Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/19644-hai-vedem-tare-oltcit.html)

Danutz Bratosin 05-07-07 21:56

Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT

am spus parerea mea...stiu k tie nu-ti convine k u ai turbo...si multe alte chestii la motor si nu-ti convine k nu scrii si de masina...aia e toata treaba..eu doar pun pozele si oameni sa voteze...tie nu-ti convine k vrei sa afle tot poporu ce ai u la motor..

bogdanlascu 06-07-07 00:19

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 984017)
am spus parerea mea...stiu k tie nu-ti convine k u ai turbo...si multe alte chestii la motor si nu-ti convine k nu scrii si de masina...aia e toata treaba..eu doar pun pozele si oameni sa voteze...tie nu-ti convine k vrei sa afle tot poporu ce ai u la motor..

daca cumva ai uitat topicul https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/18817-oltcit-12trs-94-vyp/page-34.html
tot ce a fost facut la VYP poze ,etape ....nimic secret deci se pare ca ai o problema

mistreku 06-07-07 16:36

parca atzi fi copii..va certatzi aiurea..bogdane, shtim ca ai dus motorul la alt nivel cu turbo, cred ca deja te-am shi felicitat pt asta, io cel putzin, imi amintesc chiar ca am vb shi la tel despre asta. asta nu inseamna ca pe langa noi, cei cu motoare aspirate, trec solentzele shi cielo shi alte mashini din gama asta. sa nu uitam ca primu' oltcit cu drla-uri de la craiova a plecat, cel al lui kos-u', D-zeu sa-l ierte! de asemenea, shi primul motor comprimat, cu pistoane incarcate la alro! iar oltciturile de raliu, ce sa mai vorbim? echipa de la craiova cam facea treaba! shi shtii cum e, orashul mic, vorbele circula..sunt destul de multe motoare de oltcit reushite pe la noi..

Danutz Bratosin 06-07-07 22:50

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 984236)
daca cumva ai uitat topicul https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=18817&page=34
tot ce a fost facut la VYP poze ,etape ....nimic secret deci se pare ca ai o problema

eu nu am nici-o problema...se pare k u ai.. eu pun pozele oamenii voteaza...problema ta e k vrei sa zici si ce ai la motor...noi stim ce ai dar poate k intra si alti vizitatori si sa vada si aia ce ai u la motor...problema e a ta nu a mea...dak u vrei putem sa excludem VYP din voting...si gata no sa mai fie nici-o problema

bogdanlascu 07-07-07 02:24

din partea mea .......chiar nu ma intereseaza

Ja_Rule 07-07-07 03:16

danut nu stiu daca ai vazut VYP`u live dar sincer bogdan (care nu tre sa`si mai vanda telefonu:) ) are un aspect placut al masinii si nu cred ca ar ramane mult in urma la voturi .. cel mai bine e sa se faca topicu` si mai vedem ... sincer nici PMD`u nu are un aspect grozav al masinii dar lumea ii stie performantele (respect pt Dany) ... JJS`u are un aspect incredibil dar performantele cutiei in 5 + motor 1,3 sunt mult sub ale PMD`ului, care nu se compara nicio secunda cu performantele VYP`ului ...
P.S.: si de VYP stie multa lume :)

26WRC 07-07-07 09:46

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 985957)
PMD`ului, care nu se compara nicio secunda cu performantele VYP`ului ...

sa dat VYP cu PMD??
de ce sunteti asa siguri de rezultat?!
e adevarat ca turbo nu se compara cu o aspiarata cu oricate carburatore ...dar stim toti cat de bine reglat e PMDu' si in ce hal trage.....si nu sunt foarte sigur de rezultat..

bogdanlascu 07-07-07 14:12

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 986047)
sa dat VYP cu PMD??
de ce sunteti asa siguri de rezultat?!
e adevarat ca turbo nu se compara cu o aspiarata cu oricate carburatore ...dar stim toti cat de bine reglat e PMDu' si in ce hal trage.....si nu sunt foarte sigur de rezultat..

ne-am dat odata cand io aveam carb de oltcit si el 4 carburatoare si diferenta s-a vazut pe viteza 3,are 1-0
dar tu crezi ca un oltcit cu 4 carburatoare care nu are mai mult 70-80hp poate sa faca fata la un oltcit turbo de 100hp testati pe dyno la presiune de 0,6 bari ,acum merg la 1 bar ..........

bodyspeed 07-07-07 15:40

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 986367)
ne-am dat odata cand io aveam carb de oltcit si el 4 carburatoare si diferenta s-a vazut pe viteza 3,are 1-0
dar tu crezi ca un oltcit cu 4 carburatoare care nu are mai mult 70-80hp poate sa faca fata la un oltcit turbo de 100hp testati pe dyno la presiune de 0,6 bari ,acum merg la 1 bar ..........

nustu vom trai si vom vedea.

bogdanlascu 07-07-07 15:43

sa dea domnu

Ja_Rule 07-07-07 19:28

nu mai zic nimik ca incepem alta discutie :)

Danutz Bratosin 07-07-07 22:29

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 985957)
danut nu stiu daca ai vazut VYP`u live dar sincer bogdan (care nu tre sa`si mai vanda telefonu:) ) are un aspect placut al masinii si nu cred ca ar ramane mult in urma la voturi .. cel mai bine e sa se faca topicu` si mai vedem ... sincer nici PMD`u nu are un aspect grozav al masinii dar lumea ii stie performantele (respect pt Dany) ... JJS`u are un aspect incredibil dar performantele cutiei in 5 + motor 1,3 sunt mult sub ale PMD`ului, care nu se compara nicio secunda cu performantele VYP`ului ...

da asta am zis si eu sa facem topicu adik sa punem pozele si atat...lu' bogdan nu-i convine..zice k am eu o problema..eu nu am nici una..mai am pana o sa-mi pun si eu oltcitu pe topic:lol:
ps: am vazut masina live si stiu cum arata;)

DJ44GFB 09-07-07 12:36

e cam de ales da o sa fac si eu un top:JJS,XXS,PMD,DES,GCF

meryn 09-07-07 15:16

hai GFB-ule ca sunt curios care ar fi castigatorul in cazul asta :D (astept topicu)

t1grul 09-07-07 16:15

Quote:

Originally Posted by DJ44GFB (Post 989017)

...si dc numai astea??:rolleyes2

26WRC 09-07-07 16:41

Quote:

pai danutz..pregateste un astfel de topic de vreo saptamana...nu are rost sa'l faci si tu... oricum sunt mult mai multe oltcituri...fata de cate crezi tu..

Danutz Bratosin 10-07-07 21:47

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 989396)
pai danutz..pregateste un astfel de topic de vreo saptamana...nu are rost sa'l faci si tu... oricum sunt mult mai multe oltcituri...fata de cate crezi tu..

bai nene...vezi k mai avem si...nu-l fac singur..mai e un nene pe nume 26WRC care mai da si el cu parerea pe akolo:lol:

road_menace 13-07-07 09:40

Quote:

sigur GFB se referea la un TOPIC nou? sau se referea la un TOP al masinilor dupa parerea sa?

on topic: locul 1 motor - YBO, locul 1 exterior - XXS. si combinat exterior + motor - PMD :D

mistreku 15-07-07 22:38

votez in continuare JJS-u' la exterior..

adriano_4you 24-07-07 19:43

ala albastru e tare de tot!!marfa masina,,,,da cati cai are ????

IndyGG 11-10-07 09:03

il votez pe GCF. a avut ce lucra pe ea si arata super bine, numa ca nu se vede interioru.

MihaiS 11-10-07 20:33

5 Attachment(s)
mdea dar sa vada ochii oamenilor noul ROX

bodyspeed 11-10-07 20:44

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1143805)
il votez pe GCF. a avut ce lucra pe ea si arata super bine, numa ca nu se vede interioru.

din pacate.. am inteles..ca masina. numai exista..:???: :cry: a fost implicat intr-un accident
interiorul.portocaliu.. fara banchete.. spate.. roll-cage.. si boxe...dvd in bord

Laure2fast 11-10-07 21:12

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 1144887)
mdea dar sa vada ochii oamenilor noul ROX

naspa oglinzile

t1grul 11-10-07 23:54

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 1144946)
naspa oglinzile

te aprob...masina a fost vanduta....cum s`a schimbat proprietarul s`au schimbat si oglinzile :lol:

eu zic ca trebuie facut un nou thread...majoritatea dintre aceste Oltcit`uri s`au vandut sau numai exista...parerea mea!

Laure2fast 13-10-07 09:00

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 1145262)
te aprob...masina a fost vanduta....cum s`a schimbat proprietarul s`au schimbat si oglinzile :lol:

eu zic ca trebuie facut un nou thread...majoritatea dintre aceste Oltcit`uri s`au vandut sau numai exista...parerea mea!

ok..deci o sa fac eu un nou topic unde o sa punem toti poze cu cele mai tari oltcituri..

alexzander407 15-10-07 09:00

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 1147031)
ok..deci o sa fac eu un nou topic unde o sa punem toti poze cu cele mai tari oltcituri..

acu CRO-u il punem in top?:lol: :lol: :lol:

Danutz Bratosin 15-10-07 14:24

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 1149726)

acu CRO-u il punem in top?:lol: :lol: :lol:

am toate pozele cu toate oltciturile pregatite...dak laure da accept e inclus:-P
ps: il mai astept pe body...a zis k il termina si el...curand sa speram:lol:

Laure2fast 15-10-07 15:08

ramane la aprecierea voastra daca intra sau nu

IndyGG 15-10-07 15:10

eu zic ca da:)

bodyspeed 15-10-07 22:31

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1150098)
am toate pozele cu toate oltciturile pregatite...dak laure da accept e inclus:-P
ps: il mai astept pe body...a zis k il termina si el...curand sa speram:lol:

se va termina.. in curand... ca am inebunit la bara asta din fatza...uffff.
si tot mai este de lucru...dar si o sa iasa ;) super... sper sa va placa..
dupa ce termin barile.. de finisat.. urmeaza dezechipare... COMPLETA iar .. Apoi vopsire .. echipare.. si GATA.. TRECEM LA ALT EPISOD.. ;)

Co5m1n eXtreme 27-10-07 15:49

de acord laure ..... faceti alt topic cu cele mai tari oltcituri sau oltcituri romania.... si bagati orice oltcit tunat..... cro,wdj,pmd,jjs,cme,cgf,vyp tot tot tot ;) ........parerea mea

Vialy 19-11-08 23:14

5 din cele 8 sunt din Craiova nu ?

JJS imi place mult !

Gabi 20-11-08 08:24

Vialy, toate sunt (sau cel puţin au fost) din Craiova. Chiar dacă DESul nu mai există, CLAul şi REDul de asemenea (!?), etc.

Speed4U 22-11-08 11:54

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1170659)
de acord laure ..... faceti alt topic cu cele mai tari oltcituri sau oltcituri romania.... si bagati orice oltcit tunat..... cro,wdj,pmd,jjs,cme,cgf,vyp tot tot tot ;) ........parerea mea

da asa e de ce sa nu apar si noile masini CRO,CME,VYP,MIC,YBO si altele !

Spark 22-11-08 12:07

Quote:

Originally Posted by Speed4U (Post 1879857)
da asa e de ce sa nu apar si noile masini CRO,CME,VYP,MIC,YBO si altele !

pentru simplul motiv ca acest thread a fost inceput in 28-06-06,
si de atunci s-au mai schimbat multe.
dar astea erau masinile "valabile" de atunci asa ca astea apar in poll

Andutu TZH 04-12-08 11:18

Poate ca ma bag ca musca in lapte dar cred ca si CME are un loc la cele mai tari oltcituri,cel putin mie imi place mult.

Danutz Bratosin 04-12-08 11:21

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 1901632)
Poate ca ma bag ca musca in lapte dar cred ca si CME are un loc la cele mai tari oltcituri,cel putin mie imi place mult.

o sa fie si el in pool...cand o sa fie gata:)

YoMihai90 07-12-08 13:16

Re: Xxs

Quote:

Originally Posted by tha_nox (Post 464028)
Xxs.....................

lam vazut cu nr de CL parcka!! nu mai e DJ acuma?:P

-RAZVAN- 07-12-08 14:09

Re: Xxs

Quote:

Originally Posted by YoMihai90 (Post 1907405)
l-am vazut cu nr de CL parcka!! nu mai e DJ acuma?:P

De prin 2006 nu mai e DJ :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning