Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

quze 12-04-07 15:32

Re: Opel astra clasic vs logan??

Si tata odata a facut curse cu un logan preparat , avea toba si geamuri negre , da tata i-a facut ceva la motor si acum baga 220.

platon911 13-04-07 15:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 847527)
ce motoare tari are opel? considera ca eu nu cunosc aceasta firma.. zi-mi si mie toata gama de motoare PREMIUM :lol:

buey Dolb si Bogdan WRC..ati auzit de Opel Signum?......ala face parte din clasa premium....motoare bune 3.0V6CDTI.....2.0Turbo 260CP......legendarele C 20 LET si SFI .........:rolleyes2 ........asa k shhhttttttttttttttttttttt

dogy_10 13-04-07 18:34

hai las-o dreaq signum in clasa premium???? ala e un hatchback mai lung....in nici un caz in clasa premium

dolb 13-04-07 20:49

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 849724)
buey Dolb si Bogdan WRC..ati auzit de Opel Signum?......ala face parte din clasa premium....motoare bune 3.0V6CDTI.....2.0Turbo 260CP......legendarele C 20 LET si SFI .........:rolleyes2 ........asa k shhhttttttttttttttttttttt

noi vorbim de motoare care inca mai sunt in productie! .. se mai fabrica "legendarul" c20let? :D

dolb 13-04-07 21:37

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 850117)
noi vorbim de motoare care inca mai sunt in productie! .. se mai fabrica "legendarul" c20let? :D

correct me if i'm wrong ;) :oops: :oops:

22VIN 13-04-07 22:14

dogy_10 tu stii despre ce vorbesti? signum ARATA ca un hatch mai lung... dar este o masina de lux... mai sus in clasa decat vectra... ia intra pe site-ul opel si uita-te. dar de benzinarul 3.2 V6 de pe vectra ce ziceti?

steaua23 13-04-07 22:20

3.2 V6 ? eu stiu 2.8 V6 ... de pe vectra opc ...
fiecare cu parerile lui. cert e ca opel nu e marca premium in nici un caz ... dar la pretul ei e foarte buna.
cine traieste cu senzatia ca vw e net superior opel-ului ... no comment.

dogy_10 13-04-07 22:42

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 850231)
dogy_10 tu stii despre ce vorbesti? signum ARATA ca un hatch mai lung... dar este o masina de lux... mai sus in clasa decat vectra... ia intra pe site-ul opel si uita-te. dar de benzinarul 3.2 V6 de pe vectra ce ziceti?

pune mana pe un teanc de reviste auto si vezi ce se scrie de signum.....lasa tu ce zic aia pe site

dogy_10 13-04-07 22:59

ca sa nu mai vorbim de faptul ca a fostun fel de VelSatis pt opel....

dolb 13-04-07 23:34

opel astra vs dacia logan..ce ati alege??? :D .. let's stay on topic shall we? :D

DirectHIT 14-04-07 00:07

Sa-l vad eu pe ala care alege Logan si cu ce argumente vine impotriva la Astra!!!

dolb 14-04-07 00:14

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 850413)
Sa-l vad eu pe ala care alege Logan si cu ce argumente vine impotriva la Astra!!!

ai citit tot topicul..?..sa vezi ce e acolo .. full ( auzi btw.. eu cred k te cunosc.. ;) sunt bogdan, fostul prieten al alinei ( sora lu andreea, sorina, vlad, mihai ) ..nu ? :D

only_4dan 14-04-07 00:16

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 850413)

daca ai avea 10.000euro tu ce ai alege?:???:

dolb 14-04-07 00:20

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 850427)
daca ai avea 10.000euro tu ce ai alege?:???:

opel astra....... logic ! :D
edit: .. chit k iau second hand.. si tot opel astra ( NU CA AS FI FAN SI CA IMI ADOR MASINA.. CA D'ABIA ASTEPT SA O VAND!!! DAR ... NUJ E LA MINTEA ORICARUI OM.. LUCID ! ) :D

dolb 14-04-07 00:24

...... si nu ma luati cu vrajeala aia : " da da' e noua!" ca nu tzine! nici mort nu imi mai iau masina noua!! tot mai bun sh-u de 999999 de ori!!!! la masina noua trb sa ti, sa o ingrijesti .. 4000 de km sa nu ii dai talpa, o gramada la intretinere, o gramada la atatea si atatea! asa la second: .. $$$$ pe masina, $$$$ pe taxa de inmatriculare, $$ la jmenari sa iti dea numere bune, si $$$ la placute de frana, ulei,si alte chitzibushuri! si te tineeeeeeeeeeee de nu-ti mai vine sa o dai ;)

dogy_10 14-04-07 00:30

e bine sa-ti iei masina sh daca o schimbi des.....dar daca vrei sao ti 7-8 eu zic ca merita una noua

andrei.badea 14-04-07 00:36

Nush ce va cetati pe masina nou, masina sh, k nu prea are relevanta. Poti sa iti iei masina noua si sa crape cum iesi cu ea de la dealer, si poti sa iti iei masina sh cu 150.000 km si sa ajungi cu ea la 500.000 si sa schimbi doar consumabile(filtre, placute, becuri, plm ***uri deastea ieftine).

only_4dan 14-04-07 00:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 850448)
...... si nu ma luati cu vrajeala aia : " da da' e noua!" ca nu tzine! nici mort nu imi mai iau masina noua!! tot mai bun sh-u de 999999 de ori!!!! la masina noua trb sa ti, sa o ingrijesti .. 4000 de km sa nu ii dai talpa, o gramada la intretinere, o gramada la atatea si atatea! asa la second: .. $$$$ pe masina, $$$$ pe taxa de inmatriculare, $$ la jmenari sa iti dea numere bune, si $$$ la placute de frana, ulei,si alte chitzibushuri! si te tineeeeeeeeeeee de nu-ti mai vine sa o dai ;)

tu fratele meu ai o problema:D

quze 14-04-07 00:41

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 850448)

Cred ca te simti foarte singur pe pamant :)

platon911 14-04-07 01:29

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 850237)
3.2 V6 ? eu stiu 2.8 V6 ... de pe vectra opc ...
fiecare cu parerile lui. cert e ca opel nu e marca premium in nici un caz ... dar la pretul ei e foarte buna.
cine traieste cu senzatia ca vw e net superior opel-ului ... no comment.

scrie clar k Signum este in clasa Premium....si tu ma iei pe mine k Opelu nu e in clasa premium....ce stii tu buey neamtule:twisted: !!!

mihai2303 14-04-07 01:32

Da, Opel astra classic clar - daca conduci sportiv un pic macar. 1.4 benzina este super, 1.7 diesel horror.

Exceptii
esti pensionar, conduci f. icnet si calm, sau pe camp si drumuri proaste, sau in oras si nu conteaza f. mult sau deloc sportiv - atunci nu merita banii in plus.
SI
conteaza diferenta de 3000 EUR.

Ideea e ca in aia 3000 intra multe chestii - gen ABS (a must), cai putere, si pana la urma la dotari comparabile au cam acelasi pret. Si atunci e clar Astra

Logan-ul este o masina f. buna si fiabila in timp si buna pe drumuri proaste, pentru banii ei. Am ambele de mai sus deci vorbesc din experienta. si Astra e foarte fiabila.

TSC-Us 14-04-07 01:55

nu stiu cum pute-ti sa comparati un tzarc pe 4 roti cu motor de masina de tuns cu o nemteasca...

ala care o tine cu loganu ori e prost ori e prima lui masina,la fel e valabil si cu femeile...mai du-te frate si la altele mai plimbate si cu altele si dupa aia vb...
daca acum "te-ai dezvirginat" nu inseamna ca aia e "the one"...mai incearca ca sa poti face diferenta,ce draq...nu mai fii asa limitat...pfuuu...ce oameni...

dogy_10 14-04-07 09:03

bah ce draq ca de vre-o 5-6 pagini incoace nu am mai zis nimeni ca loganul e mai tare ca astra........da si voi exagerati.....laso-n **** mea ca nu e chiar asa cotez cum credeti voi.......normal nu poate fi comparat cu astra si daca pune-ti mana pe o revista auto o sa vedeti cu ce modele e comparat

KarmaTHC 14-04-07 10:05

Opel asi alege eu..nici nu se pune problema...si daca bugetul imi depaseste marimea buzunarelor, atunci mai vars ceva verde si pe tunarit ;)

The_Mask 14-04-07 10:17

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 849724)

asta a fost cel mai tare cu motoru 3.0V6 CDTI =)) motoare PERFOMANTE MA? C20LET si SFI au fost ce au fost dar si la viata lor isi luau bataie de la adversari asa ca SHT! Inca nu am vazut 2.0 TURBO de 260cp pe vro masina doar zvonuri din partea opelistilor ca voi! De ce Opel are nevoie de OPC sa se bata cu GTI! E normal sa scoata pe piata ceva mai puternic decat concurenta din moment ce este lansat dupa! Opel la motoare este mediocru! Mai ales 1.7DTI lu dolb:D iiiizzzzzzzzzuuuuuzuuuuuuuu!

dolb 14-04-07 10:26

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 850578)
nu stiu cum pute-ti sa comparati un tzarc pe 4 roti cu motor de masina de tuns cu o nemteasca...

ala care o tine cu loganu ori e prost ori e prima lui masina,la fel e valabil si cu femeile...mai du-te frate si la altele mai plimbate si cu altele si dupa aia vb...
daca acum "te-ai dezvirginat" nu inseamna ca aia e "the one"...mai incearca ca sa poti face diferenta,ce draq...nu mai fii asa limitat...pfuuu...ce oameni...

tare... mi-a placut raspunsul tau :D he's right guys !!!!

dolb 14-04-07 10:31

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 850464)
Nush ce va cetati pe masina nou, masina sh, k nu prea are relevanta. Poti sa iti iei masina noua si sa crape cum iesi cu ea de la dealer, si poti sa iti iei masina sh cu 150.000 km si sa ajungi cu ea la 500.000 si sa schimbi doar consumabile(filtre, placute, becuri, plm ***uri deastea ieftine).

si am asistat la un caz d'asta sa iesi cu masina de la dealer si bum! :flamed:

dolb 14-04-07 10:34

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 850469)
tu fratele meu ai o problema:D

hai sa iti zic o chestie care o fac cei de la Daewoo spre exemplu( nu stiu daca e asa peste tot.. dar am auzit doar de ei) : isi face omu leasing la un matiz, sau cielo ... 5-6 luni cara cu el la greu, il omoara de-l rupe, si apoi nu mai plateste leasingul ( ca el iese in castig la faza cu caratul ) ... firma ii ia masina, o baga la vopsit, ii da km inapoi, si o vinde "noua" :D nice !?!?!?!

only_4dan 14-04-07 10:46

mai asa va laudati opelul de parca ar fi ceva mercedes:lol:
pana acuma am avut 3opeluri si mau dezamagit :???: , intradevar nu am avut astra clasic (poate aia ii mai buna:-) ) dar am avut doua kadett-uri care aveau cam 6-7 ani cand le-am luat si apoi am luat un omega B care avea 5ani cand a ajuns la mine, dar va zic ca nu imi mai tre opel , decat un opel second mai bine un LOGAN NOU:D

dolb 14-04-07 11:27

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 850834)
pana acuma am avut 3opeluri si M-AU dezamagit :???: am avut doua kadett-uri care aveau cam 6-7 ani cand le-am luat si apoi am luat un omega B care avea 5ani cand a ajuns la mine, dar va zic ca nu imi mai tre opel , decat un opel second mai bine un LOGAN NOU:D

pai mersi, ia masina de 10 ani si asteapta-te tu sa iti mearga bine, mai ales k pe vremea aia masinile nu se faceau pt durata de viata ;)

22VIN 14-04-07 11:58

imi place ce zice [B]the mask[B]... mai studiaza fratele meu masinile: nu exista 2.0 turbo de 260 de cai????? :lol: :lol: ai auzit vreodata de evo? 286 cai pe 2.0 turbo varianta cea mai slaba sa nu mai zicem de fq-urile 360 si 400...

DirectHIT 14-04-07 11:59

off topic: asa e dolb (Bogdan) ne cunoastem...ti-am condus astra-ul :)

The_Mask 14-04-07 12:06

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 850913)
imi place ce zice [B]the mask[B]... mai studiaza fratele meu masinile: nu exista 2.0 turbo de 260 de cai????? :lol: :lol: ai auzit vreodata de evo? 286 cai pe 2.0 turbo varianta cea mai slaba sa nu mai zicem de fq-urile 360 si 400...

Ba ratatule ma refeream la OPEL copil avortat! Da vad ca voi sunteti dusi cu pluta si cititi si intelegeti ce vreti voi!

22VIN 14-04-07 12:10

uite ce limbaj pe el... e clar ca esti un vai mama ta cocalar poate... auzi nu stii cu cine vb si ar fi mai bine sa taci :) nu zic de mine zic ca nu stii peste cine dai si te trezesti intr-o zi fara masina sau mai mergi pe langa un bloc iti mai pica o caramida in cap, mai mergi pe strada te mai loveste un pumn respectiv sut din senin :) hai sa revenim la subiect ok?

platon911 14-04-07 14:10

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 850802)
2.0 TURBO de 260cp pe vro masina doar zvonuri din partea opelistilor ca voi! De ce Opel are nevoie de OPC sa se bata cu GTI! !

frate nu e zvon...intra pe www.opel.de .sa vezi motoru de 260cp Turbo cu turbina Duall Scrol:twisted: .......

Alexxx_Style 14-04-07 14:27

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 844917)
scuze, te-am confundat cu alexx_style! ;) din cauza ca prea va laudati logan-urile! .. da e o masina cu care sa ITI FACI TREABA dar nu exagerati ;)

:)))))))aku va luati de toti kare au logan pt k avetzi voi szuper masini......la 75 de cai 175km/h eu zik k e destul de bine ....

giubau_v8 14-04-07 14:37

opel astra clasic....loganu e prastie, consuma mult, are aspect de duba si mai e si destul de scump...adik m-i se pare o prostie ca abs-ul sa fie optional doar la varianta de top....la restul constructorilor din cate stiu e standard

Alexxx_Style 14-04-07 14:42

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 851122)
opel astra clasic....loganu e prastie, consuma mult, are aspect de duba si mai e si destul de scump...adik m-i se pare o prostie ca abs-ul sa fie optional doar la varianta de top....la restul constructorilor din cate stiu e standard

de unde ai auzit-o si pe asta??? abs-ul e standard de la varianta laureat plus in sus.........asa k........

22VIN 14-04-07 14:53

si tot aia e :| tot variante de top st... la opel din cate stiu e standard. nu stiu cum ai luat tu cu 75 cai 175 km/h poate decat cu cip pt ca unchimeo are de 90 cai si la 170 iti moare in brate:| te uiti la cum creste acu ala parca ar fi minutar:| si ala e mai rapid

dolb 14-04-07 14:57

Quote:

Originally Posted by Alexxx_Style (Post 851101)
:)))))))aku va luati de toti kare au logan pt k avetzi voi szuper masini......la 75 de cai 175km/h eu zik k e destul de bine ....

1.eu vreau sa conduc masina .. nu sa mor cu ea si sa fac top speed-uri ;) capisci? MASINA A FOST CREEATA CA SA O CONDUCI, CA SA TE TRANSPORTE!! .. nu ma intereseaza ca prinde maxim 180 .. sau 500 la ora ;) atata timp cat eu imi plimb blonda in coupeu meu, tu tot o sa ramai la minore de la tara care s-ar plimba si in berlina ;)
2. macar la opelul meu e viteza reala 175 - 180 la ora si nu are marja de eroare decat de 5-8 km/h, pe cand la lognaasu tau ... scrie ca prinzi 210 dar in realitate ( MASURAT CU GPS ) iti arata 160-170 ;) shhhh

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning