurea de liceul meu , treaba mea daca ma duc sau nu ... |
Cum frate ? lol :D
|
3 Attachment(s)
Cu ocazia 4tuning days .....tigrul a plecat si a aparut...........:-)
nu stiu cati focsaneni au fost la salon....dar a fost placut sa ma intalnesc cu cativa bikeri si sa discut despre oras :-)......desi sunt membru in clubul MR, mi-ar fi placut sa fie prezent si un club din focsani l, m-as fi simtit mai bine sa vad mai multe masini cu numar VN- la salon :).....va salut si va transmit toate gandurile bune |
...tzi'am vazut tigrul la salon ;) felicitari pt paint.cat despre clubul din focsani...poate la anul o sa fie cat de cat finalizata treaba ;)
pareri despre 4tuning days...am plecat sa fac poze si sa vad masini si cand am ajuns akas din 150 poze...20 erau numai cu masini,si restul erau fete+ masini (pe fundal ;) in general...marfa,acum abia astept 1 mai ;) |
Quote:
pliktisit : mai ai poze cu masini din vrancea de la 4tuning days ? daca da uplodeaza-le pls ... :D |
bai nen...te am salutat ieri si nu vrut sa imi raspunzi...te ai facut ca nu ne vezi
|
pai el are masina tunata nu se mai uita la altii...ce stii tu ?
|
Quote:
Scuze ca nu te-am salutat ... Data viitoare te salut ... Mercedesfan : nu am masina tunata ... |
Quote:
|
Quote:
|
de asta erai tu crispat asa? nu ne uitam la femeia ta ma neneie...tine o tu!!!!!!!!! paraca da pe un a6.....AL MEU
|
Hooo ma ca glumeam ... WTF !
|
Quote:
|
Mercedesfan, aceasta discutie nu o sa duca nicaieri propun sa incheiem certurile, nu da deloc bn pt un potential club .
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning