![]() |
Re: Stickere 4tuning
redactiaaaaaaaaaaaaaaaaa cum comand si eu toate numerele revistei 4tuning ? :) astept raspuns
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai frate da ce e asa greu de citit topicul din`ainte !?
|
DA as vreau si eu un sticker si poate se pune in practica si ideea cu un sticker si tricou impreuna cu revista :D
|
Quote:
|
Quote:
ar trebuie sa fie dat cu revista ?!!?@ |
gratzian imi zici sdi mie de und sa iau sticker k nu stiu .... si anul trecut la 4 tuning day am uitat sa iau:(
|
si daca faci rost de unul...ce faci cu el?
|
Uite aici raspunsul.
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=106 |
Face-ti si voi o chestie... In revista nr. 6 atasati si voi un sticker. Asa toti cei care sunt interesati si isi cumpara revista primesc si un sticker si nu mai au cum sa se planga ca nu pot sa-si faca rost sau sa si-l imprime & shit like that!!! :)
|
Quote:
o idee buna:!: |
Quote:
La fel zic si yo. o idee super buna |
Ne trimiteti si noua la Valcea vreo 15-20 de stickere pentru comunitatea noastra ? :)
|
si pentru Satu Mare vre-o 10-15
|
Chear daca mariti pretul la revista ar fi super sa puneti un sticker.
|
as vrea si eu 4 stikere sau daca sunt free 10.....cine imi poate trim si mie ca nu gasesc nicaieri :sad: dati un PS daca ma poate ajuta careva....ms
|
venitzi la 4TuningDays si sunt sigur ca o sa gasitzi ...;)
|
Quote:
Alte surprize mai sunt ?? Gasesc revistele 4Tuning ? Un tricou ceva ? |
o sa gasesti acolo tot ce vrei si ce nu vrei ..;)
|
nu e vreo promotie pt cei nascuti pe 1 aprilie :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
:D dabi ast 4tuningday |
de cand ma chinui sa fac rost de un sticker :( chiar nu se gaseste o solutie?
foarte buna ideea cu atasatu` la revista ... pun pariu ca ar fi si vanzare mai buna ;) |
nu poate cineva sa-mi trimita si mie niste stikere ca sunt din alba si nu pot sa vin pana la bucuresti.....:sad: nu gasesc nicaieri.....multumesc anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
La Inedit aveti stickere? Ca as trece sa cumpar cateva.
|
eu am gasit pe forum imaginea cu stickerul de la 4t si am fost la o firama de reclame si mia facut 2 bucati cu 10 ron si mi sa spus ca in cantitati mai mari imi face cu 2.5ron bucata asa ca este o solutie pt toti
|
eu zis sa facetzi cat de multe
si daca e sa vi le platim ... dar vrem stikere acuma pentru comunitatea locala Satu Mare (15 stikere daca se poate) |
Quote:
Eu in locul vostru (si aici va dau o idee geniala) m-as gandi sa fac si parasolare-sticker cu 4Tuning. Dar asa e cand n-ai departament de marketing in firma... Asteptam deci niste stickere. Eu as putea sa imi fac, dar nu vreau. Vreau de la voi, originale. |
Bravo frate!
Total adevarat si logic. Ce e atat de greu sa le distribuiti prin intermediul revistei? Credeti ca noi nu am vrea sa fim prezenti la toate intalnirile organizate pe teme de tuning si sa "recoltam" stickere?Din pacate cel putin mie nu imi permite timpul,dar,sunt foarte multi care nu isi permit din simpla lipsa a banilor fiind nevoiti sa ajunga in Bucuresti de la distante foarte mari. Deci chear nu exista alta cale sau sa zic compromis? Cu mult respect |
S-a mai zis, momentan nu mai sunt stikere (s-au terminat/s-au dat) nu sta nimeni cu ele in debara si nu vrea sa vi le dea.... :) dar se vor face cat de curand altele. Asa ca asteptati... cand vor fi disponibile sau vor fi puse atasate la revista o sa se anunte si o sa aflati. ;)
Quote:
Iar pentru cei nerabdatori s-a postat sigla in format vectorial fiecare putand sa isi faca stikere. ;) si apropos de exemplul cu coca-cola... nu cred ca cocacola, desi au buget generos, a anuntat vreodata ca imparte ceva gratuit pe perioada nelimitata, doar sa te duci la ei si sa iei... (de la stikere, pahare, si pana la alte prostioare pe care scria CC trebuia sa prezinti ceva: capace, etichete... etc.) :) |
numarul 6 al revistei, cel de la eveniment, va contine cate un sticker/ revista
15.000 reviste = 15.000 stickere multumiti? |
suna f bine ..
acum mai trebuie sa asteptam aparitia .. merci :tenisclap |
Quote:
|
Cu placere pentru idee!!! :)
|
sarumana, maestre....
acu iti dai seama ca e demult planuita ca sa am acum gata lucrurile si sa le anunt... :) |
buna ideea ... :D
|
Daca ati fi draguti sa spuneti si prin ce retele se distribuie in tara revistele tare m-as bucura, eu unul abia ultimul numar l-am gasit in Tulcea. Pe ce data apare si daca se distribuie prin benzinarii in care? Merci mult si astept urm revista.
|
exista topic separat cu si despre revista . in fine ...
revistele nu au o data exacta de aparitzie . se gaseste in OMV, Agip, PetromV, Diverta, Inmedio, mall-uri, Rodipet, etc... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning