![]() |
Re: VL 11 CAT
Quote:
deh man.....de la varsta mea inaintata...m`a luat somnul...iesieam,chiar m`am plictisit rau......sti ca ce este "moca" nu refuz:))))....... |
Re: VL 11 CAT
Quote:
Dar Doamne Iarta-ma... nici nu ma asteptam sa nu raspunzi ... dar cine a zis de "moca"? :D:D:D |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
1 Attachment(s)
Ca tot nu s-a mai scris de mult pe aici... pun si eu o poza... :D
Restu` e CanCan! :paper: |
1 Attachment(s)
De la Auto Tuning Show Valcea
|
Quote:
Asteptam mai multe de la tine... :oops: O sa mai pun eu cand o sa am timp! Restu` e CanCan! :paper: |
duminica la 10 sunt pe capu' vostru!! ca eu plec devreme d'acasa ca's harnic!:D
|
Te asteptam cu drag :D
|
8 Attachment(s)
Sa mai pun si eu niscai poze... ca de update momentan nu mai sunt firfirei :(
Si un "demo" :D https://www.youtube.com/watch?v=8CD8gk1YgmA Pentru continuare tre sa il asteptam pe SYD :D Restu` e CanCan! |
Quote:
cand ma gandesc cat era de Rapandula masina asta......si cum e acum....Pasiunea le intrece pe toate...te pupa fratele tau. |
doamne cu filmuletu tau ...ce nebun esti.."si acuma tot ei cheama politia, ori suntem golani or nu mai suntem" ..spor la treaba cu matza apropo (sunt fratele tau de la SB cu matza negru-mov,de aveam inainte contu aici cu numele sb01uli) mai hai pe la sb la o sicola :X:oops:
|
Quote:
|
Sa stiti, eu chem politia !
|
deci filmuletul este cireasa de pe tort. BV SYD!
|
frumoasa pisica, ar merita alte jante
|
tati, cand mai treci si tu pe la sb ?.......:peace:
|
Quote:
Sa il intrebi pe fratit-o cum arata de aproape :D:D:D Esti bine sanatos?! mai vi!? Imi aduci si mie ceva? :)) Te salut si eu de pe meleaguri romanesti! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In primavara garantrat o sa fie alti adidasi ... :D Quote:
Daca vin te sunt ;) Bafta Restu` e CanCan! :paper: |
ok, te pup ai grija de tine:)si de matza !btw iam pus si eu bot si cur de M, am facuto normala:))
|
Quote:
|
Sa ma anunte si pe mine careva daca aude de niste ZKW-uri(IMPECABILE si fara urechi rupte!)si triple de ///M(la fel de impecabile :D) ,vreau sa le dau la schimb si poate ne intelegem cumva:D
Multumesc! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Omu` cat traieste invata :D eu am abia 25... :)) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
Multumesc la fel,am vazut ca si u ai inceput cu 2.5`u :D :-> Bafta |
Quote:
|
frate meleu:) , ai ajuns super star , joci in clipuri , alea alea...
Felicitari pentru masinuta... te astept pe la Sibiu. |
wow.....esti vedeta:))))))))))))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Si voi ati fi vrut sa veniti la filmari :)))) :D https://www.youtube.com/watch?v=Dc_ER...layer_embedded Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
lol asta e buna:)))) |
e simplu.. umpli un sac cu bani , il arunci in masina si zici ca ai bagat in masina un sac de bani :)))))))))))
|
da' ce faci mo de nu mai zici nimic? ce mosmondesti p'acolo?:-)
|
Quote:
|
ce tricotez mah sharky de nu mai dai niciun semn peaicia ...ti-au inchis astia internetu ?:)) mai baga niste poze cu masinuta .
|
sta pe treaba:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ROFL!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
:paper: Quote:
Quote:
Quote:
Si ca tot veni vorba.. aseara mi-a sarit un plus de la scurta de pe dreapta .. .si astazi am uitat sa o fac.. si cand a dat intunericu` mi-am adus aminte... PREA TARZIU:))) O fac eu luni... Si am si eu o nelamurire.. cine poate sa ma "ajuta" si pe mine! Cum trebe sa fie ET`u la janta sa fie mai iesita.... adica la un ET 20 cum e janta ... intrata sau iesita spre aripa? si tre sa se miceasca ET`U ca sa fie mai in afara? adica la ET 15 e mai iesita?!? Si la E36 care este ET Stock?! Multumesc anticipat! Restu` e CanCan! :paper: |
Cu cat e mai mic ETul, cu atat janta e mai iesita in exterior.
ET0 = KILL |
https://www.4tuning.ro/tehnica-auto/j...la-z-5208.html -> uite aici ceva mai detaliat legat de jante, et si alte alea :D
|
Multumesc! :D
:paper: |
Quote:
Uneori ET 0 = WIN :lol: |
Sharky: la multi ani ma... parca azi e o zi importanta pentru tine...daca nu eu oricum iti zic la multi ani, asa ca fapt divers. Mai aveam o ora pana la 12, si spre norocu` tau am o sotioara care stie sa tina minte treburi de-astea...ca daca era dupa mine iti ziceam maine.
Dar chiar si asa, in cazul in care e ziua ta: La multi ani si ai grija la "rechinii" care incearca sa te manance incet incet... |
3 Attachment(s)
:wave:
:paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning