![]() |
La multi ani Romaniaaaa :bunch: :hug: :wave: !!!
|
da .. la multi ani ..
minunata tzara .. :roll: |
la multzi ani romania(cu jumatate de gura) :roll:
|
La multi ani Romania.... Toata stima si respectu` :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
\"Nici o masa fara peste!\" |
si cand il auzeam astazi p`ala de istorie ..
in ce mare fel vbea .. ca mai avea un pic si ii dadeau lacrimile .. =)) era atat de mandru .. imi venea sa i-o tai din scurt .. \" adevaru e ca avem de ce sa fim mandri , ultimi din europa .... se poate numii o realizare ... \" =)) mai treceam ... poimartzi =)) |
mai...romania are un + fata de restul tarilor europene
acel + il constau telefoanele mobile ce au capacitatea de a se evapora din buzunare in trolee,tramvaie,metrou,etc aia nu prea au asa ceva.....\"e looseri\" :lol: |
le urez la multi ani romanilor cinstiti si destepti din tara asta ... care vor sa scape de ea cat mai repede si sa emigreze :lol: :P
|
1 Attachment(s)
NU UITATI ...CEI CARE CARCOTITI IN DEFAVOAREA ROMANIEI ..... VA ESTE CASA MASA SI VIATA ''MIZERA'' CARE O CREDETI ASA CA sssssssssssss
daca erati acuma in noua guinee ? nu aveati nici macar unde sa scrieti mesaje pe amaratul asta de net ...mesaje patetice tarii voastre si chiar de ziua ei .....filozofilor :idea: sunteti varza :!: Romania :wink: |
Happy Birthday Romania!!! faci cinste? :drunk:
:lol: :lol: |
fac cinste numai la patriotii cunoscuti de mine care vin la parada militara la arc :wink:
|
la multi ani Romanilor :D are dreptate silviu ! CINSTE VOUA !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sry de offtopic : daca eram acum in noua guinee rezolvam problema si puneam umar de la umar sa nu se ajunga asa !!!! fiecare pe interesu' lui...sa nu se gandeasca si la altii!!! nemtii sunt uniti frate, ARABII sunt uniti care sunt un popor vai de mama lor, ca sunt saraci, stau prin nisip (nici macar nu se asfalteaza ca lumea la ei)...francezii uniti si trag PENTRU POPOR... romanii ce sunt ? ciorditori multi (nu neaparat tiganii sunt care fura, statu' e ala care fura cel mai mult...sa isi umple guvernantii buzunarele si noi sa murim de foame)... prin mesajul meu anterior la asta ma refeream - asta e partea \"intunecata\" a Romaniei (aprox 75%...sunt 25% din populatia Romaniei pe care ii indragesc ca incearca sa faca ceva) |
mai tineret drag ......vroiam sa va bag in CAP sa nu scuipati unde mancati ! ai inteles ''gabijugaru'' ? stii la cine ma refer ...mustang :? cu tine santose am rezolvat-o :wink:
|
la multi ani romania. frumoasa tara (pacat ca-i locuita :lol: )
era o gluma. avem o tara superba, si eu n-as skimba-o pentru nimic... poate doar temporar, dar tot aici m-as intoarce, k nicaieri nu-i mai bine ca acasa... si o spune asta un om care a fost plecat de multe ori, in mai multe tari ( doar din europa ce-i drept), si care a reusit si mai bine si mai rau afara... |
La Multi Ani Romania!!!!!!!
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
In alta ordine de idei am sa-l citez pe idolul meu din media roamnesca,Mircea Badea(geniu) \" Fratzilor , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul\" ,ia meditatzi pe tema asta un pic......... :rolleyes2 :writers_b Pt. cei ce cred ca doar in asta consta Romania ........ (vezi pozele) Merita dat jos filmuletzul !!! |
La Multi Ani!!! popor roman pt tara noastra!!! :lol:
\"Traim in Romania si astea sunt conditiile!\" citez pe profu de educatie fizica din faculta, atat am invatat de la el! :oops: |
La multi ani Gabi :drunk:
Sa traiesti, sa ai tot ce iti doresti si sa sa fii fericit :P :peace: |
sa fie intr`un ceas buna gabitzuuuuuuuuuu :D
la fmulti ani bani femei si in primu rand sanatate :D |
hepi barzei gabi :P
|
bai asta .. am auzit k e ziua ta .. sa fii sanatos si la cat ami multe posturi :) ... nu d`allea cu regim .. ci d`astea pe forum ..
alahha .. alaahh ... :) ... sa traieshti :) |
nr. de tel. a lui gabi plz?!
|
Multumesc mult tuturor! :D
Santos: 0721902149 :lol: |
:lol: vezi c`o sa te sun sa-ti zic la multi ani , in 15 minute , asta asa ca sa stric tot farmecul .. :lol:
numai .... mi-e frica sa fac glume la craioveni .. legat de la multi ani si etc, ultima oara i-am facut-o lu alexius :lol: de acum ... anuntz .. cand sun :lol: |
hepi barsdei gaby,tot ce-ti doresti,in special cai putere :wink:
|
done ,tre` sa mai lucrez la voce .. pana sa .. incep sa-l imit cum trebuie , toba stie :lol:
pup u gabitza :) , s-a terminat cu smecheria la craiova :P |
:lol:
Santos nebunu' ! :peace: Thanks everybody ! Din pacate, chefu' s-a terminat in jur de ora 23:00, cu un suspect de apendicita, care de fapt n-avea decat o nu stiu ce la stomac. P**a mea, am facut si 21 de ani :) |
we luv ya , motha fucka :) mi-e lene sa caut icon`u cu HUG :))
so .. plm , ! HUG ! :lol: |
LA MULTI ANI ...se face special pt Bogdan FUG - FARA NUMAR ! Sa fii sanatos mane !
|
La multi ani, FUGu'! :peace:
|
multi ani mijto fugule :wink:
|
LMA ... sa ne traiesti ;)
|
azi este si ziua mea ....:(( nu se poate asa ceva ... :x
|
la multi ani ma omule :D :)) sa ne traiesti :D
trebuia sa zici mai inainte :)) |
nu avean ce sa zic ...in fine ..vroiam sa fac cinste ...asta e acum ...game over !
|
Re:
Quote:
zi norocoasa pentru voi fratilor :D |
Re:
Quote:
|
acu da berea aia incoa :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning