![]() |
Re: dacia arad
Quote:
|
Quote:
|
masina arata super!!!
felicitari! eu sunt tare curios de cum se aude toba aia! dak ai vreun film.... cati cm are in diametru la final? |
nu se aude toba aia.Pt ca turbina sparge gazele si nu face galagie.La ralanti se aude gros,in mers nu se aude mare lucru
|
CEEE brutal baiete....sa stii as fi mandru sa am o dacie asemanatoare!!!!!!!
BRAVO BRAVO SI INCA ODATA AH....prea tare!! In sensul magic al cuvantului.... Sa stii ca pozele cu masina ta au ajuns sii pe desktopurile catorva pasionati de dacii...am si io UN prieten... SPOR LA LUCRU...si riding fara evenimente neplacute!! |
1 Attachment(s)
Quote:
evacuarea probabil va face mai puternic dupa ce apuc sa o refac integral pe diametru marit din inox, deocamdata intradevar la relanti face frumos infundat dar pe cum accelerez nu se mai aude am pus un filmulet cum facea evacuarea exact inainte sa demontez masina cu intermediara de dacie si motorul nemodificat |
nah canny.. il termini pana la oradea? vii cu noi?
|
:peace:felicitari canny pentru masina si ambitia pe care o ai
|
1 Attachment(s)
Quote:
la oradea voi merge cu clubul dar inca nu am vb nimic despre plecare si e posibil sa plecam toti din arad odata si o mica poza cu interiorul. poate imi voi face nervi sa mai termin de tapitat si al doilea scaun si sa fac ce mai trebuie pe la interior deodata ma axez pe tehnic ca inca sunt de facut si nu prea am timp |
Raportat la scaunul pe care l-ai montat: Spune-mi te rog cum e la un drum lung (in masura in care ai apucat sa il folosesti la drum lung). Ma bate si pe mine gandul sa imi bag unul in Dacie, dar sincer ma gandesc ca ar fi incomod.
|
Depinde de modelu de de scaun.Cel pe care il are el is chiar comode si plus ca au o sustinere foarte buna,dar mam mai urcat in alte scaune scoica si erau pur si simplu oribile de stat in ele.Ce are el is mai oldtimer dar is super
|
Merci mult. Stii cumva ce model este?
|
cred ca RECARO daca nu ma insel.Lasa pe el sa iti confirme
|
am citit tot topicu da nu ai zis nik de frane ca trebuie sa te si opresti
|
franez prin evitare :))
voi ajunge si la frane cat de curand, totusi masina asta e facuta toata pe puterile mele si au intrat niste bani in ea deodata e tot sistemul nou + un upgrade la o servofrana de 18turbo(f mare pe langa cea de dacie) si un lichid de frana potent, trasee de inductie aer pe sistemul de franare fata. inca ma gandesc cum voi face, 3 prezoane cu discuri ventilate pe fata, discuri spate, frana de mana hidraulica sau voi trece pe 4 prezoane unde am acces pe langa frane si la alte jante (adica singurul model de jante care le-ar vedea masina mea) dar cum spuneam cu timp pt ca nu pot sa fac totul dintro data cat despre scaune, dupa forma sunt recaro dar findca ele erau deja retapitate cine stie.. ideea e ca sunt ale mele si imi plac, cei care isi cumpara un produs numai si numai pt marca sunt niste snobi cel putin asta e parerea mea, sa fim seriosi conteaza rezultatul, faptul ca stai intr-un scaun care te sustine, ca ma indoiesc ca in timp ce conduc imi voi monta eu pe undeva o oglinda numai de dragul sa vad capul meu cum sta langa logo-ul unei firme renumite, asta aplicanduse la noi cei ce muncim pt masinile noastre, restul... |
Sa stii ca nu are legatura cu snobismul. Firmele astea "mari" produc (in general) produse de calitate. Raportandu-ne strict la scaunele scoica, pe langa confortul oferit, conteaza mult materialele folosite pentru tapitare. Si avand in vedere faptul ca nu sunt diferente foarte mari de pret intre marcile cunoscute si ceilalti producatori, eu zic ca la alegerea unui scaun Sparco, Recaro, Momo e benefica. Raportat strict la scaunele tale, ma interesa marca tocmai din perspectiva faptului ca am inteles ca sunt confortabile. Scaunele mele sunt praf si trebuie schimbate, iar momentan caut solutia optima.
Te asteptam la Oradea. Felicitari pentru proiect. |
Este vb si de snobism sa stii.Pt ca uni chiar isi cumpara anumite accesori doar de dragul marcii si nu a functionalitati sau pt ca ii place.Iar scaunele in cauza au fost la super pret de 50 de lei,asa ca la banii astia chiar nu mai conteaza firma ci faptul ca is scaune scoica si is si bune.In schimb ma indoiesc ca gasesti astfel de scaune pt. ca nu se mai produc,eventual second.Iar daca vrei noi,ar fii bine sa stii ce doresti de la acel scaun,gasesti mai sport,mai confortabile,tine de preferinta fiecaruia.
|
Salll, am vazut ca tu ai jante intoarse puse si pe fatza si pe spate, vreau sa te intreb daca cele de pe fata nu creaza ceva probleme in timp ?? am si eu o pereche si am auzit ca daca le pun pe fatza o sa am probleme cu ele... ms mult si astept un raspuns :D
|
pai deocamdata eu nu prea am km ca sa-ti dau un raspuns, dar daca jantele sunt intoarse teoretic stresul e mult mai mare pt rulmenti ...
eu insa am jantele dublate iar teoretic nu ar trebui sa se simt stres suplimentar semnificativ, ramane de vazut |
canny cat imi iei sa imi faci si mie tapiteria la plafon ?? ca restul fac eu dar acolo nu am gasit pe nimeni :(
|
eu zic sa ii iei vreo 200 de euroi :)
|
scump domle in partea ailalta era mai ieftin :lol:
|
Quote:
|
Canny, vedem in 28-29 luna asta expusa si masinutza ta la Timisoara la expozitia de tuning?
|
... nu stiu daca e masina mea de expo, ea avand totusi defecte dar pe de alta parte vazand ce masini mai apar pe la expozitii sar putea sa o expun si pe a mea chiar daca nu ajung sa fac retusurile necesare
mi se pare ca tot in aceeasi perioada este si la oradea ceva show iar pana atunci eu mai trebuie sa economisesc niste chef de lucru ca mai sunt multe de facut |
Quote:
|
Eu cred ca ai o masina demna de o expozitie, cel putin adevaratii pasionati stiu de ce.Mult succes si sper sa iti vad superba masina la expozitie;)
|
mai pune si tu poze noi cu masina...
|
2 Attachment(s)
nu am poze pt ca de masina nu m-am mai atins mai deloc find si plecat din arad, si caldurile astea mari si lipsa totala de chef...
Totusi, doua poze cu interiorul tot in lucru. Scuzati puricutii dar mi-am adus aminte aseara cand am trecut langa masina si i-am facut doua poze |
Quote:
|
Foarte frumos interiorul,mai ales consola centrala...da parca volanul nu se potriveste cu atata piele...
|
vreau sa ajung la timisoara pe weekend, acum ramane de vazut cum reusesc sa ma impac
volanul mi-a ramas de la vechiul bord si am in plan sa il schimb cu un altul |
ai facut o treaba de nota 10.bravo.imi place f mult cum a iesit ,mai ales consola de la frana de mana.(o singura obiectie daca as putea spune:volanul.nu prea este potrivit dar gusturile nu se dicuta).bafta in continuare.
|
dai barile jos si dai o vopse mai marfa bafta!!!!!
|
chiar fain o iesit consola si cotiera parca arata altfel bordu cu ele sus.Imi pare rau ca nu am timp sa trec sa te ajut.Sper ca o termini pe sambata.Da si tu un call daca merem la timi ;)
|
Quote:
Canny arata superb interiorul la Dacioara ta.8)..stiu ca ti-am mai spus-o,insa chiar merita sa ma repet. Hai cu cheful de treaba sa o vedem in forma finala:-) |
"Cititul dauneaza grav sanatatii..." Aviz amatorilor.
Foarte tare a iesit masina! Bravo Canny! Superb si interiorul... Nu ti-e un pic incomod scaunul la iesiri si intrari? :) |
Quote:
Si dacioara ta se contureaza ff frumos , cum ziceam printre putinii care fac ceva la dacia lor M-am obisnuit f bine si nu ma incomodeaza pe de alta parte ai mei urasc scaunele astea :))) Cheful... ce sa zic toata saptamana am lucrat pana 3 dimineata si binenteles dimineata la munci, ca altfel nasi fi avut ce sa va arat |
5 Attachment(s)
Dupa o saptamana in care am lucrat ca un turbat, doar 3 ore de somn pe noapte, vineri spre sambata fara sa mai inchidem un ochi impreuna cu andy_wpo am tras ca nebunii sa terminam sa ajungem la tim tunning show, am terminat masina dar cateva rahatele au reusit sa faca incat sa nu ajungem cu masina la expozite, ajunsi intr-un final la timisoara tractat de ducu_mtz, cu calm si cu ajutorul lui radu ZKP am rezolvat-o sa mearga.
Dupa un efort enorm de o saptamana fff multe ore nedormite si un an si de munca ma puteam simti cat se poate de fericit simteam ca masina mea a renascut |
Vezi numai sa nu-ti faci un obicei din treba asta....:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning