![]() |
Re: TANK (Tico '95)
Am renuntat la perla pt ca folosesc un alt tip de vopsea si lac, sunt mai heavy-duty, si nu cred ca se pupa cu perla, s-ar putea sa faca o reactie nedorita. Si am luat mai multa vopsea pt ca fac si interiorul si compartimentul motor, si mai am un set de spoilere care vreau sa le fac cu fibra si vopsite. Culoarea e un gri mai inchis, spre sobolan
|
Si cand iese de la operatie? :D
|
E cald afara ce treaba faci la ea?
|
mi-am luat o saptamana libera la inceputul lui iunie. atunci o sa o demontez si vopsit si tot ce mai trebuie... pana atunci o sa ma ocup de chituiala si pregatiri (cumparat tot ce imi trebuie, mai am de luat cateva chestii).
|
Am inceput marea chituire. Sambata am indreptat aripa fata drapta in partea de sus unde a cazut pomul (inca nu am dat cu chit) si am chituit cateva mici indoituri de pe plafon. Arata ca un dalmatian plafonul :D ca am dat cu primer dupa ce am chituit. Pun poze maine
|
Nenea... A trecut "maine" :lol: Pune niste poze mai complete cu toata masina sa vedem si noi bolidu :)
|
4 Attachment(s)
Am incercat "maine" sa trimit dar nu se incarca siteul. Nu am prea multe poze, o sa-i fac cateva azi sau maine
|
Te misti repede,caroseria pare in stare buna nu?
|
Da, caroseria e tipla. Trebuie sa pun doar 2 peticele. Atat. Si mai are mici indoituri deasupra rotilor din spate, ca deh, asa stiu unii sa-si deschida usile la masini...
|
Stim cu totii cum sunt aia..Poti sa imi dai un pm cu pretul pe care ai luat-o?:D
|
Nu ma ascund, am dat prea mult, 700euro, motor refacut de 3500km la momentul respectiv, si consuma ulei mai rau ca un trabant. 1l la 2 sapt. Tin sa-i multumesc inca o data mecanicilor Bula si Gigi pt treaba bine facuta si sa le mearga pe ulei si.lor :D. Dar sunt super multumit de caroserie si restul de piese le am noi de la cealalta, si motor si bucsaraie... Tot. Am vazut multe tico in perioada aia si asta a avut caroseria cea mai buna si are si AC. Si e tot coreana ca aia visinie.
|
inca o saptamana si incepe marea dezmembrare. mai am de cumparat mastic pensulabil si plastofix si ulei de cutie... si antigel... si cam atat :D ma pregatesc spiritual pana pe 1 iunie
|
Nu vreau sa imi imaginez ce te asteapta :))
|
Nici eu nu vreau :)))
|
1 Attachment(s)
Teaser
|
10 Attachment(s)
progrese... am demontat-o complet, au mai ramas pe ea geamurile alea mici de pe caroserie suspensiile si rotile si conductele de frana, in rest, totul e scos. De la 2 peticele, am ajuns la 15, par multe dar au fost micute, nimic grav, pt '95 eu zic ca este intr-o stare foarte buna. Am roluit si aripile spate, curatata bine de rugina, 2 maini de grund pe dedesubt, mastic pensulabil la toate imbinarile si 3 maini de antifon.
Weekendul asta o matuiesc si termin de chituit. Sper ca pana duminica sa apuc sa-i dau cel putin o mana de nitrochit. si cu putin noroc weekendul viitor e vopsita. Am cumparat si perla albastra pana la urma. o sa fac un test zilele astea sa vad daca e compatibila perla cu vopseaua. Revin cu detalii si poze sapt viitoare |
Spor la treaba Tank!
Abia astept sa o vad vopsita si echipata. O sa fie foarte tare. |
Foarte tare proiectu cu Tanku.! Rar sa vezi un tico frumos in trafic.!
O sa prezinti pe undeva masina?? |
Quote:
|
Fara graba...fiecare parte in detaliu.!
|
Spor la munca,daca nu te grabesti sa o termini o sa iasa ce nici tu nu iti poti imagina!
|
Frumos proiect!
Multumesc ptr raspuns. :D |
bafta in continuare !
|
8 Attachment(s)
Am facut progrese, am chituit tot ce era de chituit, mai putin aripile, caroseria nitrochituita, bara fata avea gauri de suruburi, le-am astupat cu plastic topit si chituit, mai am sa-i lipesc cu fibra clemele rupte. Si am curatat si cutia de viteze si i-am pus semeringuri noi. Am grunduit balamalele si aparatorile de conducte de sub masina...
|
8 Attachment(s)
Am facut testul cu perla. Am liber la perla :D am dat pe pleoape, oglinzi si rezervor... Am rezervor perlat :)) cand intri sub masina, se vede frumos :)). Si am asamblat si motorul... Maine termin de pregatit si restul de usi si ii dau vopseaua.
|
Si pe bara spate va fi un model facut in cinstea tankului visiniu, dar ramane surpriza.
|
Arata bine pana acum , succes in continuare !
|
Frumos, frumos.
Hai cu poze multe. Spor la treaba! |
Quote:
|
sa pui poza cu bordul ,unde ai becul de usi deschise ,daca lai facut
|
oooo daaaa belea va iesi proiectu intradevar va fi o reusita pe cinste .multa bafta pt rabdarea si timpu acordat ...vei fi multumit de rezultat .
|
Frumos rezultat,spor la treaba in continuare.
|
Quote:
|
In pozele facute cu blit, a iesit culoarea prea deschisa din cauza perlei... Se pare ca nu ii pot face poze noaptea :D
|
4 Attachment(s)
Poze,..
|
2 Attachment(s)
Nu pot sa pun mai multe poze de pe tel. Cand ajung acasa o sa pun tot ce am
|
Restaurare ca la carte, superb!
Mi-ar placea sa fac si eu la Matiz asa ceva. |
Nu uita ca ai prieteni cu aparat foto bun. Deci cand te hotarasti ii facem o sedinta foto calumea.
Doar dai un mesaj si am venit. |
TANK .... am uitat sa te intreb aseara la tel ... spune-mi te rog se da greu jos motoru ? se poate demonta inpreuna cu cutie fara sa o mai dau jos .? iti spun de pe acum nu am macara sa il ridic ..daca desfac tot ce trebuie la el .. il pot ridica cu 2 3 oameni si sa il scot afara ...? ms ..
|
Quote:
Quote:
Weekendul asta am pus motorul, timoneria cu bucsi noi, rezervorul, conductele de frana, puntea spate cu suspensii noi, si aerotermele. Inca putin... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning