![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
NU e mai groasa ka a mea..:)
|
ramane de vazut .. poze pls :)
|
o sa pun si poze calm calm insa pana atunci masina ramane in continuare in spatele blocului :( asteapta luna februarie pentru ITP si ultimele modificari :D
|
Quote:
nu pot sa cred... :( |
nu dezamagesc pe nimeni...crezi ca nu merita si ea putina pauza?ma nu cumva esti tu moshu si imi aduci o cutie si 2 planetare noi :)...lasa ca nu duce nimeni dorul DACului cu exceptia mea
|
1 Attachment(s)
La cat de vesel e Dac-u, nu prea duce doru masinii :)
|
Quote:
|
era doar asa`n spiritu craciunului
|
doar merge cu RIP-ul ........ de ce sa ii para rau ........:)):D:D
|
Iauite ma nu mai poate omul sa faca nicio miscare fara sa fie fotografiat...radeam si eu ca eram dupa o masa de mangioace si barbaduze :)
|
Frumos Bord ! :D
|
Quote:
|
o cutie in 4 iti dau eu daca te avantajeaza
|
merci mult pentru ajutor dar nu prefer una in 4...raman adeptul cutiilor in 5
|
poate chiar in 6 :)
|
hai de deja o dam in altele...daca e sa o luam asa imi plac alea cu 5+1 sau asa cum stie generatia coca-cola 5.1 :)))
|
1 Attachment(s)
Iti recomand sa citesti o carte care te va ajuta mult
|
vai da cum sa nu...cand o aduci :)
|
cand apare volumul nou pe piata ?
|
niciodata mai mult ca sigur
|
Quote:
|
Quote:
sper ca despre ce cred eu ca e ( DACIA automobilul ,nu ROMANIA de alta data) ;) |
Quote:
|
=)))))))))))))))))))))....este unicata cartea!...;))))
|
si autorul?:))
|
si el este unic in felul lui.
|
io....am auzit...de la o pasarica...ca DAC`ul va face o vizita prin Ardeal in vara asta.
asa ca vezi ce si cum faci pe acol...ca te tractez la nevoie! |
la nevoie ma duc dupa el cu olteanca .. nu`l las la nevoie ... e "prietenu`" meu ;)
|
Quote:
PS: DAC-ule, spor la treaba! |
merci mult...exista sanse ca pana la urma cutia sa nu fie dusa...momentan tot ce s-a descoperit e ca nu mai am tampoane la cutie :))saptamana ce vine poate va exista si putin timp pentru masina desi vine sesiunea...as vrea sa ma apuc de ea asa cum trebuie...vine itp-ul peste 1 luna :D
|
sa speram ca doar asta e la cutie si sa te vedem cu cat mai multe modificari la masina dupa sesiune
|
sa dea domnu'...oricum sesiunea sper sa nu ma tina pe loc...chiar daca sunt fara masina in sesiunea asta sunt sigur ca se va lucra ceva si la ea indiferent de vreme...cum incepe treaba vor aparea si pozele la ea
|
3 Attachment(s)
poza cu bara stabilizatoare...cam tarziu si stiu ca nu se intelege mare lucru pentru ca nu am pus-o si pe cea veche langa pentru comparatie dar asta e tot ce am reusit sa gasesc....are oricum 24 de cm in diametru...eu zic ca e ceva.
Pana cand incepe treaba cam asa doarme DACu' in spatele blocului |
somn usor...
|
Am si eu o intrebare cum ai pus semnalizari model nou pe aripi? Cum si cu ce ai schimbat forma gaurii in aripa? MS anticipat
|
mai din cate imi aduc aminte s-au marit gaurile pentru a permite semnalizatorului nou sa intre in locas...cu o banala bormasina :D
|
Poate a schimbat aripile? Logic.
|
Daca schimbi aripile trebuie modificate locasurile de semnalizare de langa far dupa si e mult mai mult de munca. Ms DAC-ule o sa incerc si eu cu bormasina ceea ce nu prea m-as risca.
|
mai gaseste o forma de a mari acele gauri eu asa parca imi aduc aminte ca a fost...
|
decupezi cu un plasma cutter
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning