![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
marutzu, cutia are cumva blocant ?
|
Quote:
|
si care e diferenta dintre soft pt vtm si soft pt liniute?!?eu zic ca trage fff bine si cu softu asta care il ai...
|
Posibil sa traga mai bine in Mid-range RPM decat ar trebui in Top-end RPM ... Marutu stie mai bine :D
|
e probabil...
|
Quote:
:lol: |
Quote:
sa o stapanesti fara evenimente majore!;);) |
Quote:
|
si punct nebunu !
|
astept sa te vad la tulcea :twisted:
|
Quote:
|
da , vreau sa merg si eu.
|
cu boxsterul alb din craiova te-ai dat?
|
Quote:
|
e grava tata masina...ce sa mai la deal la vale...mie unu imi place de mor :D vreau sa ne intalnim odata sa o vad live cum trage...oricum daca te duci la tulcea poate treci si tu prin valcea sa stam la o cafea:P ai nr meu...te`am pupat
|
Quote:
|
eu am intrebat de curiozitate..deci pana la urma cum a fost cu porsche-ul ? sau nu te-ai dat ?
pe alt forum vazui ca cica ti-ai fi vandut masina :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aici sau poate am inteles eu gresit si era vorba de alt civic |
Tie chiar iti e asa greu sa recunosti cand iei bataie? E asa de injositor? Sau oamenii aia de au fost la arad au fost toti orbi si doar tu ai vazut bine? Oi avea tu masina care corect trage bine cand iei bataie ridici mana si recunosti ca asa e frumos.bafta
|
Quote:
|
E adevarat zvonul care circula cu vanzarea ? :cry: Ar fi mare pacat...
|
Quote:
sa le vedem pe uscat cum merg :twisted: nu spun ca porschele nu e potent dar nici civicu nu e sifon! |
Quote:
daca pe viitor sau in prezent tu crezi sau faci porsche atunci bv tie. eu inchei aici discutia, bafta Quote:
din cate stiu eu ambele masini au mers pe aceleasi conditii meteorologice. deci care e ideea? |
Quote:
pe cand masina aia e un pic mai desteapta scapa 1 la plecare dupa care poate activa controalele si voie buna... |
pana la urmatoarea confruntare ramane asa cum e...nu isi au rost discutiile ! bafta marutzule pe mai departe!
|
nu se mai aude nimic de ea ?
|
Quote:
bine ca nu ne punem acuma sa facem curse pe zapada... ca deh... ambele masini sunt pe aceeasi suprafata.. nu?! numai bine! ;) |
Quote:
pentru voi au relevanta doar cursele pe care le castigati , de restul uitati repede . apar frustrarile cand te dai la celula si cand nu poti fura startul . m-am saturat de discutii asemanatoare. cateva pagini mai in spate scria ca s-a dat baiatul cu un boxster si pe care l-a facut , caruia i-a plecat in fata samd .DESPRE MASINA MEA ERA VORBA ! cred ca este suficient sa cautati filmarea pe youtube si se vede clar CACI O HONDA CU TRACTIUNE FATA NU O SA PLECE NICIODATA IN FATA UNUI PORSCHE BOXSTER CARE ARE MOTOR CENTRAL SAMD. DACA NU ACCEPTATI REALITATEA , VA UREZ SUCCES IN LUMEA VOASTRA DE VISE ! |
mai conteaza care a plecat in fata ... conteaza cine a trecut primul linia celor 400m.
|
Quote:
|
Quote:
trag concluzia ca posesorilor de honda le place vrajeala :twisted: |
Quote:
in cazul meu , vreau sa cred ca accept realitatea si ca am acceptat-o mereu . nu e de mirare ca te fac leturile , e normal sa te faca si oricum sunt incadrate o grupa mai sus . daca chiar nu ai vandut masina , du-te la raliuri in continuare si demonstreaza ca poti mai mult decat am putut eu cu boxsterul ;) |
E greu sa fiu prezent la o distanta asa de mare.
Daca l-ai batut felicitari si sa ii fie rusine ca umbla rezultatele in halul asta. |
stai frate ca nu poti sa pierzi cu o masina de 3000 euro in fata unui porsche
hai sa lasam sa vb masinile la arad la DRAG |
in loc sa fie o competitie fair-play intre voi, sa schimbati ideii uni cu alti. voi va masurati p***. a mea e mai mare, ba a mea, ba a mea e, parca a-ti fi la gradinita.
sunt posesor de honda de 4 ani, stiu ca au motoare foarte bune si toate cele bla bla bla. dar fiecare nas isi are nasul. mentineti competitia pe strada nu pe forum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning