![]() |
:( acum face-ti poze la polo classic ala? dupa ce a dat eleronu si spoileru spate jos ... :( pacat mie imi placea ff mult
|
pai e bine ca au facut... sa avem in arhiva... ca vreau sa fac o arhiva cu poze cu mashini modificate din constantza shi sa fac o galerie... pe forum...
|
8) buna ideie ART :D
|
Re:
Quote:
P.S: imi pare rau k n`am venit la intalnire!! :cry: Am uitat ... |
CUm sa deci membru
As vrea si yo sa devin membru 4tuning constanta .Vreau sa stiu ce reguli de inscriere sunt si ce avantaje.
|
Quote:
|
Serios
Adika mati inscris sunt membru 4tuning Constanta.Nu imi vine sa cred
|
Tati, 4tuning este site-ul, daca te inregistrezi pe forum ca user normal devii si tu membru 4tuning, intelegi?
|
bai .............. cotizatiile ca va mananc :)))))) ......... sunteti restanti toti pe 2 luni :P :lol::lol::lol: .......... si revenind on topic: tare ideea artule cu fluturasi ;) ......... poate ni-i comitem si pe ceilalti sa intre pe forum :D
|
Ce cotizatii ma ?
:shock: |
Si mie mi-a venit o idee de a aduna intr-un loc poze cu masini din constanta. Chiar i-am dat un pm lui X_ray, acum cateva saptamani.
Eu nu ma gandeam numai la masini tunate, ci la alte masini dupa care intorci capu' pe strada. mai este un topic asemanator, dar este vraiste. |
Re:
Quote:
:lol::lol::lol: kiddin :peace: :2gun: |
INscrierea
Stiu ca daca am user sunt membru 4tuning dar vreau sa fiu membru constanta ptr ca sunt din Constanta.Si as vrea sa stiu regulile si avantajele de a intra in acest club (Constanta)
|
INSCRIEREA
Stiu ca daca am user sunt membru 4tuning dar yo vreau sa fiu membru Constanta deoarce sunt in Constanta.Si as vrea sa stiu ce reguli sunt si ce avantaje am
|
u este un club ma dar cei care sunt din constanta shi intra pe 4tuning sau au ca pasiune modificarile auto... ne intalnim o data pe luna intr-un cadru mai amplu...
|
Vreau sa ne vedem baaaa! :D
Mi`i s`a facut dor de voi :P i`a zicetzi knd ieshim la o bauta? :wink: |
pai cand vrei tu dar dupa craciun shi inainte de revelion
pe 29 |
pe 27 mai bine ce zicetzi!? :D
DAR SA VINA TOTZI MEY.... :D |
INTALNIREA
Cum ramane mey cu intalnirea aia.Spuneti fix ce data si unde sa venim toti :peace:
|
pai ok man pe 27 e bine dar pe la ora 17...ca sa avem mult timp de bauta...
|
Sa beti una si pentru mine ca eu la ora aia sunt depaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarteeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :P
|
aha o sa beau eu pt tine... shi o sa itzi trimitem poze pe mail... daka facem... dar ai grija ce faci...pe akolo...aaa apropo... vezi de vedere... ca nu uit asha ushor...
|
Deci ramane pe 27 la ora 17 dar stabileste unde si cum ne recunoastem :peace:
|
pai intalnirea are loc la vechiul loc de intalnire => Sala Sporturilor
shi noi majoritatea ne cunoashtem... unde vezi un grup de oameni vii shi intrebi... vezi ca eu o sa am o geaca mare crem u portocaliu...shi bocanci in picioare... |
Asa repede? :confused2
Abia mi-a trecut raceala culeasa sambata seara in port :joy: Deocamdata n-am nimic planuit si vin, sper sa nu apara ceva :anger: |
O sa incerc sa vin .Pls sa ma anuntati si pe mine cand sunt curse in port oriunde .Dati o poza la cineva si il recunosc pe el si o sa vin acolo
|
Deci 27Dec2004
Ora: 17.00 Ne vedem acolo! :D |
CT-03-ART hai sa facem si noi un club ptr constanta ce zici si mai intra si tu pe mirc sa vorbim.
|
Re:
Quote:
|
CT-87-ADY ce inseamna off topic
Se inchide topic sau ce yo sunt nou si de aia :peace: :peace: |
inseamna ca scrii cam mult si fara sens
|
Re:
Quote:
|
bai te rog sa nu comentezi la domnul CeReS pt ca daka il enervezi o sa fie de rau... te calca cu Subaru...
|
Re:
Quote:
Cam irascibil putin la 15 ani. LATER EDIT pt m_vpr OFF TOPIC LOL. |
nenea cu discriminarile de varsta... esti offtopic !
Later edit: pai nu esti offtopic ? |
Si cam ce faceti voi la o intalnire
|
Iar incepetzi mey??? :x
|
ia spuneti mai ce facem la intalnire bem , mancam si futem :))))))))))))) hahahahahahahaha :twisted: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am dreptate baieti :))))))) bafta si respect la toti sarbatori fericite poate va aduce mosu vreo masinuta ( poate de jucarie ) :twisted: :P
|
A pei daca faceti ce ati zis vin sigur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning