![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
Logan Politie >:)
INCA E WIP=WORK IN PROGRESS |
@danny125-mersi, frumoase poze pe harta aia :) doar ca mai trebuie putin AA din placa video :)
@razvan17r-le2mwm merge numai peste 221 MWM clean, adica fara nici un mod in el, pe urma incepi sa bagi moduri :) @bLoNduL-te duci in garaj, construiesti masina care vrei ca oponent, te duci in main menu dai save car cu numele de "Dragcar" te duci in garaj iti faci masina ta, si te duci pe pista :) @FesnicIlie-incearca sa faci niste decaluri mai HD :lol: |
Quote:
Logan de politie cu numarul 666 EVL :) chiar tare... :) multumesc Mikidude :D |
3 Attachment(s)
Nissan 240SX. Pareri ?
|
e BLANA masina. :evil: japan rulzzz:twisted: am si eu unu in garaj
|
1 Attachment(s)
Quote:
Edit: O mica modificare la bord :-P |
mulsumesc mult baieti
pentru sfaturi >:D< |
Quote:
Antialiasing-mode este la Override any application setings Antialiasing-Transparency este Supersampling Antialiasing-Gamma Corection este On Anisotropic filtering este 16x setarile din joc sunt la maxim placa video este nVidia GeForce 8600GT ce altceva as mai putea face? |
Dati-mi si mie va rog niste kilometraje ... si niste butoane de meniu :D ca am tot cautat si nu gasesc pe nicaieri
|
5 Attachment(s)
Interesati careva de project sa stiu sa nu ma apuc degeaba !!!
Attachment 1480522 Attachment 1480523 Attachment 1480524 Attachment 1480525 Attachment 1480526 |
3 Attachment(s)
Quote:
PS: nu`ti pot dau eu loganu, vorbeste cu Maryus, oricum o sa`i dea relased la versiunea BETA ;) Quote:
EDIT: Uite aici ceva de la Maryus in leg cu Dacia Sport |
6 Attachment(s)
NISSAN 200SX WITH 240SX FACELIFT |
tm_kata - bestial Nissan-ul !!!
|
daca marius mi-ar da masina as terminao eu si iar veni lui creditele ! pe mine ma intereseaza sa o termin nu ma intereseaza sa ma stie lumea de mare modelator !
|
Quote:
nu are de ce sa ti-o deie pentru ca el nu a abandonat proiectul. inca lucreaza la el. faptul ca ai vazut masina la alti useri e din cauza ca ei o testeaza ca sa gaseasca bug-uri. din cate am aflat de la marius, va lansa un beta. versiunea finala s-ar putea sa aiba si ceva bodykituri. im cer scuze lui marius daca am inteles eu ceva gresit. |
am crezut ca a abandonat proiectul...atunci ma apuc de trabant :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sincer eu nu m-as supara daca ai face-o :) |
4 Attachment(s)
Than an E36 Touring |
Quote:
|
Quote:
EDIT: uite un link unde sa cauti http://street-legal-mods.com/list-dlsltextures.xml |
Quote:
|
Quote:
atunci nu instalezi tu bine ceva. citeste si readme-ul din fisier. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Scuze de dublu-post ( nu am mai putut da Edit )
Subaru Impreza 2007 |
2 Attachment(s)
:-)
Nu e texturat,iar filtrul sport nu ramane acolo,ramane sa ii fac ceva prelungire sa duca in fata motorului,ca altfel cred ca ar iesii din capota..sau il asa si editati voi in slrr editor pozitia motorului sa fie mai jos ? :-P |
Quote:
la cum arata filtrul cred ca daca o sa freci cu motorul pe jos tot o sa iasa prin capota. fal cumva la un unghi de 90 nu asa drept. oricum ii tare. nu toate masinile vin cu motoarele lor :D bravo! |
pai o sa fie acelasi filtru pana la urma doar ca v-a fii un fel de cold air intake system. :)
|
O intrebare , cu ce program pot pune un numar de inmatriculare pe masina ? Adica sa editez masina ... ceva de genul
|
2 Attachment(s)
Filtru stock.
Cold air intake + filtru sport. :D. Mai am vreo 3 filtre de editat..mai fac cateva cu diferite forme si culori..toate le fac cu "tzavaria" aia. :) Sau vreti alte locuri ? Problema raman fisierele class care nu le pot edita. :( |
12 Attachment(s)
Drift+Drag
|
2 Attachment(s)
Update
Un filtru direct pe admisie,asta e cu dedicatie. :D Si un piping ce leaga intercoolere de admisie,asta inloc de filtru.packul are o admisie pentru turbo,dar cred ca trebuie umblata in cfg la ea ca nu poti pune nici un fel de injectoare pe ea,trist,nu ? :lol: Asta e motorul 1.4..din pacate tre sa aflu cum schimb headcoveruriile,ca ala de 2.0 16v nu vreau sa arate ca ala de 1.4,1.6. :) A da si filtru nu afecteaza in nici un fel performanta..e doar de dizain. :lol:,mai mult strica ca e cam urat :lol: |
4 Attachment(s)
.........................
|
poti face ceva in slr editor sa fuga masina tare ? adik 400 km/h ? :D
|
1. Nu.
2. Maximul e 540, si astia obtinuti printr'un motor bine setat, era unu parca care ii dadea maximu'. |
Quote:
|
Quote:
|
Loganul cand il publicati ?
|
Quote:
|