Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

il76 h t h 20-10-06 16:47

Re: TXA

okay TXA mai vb aici cand ai sa revii,si poate ne vedem pe la tine pe la buc cand vei veni sa mai stam de vorba despre masini si alte chestii:))aaa am sa vin si cu naka66vio e prieten cu mine am citit acolo pe forum niste chestii dar omu e maniac cu viteza:)hai ne auzim.te-am salutat si superba masina ai realizat8)

MariusTXA 23-10-06 11:02

vino si te astept cu el dar sa vina in **** mea cu masina lui ca a zis ca vrea sa se traga cu mine,in 3-4 zile sunt acasa.

il76 h t h 24-10-06 02:09

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 595567)
vino si te astept cu el dar sa vina in **** mea cu masina lui ca a zis ca vrea sa se traga cu mine,in 3-4 zile sunt acasa.

:))omu e inebunit dupa masini frate,hai ca mi-am facut si eu un topic si am cerut niste sfaturi sa mai castig caluti si ma cam cert cu astia pacii ca altceva nu stiu ei....lasa ca vedem noi cu ce venim si stam de vb mai pe intelese:))daca ai ajuns acasa "bine ai venit"daca nu drum buna spre casa

Al3xius 24-10-06 17:00

Marius, pe 29 ajungi la cursa la Craiova ? :)

MariusTXA 24-10-06 20:31

cred ca vin la craiova,sa vedem cine mai vine ca asa singur nu prea imi vine sa plec,dar sigur vor vrea multi sa vina si deci cred ca ne vedem acolo.

Al3xius 25-10-06 00:08

Am vb cu Micutzu si el se ocupa de inscrieri pt. Buc , oricum vin ceva masini din Bucuresti ! Rugamintea mea daca vii e sa iei legatura cu Micutzu sau sa completezi formularul de inscriere online ca sa te avem trecut in evidenta ca in ziua cursei nu se mai fac inscrieri !

Drum bun ! ;)

Mario_b 29-10-06 15:28

Ce pacat... Am asteptat evolutia TXA-ului si din pacate a avut probleme la start... :(( Daca mergea masina, le dadeai rusine la Mustang si WRX....

Al3xius 29-10-06 21:36

Frate pacat ca nu ai reusit sa te dai cu ea azi ! Oricum a fost atractia cursei ! Imi pare rau ca ai plecat si nu am apucat sa vorbim dar eram prins cu altele ! O sa vb cu Micutzu sa vad cum facem sa-ti trimitem banii inapoi pt. inscriere ! Tot respectul pt. masinuta ! Multumim ca ai venit ! :( Bafta multa in continuare :( !

Gabi 29-10-06 22:16

Chiar daca nu am vazut TXAu' in actiune, ma bucur ca l-am vazut cu ochii mei si pot spune ca este o masina superba ! Am un prieten (cu care vorbesti si pe net) care e, practic, indragostit de masina ta !

Felicitari Marius !

MariusTXA 30-10-06 00:16

va multumesc pentru felul in care m-ati primit si tratat si pt felul in care ati vrut toti sa ma ajuta-ti care mai de care,sincer nu imi venea sa cred ca toti vor sa ma ajute si-i multumesc in mod special lui piticu pt deranj.........gabi ia id meu de la prietenul tau si intra sa mai vb si noimpe mes,va salut pe toti din craiova...numai baieti de treaba...

Teroarea 30-10-06 19:07

frumoasa masina am vazut`o live sa`ti traiasca pacat ca nu te`ai dat :| poate o vedem next time in actiune bafta

bogdanelius 31-10-06 11:29

Tot respectul pt marius txa !!! Toti care il critica sunt doar niste frustrati batuti de parinti cand erau mici si de aceea sunt toti transformati in GIGI CONTRA ca e ceva normal la cei abuzati .

TXA-ul dupa parerea mea e cel mai frumos urs ... despre performante deocamdata nu stiu nimic dar cred ca e racheta !

Bafta

PS : 320is eu cred ca daca ai masina nu face mai mult de 2-3 mii si in plus cred ca esti foarte complexat baiete ...

MariusTXA 01-11-06 09:27

va multumesc!!!!are dreptate bogdanelius>>>>>>>>>

taxe&impozite 02-11-06 10:40

maruse nici acum nu te-ai dat sa vdm cum stai ....eee lasa ca mai este timp ......nu???

MariusTXA 02-11-06 20:19

da frate este timp destul,sanatosi sa fim ca in rest avem tot timpul din lume.........

Slim29 02-11-06 20:41

nici chiar tot timpu ca pe la 70-80 mori.. :D:D:D

MariusTXA 03-11-06 17:40

ba esti compot??????

Slim29 03-11-06 17:43

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 608831)

de ani .. sa nu intelegeti altceva

Al3xius 03-11-06 20:12

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 608831)

Nu moare ! A reinviat ea masina , nu o lasa Marius singura ! E nemuritor ! :D

Bafta Marius !

MariusTXA 04-11-06 02:31

16 Attachment(s)
mi-am schimbat stopurile sa va pun niste poze.........mi-am schimbat si discurile frana..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weedboy 04-11-06 03:50

mistho stopurile sa le stapanesti sanatos................

MariusTXA 04-11-06 09:13

merci mult frate..............

Spot 04-11-06 17:14

misto discurile si chiar folositoare in cazul tau :D
PS:nu te supara pe mine dar parca ii sta mai bine masinii cu stopurile vechi.Este doar parerea mea!...multa bafta in continuare!

DolusD 04-11-06 17:49

super tare masina ! sa o stapanesti sanatos ! bafta in continuare !

DOMY_m3 04-11-06 20:01

daca te rog poti sa-mi zici pretul instalatiei de NX sau e secret? mersi si respect pt motor si sistem de nitro...

MariusTXA 05-11-06 00:01

va multumesc tot sistemul+unichip+manopera=2500 euroi.

comisaru 05-11-06 00:05

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 610067)
mi-am schimbat stopurile .........

un pic fumurii ar da mult mai bine.
Vezi ca pe ebay exista exact acelasi model, "smoked".

naka66vio 05-11-06 13:40

frumoase stopurile dau bine pe masina dar si eu zic la fel ca erau mai bine fumurii acum fiecare cu parerea lui.pe ceelalte vechi le ai de vanzare?
pacat ca ai avut probleme cu masina la startr la craiova.sunt f curios sa vad cum trage un filmuletz ceva.poate neam mai ciondanit aici dar sa stii ca nu am nimik din contra apreciez mult ceai facut din masiina asta,eu doar am zis ce numi place.faptul ca este ridicata de bot si aripile umflate.dar repet fiecare cu parerea lui.masina e ce sa mai printre cei mai tari daca nu cel mai tare urs din tara asta la motor.dar iti zic eu ca multa lume care tea urmarit de la inceput si aici pe forum vrea sa o vada la treaba..nu te mai supara pls.ca sunt destule mancatorii aici pe forumu asta in lok sa ase impace bine si sa dea sfaturi unu o dau in raca asta e
succes in contiunuare

MariusTXA 05-11-06 13:55

frate stopurile celelalte le-am vandut deja,fiecare isi face masina cum vrea cum poate si mai trebuie sa tina cont si de alte inconveniente,filmulete noi nu am dar in curand fac,multumesc pt aprecieri si sa auzim numai de bine..........sa bstiti ca eu aduc stopuri din germania si mie personal astea mi-au placut cel mai mult,imi pot pune si altele ca am dar imi plac mai mult astea..............

weedboy 11-11-06 21:17

te asteptam cu nerabdare cu noile filmuletze,oricum eu de acuma k o sa fie super tari.............

nepotu 19-11-06 12:59

fate am si yo o curiozitate...un offtopic si imi cer scz k intervin cu el aici dar stie cineva dintre voi impatimitzii de ursuletzi vreun urs roshu cu nr. de inmatriculare B ... NOS???

dj16xxs 19-11-06 14:13

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 628610)
fate am si yo o curiozitate...un offtopic si imi cer scz k intervin cu el aici dar stie cineva dintre voi impatimitzii de ursuletzi vreun urs roshu cu nr. de inmatriculare B ... NOS???

b69nos este chiar de vanzare si omu' are cont pe 4tuning :b-69-nos...daca te intereseaza masina cauta la bazar ca are date si nr de contact acolo

numai bine!

syncron 19-11-06 17:59

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 628610)

sall e ursu meu shi iti pot spune toata istoria lui , masina a fost B 77 VEC poate o stiu mai multi asa daca intri pe NSL e postata pe prima pagina sant shi filme cand am luato era rosu perlat sper ca te-am lamurit pana aici. Io i-am montat alta chiuloasa semeringuri consumabile alt diferential am dezechipato complet i-am schimbat sortu spate contururi aripi spate umflate sant aduse se afara originale nu fibra am vopsito tobe etc. are motor de 2.7 cu 2.5i trage foarte bine motoru e omologat a fost de vanzare acum vreo 2 luni ca aveam nevoie de bani acum daca e vrunu interesat vb. ca nu ma mai grabesc care vrea mai multe detalii sau sa o vada mai de aproape 0723889623 oricum sa-u bagat destui bani in ea shi multa munca daca esti curios de ceva anume vb. bafta:lol:

nepotu 19-11-06 19:09

man ai un id de mess sa vb si noi??? sau poti sa postezi niste poze cu masinutza ta??? te rog mult dak poti....sau macar intra pe messenger pe id asta sa vb....nepotu_rag3....bafta!

nepotu 19-11-06 19:10

scz si pt offtopicu asta...

syca09 25-11-06 11:26

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 629037)
scz si pt offtopicu asta...

Scuze ca ma bag aici dar cred ca aici aflu ce imi trebuie....cum fac sa dezlipesc si eu geamu de pe far la urs sa pun si eu angel ayes Scuze daca am deranjat.

MariusTXA 25-11-06 18:14

pai frate acum vor incepe toti care au un bmw si au o problema sa posteze aici la postul meu,fa un post separat cu ce ai nevoie ca e mult mai bine asa.....

claudiu lucian 26-11-06 17:35

am vazut ursu txa p la brancoveanu, la un service, sau c e ala. e prima data cand il vad live d cand e refacut si vreau sa te felicit marius, frumusete d masina c ai. bv. prima data mi-au sarit jantele in ochi sidup aia m-am uitat la masina, am ramas uimit, iar cand am vazut nr....am inteles si m-am debocat :D

MariusTXA 27-11-06 01:08

e atelierul unor buni prieteni de ai mei acum,si o sa ma mai vezi pe acolo dar nu vin mereu cu ursul,eram atunci cu el ca sa imi pun noile scaune care abia mi-au sosit de la germanica si le-am si montat,maine o sa pun niste poze.

MariusTXA 28-11-06 01:16

4 Attachment(s)
pozele cu scaunele au sosit.................

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning