![]() |
Welcome BLU.... :lol: (...........psssstt... baietzi modificatzi statutul :lol: )
|
welcome blu
|
Noul membru ADR Bucuresti este JOHN cu un 206 RC :wink:
Welcome |
BINE AI VENIT JOHN :!: :wink:
|
Wellcome Johnny :drunk: :drunk:
|
Sal Johny- Zi-ne si noua totusi catzi cai are masina ta> 180 sau 130 si ceva
|
Intra pe forumul privat si uitele la filmele alea si convingete!!!
Eu cred ca are spre 180 Cp!!! Renaultul 5 cu care s-a dat a facut si BMW de 160 de Cp!!! |
Vroiam sa vin la bucuresti peste vreo saptamana... dar din pacate ala nu mai vrea sa vanda mashina :cry: :cry: .....asta e
|
Mda si eu trebuia sa-mi iau un Pejo 206 si s-a vandut azi :crazy:
|
Re:
Quote:
|
Multe multe multe pareri de rau :cry: :cry: :cry: ...dar parca trebuia sa pleci prin tarile calde ...te'ai razgandit?
|
Re:
Quote:
lasa dadi ca e bun si Opel Corsa :wink: sa o portzi sanatos ! :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si ca orice logan :D |
Normal, CEL MAI TARE...am ajuns la concluzia ca prietenii mei au cele mai tari masini din oras :lol:
|
Re:
Quote:
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADR HD are cele mai tari mashini din judet!!!!!
|
Re:
Quote:
|
NORMAL.....sau ce vrei sa zici...ca eu nu am cea mai tare Astra de 1.6??????????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Prin acest post doresc sa-i multzumesc lui Mutzu(Loganul cateodata te scote din rahat)...... Dadi (inclusiv pisicilor ptr gazduire si mai ales ca a venit dupa mine 70 de KM ) si mai ales lui Silviu care a avut rabdarea sa stea langa mine 2 zile timp de 10 ore...... THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX
|
prin acest post de tip anuntz vreau sa anuntz anuntzul meu de anuntzat in acest thread creat pt anuntzuri de tip anuntz:
Bah shi-a luat tristan mashina !!! (VW corrado G60 pt eventualii necunoscatori) :) s-o foloseshti sanatos ! tre sa ne intalnim weekendu asta la o intalnire de tip meeting intr-un loc special creat pt a te intalni cu cei care vin la intalnirea de tip intalnire la respectivul loc de intalnire ! shot to the head walking on the walls dead |
Re: AfterDark Racing
|
Cum ma pot inscrie? Chiar as vrea sa fac parte din clubul vostru.
|
Quote:
Din pacate ai ajuns cam tarziu(ca si mine)... Clubul s-a cam destramat si nu mai e nimeni pe aici ...vezi ultimul post al lui morghen, ca e facut cu data de: 12-10-05 Am mai spus-o si o repet!! e mare pacat de club... |
Refuz sa las acest club sa se duca pe apa sambetei.
In curand se vor face iar inscrieri in AfterDark, deocamdata sunt niste lucruri de pus la punct. |
Quote:
|
Sincer...cand am auzit , ce se intampla la voi acolo , mi a parut extraordinar de rau ...si asta nu pt. ca ati fost unul dintre cluburile mari ale vremii si de asemenea printre primele din tara ...ci pt. ca ati fost singururul club care ne a sprijinit la inceputurile noastre...SINGURUL !Voi si 4tuning ....
Asadar, acum in momentele voastre grele , in care aveti nevoie clar de suport si d ajutor pot sa spun ca va suntem aproape oricand! Si ...adevarat luca ...nu te lasa , macar tu nu te lasa pt. ca e pacat din pct. meu de vedere . |
Quote:
Colins, multumim pt suport, si pregatiti-va masinile, mai ales paul, pt ca exista un pariu inca fara un castigator. Cristi, ma bucur ca si tu ne impartasesti opiniile. |
mai e cineva p`aici?
|
Nu stiu daca are rost sa mai raspundem, dar... mai suntem
|
Quote:
|
Eu mai sunt pe aici :D !!! LOL !!! S-a postat pe acest forum, iiiincredibiiiilll.....
|
Quote:
@Dan: Intradevar, este incredibil ca mi-am amintit sa mai intru si pe aici. Ma bucur pt faptul ca esti, macar virtual si tu aici |
@tratament - nu esti informat corect ;), suntem pe strada nu pe forum :D
|
Odata era si hunedoara pe aici :D
|
Radule, macar atat tati daca nu si pe altundeva!!!Pacat ca s-a terminat asa :( EU zic ca mai are o sansa acest club!
|
Quote:
|
Salut baieti,
Am vazut acum 2 zile un Clio rosu (cu numere de Hunedoara) cu sigla AfterDark in Craiova. Din cate-mi aduc aminte, omu' care avea (si probabil inca mai are) masina, e inscris inca de pe la inceputuri la voi in club. Ce mai ziceti? Ce se mai aude cu clubu' vostru? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning