![]() |
Re: Scoala de soferi !
Quote:
eu cred ca nu tine tinere...si hai sa iti explic de ce...prin coincidenta invat de imi sar capacele si vad acum ineptia spusa de tine si nu ma face decat sa ma minunez si sa zic ca lumea ori e intoarsa cu curu in sus ori sunt eu idiot... Citez din decret:ART.20 alin(1) Pentru a conduce un autovehicul pe drumurile publice, conducatorul acestuia trebuie sa posede permis de conducere corespunzator si sa aiba VARSTA MINIMA DE 18 ANI IMPLINITI(ATENTIE!!!),cu exceptia celor care conduc autovehicule din subcategoriile A1 si B1,care trebuie sa aiba varsta minima de 16 ani impliniti. Deci spunei acelui prieten,tovarasi,ruda,amic si asa mai departe sa iti dea banii inapoi ca te-a mintit destul de bine si daca facea asta...acea scoala de soferi era rasa de pe fata pamantului iar el era la mititica de la 1 la 5 ani ;) si crede-ma ca am invatat decretu pe derost si nu cred ca e el mai presus de acest mic regulament al politiei rutiere ;) |
ok , DL. , fie cum spuneti DVS.
Multumesc pentru observatie , chiar daca nu conteaza ca inca mai erau 2 cu el in masina , care nu aveau niciun motiv sa minta si chiar daca l-am vazut eu insami conducand in seara aceea :) Raman sa imi petrec adolescenta in fata calculatorului meu , spunand ineptii :) |
Quote:
Examinatorul de traseu nu a zis nimic?asta este o ilegalitate mare de tot si trebuie pedepsita...adica noi fraieri asteptam sa ne programam,sa facem 18 ani si vine un pusti care cica are carnet cu 2 saptamani inainte de 18 ani...asta scuza-ma ca iti zic mi se pare...totusi cam tras de par... va rog colegi de forum,comentati acest lucru... |
Eu ti-am prezentat un fapt :) Il accepti sau nu , pot sa te asigur ca eu nu mint. Ai dreptate cand spui ca nu este legal . Ce pot sa fac eu acum ? sa il bag pe 'cela in inchisoare ? Asta e viata : si eu imi doresc sa am deja macar 16 ani sa dau de A1 , sau sa am suficienti bani sa imi iau un motor nou ... unii au mai mult noroc decat altii , altii se vor descurca mai bine , pentru ca au fost obisnuiti sa munceasca pentru a-si implini dorinta . Tot cei care muncesc , vor fi mai impliniti :)
|
De treaba asta cu obtinerea permisului inainte de a implini varsta de 18 ani, am intrebat si eu cand m-am inscris la scoala, si mi-au spus : nu se poate, asa cum a spus si orlando, e riscul prea mare atat pentru tine ca poate se te opreasca "prietenii" in astea 2 saptmani pana cand implinesti cat si pentru scoala care te-a programat la examen inainte sa ai 18 ani ...
si pana la urma daca iei cu 2 sapt mai devreme crezi ca in astea 2 saptamani inveti sa conduci mai bine ? Toate la timpul lor ... bafta la toti care fac scoala sa iesim pe strazi cat mai repede ;) :) p.s. in legatura cu cartile de legislatie, majoritatea prietenilor mei care au luat examenul, au invatat dupa cartea de la editura national, dar instructorul cu care fac mi-a spus ca sunt multe intrebari gresite ... Eu invat decretul dupa cartea albastra de dan teodorescu , chestionare din ilioara si avramescu. Voi din care invatati? |
Sa nu uitati lamaile !!!
Odata ce aveti permisele si masinile. ! :) |
da intradevar sunt destule intrebari gresite in cartea national...chiar eu vb singur prin casa cand dau de cate una...:lol:
si chestionarele de la ilioara sunt baza...sunt foarte grele...dar daca le iei pe alea...iei chestionarele lor sigur :) |
Quote:
daca ar fi numai faptu ca "unii e mai fraeri" ar fi bine :| insa nu stiu cine risca sa iti dea tie permis inainte de 18 ani impliniti. ganditi`va ce`ar iesi cand te opreste nenea` garcea in trafic, si tu ii arati permisul (deja luat) si buletinu` tau de minor :lol::lol: cat despre cei de mai sus, care viseaza la scootere sau motoare sa isi etaleze cunostiintele, eu le`as recomanda sa priveasca stirile mai des. oricum eu sunt scarbit de cati boraci vad zilnic dandu`se viteji pe scootere si motoare, si politia evident.... doarme :( |
maine am si eu examen...
am citit toata legislatia, am facut intrebarile de 2 ori (cartea national) si in chestionare (tot national) sub 24 nu fac... sper sa trec sala.... mustang, asa de curiozitate.. de ai picat la traseu ? |
Quote:
eu am examen pe 12 sept , trebuie sa ma apuc serios de regulament(sa-l citesc) ..si intrebarile stiu ceva ..insa tre sa mai aprofundez |
mda... am picat la traseu.... m-a bagat ala numai printre stradute..... cu un sictir pe el gaboru....
cum frate.... unu inaintea mea care stiu ca a dat bani l-a plimbat numai... de la tricodava la moghioros, pe bucla.... si pe mine direct pe stradute.....si tot felu de tampenii....... |
Quote:
cat ai facut la sala? :-? |
ma simt in stare stai linistit.... m-a penalizat pt niste chestii.......
25 la sala eu am citit legislatia, am facut exercitiile de 2 ori (cartea National) si cele 30 de chestionare (tot National) |
Quote:
|
stie cineva un site cu chestionare ?? ..parca s'a pus in topic da nu gasesc pg :| ..plm HEEEELLLPPPP
|
www.incepator.ro (cel mai bun)
www.autogeneral.ro www.vreaupermis.ro dar cel mai bine faci din cartea de Chestionare explicate (sau nu mai stiu cum) |
cartea de chestionare explicate e cea mai buna
alea de pe net si de pe site-uri sunt praf |
Am examen pe 5 octombrie
Va salut , pe data de 5 octombrie am examen pt obtinerea permisului auto categoria B , eu am invatat din cartea aceea albastra, fac chestionare, si nu reusesc sa trec de 18-19 puncte, ce ma sfatuiti sa fac sau cum as putea sa invat ? Astept sfaturile voastre .
|
Re: Am examen pe 5 octombrie
Quote:
sa stii f bine ce tre sa faci la : O (prire) S (stationare) M (mers inapoi) I (ntoarcere) OSMI is destul de importante in chestionare , si vezi si depasirea :D succes |
|
nu fa din aia albastra...nici eu nu treceam de 19 pc.toate sunt gresite. fa din cartea aia verde si fa toate 825 sau cate intrebari sunt....crede-ma aia albastra e varza
|
Mutate unde le era locul. Thnx 4 the tip Mustangule:-)
|
sal, patania mea la scoala de soferi.....dimineatza m-am dus la scoala de soferi sa dau sala, intru in sala, plimesc subiectele, incep examenul si la un moment imi aud numele strigat de unul dintre pol, nu am intzeles cea ce ma intrebase din cauza stresului si a emotziilor dar totusi am aprobat, la sfarsit, toti am iesit afara si ma trezesc k acel gabor vine si ma ia de mana, cu argumentul k ,, bai nepoate pai nu te-am intrebad dak vrei sa fii martor la corectare si tu ce faci acum te cari,, am stat la corectat si la un moment dat unul dintre ei ma intreaba k ce am facut, yo i-am raspun k nu stiu si m-a pus ca caut in tancul de foi sa vad ce am facut,am vazut k am loat, la care gaborul kare ma tot tachina imi spune k ma pica la traseu,acum la traseu am fost penultimul din 53 de candidatzi, se suie asta cu mine si ma streseaza tot parcursul drumului , incercand sa ma incurce,toate bune si frumoase pana cand pe o stada ma trezesc brusc cu un copil pe bicicleta care imi taie calea, yo franez brusc si mai k sa se dea gaborul cu capul de parbriz, atunci ma loat k ce fac k nu se procedeaza asa si k ma pica, si ma pus sa cobor in fatza la politie, dar scaparea mea dupa o scurta ,,cearta,, cu el a fost martorul pe care l-am avut, k era chitit sa ma pice, si totusi am loat atunci, asta a fost peripetzia mea
|
pai si ce vroia sa faci sa intri in ala cu bicicleta?....oricum sigur era o exagerare din partea cactusului,si faza cu intratu in parbriz....asa fac toti expre(cu unele exceptii:D)
lai luat......asta e acu ii &*(#@%#^&*& salut and drive safe |
stie careva daca merge sa dau de C daca am 18 ani impliniti?
|
Quote:
ce vrei , vor si ei sa-si hraneasca familiile ... a inceput scl si le trebe bani sa le ia la aia mici caietele si alte nebunii .... bascaliosi prosti .... sa vad ce am sa fac eu ca incep scl in 2-3 saptamani :2gun: |
Quote:
|
am luat si eu carnetu miercurea trecuta si vineri l-am ridicat... 26 la sala... :D ne vedem pe strazi...
|
am si eu o intrebare..... unde gasesc si eu semn de incepator, dar sa fie autocolant sa il pot lipi pe dinafara.... ca am geamuri fumurii si nu se vede cel din spate... (si totusi am carnet de o saptamana si chiar as vrea sa se vada)
|
Quote:
|
care mai sunteti care dati examen luna asta? eu pe 26 am examen (sper sa fie cu noroc ziua (26 pct) :D
p.s. sa mai reinviem topicul asta :D |
Quote:
eu din fericire sunt proprietarul permisului de vreo 3 luni :D |
Quote:
|
Quote:
"ILIOARA" . astea sunt cam grele ... fac intre 19-23 bine ... sapt asta au inceput si cursurile ( nu am fost :) ) poate ma duc de sapt viitoare . |
Inca un site util celor care incep scoala de soferi :D www.permisulauto.ro
Eu pe 21 luna asta incep. Sa fie cu noroc :) |
Quote:
... nu vreau sa va demoralizez . profa mea d economie a dat examenu alaltaieri si nu a luat .... ce caterinca am facut d ea :)) . si ea ne-a povestit cum ca a luat 24 la sala , iar la traseu a mers totu' bn , pana cand a puso instructoru' sa faca stanga(ea era pe un drum cu linie dubla de tranvai pe mijloc) si s-a incadrat in partea stanga a benzii(fara sa calce pe linia de tranvai) , a facut stanga , si mai incolo a oprito si i-a zis ca a picat . la care , asta a intrebat : "de ce ? ce am gresit ? trebuia sa ma incadrez pe linia de tranvai ?" , examinatoru sice ca nu e el instructor , da ii explica totusi si i zice : ca nu trebuia sa se incadreze pe linia de tranvai . si profa zice , da , bine , am respectat asta , dar unde trebuia sa ma incadrez ca eu m-am incadrat langa linie si tot nu a fost bine ? si instructru a inceput sa se enerveze . asta ii zicea ca aduce televiziunea , examinatoru ca nu o sa mai ia in viata ei carnetu ... caterinca . si totusi nu stiu ce a gresit profa de a picato . sper ca nu v-am plictisit . |
Eu am luat ieri examenul , azi am facut poze si maine mi-l da ! Invatati de pe carti explicate , mai ales la semne ... seamana intre ele dar au cu totul si cu totul alta explicatie . CARTI EXPLICATE ! succes tuturor ...
|
am fost ieri la examenu medical , iar la oftalmologie m-a respins ca nu am zis toate nr ( alea cu buline de diferite culori) . am nimerit doar primul nr , in rest , nu am ghicit nici unul . ce *** . sunt acromatic . nu am probleme , disting toate culorile (semafor , semne de circulatie , etc. ), dar nu disting formele formate de acestea . am aflat ca in tarile din UE , SUA , Canada , acest "handicap" nu e un impediment la examenul medical pt carnet de sofei . numai in romanica se putea asa ceva . acu iar trebe sa marc $
|
:( Naspa ... dai si tu 500 de mii , un mil lu aia si scrie apt :D
|
asa e in romania ....
mie tot la oftamologie ....mi`au scris APT CU CORECTIA OCHIULUI(adica trebuia sa port ochelari,pt ca am stat mai mult sa citesc literele alea la distanta :)) ) dar pana la urma am rezolvat..:-P pui si tu acolo o atentie ceva...o ciocolata :)),daca nu ..incerci cu $$$ ca sigur reusesti :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning